skks 14.09.05, 10:19 wyryłem gwoździem na klawiaturze!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: nowe życie z nowym hasłem 14.09.05, 10:20 Nam, nędznym szaraczkom zostałoby tylko zmnienić całego nicka... Ale niektórzy są równiejsi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: nowe życie z nowym hasłem 14.09.05, 10:27 Tak źle nie jest:) Ale .... pierwszego postka nasmarowałem na krakforum w styczniu 2002 roku i to robi robote:)) Odpowiedz Link Zgłoś
piter_vel_pior Re: umarł skks... 14.09.05, 16:09 skks reaktywacja :] jak milo zobaczyć kogoś ze starej ekipy!! no i jeszcze min peetena :)) POZDRAWIAM WAS Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: umarł skks... 14.09.05, 18:22 ale on bedzie żył wiecznie:)) jako ten lenin- co jest zgodne z jego lewicowymi? przeko... sorry przegięciami.Niech nam żyje i podrasta nasz Leszek z Kraka miasta:))A Z GRILEM TO CZEKASZ NA ZIME? pozdrówko bo jak nie to pierr kogo abo co Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: nowa życ z nowym hasłem 14.09.05, 18:29 Trza było wyryc hasło tym gwoździem na monitorze. Ja mam to samo z tymi hasłami, PIN-ami i innymi ami. A mówią, że skleroza nie boli. Pozdrawiam współtowarzysza niedoli starczej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: nowa życ z nowym hasłem 14.09.05, 19:01 i do tego za cholere nie idzie powiedzieć: "Jutro bedzie leppi":((( Bo jak bedzie leppi to nie bedzie Kaczor. Wybierać pomiędzy Kaczorami:))) na co mi przyszło:))) A może Liwiusz? Taaaak Liwiusz!! Albo Bubel... Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: nowa życ z nowym hasłem 14.09.05, 19:07 A kaczka z jabcokiem? To nowy styl na Kazku .Kaczka pieczona ,podlewana w trakcie wspomnieniami..Może być przystrojona mycką na łebku i koniecznie koszerna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: nowa życ z nowym hasłem 14.09.05, 19:10 Właśniem wrócił z pogrzebu:((i stypy. Wspomnień mam na chwilę dość:( I jak se pomyśle, że mnie tyż już bliziutko i, że czas się zbirać to....eh Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: nowa życ z nowym hasłem 14.09.05, 19:15 no cóż.Zamilknę.Ale tylko na kwilę.Stypa ,pogrzeb,narodziny .Wszystko przemija.. 3-maj się. Odpowiedz Link Zgłoś
o13y a idźże byku :-) 14.09.05, 19:20 pogrzebami będziesz epatował i sie nad sobą roztkliwiał, hehe :-))) Toż niejeden młody nie dał by rady na tych zimowych grilach nad Wisłą stać. A Tobie nic. Odpowiedz Link Zgłoś