Dodaj do ulubionych

humor na dobranoc:))

06.09.02, 22:36
fakty.interia.pl/lok/lube/news?inf=299883
hue hue hue...ktoś tutaj zwariował...a może tylko ja nie dostrzegam tej jakże
wielkiej szansy dla naszego kraju?;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbigniew Re: humor na dobranoc:)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 22:40
      gatsby_ck napisał:

> <a href="fakty.interia.pl/lok/lube/news?
      inf=299883"target="_blank">fakty
      > .interia.pl/lok/lube/news?inf=299883</a>
      > hue hue hue...ktoś tutaj zwariował...a może tylko ja nie dostrzegam tej jakże
      > wielkiej szansy dla naszego kraju?;)

Faktycznie paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: tomCrac gupie ludzie, gupie ludzie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 22:41
      "A marzenia mieszkańców Białej Podlaskiej to lotnisko, tor wyścigowy formuły pierwszej, centrum medyczne, filia uniwersytetu z Yale i stadion olimpijski na 50- 60 tysięcy miejsc. Sama Biała Podlaska liczy nie całe 50 tysięcy mieszkańców. Pomysłodawcy zapewniają jednak, że na stadionie będą grać nawet Brazylijczycy, o bilety może więc być bardzo trudno." :))))))))))))))))))
    • otreb Re: humor na dobranoc:)) 06.09.02, 22:52
      Wyobrazacie sobie? Cala Biala Podlaska na stadionie :) Ulice wyludnione jak
      podczas "Czterech pancernych" kilkadziesiat lat temu ;)

Pzdr,
      o.
      • Gość: tomCrac błąd :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 22:54
        > Wyobrazacie sobie? Cala Biala Podlaska na stadionie :) Ulice wyludnione jak
        > podczas "Czterech pancernych" kilkadziesiat lat temu ;)

Blad! Tylko polowa Bialej na stadionie.. reszta oglada Schumahera na torze rajdowym! :)))
    • gatsby_ck Re: podobno już 9 mld. dolarów... 06.09.02, 23:00
      ...wchodzi w grę:)) ale o co temu Turkowi może chodzić? może w Białej jaki
      skarb ukryty jest, jakaś żyła złota...no w tym lesie...
      • Gość: tomCrac Re: podobno już 9 mld. dolarów... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 23:02
        > ...wchodzi w grę:)) ale o co temu Turkowi może chodzić?

Poznal typowa polska blondynke i zglupial! :)
        • otreb Re: podobno już 9 mld. dolarów... 06.09.02, 23:10
          Druga rzecz jaka przychodzi mi do glowy to sposob zalatwiania interesow i
          rzetelnosc w nich Turkow. Nie chce wyjsc na jakiegos ksenofoba, ale jakos nie
          mam zaufania do tej nacji, jezeli chodzi o duza forse (a taka ma byc ponoc na
          Podlasiu).

Pzdr,
          o.
    • gatsby_ck Re: jakby ktoś się nudził... 06.09.02, 23:28
      ...to może przeczytać:
      www.kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1373

(to już nie jest tak śmieszne)
      • kuba203 Re: jakby ktoś się nudził... 07.09.02, 11:32
        Qrde, mam nadzieję, że nie zaczną nawet tego budować, bo to, że nie skończą,
        to pewne. Szkoda kawału lasu pod jakieś chore projekty chorych najwyraźniej na
        umyśle ludzi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka