Dodaj do ulubionych

ZIP na AGH

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:23
Hej:))Co sądzicie o ZIPie na AGH???Czy to ciezki kierunek??Aha i kiedy sie w ogole zaczyna rok akademicki bo na stronce wydziału nic nie ma
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.246.jawnet.pl 24.09.05, 21:24
      ale ZIP na jakim wydziale??
      • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:27
        na wydziale zarządzania
        • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 21:28
          :) ja tez
          • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:30
            Tez jestes na tym samym???A ie wiesz czegos wiecej ??
            • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 21:33
              wiem tyle ze od 3.10 maja podobno byc juz zajecia....

• Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:34
                A nie orientujesz sie kiedy inauguracja???
                • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.246.jawnet.pl 24.09.05, 21:36
                  nie mam pojecia ale moze w poniedzialek pojade na wydzial to sie dowiem..bo tez
                  bym wiedziaec chciala :) a ty wiesz cokolwiek??
                  • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:38
                    nie ja nic nie wiem i własnie zamierzam tam dzwonic w pon ale jakbys była to napisz na forum co i jak.Tez myslałam zeby jechac ale nie bede specjalnie jechac bo nie jestem z krakowa
                    • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 21:39
                      ja tez z krakowa nie jestem, ale nie mam az tak daleko....a skad jestes??
                      • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:41
                        Ja z Pszczyny a Ty??
                        • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 21:42
                          z Jaworzna....
                          • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:42
                            Aha:))
                            • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 21:44
                              ale fajnie ze ktos sie odezwal z tego kierunku bo jak liste czytalam to nie
                              znalam nikogo :P
                              • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:49
                                No ja tez nikogo nie znam kompletnie...i w ogole to sie tam gubie w tym miasteczku
                                • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 21:53
                                  ..mieszkasz w akademiku?? jak tam jest bo podobno fajnie :)
                                  • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:55
                                    Nie nie mieszkam. zamierzam w przyszłym roku moze. tez słyszałam ze jest fajnie:P. A Ty mieszkasz???
                                    • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 21:57
                                      heh ja tez nie mieszkam w miasteczku ale tez nie zamierzam tam zamieszkac :)
                                    • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:59
                                      Hehehe no ja jak mi sie w moim mieszkanku spodoba to tez nie :D na imprezke zawsze mozna sie tam wybrac <lol>
                                      • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 22:00
                                        no racja :)
                                        • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:01
                                          A nie orientujesz sie może czy jezyk obcy jest na 1 roku bo jak ogladałam plan zajec z zeszłego roku to nie było??
                                          • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 22:05
                                            nasz plan podobno ma byc wywieszony w ostatnim tygodniu wrzesnia.....w sumie to
                                            szkoda ze nie ma jezyka obcego rok przerwy to calkiem sporo...
                                            • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:06
                                              no dokładnie ja sie w sumie chyba takto do jakiej szkoły jezykowej zapisze bo zapomne przez rok całkowicie
                                              • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.246.jawnet.pl 24.09.05, 22:09
                                                ..a ja jeszcze nie wiem...wogole jakies dziwne przedmioty tam sa z tego co
                                                czytalam :P
                                                • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:12
                                                  NO...mi niektore nazwy to nic nie mowią :(((( Zobaczymy za tydzien co to bedzie...
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.246.jawnet.pl 24.09.05, 22:13
                                                    no tak...to bedzie jedna wielka niespodzianka :)
                                                  • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:15
                                                    Miejmy nadzieje ze miła :)) My tu sobie jakiegos czata urzadziłysmy hehehe a inni to beda czytac <lol>
                                                  • Gość: ;) Re: ZIP na AGH IP: *.246.jawnet.pl 24.09.05, 22:15
                                                    hehe no wlasnie...
                                                  • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:17
                                                    no....choc komu to sie bedzie chciało czytac
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 22:19
                                                    a nawet jesli sie ktos znajdzie to po 10 postach moze sie mu znudzic :P no
                                                    chyba ze tez bedzie z naszego kierunku :)
                                                  • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:22
                                                    tylko ze my troche zeszłysmy z głownego tematu wiec chyba nikt do konca nie poczyta
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 22:24
                                                    tym lepiej :) ale nie zeszlysmy tak do konca z tematu bo caly czas jest o AGH :)
                                                  • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:25
                                                    hehe no własnie ciekawych rzeczy moga sie o nas dowiedziec z tej rozmowy ;))
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 22:26
                                                    wlasciwie to nic konkretnego bo same nic nie wiemy :P
                                                  • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:27
                                                    A moze znajdzie sie ktos taki co wie cokolwiek i napisze
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 24.09.05, 22:30
                                                    mysle ze w poniedzialek to juz ja bede cos wiedziec, wiec jak chcesz to zostaw
                                                    potem maila lub gg to sie odezwe i ci napisze co sie dowiedzialam :)
                                                  • Gość: :)) Re: ZIP na AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:32
                                                    no to podaje gg 3080330
                                                  • Gość: m! Re: ZIP na AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:03
                                                    to ja sie pochwale, ze doczytalam do konca:) i chetnie sie dowiem kiedy jest
                                                    jakies rozpoczecie, ja co prawda nie jestem z zip, ale tez z agh:) i w ogole
                                                    mam takie pytanie o co chodzi z tym szkoleniem bhp, kiedy ono jest?
                                                  • Gość: e Re: ZIP na AGH IP: *.chello.pl 27.09.05, 16:28
                                                    ja tez doczytałam do końca i musze powiedzieć ze fajnie mi sie to czytało tez
                                                    nie jestem z ZIP ale jestem od tego roku z agh:)i równiez nie wiele wiem o
                                                    rozpoczęciu itd ten sam problem:)pozdrawiam :*
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 27.09.05, 16:43
                                                    a na jakim wydziale jestes??
                                                  • Gość: e Re: ZIP na AGH IP: *.chello.pl 27.09.05, 16:44
                                                    WNiG na kierunku geologia i górnictwo:)
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 27.09.05, 16:48
                                                    na zarzadzaniu podobno sa juz wywieszone plany wiec moze i na twoim wydziale
                                                    juz cos wiedza :)
                                                  • Gość: e Re: ZIP na AGH IP: *.chello.pl 27.09.05, 16:53
                                                    no własnie jutro sie przejade i zobacze co jak:)a macie zajecia w poniedziałek?
                                                    bo juz czytałam ze kilka osób nie ma zajeć w poniedziałek to może wszyscy na I
                                                    roku nie maja i ja tez:)pozdro
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 27.09.05, 16:55
                                                    podobno u mnie zajecia sie zaczynaja w poniedzialek :(
                                                  • Gość: e Re: ZIP na AGH IP: *.chello.pl 27.09.05, 17:00
                                                    uu ciekawe jak u mnie ale nie przejmuj sie i tak kiedys trzeba zacząć:) a
                                                    powiedz jak sie czujesz przed pójściem wogóle na studia no bo ja to sie troche
                                                    boje i tak głupio nikogo nie znam i wogóole dziwnie:)ale mam nadzieje ze bedzie
                                                    dobrze:)
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 27.09.05, 17:11
                                                    tez sie troche boje....ale tez licze na ze bedzie dobrze :)
                                                  • Gość: e Re: ZIP na AGH IP: *.chello.pl 27.09.05, 17:13
                                                    niom pozostaje nam tylko nadzieja hehe:)
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.246.jawnet.pl 27.09.05, 17:19
                                                    bedzie dobrze :) ...musi byc chociaz zapowiada sie ciezko....
                                                    a jestes spoza krakowa??
                                                  • Gość: e Re: ZIP na AGH IP: *.chello.pl 27.09.05, 17:21
                                                    ja akurat jestem z Krakowa a dokładniej z Nowej Huty.ano mam nadzieje ze sobie
                                                    poradzimy:)damy rade:)!!
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 27.09.05, 17:22
                                                    heh to masz przynajmniej blisko :)
                                                    slyszalm o takiej dzielnicy ale nie mam pojecia gdzie jest :P
                                                  • Gość: e Re: ZIP na AGH IP: *.chello.pl 27.09.05, 17:28
                                                    niom blisko to mam:)a jak pomieszkasz troche w krk to wszystko bedziesz
                                                    wiedziec nie da sie tu zgubić i szybko sie przyzwyczaisz i zapoznasz z róznymi
                                                    miejscami:)
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 27.09.05, 17:32
                                                    hmmm nie da sie zgubic??:P hehe ja sie oewnie jak na razie nie zgubie bo z
                                                    mieszkania na wydzial nie jest jakas skompliowana droga :P ufff nie bede miala
                                                    wymowki ze sie zgubilam i dlatego nie zdazylam na zajecia :P
                                                  • Gość: e Re: ZIP na AGH IP: *.chello.pl 27.09.05, 17:36
                                                    hehe no fakt wymówki nie bedziesz mieć:)no ja tez zreszta:P:P:P chodziło mi ze
                                                    jakbys chciała gdzieś wybyć nie na uczelnie tylko gdzies indziej ale poradzisz
                                                    sobie:P
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.b.jawnet.pl 27.09.05, 17:38
                                                    hehe z tym to kazdy sobie radzi :P nawet jak nie znak mista..idzie za tlumem :P
                                                    chociaz droge "gdzies indziej" znam lepiej niz droge na uczelnie :P
                                                  • Gość: m! Re: ZIP na AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:34
                                                    hehe e ja tez jestem z NH, wiec moze uda nam sie kiedys poznac w autobusie,
                                                    jezeli tylko bedziesz jezdzic 501 ew. 139:) Ja jestem z telekomunikacji na EAIE
                                                    i z jednej strony troche sie boje a z drugiej nie moge doczekac, chociaz
                                                    szczerze mowiac wogole srednio orientuje sie w "uczelnianym slangu":P te
                                                    wszystkie pojecia jak dziekanat, kolokwium itp...ehhh
                                                  • Gość: e Re: ZIP na AGH IP: *.chello.pl 28.09.05, 12:31
                                                    hej no ja tez bede jezdzic 501 albo 139:) wiec pewnie sie bedziemy spotykac:)co
                                                    do slangu mam to samo orientuje sie mniej wiecej ale wszystko przed nami:)
                                                    pozdrawiam a z jakiego osiedla jestes?
                                                  • Gość: :) Re: ZIP na AGH IP: *.246.jawnet.pl 28.09.05, 12:36
                                                    no terazjuz na 100% nikt tego nie doczyta do konca bo juz calkiem zeszlismy z
                                                    tematu :P
                                                  • Gość: m! Re: ZIP na AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:05
                                                    pewnie masz racje:) a na temat to my sie rzeczywiscie nie wypowiadamy:) no ale
                                                    coz:)
    • Gość: Miga Re: ZIP na AGH IP: *.skawsoft.com.pl / 217.153.194.* 28.09.05, 16:00
      Witam.
      Ja też na ZIP-ie tyle, ze na Metalach Nieżelaznych (niezależnych ;) )
      W necie są już rozpisane grupy i plan zajęć.
      Mam pytanko, podobno na I roku jest do wyboru przedmiot humanistyczny, ale w
      planie zajęć nie ma mowy o nim.
      Pozdrawiam
    • Gość: mgr inz. po WZ AGH Rozpoczecie roku na WZ AGH IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 10:07
      Hejka,
      Zaczne od pozdrowien dla wszystkich AGHowiczow a w szczegolnosci dla tych z WZ
      :D Ja w lipcu bronilam sie na tymze wlasnie wydziale. Co do rozpoczecia roku to
      zawsze bylo tak ze przychodzilo sie pierwszego pazdziernika na normalne zajecia.
      Niestety pierwszy dzien studiow to pierwszy dzien nauki :( Nas w pierwszy dzien
      na pierwszym wykladzie powital dziekan i poten normalnie byly zajecia. Oficjalne
      otwarcie jest w inny dzien i sa wtedy dziekanskie lub rektorskie ale UWAGA!!!
      nie na caly dzien zazwyczaj :(
      Mam jeszcze info dla tych z NH. 139 jedzie bardzo dlugo lepiej 501 lub 511. a
      najszybciej jezdzi sie zazwyczaj tramwajem 4. Wprawdzie trzeba podejsc troszke
      ale jest szybciej. Wieszcie mi sprawdzone w praniu :D
      Jesli bedziecie miec jakies pytania to sluze pomoca w miare mozliwosci :D
      Pozdrawiam i zycze powodzenia.
      A i co do studiow to powiem Wam jedna rzecz, sa ligtowi prowadzacy i Hardcorowcy
      ale prawda jest taka ze nauczycie tlye i sami bedziecie chcieli. A czy studia
      beda odjazdowe czy nudne zalezy od Was.
      • Gość: Miga Re: Rozpoczecie roku na WZ AGH IP: *.skawsoft.com.pl / 217.153.194.* 29.09.05, 10:22
        Witaj
        Na ile ZIP na WZ jest podobny do ZIP na WMN? ;-)
        Czy naprawde nie zaglada na forum nikt z WMN?
        • Gość: mgr inz, p WZ Re: Rozpoczecie roku na WZ AGH IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 30.09.05, 11:39
          WMN? Co to? Za moich czasow zarzadzanie bylo tylko na zarzadzaniu i na
          gorniczym. No coz roznily sie i to znacznie. Choc powiem Ci tak. Programy sie
          roznia zawsze, ale jesli chodzi o wyuniesiona wiedze to wszystko zalezy od
          studenta a nie od Wydzialu czy uczelni na ktorej studiuje. Ja pracowalam przez
          pewien czas w duzej firmie w Kadrach i prowdzilam rekrutacje absolwentow. Dzial
          i stanowisko byly takie ze wydawalo mi sie ze akademia ekonimiczna to jest to
          niestety dziewczynki po tej uczelni zazwyczaj mialy wielkie wymagania, mniemanie
          o sobie i malo wiedzy (oczywiscie nie wszystkie). Wydawalo sie co poniektorym ze
          dyplom AE to jest to co spowoduje ze pracowdca umrze z radosci i je zatrudni...
          Mylily sie. Uczelnie techniczne byly merytorycznie lepiej przygotowane. Ale nie
          myslcie ze tu uprawiam patryjotyzm lokalny i nagonke na AE. Otoz z tejze uczelni
          przyjeto jednego chlopaka no porostu jego wiedza, osobowsc i prakyki powalily
          mnie i jego przyszle szefostwo z nog. Koles byl rewelacyjny ale dlatego ze sam
          chcial sie uczyc i wiedzial co chce od zycia( a oceny mial gorsze od tych "ę" i
          "ą" kolezanek). Jesli poszliscie na ekonomiczne kierunki bo to modne to jesli
          nie macie znajomosci moze bystrudno pozniej z praca.
      • Gość: :) Re: Rozpoczecie roku na WZ AGH IP: *.b.jawnet.pl 29.09.05, 16:46
        gratuluje obrony :)
        a bylas na ZiP czy ZiM??
        • Gość: mgr inz. po WZ AGH Re: Rozpoczecie roku na WZ AGH IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 30.09.05, 11:29
          Jak ja zaczynalam bylo tylko ZiM. ZiP mozna bylo wziasc jako specjalizacje na IV
          roku.
          Jak zaczniecie juz studiowac to dajcie znac z kim macie zajecia czesc napewno
          bede znac. Jedno jest pewne uwazajcie na prof. Ksiezyk i prof. Łuckiego. Raczej
          napewno na nich sie nadziejecie. Acha najgorsze przedmoty: MTZ (Statystyka ale
          jak Wam sie upiecze to nie bedzie z Luckim (ostatnio cos chorowity) tylko z
          Byrska) noi Rachukowosc ( Dyduch duzo ulewa na oficjalnych terminach, potem si
          chodzi do niej na kolejne juz zaliczenia w gabinecie takich zaliczen moze byc 10
          ale w koncu puszcza nie znam przypadku zeby kogos ulala, a rachunkowosc przy
          najmniej tacy znaja na wylot - acha i nie myslcie ze rachunkowosc przydaje sie
          tylko ksiegowym wiem z doswiadczenia :D) Na pocieszenie nazwiska fajnych
          prowadzacych: Rys (on bardzo lightowy, jego zona troszke mniej (wiecej wymaga)
          ale tez super) Drozdz (obecny prodziekan ds ksztalcenia czy tam studentow),
          Lidka Zbiegien Maciag (konkretna wie jak tlumaczyc i nie ma przsez to problemow
          z egzaminami), Orlinska, (fajnie prowadzi zajecie - angazuje w to studentow),
          Sala (od produkcji zajmuje sie tez praktykami - przy tym gosciu nawet najwiekszy
          glab zrozumie produkcje) jest jeszcze wielu innych prowadzacych ktorzy sa
          naprawde fajni Ci wlasnie wpadli do glowy. Najlepszym wykladowca byl S.P. Pajda
          prowadzil Makro to byl gosc jak chodzilo sie na wyklady to egzamin sie mialo
          zdany (nie dlatego ze nie trzrba sie byulo uczyxc tylko daltego ze po wykladzie
          umialo sie a nie wiedzialo co trzeba umiec).
          Pozdrowki
          • Gość: :) Re: Rozpoczecie roku na WZ AGH IP: 81.15.218.* 30.09.05, 11:35
            jedyne nazwisko ktore pamietam to prof.Czyż....chyba jakos tak bo nam bedzie
            legitymacje rozdawac :P
            • Gość: mgr inz. po WZ Re: Rozpoczecie roku na WZ AGH IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:12
              Pierwsze slysze :D Na moim pierwszym roku legitymacje, indeksy wreczal Dziekan
              wtedy byl to slawny Cięciwa (dziwny przypadek dziewczyny zazwyczaj go nie lubia
              bo jest seksista i nie przebiera w slowach, ale ja go milo wspominam :D) A
              prawdopodobnie sie na niego nadziejecie na majcy i majcy ubezpieczeniowej RADZE
              CHODZIC!! i nie przejmowac sie tym co mowi a raczej jak mowi i wtedy bedzie ok.
              • Gość: ooo Re: Rozpoczecie roku na WZ AGH IP: *.246.jawnet.pl 30.09.05, 15:51
                a czy sa te poniedzialkowe cwiczenia skoro nie mielismy jeszcze wykladow??
                • Gość: mgr inz. z WZ Re: Rozpoczecie roku na WZ AGH IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:17
                  to zalezy z kim, jedni przyjda i zrobia cwiczenia, inni zrobia wprowadzenie a
                  jeszcze inni nie przyjda. Ale lepiej sie pojawic, pamietam jak raz grupa nie
                  przyszla 1go X na zajecia i mieli przechlapane.
                  • Gość: Justyna Re: Rozpoczecie roku na WZ AGH IP: *.cybernet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 14:27
                    Z Czyż miałam ekonomie ale nai nnym wydziale.jest ona na wydzIle zarzadzanai
                    jakims rektorem albo czyms w tym rodzaju.Zajecia z nia byly beznadziejne,sama
                    nie widzialam co mowi,zapominala sie, powtarzala itd.
                    • Gość: M. ZIP IP: *.skawsoft.com.pl / 217.153.194.* 01.10.05, 16:29
                      WMN to Wydzial Metali Niezelaznych. Podobno od stosunkowo niedawna jest tam
                      wlasnie ZIP. Przedmioty chyba troche sie roznia, tu glowny nacisk klada na
                      chemie, fizyke i matme, ale to chyba na I roku dla kazdego kierunku na tym
                      wydziale jest zblizone.
                      • Gość: A.P. Re: ZIP IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 02.10.05, 12:19
                        Na Zarzadzaniu tez jest fizyka, chemia i matma (przynajmniej byly). Byly tez
                        inne techniczne przedmioty: Maszynoznastwo na B2 (rysunek techniczny) Podstawy
                        Inzynierii Materialowej, Technologie wytwarzania i inne. Pytanie jest jacy sa
                        wykladowcy WZ stuknelo chyba 30 lat wiec powiedzmy ze ma doswiadczenie a WMN
                        raczej nie ale to nie znaczy ze gorzej ksztalci. Mysle ze ukonczenie zarzadzania
                        na technicznym wydziale jest dobre bo uczy pewnych rzeczy ktorych Ci po
                        uczelniach humanistycznych nie umieja. Pamietam jak na I roku klelismy na
                        MAszyny ze po chorobe nam to. Noi moi co poniektorzy koledzy chwala ten
                        przedmiot pod niebiosa bo trafili do pracy w firmach produkcyjnych lub np
                        motoryzacyjnych gdzie wiedza z zakresu maszyn bardzo przydaje im sie np w
                        przygotowywaniu inwestycji. Umieja odczytac rysunki techniczne czy przygotowac
                        dokumentacje techniczna.
                        A jesli moge udzielic Wam rady... Studia studiami... Ale nie zapomnijcie o dwoch
                        waznuch rzeczach. 1. O dobrej zabawie. 2. O praktykach im wiecej sie nauczycie w
                        praktyce, im wiecej do wpisania w CV tym lepiej. Ja zaczelam "pracowac" (rozne
                        praktyki, umowy na zastepstwo) na 3 roku i teraz po skonczeniu studiow dostalam
                        fajna prace moze nie za niebotyczne pieniadze ale na fajnym stanowisku z niezla
                        perspektywa na przyszlosc.
                        mgr inz. po WZ
                        • Gość: M. Re: ZIP IP: *.skawsoft.com.pl / 217.153.194.* 02.10.05, 13:54
                          Dzieki za wyjasnienia.
                          Gratuluje sprawiajacej satysfakcje pracy. Wazne, zeby robi to co sie lubi.
                          Na pewno inzynier posiadajacy zarowno wiedze ekonomiczna-zarzadcza +
                          wiedze "produkcyjna" lepiej sprawdzi sie w firmie produkcyjnej niz typowy
                          ekonomista po AE.
                          Pozdrawiam
                          • Gość: r220 Re: ZIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 09:28
                            Wydzial Zarzadzania... wydzial zarzadzania... jest najlepszy do... zabawy :P :)
                            • Gość: hhjfg Re: ZIP IP: *.51.jawnet.pl 12.11.05, 19:32
                              ehhh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka