gatsby_ck 06.09.02, 22:36 fakty.interia.pl/lok/lube/news?inf=299883 hue hue hue...ktoś tutaj zwariował...a może tylko ja nie dostrzegam tej jakże wielkiej szansy dla naszego kraju?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: humor na dobranoc:)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 22:40 gatsby_ck napisał: > <a href="fakty.interia.pl/lok/lube/news? inf=299883"target="_blank">fakty > .interia.pl/lok/lube/news?inf=299883</a> > hue hue hue...ktoś tutaj zwariował...a może tylko ja nie dostrzegam tej jakże > wielkiej szansy dla naszego kraju?;) Faktycznie paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac gupie ludzie, gupie ludzie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 22:41 "A marzenia mieszkańców Białej Podlaskiej to lotnisko, tor wyścigowy formuły pierwszej, centrum medyczne, filia uniwersytetu z Yale i stadion olimpijski na 50- 60 tysięcy miejsc. Sama Biała Podlaska liczy nie całe 50 tysięcy mieszkańców. Pomysłodawcy zapewniają jednak, że na stadionie będą grać nawet Brazylijczycy, o bilety może więc być bardzo trudno." :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: humor na dobranoc:)) 06.09.02, 22:52 Wyobrazacie sobie? Cala Biala Podlaska na stadionie :) Ulice wyludnione jak podczas "Czterech pancernych" kilkadziesiat lat temu ;) Pzdr, o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac błąd :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 22:54 > Wyobrazacie sobie? Cala Biala Podlaska na stadionie :) Ulice wyludnione jak > podczas "Czterech pancernych" kilkadziesiat lat temu ;) Blad! Tylko polowa Bialej na stadionie.. reszta oglada Schumahera na torze rajdowym! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: podobno już 9 mld. dolarów... 06.09.02, 23:00 ...wchodzi w grę:)) ale o co temu Turkowi może chodzić? może w Białej jaki skarb ukryty jest, jakaś żyła złota...no w tym lesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: podobno już 9 mld. dolarów... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 23:02 > ...wchodzi w grę:)) ale o co temu Turkowi może chodzić? Poznal typowa polska blondynke i zglupial! :) Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: podobno już 9 mld. dolarów... 06.09.02, 23:10 Druga rzecz jaka przychodzi mi do glowy to sposob zalatwiania interesow i rzetelnosc w nich Turkow. Nie chce wyjsc na jakiegos ksenofoba, ale jakos nie mam zaufania do tej nacji, jezeli chodzi o duza forse (a taka ma byc ponoc na Podlasiu). Pzdr, o. Odpowiedz Link Zgłoś
gatsby_ck Re: jakby ktoś się nudził... 06.09.02, 23:28 ...to może przeczytać: www.kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1373 (to już nie jest tak śmieszne) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: jakby ktoś się nudził... 07.09.02, 11:32 Qrde, mam nadzieję, że nie zaczną nawet tego budować, bo to, że nie skończą, to pewne. Szkoda kawału lasu pod jakieś chore projekty chorych najwyraźniej na umyśle ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś