Dodaj do ulubionych

Parlament z Krakowa. Wyniki drugiego sondażu pr...

IP: 195.150.224.* 20.09.05, 23:42
Pawłowski zrobi niespodziankę. Zobaczycie już o tym chodzą słuchy w PO.
Podobno Platforma zrobiła dla siebie badania w Krakowie i wyszło im że 5
mandat może wziąć Pawłowski Łukasz. Dlatego ostatnio jest izolowany od mediów
i Np nie było go na pikniku PO.
Obserwuj wątek
    • oskarija1 <a href="http://lukasz-pawlowski.blog.onet.pl" target="_blank"> 20.09.05, 23:51
      A Pawłowski był u mnie w domu na kurdwanowie i robi bardzo dobre wrażenie
      całkiem miły człowiek. Polecam jego bloga. Pozdrawiam. Marta
      • Gość: Marek U mnie też był Pawłowski IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:47
        Do mnie też zawitał Łukasz Pawłowski. Chociaż jest trochę młody, to poprzez
        swoje zaangażowanie zdobył mój głos. Inni kandydaci powinni brać z niego przykład.
    • Gość: Paweł [...] IP: *.kompania.net 20.09.05, 23:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: PO Re: Parlament z Krakowa. Wyniki drugiego sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:53
      BZDURA- Nie był bo sie spoznił i przybyl jak juz piknik sie konczyl spotkalem
      go na bloniach i o to zapytalem sam mi tak odpowiedzial. To po pierwsze a po
      drugie nikt w platformie nie robil badan tego typu. A po trzecie nikt go od
      mediow nie izoluje tylko mediom trzeba miec co powiedziec a nie najpierw
      poblicznie naklamac a dwa dni pozniej prosic o zwiekszenie limitu na kampanie.
      • lukoo Re: Parlament KR:zachęcam do głosowania na Łukasza 21.09.05, 11:19
        Zachęcam do głosowania na Łukasza Słoniowskiego!

www.sloniowski.lh.pl
        Znam go i uważam, że będzie dobrym reprezentantem w Sejmie.
        Nie jestem w pełni za PiS, ale w tym przypadku uważam, że to moze być dobrze
        oddany głos! :)
    • Gość: Paweł [...] IP: *.kompania.net 20.09.05, 23:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: olo Only Legutko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 00:21
      www.ryszardlegutko.pl

Normalny Senat wybitnych ludzi.
    • Gość: Diagnostyk Może źle się poczuł IP: *.veranet.pl 21.09.05, 07:50
      A może kandydat źle się poczuł, a może nie mógł być na pikniku z innych
      powodów... może grał w pingponga? kto wie... nie wiadomo, a tak poza tym to
      kiedy kandydat był w tv czy radio???
    • Gość: Gość Jak zwykle Wyborcza chce kreować rzeczywistość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 07:51
      Na ile zmanipulowaliście wyniki pod własną politykę??????
    • Gość: cieply romek NIespodzianki????matusik,czekaj, kosch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:08
      JA tez mysle ze beda niespodzianki coprawda Pan pawlowski ma male szanse ale
      jestem pewien ze ktos z mlodych zrobi dobry wynik
      Pani Matusik najpewniej lub pani Czekaj. JA tam glosuje na faceta chyba na tego
      od ulotki co ja pan mancewicz wczoraj obsmarowal. pana koscha
      • Gość: donik Re: NIespodzianki????matusik,czekaj, kosch IP: 149.156.56.* 21.09.05, 09:27
        Chętnie bym zagłosował na matusik, ale jak w nocy widziałem jak jej sztab zrywa
        plakaty kolegów klubowych i wiesza matusik to ochota mi przeszłą. Nie będę
        popierał takiej osoby, która gra nieczysto.
        • Gość: Romario Re: NIespodzianki????matusik,czekaj, kosch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:55
          tak jasne, tylko wcześniej wisiały tam nasze plakaty, wiec to nasi znajomi
          walcza nie fair.
          • Gość: sympatyk PO Re: NIespodzianki????matusik,czekaj, kosch IP: *.netcontrol.pl 21.09.05, 14:33
            nie gadaj głupot bo ja również widziałem, szczerze mówiąc bardzo mnie to dziwi
            i tez nie mogę tego pojąć ale cóż jaka kandydatka tacy jej zwolennicy
            • mignone Re: NIespodzianki????matusik,czekaj, kosch 23.09.05, 19:02
              Najlepiej powiedzieć: inni zrywali to my też, psychologia tłumu... a jak inni
              będą kraść to też będziecie kraść i tłumaczyć się że to inni zaczęli??
          • Gość: lewy kibic Pawłowski się za darmo reklamuje IP: *.citynet.pl 21.09.05, 14:48
            We wszystkich programach "Młodzież kontra..." występują kandydaci do sejmu.
            Wszyscy są tak infantylni, ze nawet nie o czym mówić. I Pawłowski i Komorniczak
            i Rokita (UP) - zero. Na ich tle pozytywnym kandydatem jest Marcin Jachym z SdPL
            ( jak przekręciłem nazwisko to przepraszam)
            • Gość: tom Re: Pawłowski się za darmo reklamuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:34
              cz komorniczak jest politologiem?www.mandecki.pl/sejm13.html
            • Gość: Marcin Jachym Re: Pawłowski się za darmo reklamuje IP: *.ists.pl / *.ists.pl 22.09.05, 15:19
              dziekuje lewemu kibicowi za takie slowa - niespodziewalem sie hehe :) licze na
              Wasze glosy jesli mamy cos zmieniac na lepsze !!!! pozdrawiam
        • zambro Re: NIespodzianki????matusik,czekaj, kosch 21.09.05, 17:58
          A kto nie jest w tym sztabie? Prawie wszyscy radni miejscy, byli i obecni,
          popierają Matusik. Ciekawi na co liczą? Bo, że nie robią tego za darmo, to
          pewne! Ciekawe też, gdzie ten sztab ma swoją siedzibę? Chyba nie w miejscu pracy
          kandydatki?
    • Gość: max Re: Zakłamany sondaż wybiórczej IP: *.zax.pl / *.zax.pl 21.09.05, 08:18
      Widać gołym kogo, i jakie nazwiska kreują dziennikarze tej rynsztokwej gazety.
      A kogo nienawidzą i tym zaniżają w badaniach poparcie. Ja głosuje na Ligę
      Polskich Rodzin do sejmu: jeden głos na Marka Kotlinowskiego zaś do senatu na
      czterech kandydatów LPR: prof. Annę Raźny, dr Barbarę Niemiec, prof.Andrzej
      Flagę, dr Henryka Połcika
      • Gość: gandzia Re: Zakłamany sondaż wybiórczej IP: 149.156.56.* 21.09.05, 09:31
        A jak można popierać takich oszołomów, co drą wszystkie plakaty jak leci i
        łamią prawo wieszając się na słupach, za które ktoś inny zapłacił. Jawna
        kradzież. Czy tak robią katolicy?
        • Gość: max Re: Zakłamany sondaż wybiórczej IP: *.zax.pl / *.zax.pl 21.09.05, 12:43
          Kto targa plakaty i bilbordy LPR. Czy talmud pozwala niszczyć czyjeś wizerunki?
          Jak zachowują się zwolenicy PO? SONDAŻ TO MANIPULACJA WASZYMI MÓZGAMI!
          • Gość: gosc Re: Zakłamany sondaż wybiórczej IP: *.skawsoft.com.pl / *.skawina.eu.org 21.09.05, 15:40
            Typowe. Wy kradniecie to my tez mozemy. Dziwnie to brzmi w ustach obroncow moralnosci. A juz w ogole padam ze smiechu gdy zmanipulowane osiolki krzycza ze to inni padli ofiara manipulacji...
    • Gość: max Re: Lista LPR z Krakowa IP: *.zax.pl / *.zax.pl 21.09.05, 08:18
      www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=3089&dz=wybory&x=12&pocz=0&gr=
    • Gość: Goście My głosujemy na LASSOTĘ, GOŁASIA i NAWARĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:19
      Ciekawe, kto głosuje np. na Alicję BALUCH Kto to jest i co zrobiła. Głosujcie
      na tych, którzy coś zrobili dla tego miasta:
      Lassota - przygotował inwestycje drogowo-mostowe
      Gołaś - je zrealizował
      Nawara - po pięćdziesięciu latach zaczął budowę opery i zrobił wały wiślane!
      Inni to tylko politykierzy, którzy się pracą na rzecz tego miasta nie splamili,
      no chyba że tylko gadanie mają dobre (Rokita)...
      • Gość: wyborca Re: My głosujemy na LASSOTĘ IP: *.chello.pl 21.09.05, 13:05
        Najlepszy z wszyskich prezydentow Krakowa,nalezy na niego glosowac -GOLAS-
        NIE!!!! prosze przypomniec raport grupy radnych i przekazanie materialu do
        prokuratury dot.mostow i innych nie wykonanych inwestycji /" przy mostowych"
        /ale zaplaconych R A P O R T J.BURKATA.
      • Gość: operas Re: My głosujemy na LASSOTĘ, GOŁASIA i NAWARĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:01
        Nawara buduje Operę?
        Jakiś zart. On nawet o tym nie pomyslał. Za to wybudował most widmo przez Wisłę
        znikąd do nikąd, bez możliwości dojazdu i za to mu chwała!!
      • Gość: BORUTA Re: My głosujemy na LASSOTĘ, GOŁASIA i NAWARĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:26
        lASOTA TO CZYSTY PRZEKRĘT.
    • Gość: zawodnik Pawłowski?Jakiś żart! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:14
      Kibicu (a może Łukaszu Pawłowski), nie żartuj sobie na forum! I daruj sobie
      takie sztuczki:) Pawłowkiego nikt nie zna i nie ma szans. Nie jest izolowany od
      mediów, tylko jak ktoś ma 20 lat to co może powiedzieć o naprawianiu Polski,
      prawie, gospodarce, służbie zdrowia? Pawłowskiemu, zresztą sympatycznemu
      młodemu człowiekowi, proponuję start w wyborach do rady dzielnicy- tam niech
      się uczy i sprawdzi. Trochę szacunku i pokory dla Wyborców!
    • Gość: zbyszek Szczypiński Numer 2 w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:31
      Dostałem ulotkę posła Szczypińskiego. Tytuł "NUMER 2 W KRAKOWIE".Na początku
      nie wiedziałem o co chodzi, ale po otwarciu wszystko było jasne. Jest na 2
      miejscu na liście do sejmu, za Janem Rokitą. Mam jednak jeszcze jedno
      skojarzenie: obserwując listę kandydatów PO do sejmu w zasadzie jest dwóch
      poważnych i mocnych kandydatów: Jan Rokita i Tomasz Szczypiński. Różnią się od
      siebie, ale w swoich "dziedzinach" są bezkonkurencyjni. I dobrze, że poseł
      Szczypiński jest alternatywą dla Jana Rokity.
      Powodzenia.
      • Gość: Tadeusz 2 A A.Jajszczyk się nie liczy? IP: *.citynet.pl 21.09.05, 15:02
        Ta wylicznka jest mało poważna bowiem, bo nie wiem jak "zmierzyć" kandydaturę
        Szczypińskiego a Jajszczyka. Jajszczyk jest naukowcem, profesorem ( tytuł
        otrzymał od prezydenta Lecha Wałesy)na codzień w AGH, ale często wykłada na
        renomowanych uczelniach światowych. A Szczypiński dr matematyki, robiący z siebe
        nauczyciela akademickiego (bez habilitacji) to jednak nie to samo. Wystarczy
        porównać ich strony internetowe. Dodatkowo Jajszczyk ma wizję i głębokie
        przemyślenia jak powinna być zorganizowana polska nauka, jak powinny
        funkcjonować uczelnie aby były konkurencyjne w świecie. Szczypiński nie jest
        naukowcem, jest sprawnym posłem, jest działaczem gospodarczym, ale nie na swój
        rachunek jak np. Chwajoł), ale takich jak on na liście PO jest jeszcze kilku.
        • Gość: rafaL Jajszczyk się nie liczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:49
          Dla mnie Jajszczyk się nie liczy. Tadeuszu2 mijasz się z prawdą. Napisałeś, że
          Szczypiński robi z siebie naukowca (czyli że nim nie jest) a to nie prawda.
          Z tego co przeczytałem na stronie www.szczypinski.pl, poseł Szczypiński przez
          15 lat pracował na Uniwersytecie Jagiellońskim, jeździł na zagraniczne staże,
          itd. Następnie działał jako przedsiębiorca, a później zajął się polityką.
          Nie wątpię, że Jajszczyk ma swoje głębokie przemyślenia, i jest naukowcem, ale
          nie jest i nie nadaje się na polityka. Przemyślenia to za mało...
          Poza tym Jajszczyk kpi sobie z wyborców dając ogłoszenia do gazet z informacją,
          że nie ma go w kraju bo wykłada za granicą! Ja chcę, aby moi reprezentanci byli
          w kraju, aby szanowali mój głos, a nie robili sobie ze mnie jaj z Nowej
          Zelandii!
          A tak na marginiesie, Szczypiński nie jest "działaczem gospodarczym", tylko
          ekspertem z zakresu gospodarki- bo się na tym jak mało kto zna, a to pewna
          różnica...
          • Gość: Tadeusz 2 Oj, brzydko wspomagamy Szczypińskiego IP: *.citynet.pl 23.09.05, 08:46
            Trudno dyskutować ze świadomym manipulowaniem faktami. Otóż prof. Jajszczyk
            napisał żartobliwie, że jest na wykładach za granicą. Było to miesiąc temu.
            Powód tego jest prosty: zagraniczne wykłady uzgadnia się kilka miesięcy naprzód.
            Prof. Jajszczyk został zaproszony do Nowej zelandii znacznie wcześniej aniżeli
            został kandydatem PO do sejmu. Od miesiąca jest w Polsce, biorąc aktywny udział
            w kampanii wyborczej. Oczywiście robi to z klasą i z poszanowaniem własnej
            podobizny i własnego nazwiska. Nie wiesza się po płotach i parkanach ani
            publicznie nie opowiada o sobie informacji " na wyrost" w telewizyjnych
            reklamówkach. Koszt Jego kampanii nie przekracza jednego promila kosztów
            promocji kandydata do sejmu T.Szczypińskiego. Jeszcze raz powtarzam, że jedynym
            prawdziwym profesorem na liście PO jest prof.dr hab.inż. Andrzej Jajszczyk.
            Nominację na profesora wręczył mu w Belwederze prezydent Lech Wałesa.
            Dr Szczypiński może wykładać w prywatnej krakowskiej uczelni i nie ulega
            wątpliwości, że może to robić dobrze. Ale nie chciałbym - w interesie szacunku
            do nauki i jej przedstawicieli - degradować pojęcia profesora. Szczypiński
            rzucił naukę idac do działalności na niwie organizacji gospodarki, a później do
            polityki, bo miał takie wewnętrze zapotrzebowanie. I tu się realizuje- moim
            zdaniem - przyzwoicie.
            • Gość: zybi Re: Oj, brzydko wspomagamy Jajszczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:02
              Czytam sobie różne fora i widzę, że "Tadeusz 2" bardzo mocno promuje swojego
              szefa/znajomego/przyjaciela (do wyboru) Jajszczyka!
              Zgadzam się z nim, że Jajszczyk jest naukowcem, martwi natomiast, że zdaniem
              Tadeusza2 nikt inny nie jest godny tego miana! Szanowny Panie Tadeuszu 2:
              naukowcem jest każdy, kto skończył studia i kontynuuje działalność naukową,
              pisze, prowadzi badania, próbuje wnieść coś nowego! Nie dyskredytuj więc
              innych, bo z tego co przeczytałem, jeśli Szczypiński jest doktorem nauk
              matematycznych, jeśli przez 15 lat pracował na uczelni, jeśli następnie
              wykorzystywał swą wiedzę i doświadczenie najpierw w działalności gospodarczej,
              a później w działalności publicznej,jeśli prowadzi wykłady i ma tytuł profesora
              uczelni, to PANU SZCZYPIŃSKIEMU NALEŻY SIĘ SZACUNEK.
              I na pewno twój kandydat Jajszczyk jest naukowcem, ale to jeszcze nie robi z
              niego najlepszego kandydata-pamiętaj o tym.
    • Gość: jo Re: Parlament z Krakowa. Wyniki drugiego sondażu IP: *.chello.pl 21.09.05, 11:13
      ale śmieszne komentarze,jak na pikniku wyborczym. Nie znam pana Pawłowskiego,
      ale czy przypadkiem nie jest on najlepszym kandydatem? itp :))))
      Prawda jest taka , że wymienieni w artykule 4 kandydaci PO to jedyne znane
      szerzej osoby.Reszta może pomarzyć.
    • Gość: LANDOS GŁOSUJ NA LUDZI SPRAWDZONYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:54
      GŁOSUJCIE NA LUDZI SPRAWDZONYCH!!!!! CO W PARLAMENCIE ZROBIĄ JACYŚ AKTORZY, CZY
      SKLEPIKARKI Z BIEDRONKI. PRZECIEŻ PARLAMENT MA STANOWIĆ PRAWO! PROPAGUJECIE TU
      MŁODZIENIASZKÓW, KTÓRZY MOŻE MAJĄ PIĄTKI NA DYPLOMACH, ALE JESZCZE NIE MAJĄ
      DOŚWIADCZENIA. W PIERWSZYM RZUCIE DADZĄ SIĘ ZMANIPULOWAĆ LOBBYSTOM I STARYM
      PARTYJNYM WYJADACZOM POKROJU ROKITY, KACZYŃSKIEGO, JANIKA, GIERTYCHA I KAŻDEGO,
      KTO BYŁ JUŻ TYLE RAZY W SEJMIE, A KTÓRZY TYLKO MIĘTOLĄ CORAZ BARDZIEJ
      ATRAKCYJNYM - BO PRZYGOTOWANYM PRZEZ SPECJALIOSTÓW -JĘZYKIEM. BISKUPI
      POWIEDZIELI, ŻEBY GŁOSOWAĆ NA TYCH, KTÓRYCH ZNAMY Z PRACY NA RZECZ MAŁYCH
      OJCZYZN - LUDZI Z SAMORZĄDU. TYLKO ONI WIEDZĄ CO NAS, ZWYKŁYCH LUDZI BOLI I JAK
      ROZWIJAĆ NASZ KRAJ!!!!
      • Gość: Tadeusz 2 Re: GŁOSUJ NA LUDZI SPRAWDZONYCH IP: *.citynet.pl 21.09.05, 15:25
        Głosuj na ludzi mądrych! Zapominamy do czego ma służyć sejm. Podpieranie sie
        głosem biskupów jest słuszne, ale tylko w kategorii rady. Piszesz,głosuj na
        ludzi sprawdzonych. Ale, patrząc na listę PO mamy tam i sprawdzonych naukowców
        np. prof. Jaszczyk i sprawdzonych samorządowców jak np Krupa. Jak ich porównać?
        Ja nie wiem, ale sądzę, że przykładowo z tej dwójki zdecydowanie wybrałbym prof.
        dr hab. inż. Andrzeja Jajszczyka. Po prostu on patrzy na całość koniecznych
        zmian w nauce i szkolnictwie wyższym , natomiast Krupa zajmuje się powiatem
        krakowskim. Krupę można zastąpić bez problemu inną osobą, z Jajszczykiem już by
        się tak nie dało. Nie ukrywam, że obaj w przyszłym sejmie mieliby dużo do
        powiedzenia. Ale mogąc oddać tylko jeden głos, oddam go na Andrzeja Jajszczyka.
        • Gość: gosc profesor może być dobry na uczelni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.09.05, 15:40
          ale w sejmie może się zupełnie nie sprawdzić, bo zwyczajnie nie będzie umiał "nic zrobić".
          Przykładowo, zauważcie, jak działają krakowskie państwowe uczelnie - postrachem studentów są biurwy z dziekanatu, których przeważnie nikt nie umie zmienić, które nie chcą nikomu pomóc, itd. itd.

Profesorowie bujają w obłokach i siedzą na zupełnie innej warstwie abstrakcji. Niestety ilość tytułów przed nazwiskiem i mądrych publikacji niewiele mówi o przydatności takiej osoby w sejmie.
          • Gość: Tadeusz 2 Właśnie prof. Jajszczyk chce to zmienić IP: *.citynet.pl 21.09.05, 18:50
            I nie tylko to. Poczytaj dyskusję na forum po tekście Profesora w GW kilka
            miesięcy temu (www.jajszczyk.pl)Ponad 300 osób ściekle atakowało Jajszczyka,
            która osmielił się napisać prawdę o działalności dzisiejszych uczelni. Pisał o
            feudalnych strosunkach o baku szansy dla młody i zdolnych, o marnotrawieniu
            pieniędzy na pozorowane badania, o ich dublowanie itp... Po tych publikacjach
            Jajszczyk znalazł się na liście kandydatów PO do sejmu. Ma to czego brak innym
            kandydatom z listy: ogromną wiedzę wynikającą z możliwości porównań z innymi
            uczelniami światowymi, zdecydowaną chęć zmian i odwagę. Dlatego jest moim
            kandydatem z listy PO.
        • Gość: Henryk Jak możesz porównać Krupę do Prof.Jajaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:42
          Żarty. Krupa porywnywany z Prof.Jajszczykiem. To tak jak porównać Wartburga do
          Mercedesa. Proszę nie ujmować Panu Profesorowi. Może jesteś kolegą Krupy,
          jednak nie ujmuj przez takie porównania Panu Jajaszczykowi.
          • Gość: Henryk Re: Jak możesz porównać Krupę do Prof.Jajaszczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:44
            Przepraszam - winno być w ostatnim zdaniu: Panu Jajszczykowi
            • Gość: Tadeusz 2 Re: Jak możesz porównać Krupę do Prof.Jajszczyka IP: *.citynet.pl 22.09.05, 06:54
              Nie mam zamaiaru robić takich porównań. Odpowiadałem tylko na zarzut, że
              Profesor się nie sprawdzi w sejmie i że powinien to być działacz samorządowy. Z
              kandydatów PO najwyższą funkcę w samorządzie sprawuje Krupa, więc stąd moja
              próba zestawień możliwości ludzi z nauki a możliwościami ludzi z rady powiatu,
              czy rady dzielnicy. Przecież nie mogłem możliwości prof. Jajszczyka porównywać
              np. z p. Matusik - Lipiec, boto dopiero byłby skandal. Profesor Jajszczyk jest
              doskonałym kandydatem do sejmu i poza Premierem z Krakowa jest ozdobą listy PO i
              jej największym atutem.
              • Gość: andrzej Szczypiński z PO- przynajmniej nie ściemnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:56
                Ja głosuję na pana posła Tomasza Szczypińskiego z Platformy Obywatelskiej. Mam
                dość populizmu, mydlenia oczu, obietnic, które mają się nijak do rzeczywistości!
                Przynajmniej poseł Szczypiński nie ściemnia!
    • Gość: sympatyk wyborca TYLKO NA LASSOTE-SENATORA IP: *.chello.pl 21.09.05, 13:21
      Najlepszy z wszystkich dotychczasowych prezydentow od 1990 roku. Golas
      zrealizowal slynne juz mosty i zadluzyl miasto do max granicy,dlatego
      Majchrowski tylko administruje.Raport grupy radnych zwany raportem BURKATA
      znalazl sie juz dawno w prokuraturze/przy okazji tych inwestycji zaplacono za
      nie wykonane/.
    • Gość: MAŁOPOLANIE MAŁOPOLANIE WYBIERAJĄ NAWARĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:27
      Małopolanie głosują na Nawarę Marka na Senatora RP z naszego regionu!
      • Gość: Nawa(ra)lony Re: MAŁOPOLANIE WYBIERAJĄ NAWARĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:59
        Tak, tak bo
        Nawara lubi duzo dużo władzy a zwłaszcza duzo kasiory...
        On był dobry - tak - na poziomie ZIELONEK - swój chłop o wyglądzie
        troche przypominającym przywódcę sąsiedniego kraju.
        Mało kto pamięta ze sprawując rządy w Małopolsce ustalił sobie pensje na
        poziomie 20 000. A dlaczego nie! To było tylko tyle ile razem wzięcie Premier i
        Prezydent kraju!! W końcu trzeba się jakoś wyróżniać!!
        A władza? cóż.... skoro prezesem najwiekszej spółki województwa ustanawia się
        Panią, z która nic go nie łączy, poza tym ze razem mieszkają.
        Nie pozostają zatem, w mysl ustawy, w takim stosunku faktycznym, aby nie
        pozwolić sobie na taką drobną nadinterpretację.
        To juz historia. Czy koszmar wróci? Zadecydują wyborcy

• Gość: Gość Korwin-Mikke nasz protest przeciwko korupcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:29
      Głosuj na Korwina Mikke - on ma radykalnie uzdrawiający naszą sytuację program.
      UNIA POLITYKI REALNEJ - to jedyna naprawa Rzeczpospolitej!
    • Gość: Kibic kibica Re: Parlament z Krakowa. Wyniki drugiego sondażu IP: *.autocom.pl 21.09.05, 15:39
      nie no ludzie chyba sobie czlowieku zartujesz moze od razu bulanowska? swietna tez jest czekaj aleksandra? kampania za 1000000 zlotych to sciema
    • grzesiek.basiak Re: Parlament z Krakowa. Wyniki drugiego sondażu 21.09.05, 16:07
      Nikt go chyba nie izoluje - codziennie jest w "Młodzież kontra". Gdybym był PO-
      wcem to pewnie zaglosowałbym. Tak się jednak składa, że głosuję na siebie ;).
    • Gość: you Re: Parlament z Krakowa. Wyniki drugiego sondażu IP: *.veranet.pl 21.09.05, 20:10
      SUPER PAN RAS TO JEST TO CZEGO POTRZEBA-PRACOWITOŚĆ I UCZCIWOŚĆ
      • Gość: zz <a href="http://przeciw-przemocy.pl/content/view/18/28/" target="_ IP: *.crowley.pl 21.09.05, 20:39
        przeciw-przemocy.pl/content/view/18/28/
        • Gość: kibic CIEKAWY JSTEM CO NA TO PKW ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:46
          Faktycznie kilku kandydatow mlodzierzowych z roznych ugrupowan ma darmowa
          reklame w mlodzierz kontra. Ciekawy jestem co na to inni kandydaci i PKW
          przecierz ordynacja tego zabrania !!!!
          • Gość: zelazny młodziezowki najgorsze dno partyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:26
            JA jestem przeciwny bo sa inni mlodzi a dostepu do TV niemaja! to jest
            niesprawiedliwe.
            zwracam uwage na to ze ci co wystepuja to sa z mlodziezowek!Najgorsze dno
            partyjne
    • Gość: Wojna Re: Parlament z Krakowa. Wyniki drugiego sondażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:12
      Wg nowej wykładni PiS-u (wyrażonej przez polityka tej partii obecnego w studiu
      RM) "im więcej prawdy tym mniej platformy".
      Kaczory wypowiedzialy wojne PO
      • Gość: graga 7 PiS zawsze zył z wojny IP: *.citynet.pl 22.09.05, 07:04
        Lech Kaczyński, z którym mogę się nie zgadzać, nie przeszkadzałby mi, gdyby nie
        to, że politycznie jest cieniem Jarosława i tworzą tandem. A w politycznym
        dorobku Jarosława Kaczyńskiego widzę głównie wywoływanie chaosu, rozpoczynanie
        czegoś i za chwilę psucie. Był jednym z promotorów premierostwa Mazowieckiego i
        szybko zaczął go zwalczać. Był gorliwym zwolennikiem prezydentury Lecha Wałęsy i
        za chwilę najbardziej zajadłym jego wrogiem. Porozumienie Centrum weszło do
        gabinetu Bieleckiego i od razu ustawiło się w opozycji, zapoczątkowując
        "opozycyjne uczestniczenia w rządzie". Jarosław Kaczyński był promotorem
        premierostwa Jana Olszewskiego i, kiedy tylko premier zrobił pierwszy
        samodzielny ruch, zaczął go podkopywać. Widziałem to przy tworzeniu tak zwanej
        wielkiej koalicji.
        Tenże polityk podczas formowania rządu Suchockiej pokazał, że uznaje tylko rolę
        decydującego, a nie kompromis. I przegrał. Kiedy powstawała AWS, Jarosław
        Kaczyński nawoływał polityków tworzących Akcję, by bez szemrania uznali
        przywództwo Krzaklewskiego, i szybko wszedł w konflikt z nim i z AWS, przez co
        znalazł się w izolacji. Wydobył Kaczyńskich z izolacji premier Jerzy Buzek,
        mianując Lecha ministrem sprawiedliwości, i prawie natychmiast miał w rządzie
        opozycjonistów.
        Wypowiedzi Kaczyńskich o Platformie Obywatelskiej, prawdopodobnym partnerze
        koalicyjnym, i o samej koalicji pokazują ten sam obraz.
        Jak widać z powyższego czego można się po PiS spodziewać.
        Zgadzam się z Tadeuszem 2, że Jajszczyk to najlepszy kandydat na liście PO i
        chwała tym co Go tam umieścili.
    • Gość: Piotr Irek Raś wchodzi! Bravo! Strzał w "10"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 07:06
      Warto na niego zagłosować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka