justwitch bujki 03.10.05, 01:51 "zero bujek na korytarzach" - cóż mam powiedzieć wobec takiego argumentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sightseer Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: 82.160.9.* 03.10.05, 02:55 "...Dużo ciepła w stosunku do uczniów, zero bujek na korytarzach, zero wulgaryzmów..." - wedle mojej opinii słowo 'bójka' pisze się właśnie tak, przez o z kreską... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindziuk Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.tokyo.ocn.ne.jp 03.10.05, 04:39 A są jeszcze jakieś NIEKATOLICKIE szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wejka Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.qld.bigpond.net.au 03.10.05, 05:44 Czy autor artykulu jest tez po szkole katolickiej? "Dużo ciepła w stosunku do uczniów, zero <b>bujek</b> na korytarzach, zero wulgaryzmów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz bujki?? ALE BYK!! IP: *.bbtec.net 03.10.05, 06:15 kilka osób już wypomniało autorce "bujki", ale myślę, że w tym wypadku czym więcej tym lepiej może doprowadzimy ją do takiej desperacji, że kupi sobie słownik ortograficzny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cechatehace Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz 03.10.05, 07:05 No, niech rosną nowe pokolenia Rydzyków. Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek_Ochucki Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 03.10.05, 07:14 Autorka artykulu chyba do szkoly nie chodzila... "bujek" pisze sie przez o kreskowane..... Rysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop żydek po katolickiej wyrośnie nowy Kuroń... amen IP: *.chello.pl 03.10.05, 07:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUJKI - lol Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 11:55 Od kiedy to bójki pisze się przez "u"? Do szkoły szanowna korekto :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek75 Szkoly Ciemnogrodu 03.10.05, 13:08 "Takie beda Rzeczypospolite jak ich mlodziezy chowanie"... Juz kiedys jezuici mieli monopol na nauczanie nietolerancji, ciemnoty, zacofania, zasciankowosci... Skonczylo sie calkowitym upadkiem i likwidacja I Rzeczypospolitej... Czarno wiec widze przyszlosc mojej Ojczyzny... Pewnie znowu zarobimy na nastepne rozbiory... Ciemnota nigdy nie wyksztalci bowiem Jasnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnz Re: Szkoly Ciemnogrodu IP: *.radioalfa.pl 22.10.05, 11:07 Powiem tyle na dowód, że mówicie a nic nie wiecie. Wiedze czerpiecie z opini innych osób a ja z autopsji. W tym roku zdawana była nowa matura. Z komisjami zewnetrznymi. Ta na której ciężko ściągać. W Świętej Rodzinie nie zdały jej 3 osoby. a zdoało 27. Wynik poniżej średniej krajowej. I macie tą "nadzieje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a czy Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:57 tygodnik powszechny macza palce w tych płatnych? bo jak tak to nie idę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 05:35 nigdy w zyciu szkół katolich - atmosfera głupoty i naboznosci, świętoszkowatości i prymitywizmu... - metodyczne dno. Najlepsza (!) polska szkoła A.D. Gimanzjum nr 52 oo. Pijarów - to szkoła która istnieje dzięki potencjałowi intelektualnemu uczniów, a jest metodycznym... , z wyjątkiem p. Odrowąż od chemii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.05, 17:19 Hmm. A my zapraszamy na stronę <a href="www.elzbieta.org">Parafia św. Elzbiety Węgierskiej we Wrocławiu</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:12 byłem uczniem w Piekarach przez jakies 6 dni i tyle mi wystarczy. makabrycznie niski poziom i niekompetentni nauczyciele bez jakiego kolwiek doświadczenie (moją klase mat-fiz uczyła kobieta z doświadczeniem po szkole podstawowej.. Niech każdy, kto może broni się przed tą szkoła nogami i rekami. Wysoki zdanie matury po tej szkole graiczy z cudem. (chyba że Tendej załatwi sobie Boską interwencje). pozdrownienia dla 2 lo Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleshia Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:09 Chodze do Katolickiego LO, i jest tam bardzo fajnue, miła przyjazna atmosfera, a szkoła, jak szkoła są ludzie jak w każdej szkole ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.local.pl / 83.17.225.* 16.12.05, 02:15 he a myślałem że zwierzęta ... szkoły katolickie rzeczywiście nie grzeszą poziomem.. nie da się ukryć .. ale na pewno ks. Rydzyk z checią zatrudni was w swej firmie.. no w ostateczności mozecie sie przyjąć do oazy dzieci "bożych"..w pobliskiej parafii .. klecha bedzie zachwycony, a i (nie)wierni przyjdą z checią.. Odpowiedz Link Zgłoś
prrzemkowa.b [...] 18.12.05, 21:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prrzemkowa.b [...] 18.12.05, 23:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
barrin uprzedzam 22.12.05, 20:52 podszywanie się pod czyjś nick nie będzie tolerowane Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Nie reagujcie na trolla podszywkę:) 22.12.05, 14:33 Radzę traktować posty osobnika o dwóch r czyli prrzemkową.b z przymrużeniem oka:) Prawdopodobnie powstał po to, by mnie ośmieszyć, chociaż ja w ogóle nie zagladam na to forum:))) Uważajcie na podszywki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nocna_jusia Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz 21.12.05, 17:24 ja sama chodzilam do katolickiej szkoly i uwazam, ze duzo mi dala. Szkola ma profil humanistyczny i w planie byly takie przedmioty, ktorych bezsilnie mozna bylo szukac w innych szkolach. No i oczywiscie nacisk na nauke jezykow obcych Odpowiedz Link Zgłoś