Dodaj do ulubionych

Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab!

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 21:27
22 września 2002
Spotykamy się (już można śmiało organizować, żeby nie
było) o godzinie 12:00 pod Cracovią.
Kto nie może - możemy przesunąć o parę minut.
Celem naszym jest rancho u kol. Bluetab70 w Olszanicy.
Mapkę przygotuje ktoś, kto się zdeklaruje.
Na razie jest nas: Skks, Zbigniew, Tow_Mao, Yogy,
Mtq.........ktoś jeszcze?

Aha, niezroweryzowani jadą inaczej :-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: peteen Pomysł dla pozostałych !!! Dobry !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 21:57
      riksze
      jak tak bardzo chcą, żebyśmy na welocypedach zajechali, niech załatwią riksze i
      tych nieruchawych wezmą
      czekam na odzew, w nagrodę całą drogę będę pięknie śpiewał powożącemu...
      :c)
      • kuba203 Re: Pomysł dla pozostałych !!! Dobry !!! 13.09.02, 22:12
        Gość portalu: peteen napisał(a):

> riksze

Ja też chcę! :)))
        • Gość: mtq Re: Pomysł dla pozostałych !!! Dobry !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 22:38
          Kuba MPKiem :-))) gdzieś muszę tych terrorystow z
          siekierami obsadzić nie? nie bedą mi marznęli w lesie :-)
          • kuba203 Re: Pomysł dla pozostałych !!! Dobry !!! 13.09.02, 22:54
            Gość portalu: mtq napisał(a):

> Kuba MPKiem :-))) gdzieś muszę tych terrorystow z
            > siekierami obsadzić nie? nie bedą mi marznęli w lesie :-)

Ma być ciepło :))) Pobyt na łonie natury im nie zaszkodzi :)))
    • kriss.forum Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 13.09.02, 22:20

> Na razie jest nas: Skks, Zbigniew, Tow_Mao, Yogy,
      > Mtq.........ktoś jeszcze?

... i jeszcze ja!
      :)
      • skks Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 13.09.02, 22:35
        Peteen!! chybas pogięty:)
        Twoje omc 200kg kto by upchał?
        daj spokuj, załatw se autobus:))))
        • Gość: mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 22:39
          pomyśl, że miałbyś popchać na jednej rikszy Peteena,
          Zbigniewa i kogokolwiek jeszcze!
          • peteen Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 13.09.02, 22:47
            chuchra...
            mięczaki...
            bo my chłopy jesteśmy, a nie kalesony !
            • skks Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 13.09.02, 23:30
              No!!!! do gadania to wy jesteście "chłopy":)))))))))))))
              Ale jak trzeba rowerkiem pokierować, czy przebiec 500m toście kolesony
              barchanowe!!
              • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 13.09.02, 23:34
                Skks a Ty masz swój rower?
                • skks Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 13.09.02, 23:37
                  Tak "bobo" to taki na czterech kółkach. A dokładnie to "normalny" rower tylko
                  z dwoma dodatkowym po bokach:)
    • mikolaj7 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 14.09.02, 12:40
      trasa tej przejazdzki jest jakos okreslona? bo jak nie ma
      bruku/sciezki w lesie/zwiru/piasku etc na podlozu to jade
      na rolkach ;-)
      • joseph.007 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 14.09.02, 12:44
        Ja raczej pojadę swoim Aston-Martinem, a jakby był w naprawie, to Jelczem M121.
        • kuba203 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 14.09.02, 18:38
          joseph.007 napisał:

> Ja raczej pojadę swoim Aston-Martinem, a jakby był w naprawie, to Jelczem
          M121.

A przewieziesz mnie swoim Jelczem? Od dawna marzę o takiej gablocie :)))
      • Gość: mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 14:39
        Zdaje się, że ostatnie 1/3 trasy musimy przejechać ulicą
        :-((( Olszanicką chyba że można jakoś inaczej - ie wiem,
        nigdy nie byłem w tamtych dalekich stronach :-)))
        • kuba203 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 14:42
          Na pewno jakoś się da, tylko trzaby dokładnie wiedzieć, gdzie jest cel :)))
        • bluetab70 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 15:15
          od ronda w Chełmie to tylko 2 km, rowerzystów na Olszanickiej nie brakuje, więc
          nie bedziecie jedyni...
          Pewnie się da dojechać "odtylcowo", ale prawdę powiedziawszy rowerem tam nie
          jeździłam, więc nie bardzo wiem, którędy (jest tam parę polno-wiejskich dróżek).
          tak czy inaczej, Olszanicka bardzo ruchliwa nie jest, zwłaszcza w niedzielę.
          A zresztą jak pogoda będzie nas tak rozpieszczać w tym tygodniu, to chyba
          sensowniej będzie wybrać się tam na sankach ;-)
          albo na skuterach....błotnych ;-))
          • Gość: mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 15:49
            No nie wiem. Wałami nad Rudawą na pewno do ul. Nad
            Zalewem. Dalej chyba już nie ma jak nad wodą, więc trzeba
            zjechać na Józefa Becka...chwila! Już wiem. Potem Kawałek
            Pylną, Podłużną, pierwsza w prawo do ul. Podkamyk (!),
            Krzyżówkowa, Jantarowa, Powstania Styczniowego! Looknijcie
            no na mapę i Bluetab powiedz, czy CEL jest daleko stamtąd!
            (jesteśmy przy tym fioletowym u mnie, czyli jakieś zaklady
            przemysłowe...)
            • bluetab70 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 15:55
              to coś fioletowe to "baniaki" CPN, cel jest blisko, trochę powyżej końca ul.
              Powstania Styczniowego
              • Gość: mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 15:59
                bluetab70 napisała:

> trochę powyżej końca ul.
                > Powstania Styczniowego

??? :-)))
                • bluetab70 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:24
                  OK, źle się wyraziłam: chodzi o "cycek", który wygląda na przedłużenie
                  Insurekcji Kościuszkowskiej, za skrzyżowaniem z Powst. Styczniowego. To, co na
                  mapie jest podpisane Powstania Styczniowego, jest w rzeczywistości polną drogą
                  (na razie).
                  Jesli chodzi o przejazd przy Krzyżówce, to ja widziałam tam pociąg RAZ.
                  • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:37
                    Czyli tam za tym "cyckiem" jest Twoje coś? To dom,
                    działka?
                    • kuba203 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:43
                      mtq napisał:

> Czyli tam za tym "cyckiem" jest Twoje coś? To dom,
                      > działka?

Aha, czyli na mojej mapie znajdzie się to-to między napisami "Bagna" i "Błota".
                      Hmmm, ciekawa okolica :)))
                      • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:46
                        u mnie ten "cycek" jest otoczony ciemnym pomarańczowym/
                        jasnym brązowym tzn. są to tereny zabudowane :-)))

mapa z tego roku a Twoja?
                        • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:49
                          U mnie też jasnobrązowe.
                          Widzę, że koledzy są spragnieni przygody i koniecznie chcą kluczyć tymi polnymi
                          ścieżkami. Zapowiada się fajna zabawa. Tylko trzeba kombinezon kupić... ;))
                          • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:53
                            Po prostu nie chcę jechać Królowej Jadwigi, Chełmską i
                            Olszanicką. A w grupie zawsze raźniej :-)))
                            • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:55
                              mtq napisał:

> Po prostu nie chcę jechać Królowej Jadwigi, Chełmską i
                              > Olszanicką. A w grupie zawsze raźniej :-)))

Nie no, oczywiście popieram. Liczę na Wasz zmysł orientacji w terenie.
                              Czy dobrze zrozumiałam, że domek jest w okolicy ulic Powstania Styczniowego,
                              Insurekcji Kościuszkowskiej i Szaserów?
                              • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:59
                                a tej ostatniej to nie widze...
                              • bluetab70 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:01
                                to na Twojej mapie jest ul. Szaserów?????????
                                to JEST na Szaserów, ale domek to jeszcze na wyrost powiedziane :))
                                • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:04
                                  bluetab70 napisała:

> to na Twojej mapie jest ul. Szaserów?????????
                                  > to JEST na Szaserów, ale domek to jeszcze na wyrost powiedziane :))

Hurra! No to jesteśmy w domu. Jak to się opłaca kupowanie mapy raz na 10 lat ;))

• mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:04
                                  Na mojej q. nie ma (dreamlover kupię taką jak Ty masz :-)
                                  gdzież ona?
                                  • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:06
                                    mtq napisał:

> Na mojej q. nie ma (dreamlover kupię taką jak Ty masz :-)
                                    > gdzież ona?

Kupiłam w rynku, księgarnia Suszczyński (między Bracką a Wiślną).
                                    A wygląda mniej więcej tak: www.ppwk.pl/start.asp?
                                    i=7&i1=20&c=0&sc=0&b=397&x=24&y=10
                                    • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:14
                                      Coś mi link nie wyszedł. W każdym razie wchodzisz www.ppwk.pl, z lewej strony
                                      jest spis, wybierasz katalog, potem w luce szukaj wpisujesz kraków i klikasz na
                                      opis pierwszej wyszukanej odpowiedzi. Taka zielonkawa mapka, kosztuje coś koło
                                      5-6 zł. ;))
                                      • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:20
                                        Oj chyba jednak kupię...za taką małą sumkę? Takie coś?

:-))) A są zaznaczone szlaki rowerowe?

A ja mam mapkę pt. Dolinki podkrakowskie i tam są
                                        zaznaczone fajne szlaki (np. do zamku w Tenczynku).
                                        Niestety dla Ciebie to po drugiej stronie miasta..:-)
                                        • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:24
                                          mtq napisał:

> Oj chyba jednak kupię...za taką małą sumkę? Takie coś?

Sama się zdziwiłam. Ale kupiłam głównie dlatego, iż są na niej zaznaczone
                                          zakończone inwestycje komunikacyjne tj. most Kotlarski, Zwierzyniecki i rondo w
                                          Czyżynach.

> :-))) A są zaznaczone szlaki rowerowe?

Wszak nie są one głównym celem mapy to można je znaleźć.

> A ja mam mapkę pt. Dolinki podkrakowskie i tam są
                                          > zaznaczone fajne szlaki (np. do zamku w Tenczynku).
                                          > Niestety dla Ciebie to po drugiej stronie miasta..:-)

Też żałuję ;))
                                          • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:40
                                            dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                            >
                                            > > Oj chyba jednak kupię...za taką małą sumkę? Takie coś?
                                            >
                                            > Sama się zdziwiłam. Ale kupiłam głównie dlatego, iż są na niej zaznaczone
                                            > zakończone inwestycje komunikacyjne tj. most Kotlarski, Zwierzyniecki i rondo w
                                            >
                                            > Czyżynach.

Na mojej nawet planowany most Zwierzyniecki jest źle
                                            zaznaczony (że niby miałby wjeżdżać w Kościół, nie wiem
                                            jak oni to sobie wyobrażali :-)))

> > :-))) A są zaznaczone szlaki rowerowe?
                                            >
                                            > Wszak nie są one głównym celem mapy to można je znaleźć.

Jutro lecę do sklepu!!

> > A ja mam mapkę pt. Dolinki podkrakowskie i tam są
                                            > > zaznaczone fajne szlaki (np. do zamku w Tenczynku).
                                            > > Niestety dla Ciebie to po drugiej stronie miasta..:-)
                                            >
                                            > Też żałuję ;))

Ale jak masz dużo czasu/dużo siły to spróbować można (choć
                                            może nie aż do Tenczynka :-)))
                                            • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:46
                                              mtq napisał:

> Ale jak masz dużo czasu/dużo siły to spróbować można (choć
                                              > może nie aż do Tenczynka :-)))

Najpierw muszę poćwiczyć, nie chcę się zbłaźnić ;))
                                              • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:48
                                                a długo jeździsz? tzn. tak regularnie...?
                                                • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:57
                                                  mtq napisał:

> a długo jeździsz? tzn. tak regularnie...?

Odkąd moja starsza o 3 lata kuzynka, o wiele sprawniejsza i wysportowana
                                                  wjechała na kopiec Kościuszki, ale wracała już tramwajem. Rzuciłam jej wyzwanie
                                                  i udało się mi się wrócić o własnych siłach. To było jakieś 3 lata temu. Jeżdżę
                                                  głównie w wakacje i prawie wyłącznie po bulwarach. Wycieczki mają charakter
                                                  krajobrazowo-poznawczy, często piknikowy. Tak chciałam jeszcze we wrześniu
                                                  pojechać do Tyńca, ale ta pogoda - brrr. Może się jeszcze odmieni... ;))
                                                  • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:02
                                                    Oczywiście jechałyście z Huty? :-)
                                                    Ale, jak się zjedzie z Kopca to już się jest "dopalonym"
                                                    po samym zjeździe (ja jak zjeżdżałem z ZOO, to potem pół
                                                    Ks. Józefa jechałem - niby z rozpędu - ok. 30-40 km/h mimo
                                                    że byłem wypruty). Toteż kuzynka powinna była spokojnie
                                                    dojechać spowrotem (a może się mylę :-)
                                                  • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:06
                                                    mtq napisał:

> Oczywiście jechałyście z Huty? :-)

Tak, ona mieszka niedaleko, 100 metrów ode mnie.

> Ale, jak się zjedzie z Kopca to już się jest "dopalonym"
                                                    > po samym zjeździe (ja jak zjeżdżałem z ZOO, to potem pół
                                                    > Ks. Józefa jechałem - niby z rozpędu - ok. 30-40 km/h mimo
                                                    > że byłem wypruty).

Tak, nawet hamulce przestają działać. Jeżeli chodzi o ZOO, to ostatnio nieźle
                                                    się poturbowałam (chyba już o tym pisałam) - no jak się chce jechać żółtym
                                                    szlakiem a skręca w czarny, to tak się to kończy ;))
                                                  • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:11
                                                    nie pisałaś. Ja jeżdżę Al. Wędrowników. Na szlakach sie
                                                    tam nie znam.
                                                  • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:18
                                                    mtq napisał:

> Ja jeżdżę Al. Wędrowników.

A ja Królowej Jadwigi, 28 Lipca, Leśna i już dalej do ZOO. Zdarza się, że
                                                    kluczę koło Kasztanowej, żeby choć na chwilkę zobaczyć moją ulubiona uliczkę.

> Na szlakach sie tam nie znam.

Ja też nie. Ale choć raz chciałam dojechać gdzieś zgodnie z mapą. Może
                                                    następnym razem ;))
                                                  • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:20
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > Ja jeżdżę Al. Wędrowników.
                                                    >
                                                    > A ja Królowej Jadwigi, 28 Lipca, Leśna i już dalej do ZOO. Zdarza się, że
                                                    > kluczę koło Kasztanowej, żeby choć na chwilkę zobaczyć moją ulubiona uliczkę.

Oooo, to katorga :-)
                                                    Ale mówiłem o zjeździe z ZOO.

> > Na szlakach sie tam nie znam.
                                                    >
                                                    > Ja też nie. Ale choć raz chciałam dojechać gdzieś zgodnie z mapą. Może
                                                    > następnym razem ;))

hihi :-)
                                                  • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:24
                                                    mtq napisał:

> Ale mówiłem o zjeździe z ZOO.

Zjazd ostatnio trafił mi się od pętli 134 przez Szlak Twierdzy Kraków (na mapie
                                                    czarny szlak, chyba nie rozrózniam kolorów, miał byc żółty), potem Wroni Dół -
                                                    to do dzisiaj czuję, dalej juz Al. Waszyngtona do Salwatora.
                                                    Ale i tak za każdym razem mój rower wywozi mnie w różne strony ;))
                                                  • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:30
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > Ale mówiłem o zjeździe z ZOO.
                                                    >
                                                    > Zjazd ostatnio trafił mi się od pętli 134 przez Szlak Twierdzy Kraków (na mapie
                                                    > czarny szlak, chyba nie rozrózniam kolorów, miał byc żółty),

hihihi :-)))

> potem Wroni Dół -
                                                    > to do dzisiaj czuję, dalej juz Al. Waszyngtona do Salwatora.
                                                    > Ale i tak za każdym razem mój rower wywozi mnie w różne strony ;))

Trasa koło Sikornika? Taki dość długi podjazd po
                                                    kamulcach?
                                                  • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:42
                                                    mtq napisał:

> Trasa koło Sikornika?

Wiesz, nawet nie wiem. Po pewnym czasie mapę schowałam głęboko do torby i
                                                    zwyczajnie jechałam przed siebie z myślą, że przecież gdzieś wyjadę i dopiero
                                                    wtedy będę się martwić ;))
                          • kuba203 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:55
                            dreamlover napisała:

> Tylko trzeba kombinezon kupić... ;))

Nie no, w kosmos to chyba nikt się nie wybiera... :)))
                            • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:57
                              kuba203 napisał:

> dreamlover napisała:
                              >
                              > > Tylko trzeba kombinezon kupić... ;))
                              >
                              > Nie no, w kosmos to chyba nikt się nie wybiera... :)))

Po przejeżdzie wzdłuż Rudawy będziesz wyglądał jakbyś dopiero co wrócił z
                              Marsa. Taki ładny tam żwirek ;))
                              • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:00
                                e no nie przesadzaj wcle ne jest tak źle (no może ostatni
                                odcinek :-)))
                                • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:02
                                  mtq napisał:

> e no nie przesadzaj wcle ne jest tak źle (no może ostatni
                                  > odcinek :-)))

;))
                                  A teraz przyznać się kto ma najbliżej pod Cracovię ;o
                                  • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:03
                                    JA !!!

:-)))
                                    Ale gdzież się indziej spotkać? To wiadomo gdzie jest i
                                    blisko stamtąd...
                                    • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:08
                                      mtq napisał:

> Ale gdzież się indziej spotkać? To wiadomo gdzie jest i
                                      > blisko stamtąd...

Pytam orientacyjnie. Oczywiście jest to dobre spotkanie, bo i tak tamtędy
                                      trzeba przejechać. Tylko, że zanim tam dojadę to już będę padnięta. Pocieszam
                                      się, że niektórzy mają jeszcze gorzej ;))
                                      • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:18
                                        oj chyba nie...
                                        • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:20
                                          mtq napisał:

> oj chyba nie...

Trzeba było mnie okłamać ;))
                                          • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:23
                                            Dobra, mogę po Ciebie przyjechać :-))) Jak to jest
                                            przejechać całe miasto (dokładnie całe)?
                                            • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:28
                                              mtq napisał:

> Dobra, mogę po Ciebie przyjechać :-)))

Nie no, wystarczy, że jedna osoba będzie wykończona ;))

> Jak to jest przejechać całe miasto (dokładnie całe)?

Nie całe, jadąc od Błoni to Bulwary Wiślane do Ofiar Dąbia, potem Al. Pokoju,
                                              Park Lotników Polskich i Al. Jana Pawła II. Jednym słowem zmęczyć się można. I
                                              dlatego jestem ciekawa jak prędko zamierzacie jechać? ;))
                                              • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:38
                                                dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                >
                                                > > Dobra, mogę po Ciebie przyjechać :-)))
                                                >
                                                > Nie no, wystarczy, że jedna osoba będzie wykończona ;))

głupio tak samemu :-)

> > Jak to jest przejechać całe miasto (dokładnie całe)?
                                                >
                                                > Nie całe, jadąc od Błoni to Bulwary Wiślane do Ofiar Dąbia, potem Al. Pokoju,
                                                > Park Lotników Polskich i Al. Jana Pawła II. Jednym słowem zmęczyć się można. I
                                                > dlatego jestem ciekawa jak prędko zamierzacie jechać? ;))

Patrząc na formę forumowiczów to 8-12 km/h w porywach do
                                                15 :-)))
                                                • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:44
                                                  mtq napisał:

> głupio tak samemu :-)

No to szykuj siły na powrót ;))

> Patrząc na formę forumowiczów to 8-12 km/h w porywach do 15 :-)))

No to wydaje mi się, że porywów nie będzie ;))
                                                  • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:45
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > głupio tak samemu :-)
                                                    >
                                                    > No to szykuj siły na powrót ;))

odwieźć mam też? OK...

> > Patrząc na formę forumowiczów to 8-12 km/h w porywach do 15 :-)))
                                                    >
                                                    > No to wydaje mi się, że porywów nie będzie ;))

;-))
                                                  • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:48
                                                    mtq napisał:

> odwieźć mam też? OK...

Zawsze jeszcze zostaje komunikacja miejska, ale już widzę te złowrogie
                                                    spojrzenia pasażerów i teksty: "Gdzie ona z tym rowerem myśli wleźć?" ;))
                                                  • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:50
                                                    A była kiedyś idea na potforum komunikacyjnym żeby taki
                                                    rowerowy autobus zaczął jeździć :-)))
                                                    Z grubsza jak nie ma tłoku to jest OK poza tym że musisz
                                                    dwa bilety skasować.
                                                  • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:01
                                                    mtq napisał:

> A była kiedyś idea na potforum komunikacyjnym żeby taki
                                                    > rowerowy autobus zaczął jeździć :-)))
                                                    > Z grubsza jak nie ma tłoku to jest OK poza tym że musisz
                                                    > dwa bilety skasować.

Raz miałam okazję - w maju tego roku. Byłam na Błoniach i rozpętała się taka
                                                    ulewa, że nie było szans ani na przejechanie, ani na przeczekanie. Dojechałam
                                                    na Dietla i wsiadłam w 22. Nie znam się na modelach tramwajów, ale to był ten,
                                                    który sam się co chwilę zamyka i jeszcze schody są przedzielone na pół pionowym
                                                    drągiem. Nieźle się namęczyłam. Dzięki Bogu, nie było tłoczno ;))
                                                  • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:03
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > A była kiedyś idea na potforum komunikacyjnym żeby taki
                                                    > > rowerowy autobus zaczął jeździć :-)))
                                                    > > Z grubsza jak nie ma tłoku to jest OK poza tym że musisz
                                                    > > dwa bilety skasować.
                                                    >
                                                    > Raz miałam okazję - w maju tego roku. Byłam na Błoniach i rozpętała się taka
                                                    > ulewa, że nie było szans ani na przejechanie, ani na przeczekanie. Dojechałam
                                                    > na Dietla i wsiadłam w 22. Nie znam się na modelach tramwajów, ale to był ten,
                                                    > który sam się co chwilę zamyka i jeszcze schody są przedzielone na pół pionowym
                                                    >
                                                    > drągiem. Nieźle się namęczyłam. Dzięki Bogu, nie było tłoczno ;))

GT6 :-)))
                                                    A nie lubisz ulew? Ja jak jestem zdrowy i jest ciepło to
                                                    kocham :-)))
                                                  • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:08
                                                    mtq napisał:

> A nie lubisz ulew? Ja jak jestem zdrowy i jest ciepło to kocham :-)))

Jakoś bardziej cenię sobie słoneczko i suchą nawierzchnię (czyli też suche
                                                    ubrania) ;))
                                                  • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:10
                                                    Tak, to zrozumiałe :-)))
                                                    Ale raz na czas można zaszaleć ;-)))
                                  • bluetab70 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:40
                                    > A teraz przyznać się kto ma najbliżej pod Cracovię ;o

chyba jednak ja (sorki, mtq :)))))))
                                    • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:41
                                      Ty na nas czekasz na miejscu :-)))
                        • kuba203 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:53
                          mtq napisał:

> mapa z tego roku a Twoja?

1997 :)))

Na samym "cycku" są zabudowania zaznaczone, ale po prawej stronie zabudowań
                          jest napis "Bagna", a po lewej - "Błota" :)))
                          • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:58

to szybko się pobudowało
                        • bluetab70 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:55
                          przy samym "cycku" są domy, do mnie trzeba podjechać powyżej "cycka" ;-) ( to
                          już chyba dekolt będzie ;-))
                          • kuba203 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:58
                            bluetab70 napisała:

> przy samym "cycku" są domy, do mnie trzeba podjechać powyżej "cycka" ;-) ( to
                            > już chyba dekolt będzie ;-))

Czyli impreza będzie na dekolcie. Zapowiada się ciekawie :)))
                            • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:01
                              Dobra, staniesz sobie na skrzyżowaniu Pwst Styczniowego i
                              Ins. Kościuszkowskiej i nas poprowadzisz :-)))
                              • bluetab70 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:25
                                ułożę strzałki z kasztanów na drodze i porozwieszam podwiązki (i inne cześci
                                garderoby) cobyście się nie pogubili :)))
                                • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 17:37
                                  bluetab70 napisała:

> ułożę strzałki z kasztanów na drodze i porozwieszam podwiązki (i inne cześci
                                  > garderoby) cobyście się nie pogubili :)))

nie no to dopiero się pogubimy :-)))
                                • kuba203 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 16.09.02, 11:52
                                  bluetab70 napisała:

> ułożę strzałki z kasztanów na drodze i porozwieszam podwiązki (i inne cześci
                                  > garderoby) cobyście się nie pogubili :)))

Nie tak głośno o tym mów, bo przyjedzie Łowca Cyklistów, i wszystko
                                  pozabiera :)))
                                  • Gość: tomCrac Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 11:58
                                    Jezeli tylko bede na silach i pogoda bedzie sprzyjala oraz glowa rodziny udzieli mi pozwolenia, aby zabrac z naszej stajni rumaka Escorta, to bedzie nas dwoch! hehehehe :PPPP
                                  • m.in Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 16.09.02, 12:00
                                    kuba203 napisał:
                                    > bo przyjedzie Łowca Cyklistów, i wszystko pozabiera :)))

podwiązki zostawie i będę grzał silnik w moim bike killerze :)
                                    m.in - Łowca Cyklistów
                                    • luckystrike Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 16.09.02, 12:08
                                      to ja zabieram mojego czarnego Gończego Polskich Cyklistów.
                                      będzie zaganiał na zderzak:))))
                                      • m.in Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 16.09.02, 12:11
                                        ja musze zabrac moja lepszą połowe, bo powiedziała, ze póki nie zobacczy to nie
                                        uwierzy, ze kumple z forum nie są "wirtualni"
                                        no i jak WAS wszystkich nie zobaczy i nie pozna osobiście to mnie odda w
                                        kaftan :)))
                                        • luckystrike Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 16.09.02, 12:14
                                          m.in napisał:

> no i jak WAS wszystkich nie zobaczy i nie pozna
                                          osobiście to mnie odda w
                                          > kaftan :)))
                                          jak zobaczy i pozna to już na pewno odda Cie w kaftan:)))
                                      • peteen Dołączam do grona Łowców... 16.09.02, 12:23
                                        uaha rowery dwa
                                        uaha górale
                                        ROZJECHANE...
                                        • bluetab70 Re: Dołączam do grona Łowców... 16.09.02, 12:39
                                          No to witajcie w klubie:)))
                                          • m.in Re: Dołączam do grona Łowców... 16.09.02, 12:43
                                            to na którą sie umawiamy na grillowane mięsko z naszych łowów? 14? 15?
                                            warto by było, zebysmy byli na ranczo w podobnym terminie :)
                                            bluetab70 - ty rządzisz!
                                            • luckystrike Re: Dołączam do grona Łowców... 16.09.02, 12:51
                                              wcześniej!!!! bo znowu mnie ominie całe spotkanie i bedę
                                              służył tylko jako kierowca( łowca).
                        • bluetab70 ul. Szaserów 15.09.02, 17:53
                          wszystkim, którzy wierzą w słowo pisane, donoszę nie bez dumy, że ul. Szaserów
                          składa się z 200 metrów drogi żwirowej,wykonanej w całości na zlecenie mojego
                          wspaniałego męża (którego pozdrawiam z tego miejsca), obecnie rozjeżdżonej
                          przez pojazdy budowlane; tak więc mtq ma rację: żadnych riksz raczej nie będzie
                          (no, chyba że rikszarz jest mocny nie tylko w gębie, ale i w nogach).
                          Ale: osoby zroweryzowane inaczej spokojnie dojadą tam od ul. Korzeniaka :c))))
                          (nochal specjalnie dla peteena)
                          • mtq Re: ul. Szaserów 15.09.02, 17:57
                            Przecież mogą wysiąść na przystanku przy Insurekcji albo
                            wjechać tam autem czy czymkolwiek innym i koniec. prościej
                            jest :-)
                          • mtq Re: ul. Szaserów 15.09.02, 17:57
                            aha, a skąd taka nazwa? nie lepiej ul. Bluetab;)?
                            • bluetab70 Re: ul. Szaserów 15.09.02, 18:10
                              nazwa już była (jest już jeden dom przy tej ul.), my tylko zrobiliśmy
                              drogę :))))
                              • mtq Re: ul. Szaserów 15.09.02, 18:12
                                Aha, a czy to może nie nazwisko właścicieli domu:)?
                            • bluetab70 Re: ul. Szaserów 15.09.02, 18:15
                              jak pewnie zauważyłeś,tam wszystkie nazwy ulic są patriotyczno-ojczyźniane, a
                              szaserzy to było takie wojsko w okresie Księstwa Warszawskiego
                              • mtq Re: ul. Szaserów 15.09.02, 18:19
                                Aaaaha. A nazwy faktycznie, patriotyczne :-)
                          • bluetab70 ul. Szaserów - poważnie 15.09.02, 18:25
                            na samą działkę da się dojechać samochodem, najlepszy dojazd jest od
                            Korzeniaka, chyba, że ktoś woli się tłuc przez pola (tzn. Isurekcji Kośc.),
                            czego po ostatnich deszczach nie polecam.
                            Przystanek autobusowy na pewno jest na wysokości Korzeniaka/Majówny/Leśmiana,
                            chyba nie ma przy Insurekcji (głowy uciąć nie dam, bo MPK tam nie jeżdżę).
                            Zawsze można ludzi poruszających się MPK odebrać z przystanku (inaczej czeka
                            ich ok. 1km spacerek)
                            :C)))
                            (duży nochal dla peteena!)
                            • dreamlover Re: ul. Szaserów - poważnie 15.09.02, 18:28
                              bluetab70 napisała:

> Przystanek autobusowy na pewno jest na wysokości Korzeniaka/Majówny/Leśmiana,
                              > chyba nie ma przy Insurekcji (głowy uciąć nie dam, bo MPK tam nie jeżdżę).

Na mapie jest przystanek przy Insurekcji Kościuszkowskiej, ale, jak wiadomo,
                              mapy lubią byc niedokładne. ;0)
                              • mtq Re: ul. Szaserów - poważnie 15.09.02, 18:34
                                na mojej też jest, na Pwst Styczniowego też. Czyli nie
                                taka zla jak by się moglo wydawać :-)))
                              • Gość: kuba203 Re: ul. Szaserów - poważnie IP: *.net / 192.168.1.* 16.09.02, 11:28
                                dreamlover napisała:

> Na mapie jest przystanek przy Insurekcji Kościuszkowskiej, ale, jak wiadomo,
                                > mapy lubią byc niedokładne. ;0)

Śpieszę donieść, że przystanek jest, nazywa się >Olszanica kapliczka< i jest na
                                żądanie :)))
                            • mtq Re: ul. Szaserów - poważnie 15.09.02, 18:33
                              Dla nieposiadających mapy: skręcamy k. przystanku w prawo,
                              w ul. Korzeniaka. Jedziemy do końca, w lewo, w lewo, w
                              lewo i do końca. Jesteśmy na skrzyżowaniu. Następnie
                              szukamy podwiązek Bluetab i innych części jej garderoby
                              :-)
                      • bluetab70 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:57
                        Kuba, żeby Cię co złego nie spotkało, jak już dotrzesz na te bagna i błota ;-))
                        jakieś wąpierzyce i inne kikimory już tam pazury szykują....
                        • kuba203 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 16.09.02, 11:36
                          bluetab70 napisała:

> Kuba, żeby Cię co złego nie spotkało, jak już dotrzesz na te bagna i błota ;-
                          ))
                          > jakieś wąpierzyce i inne kikimory już tam pazury szykują....

Czy powiniem się jakoś uzbroić, czy tylko jakieś czary mogą mnie uratować?

:)))
            • kuba203 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:00

> zjechać na Józefa Becka...chwila! Już wiem. Potem Kawałek
              > Pylną, Podłużną, pierwsza w prawo do ul. Podkamyk (!),
              > Krzyżówkowa, Jantarowa, Powstania Styczniowego!

Ale tam jest przejazd kolejowy, to niebezpieczne ;PPP

> Looknijcie
              > no na mapę i Bluetab powiedz, czy CEL jest daleko stamtąd!
              > (jesteśmy przy tym fioletowym u mnie, czyli jakieś zaklady
              > przemysłowe...)

To już jesteśmy ZA Olszanicą :)))
              • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:14
                kuba203 napisał:

> Gość portalu: mtq napisał(a):
                >
                >
                > > zjechać na Józefa Becka...chwila! Już wiem. Potem Kawałek
                > > Pylną, Podłużną, pierwsza w prawo do ul. Podkamyk (!),
                > > Krzyżówkowa, Jantarowa, Powstania Styczniowego!
                >
                > Ale tam jest przejazd kolejowy, to niebezpieczne ;PPP

Jest taki jeden Kuba302 czy 203 to napisze do PKP żeby w
                tym dniu nie puszczali tamtędy pociągów...

> > Looknijcie
                > > no na mapę i Bluetab powiedz, czy CEL jest daleko stamtąd!
                > > (jesteśmy przy tym fioletowym u mnie, czyli jakieś zaklady
                > > przemysłowe...)
                >
                > To już jesteśmy ZA Olszanicą :)))

O nie, na mojej mapie właśnie jesteśmy między S a Z
                (bliżej Z)
                • kuba203 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:37
                  mtq napisał:

> O nie, na mojej mapie właśnie jesteśmy między S a Z
                  > (bliżej Z)

Na mojej między A a N :)))
                  Ale kto powiedział, że mapom należy wierzyć?
                  • bluetab70 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 16:40
                    No właśnie: patrz pięć postów wyżej ;-))
    • bluetab70 jeśli chodzi o riksze... 15.09.02, 17:31
      to osoby o wrażliwych pośladkach, zadkach, kościach ogonowych * (*niepotrzebne
      skreslić)proszone są o wzięcie pod uwagę wybojów i tym podobnych
      niedogodności :-))
      • mtq Re: jeśli chodzi o riksze... 15.09.02, 17:41
        nie będzie i tak żadnych riksz :-)))
        • Gość: peteen Re: jeśli chodzi o riksze... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 18:43
          szkoda, bo to znaczy, że nie ma peteena :c(
          • dreamlover Re: jeśli chodzi o riksze... 15.09.02, 18:44
            Gość portalu: peteen napisał(a):

> szkoda, bo to znaczy, że nie ma peteena :c(

A to oznacza, że nie ma imprezy :(((
            • mtq Re: jeśli chodzi o riksze... 15.09.02, 18:46
              niech się peteen pomęczy ;-)))
              • bluetab70 Re: jeśli chodzi o riksze... 15.09.02, 19:42
                a co się będzie męczył, przyjedzie końmi (mechanicznymi), tak jak niektórzy
                inni rikszarze, nieprawdaż, Peteenie miły?
                :C)) (wieeelki nochal dla peteena)
                • Gość: peteen Re: jeśli chodzi o riksze... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 21:18
                  wielki nochal to będzie po imprezie...mam nadzieję
    • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:37
      Jak to jest, że zawsze schodzę na inny temat niż ten, który był w zamyśle
      autora. I jeszcze zarażam innych. Chyba zacznę wysyłać emilki ;))

A ponieważ ktoś musi zacząć narzekac pierwszy, to zgłaszam się na ochotnika.
      1. Pogoda - temat stary jak świat, ale w przypadku rowerowiczów bardzo istotny.
      Chcę tylko wiedzieć jaka mniej więcej temperatura Was nie zraża. I jeżeli
      dyskusja będzie się ciągnęła do niedzieli, to muszę wiedzieć rano, bo żeby
      zdążyć potrzeba mi wyjść o godzinkę wcześniej.
      2. Rozumiem, iż strudzonych rowerowiczów po szczęśliwym dotarciu do celu
      czekają jakies specjalne przywileje i względy. Jednym słowem - przyjeżdżamy na
      gotowe (jedzenie i inne sprawy)? ;))
      • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 18:45
        dreamlover napisała:

> Jak to jest, że zawsze schodzę na inny temat niż ten, który był w zamyśle
        > autora. I jeszcze zarażam innych. Chyba zacznę wysyłać emilki ;))
        >
        > A ponieważ ktoś musi zacząć narzekac pierwszy, to zgłaszam się na ochotnika.
        > 1. Pogoda - temat stary jak świat, ale w przypadku rowerowiczów bardzo istotny.
        >
        > Chcę tylko wiedzieć jaka mniej więcej temperatura Was nie zraża. I jeżeli
        > dyskusja będzie się ciągnęła do niedzieli, to muszę wiedzieć rano, bo żeby
        > zdążyć potrzeba mi wyjść o godzinkę wcześniej.

Jeżeli będzie mniej niż 18 stopni C to jadę autem/
        autobusem.

> 2. Rozumiem, iż strudzonych rowerowiczów po szczęśliwym dotarciu do celu
        > czekają jakies specjalne przywileje i względy. Jednym słowem - przyjeżdżamy na
        > gotowe (jedzenie i inne sprawy)? ;))

oczywiście, prawda, Bluetab :-))) ?
        • Gość: bluetab70 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! IP: *.salwator.net 15.09.02, 21:45
          mtq napisał:

2. Rozumiem, iż strudzonych rowerowiczów po szczęśliwym dotarciu do celu
          > > czekają jakies specjalne przywileje i względy. Jednym słowem - przyjeżdżam
          > y na
          > > gotowe (jedzenie i inne sprawy)? ;))
          >
          > oczywiście, prawda, Bluetab :-))) ?

Jakie "inne sprawy"???, wy na tych rowerach czy innych bi(g)cyclach bedziecie
          musieli potem wrócić do domku :)))
          • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 21:49
            Gość portalu: bluetab70 napisał(a):

> Jakie "inne sprawy"???, wy na tych rowerach czy innych bi(g)cyclach bedziecie
            > musieli potem wrócić do domku :)))

Dlatego właśnie mtq zorganizował trasę polnymi, bocznymi dróżkami ;))
    • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 20:52
      Mam mapkę!
      Co prawda nie jestem wybitym kartografem, ale sam się
      połapię :-)))
      Poprowadzę Was
      • dreamlover Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 15.09.02, 20:56
        mtq napisał:

> Mam mapkę!
        > Co prawda nie jestem wybitym kartografem, ale sam się połapię :-)))
        > Poprowadzę Was

No to super!!! Oglądałam prognozę pogody i w weekend ma być słonecznie, chociaż
        niezbyt ciepło (16 stopni). Niestety prognozy tak dalece wybiegające w
        przyszłość rzadko się sprawdzają ;))
        • Gość: tow_Mao Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 23:14
          dreamlover napisała:

> No to super!!! Oglądałam prognozę pogody i w weekend ma być słonecznie,
          > chociaż niezbyt ciepło (16 stopni).
          [...]
          > Niestety prognozy tak dalece wybiegające w
          > przyszłość rzadko się sprawdzają ;))

Jest wiec szansa na 18 stopni! ;)
          Przejmujecie sie takimi szczegolami! Ja mam wiekszy problem - czy cel wyprawy
          jest osiagalny tez dla hmmmm... dotychczas ukrywajacych sie. ;)
          • Gość: tomCrac Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 23:25
            > Ja mam wiekszy problem - czy cel wyprawy jest osiagalny tez dla hmmmm...
            > dotychczas ukrywajacych sie. ;)

hmmm no pewnie, ze nie! jest to spotkanie scisle tajne i tylko dla najbardziej zagorzalych i niezlomnych forumowiczow, ktorzy w jakimkolwiek watku potrafia poglaskac sie po glowkach i powiedziec ze sie kochaja ;))) jakie pytanie, taka odpowiedz... ;))) Wpadaj Mao, mam Ciebie na koszulce to na zywca tez chetnie poznam ;))
            • m.in Re: mao sie zapowiada? no no :) 16.09.02, 09:41
              znaczy mam przygotowac nowy T-shirt z cyklu kill your... :)
              • tomcrac Re: mao sie zapowiada? no no :) 16.09.02, 09:56
                > znaczy mam przygotowac nowy T-shirt z cyklu kill your... :)

...Mao ;))) A gdzie mozna sobie taki wlasny projekt wykonac? Juz dawno chcialem zaprojektowac swoja wlasna koszulke, moze nawet firme zaloze... ;)))
                • m.in Re: mao sie zapowiada? no no :) 16.09.02, 10:03
                  niemal wszedzie :), szukaj szyldów z napisem sitodruk
                  1 sztuke "od ręki" można było (kiedyś, teraz nie wiem) na karmelickiej
                  niedaleko asp
                  a najlepiej (jeśli chciałbyś np wiecej niż jedną) użyć do tego tzw. sita :)
                  • tomcrac sitodruk 16.09.02, 10:09
                    > 1 sztuke "od ręki" można było (kiedyś, teraz nie wiem) na karmelickiej
                    > niedaleko asp

no dobrze, ale jak jest z projektem? przynosze wzor na dyskietce czy cus? koszulke kupuje sam, czy mozna na miejscu (jaka jakosc?), i przede wszystkim orientacyjna cena :)
                    pozdrawiam

• m.in tu tak, tam siak! róznie bywa :) 16.09.02, 10:21
                      masz czas, poczytaj panoramę firm, zadzwoń i sie zapytaj
                      w przypadku twojego skrajnego lenistwa służe rada, ale dopiero w olszanicy
                      • Gość: mtq Re: tu tak, tam siak! róznie bywa :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 13:22
                        nie posiadam ww. panoramy firm, toteż też proszę o posługę
            • Gość: tow_Mao Czego to ludzie nie maja na koszulkach... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 21:04
              Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> Wpadaj Mao, mam Ciebie na koszulce to na zywca tez chetnie poznam ;))

Dzieki :-)) A ten na Twojej koszulce to nie ja, tylko jakas nedzna podroba ;)
    • mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 18.09.02, 15:53
      Przypominam, W niedzielę 22 września na parkingu pod
      Cracovią o 12:00. Wszyscy w ciepłych dresikach :-) Czas
      podróży bliżej nieokreślony (przypuszczam ok. 1h)
      • m.in Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 18.09.02, 16:03
        to bedziecie o 13 (ci, którzy mi umkną :-[ ) a my po 14 - zanudzicie sie tam :)
        • peteen Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 18.09.02, 16:09
          niech podadzą trasę, zabawimy się...
          ;c)
          • Gość: mtq Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 16:24
            nie ma tak :-)))
            a my sie nie zanudzimy, gdyż kol. B. jedzie z nami :-)))
            • mikolaj7 Re: Rowerzyści! Jedziemy do Bluetab! 18.09.02, 19:48

> nie ma tak :-)))
              > a my sie nie zanudzimy, gdyż kol. B. jedzie z nami :-)))

to ja juz nic nie wiem (jak zwykle zreszta) - kto jedzie
              autem, co trzeba wziasc, o ktorej, gdzie?
    • bluetab70 Ludzie, przenieście się na wątek "Rowerówka - wąte 18.09.02, 20:03
      "rowerówka - wątek oficjalny", PLEASE, bo w tym momencie nikt nic nie wie, a od
      ilości postów można dostać oczopląsu ;))
      tam bedziemy dogrywać szczegóły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka