Gość: bezsenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:13 czy są tu jeszcze inni bezsenni, co tyle rozmyślają, że nie mogą spać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:22 niekoniecznie w Krakowie, ale są.. obudziłam się po dwóch godzinach i kurcze.. chyba nie usnę już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:32 nie skurczy nie mam ale myśli coraz bardziej wolne...? Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Bezsenność w Krakowie 16.09.05, 00:34 Oczywiście, że są. Przez ostatni tydzień zupełnie nie mogę spać. Niedługo chyba mi zacznie odbijać z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:40 zaproponowałabym...melisę:)) chociaż sama napiłabym się kawy najlepiej z cynamonem Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Bezsenność w Krakowie 16.09.05, 00:43 Nie mam żadnych ziółek, ale właśnie mi się przypomniało, że mam ciastko. Idę po nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:46 a Ty wiesz... ja mam sos czosnkowy do ciastka niekoniecznie, ale plasterek szynki polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:51 eee, szynkę zjedli została podwawelska z sosem znakomita! Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Bezsenność w Krakowie 16.09.05, 01:01 A ja się właśnie opchałam jak świnia. Ciastko, pasztet, jabłko i sok bananowy. Kiedyś doczekam dnia, że źle się dla mnie skończą te kulinarne eksperymenty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senny Bąk Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.chello.pl 16.09.05, 00:42 ...i hoplaaa!! co mnie budzicie szemraniem na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:47 Bąku senny takie szemranie uspakaja może tylko ścisz fonię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senny Bąk (SB) Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.chello.pl 16.09.05, 00:51 :) wiesz ja mam tak normalnie zasypiam ok 2-3 a rano pobudka o 7.00 i tak w koło Macieju słucham sobie Wawki w łózku i wpadam w objęcia Morfeusza dziwne ze nie czuje sie zmeczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:54 wreszcie jakis bezsenny na forum bo myslalam ze to przypadlosc kobiet;) ja nie moge spac choc chcialabym bardzo, do tego stopnia ze to co mi sie sni jest lepsze niz rzeczywistosc lubie spac:) ale nie moge:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.chello.pl 16.09.05, 00:57 w nocy jest milo cisza i spokoj mozna sie skupic i wtedy czlowiek zaczyna myslec a mysli czesto gesto spac nie daja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:03 ale mozna powiedziec ze wbijam sie w codziennosc, juz od pazdziernika 8-20 studia 20-8 kucie co by na nich zostac;) btw. i tak nie umiem sypiac sama a kot-uparciuch siedzi na oknie i gapi sie na planty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:02 hej bezsenna! wystarczy, że nazwę siebie np. michałem i uznasz, że jestem ... ciekawszym partnerem do dyskusji? ale rozumiem i wiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:05 moge do Ciebie mówic Michalino?:P anka jak spalas do 22 to teraz nie dasz rady:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:56 BS: czy jeśli Twoja część niespana doby ma 20 godzin to jesteś: -podwójnie bogaty czy -podwójnie szczęśliwy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.chello.pl 16.09.05, 00:58 Podwójnie szczęśliwy na biede tez nie narzekam Mysle ze to wina mojej pracy w ktorej sie relaksuje :) 0 zmeczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.chello.pl 16.09.05, 01:02 Kwestia podejscia.. jak to mawiają "Lepsze wrogiem dobrego" człowiekowi jak jest dobrze to sobie szuka problemów chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Bezsenność w Krakowie 16.09.05, 01:04 Westchnęłam na cześć relaksującej pracy. To musi być piękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.chello.pl 16.09.05, 01:06 Prawda mam takiego farta w zyciu (odpukac) ze robie to co lubie i mam z tego nieziemska frajde co przeklada sie na zmeczenie (a raczej jego brak) wiec triche tu nie pasuje do typowo bezsennych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.chello.pl 16.09.05, 01:08 Ach śpij, kochanie. Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz - dostaniesz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:08 tez robie to co lubie ale nie jest to relaksujace ani dobrze płatne eh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.chello.pl 16.09.05, 01:09 ..no wlasnie ale od pazdziernika szkola :) oj bedzie sie nie spalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Bezsenność w Krakowie 16.09.05, 01:09 Oj ja też zdecydowanie robię to co lubię, ale nie powiem żeby to było relaksujące. Spać nie mogę z przyczyn poza zawodowych i zdecydowanie obiektywnych :( Nie znoszę sytuacji gdy jestem absolutnie bezsilna. Kiedy nie da się zrobić już nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:09 westchnę za secesją 2005: BS, ta relaksująca praca to nie u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.chello.pl 16.09.05, 01:10 gdzie u nas ? zgadzam sie co do bezsilnosci to najwredniejsze uczucie chyba Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Bezsenność w Krakowie 16.09.05, 01:13 Patrzysz, dzieje się, widzisz i nic nie możesz zrobić... No i cóż, można się wściekać, tłuc głową w mur, złorzeczyć i i tak nic sie nie zmieni. Można też nie spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:17 secesjo, czyzbys byla lekarzem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:19 na bezsenność jest remedium w trudzie kto się za dnia ciut utrudzi ten nie nudzi w nocy ludzi tylko sobie smacznie śpi… bzzzy, bzzzy, były sobie bąki trzy… Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: słuchajcie ludzie 16.09.05, 01:20 norek, słoneczko Ty nasze :) Weź opublikuj gdzies swoje poezje, przyjdę po autograf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:21 czasami wyrzuty sumienia nie daja spac albo ze sie czegos nie zdazylo zrobic albo nie zdazylo sie czegos powiedziec albo ze sie cos powiedzialo i juz niczego z tego nie da sie naprawic rekopisy nie płoną... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: słuchajcie ludzie 16.09.05, 01:26 Moja prababcia mawiała "I to kiedyś minie". Więc trochę przeczekam w miłym gronie i wszystko będzie jak dawniej. Mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:30 nie chce Cie straszyc mi nie mija od pieciu lat btw.przyszła kocica i siedzi na ramieniu czuje sie jak wiedźma:P Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: słuchajcie ludzie 16.09.05, 01:33 Minie, wiem to. Musi :) A wiedźmą nie jest dobrze być bo w Krakowie nie ma wilków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:35 oj są wierz mi... własnie taki wilk chodzi mi po głowie i przyczynia sie do mej bezsennosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:44 nie mam juz wilka, spedzil sezon zimowy u mnie i wrócil do wilczycy Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: słuchajcie ludzie 16.09.05, 01:45 O to zły wilk, tak się nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:30 a baranków naliczyłam 123 Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: słuchajcie ludzie 16.09.05, 01:32 Mnie to nic nie pomaga. Jak się tylko kładę do łóżka to włącza się myślenie o tym co się stało i co jeszcze stać się może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:34 ja sobie wtedy powtarzam: śpij, śpij... zamiast liczenia...owieczek Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: słuchajcie ludzie 16.09.05, 01:38 Ja się zaraz zwrócę w stronę lodówki i opcham po raz drugi. Został mi jeszcze dżem z żurawiny. Czym więcej zjem, tym jestem cieplejsza. Czym jestem cieplejsza tym bardziej mi błogo. Czym bardziej mi błogo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:40 secesjo: ten dżem z żurawiny jest do mięsa, nie zapomnij! jeśli na słodko, to może ...jabłecznik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:41 raczej ta błogosc wynika z glukozki ktora pochłaniasz... opchaj sie słodyczami, jak cie nie zemdli to zasniesz polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: słuchajcie ludzie 16.09.05, 01:45 Odczuwam przyjemność płynącą z poczucia ciepła po opchaniu się do granic możliwości :) ..A jak mnie zemdli to chyba jednak nie zasnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:52 spraw sobie kota-nie zemdli, a mruczy toto i grzeje i futerko ma:D (bez skojarzen) mój własnie zasypia mi na kolanach mimo ze mu monitor daje po oczach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:32 to moze sprobuj tak... jeden baran skaczacy przez płot... drugi baran skaczacy przez płot.... trzeci poseł skaczacy przez płot.... czwarty..... wszakk wybory za pasem a lista kandydatów dłuuuuga:P Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: słuchajcie ludzie 16.09.05, 01:36 Może gdbym tak miała plakat, z którymś z kandydatów, zawieszony wprost nad łóżkiem to by mi pomogło. Takie kojące spojrzenie tuż przed snem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:37 ewentualnie mozna liczyc wszystkich posłów samoobrony skaczacych przez blokady dróg:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:37 i myślisz bezsenna, że wymawiając tyle słów, można usnąć? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: słuchajcie ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:39 mozna mozna... wiesz jak anastezjolog usypia pacjenta do zabiegu?:> taaa to bedzie zawod zycia... faza non-stop zawsze pod wpływem jakis anastetyków:D Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Miłe Panie! 16.09.05, 01:52 Idę przegrzebać lodówkę. Dobrej nocy i kojących snów. Mimo wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Miłe Panie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:56 a jak Ty uśniesz będąc tak napchaną(nym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Ludzie! Przy takiej pogodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:29 powinnam spać jak suseł, ale widocznie nie dane mi Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Bezsenność w Krakowie 16.09.05, 23:32 O widzę, że mój ulubiony wątek powraca :) Kolejna noc przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:40 ulubiony?:> no i jak tam wczorajsze opychanie-part2? zasnelas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:46 na mnie zasnął kot i też nie miałam wyboru;P Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Bezsenność w Krakowie 16.09.05, 23:52 Ciekawe jak będzie dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:25 dziś nad ranem śnił mi się wilk... jak kazdej nocy.najgorsze jest przebudzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Bezsenność w Krakowie 17.09.05, 00:28 Mnie się nie śni ostatnio zupełnie nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:32 śni ci sie za duzo i nie pamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna Re: Bezsenność w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:41 z punktu widzenia neurologii nigdy nie ma tak żeby nic się nie śniło. co oznacza? że jestes przemeczona i masz pewnie duzo zmartwien. heh teraz sobie uswiadomiłam: ze nigdy nie miałam takiej sytuacji zeby mi sie wydawalo ze "nic sie nie sni" wszystko pamietam. nie wiem czy to dobrze czy zle:/ Odpowiedz Link Zgłoś