Dodaj do ulubionych

Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodziców

• justwitch bujki 03.10.05, 01:51

"zero bujek na korytarzach" - cóż mam powiedzieć wobec takiego argumentu...
    • Gość: sightseer Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: 82.160.9.* 03.10.05, 02:55
      "...Dużo ciepła w stosunku do uczniów, zero bujek na korytarzach, zero
      wulgaryzmów..." - wedle mojej opinii słowo 'bójka' pisze się właśnie tak, przez
      o z kreską... ;-)
    • Gość: kindziuk Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.tokyo.ocn.ne.jp 03.10.05, 04:39
      A są jeszcze jakieś NIEKATOLICKIE szkoły?
    • Gość: wejka Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.qld.bigpond.net.au 03.10.05, 05:44
      Czy autor artykulu jest tez po szkole katolickiej?
      "Dużo ciepła w stosunku do uczniów, zero <b>bujek</b> na korytarzach, zero
      wulgaryzmów"
    • Gość: forumowicz bujki?? ALE BYK!! IP: *.bbtec.net 03.10.05, 06:15
      kilka osób już wypomniało autorce "bujki",
      ale myślę, że w tym wypadku czym więcej
      tym lepiej
      może doprowadzimy ją do takiej desperacji,
      że kupi sobie słownik ortograficzny:))
    • cechatehace Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz 03.10.05, 07:05
      No, niech rosną nowe pokolenia Rydzyków. Ohyda.
    • Gość: Rysiek_Ochucki Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 03.10.05, 07:14
      Autorka artykulu chyba do szkoly nie chodzila...
      "bujek" pisze sie przez o kreskowane.....

Rysiek
    • Gość: jankop żydek po katolickiej wyrośnie nowy Kuroń... amen IP: *.chello.pl 03.10.05, 07:14
    • Gość: BUJKI - lol Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 11:55
      Od kiedy to bójki pisze się przez "u"? Do szkoły szanowna korekto :/
    • ziutek75 Szkoly Ciemnogrodu 03.10.05, 13:08
      "Takie beda Rzeczypospolite jak ich mlodziezy chowanie"...

Juz kiedys jezuici mieli monopol na nauczanie nietolerancji, ciemnoty,
      zacofania, zasciankowosci...
      Skonczylo sie calkowitym upadkiem i likwidacja I Rzeczypospolitej...

Czarno wiec widze przyszlosc mojej Ojczyzny...
      Pewnie znowu zarobimy na nastepne rozbiory...
      Ciemnota nigdy nie wyksztalci bowiem Jasnosci...
      • Gość: johnz Re: Szkoly Ciemnogrodu IP: *.radioalfa.pl 22.10.05, 11:07
        Powiem tyle na dowód, że mówicie a nic nie wiecie. Wiedze czerpiecie z opini innych osób a ja z autopsji. W tym roku zdawana była nowa matura. Z komisjami zewnetrznymi. Ta na której ciężko ściągać. W Świętej Rodzinie nie zdały jej 3 osoby. a zdoało 27. Wynik poniżej średniej krajowej. I macie tą "nadzieje".
    • Gość: a czy Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:57
      tygodnik powszechny macza palce w tych płatnych? bo jak tak to nie idę.
      • Gość: katon Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 05:35
        nigdy w zyciu szkół katolich - atmosfera głupoty i naboznosci,
        świętoszkowatości i prymitywizmu... - metodyczne dno.

Najlepsza (!) polska szkoła A.D. Gimanzjum nr 52 oo. Pijarów - to szkoła która
        istnieje dzięki potencjałowi intelektualnemu uczniów, a jest metodycznym... , z
        wyjątkiem p. Odrowąż od chemii.
        • Gość: Gość Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.05, 17:19
          Hmm. A my zapraszamy na stronę <a href="www.elzbieta.org">Parafia św. Elzbiety Węgierskiej we Wrocławiu</a>
    • Gość: Jajo Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:12
      byłem uczniem w Piekarach przez jakies 6 dni i tyle mi wystarczy.
      makabrycznie niski poziom i niekompetentni nauczyciele bez jakiego
      kolwiek doświadczenie (moją klase mat-fiz uczyła kobieta z doświadczeniem po
      szkole podstawowej..
      Niech każdy, kto może broni się przed tą szkoła nogami i rekami. Wysoki zdanie
      matury po tej szkole graiczy z cudem. (chyba że Tendej załatwi sobie Boską
      interwencje).

pozdrownienia dla 2 lo Kraków
    • Gość: oleshia Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:09
      Chodze do Katolickiego LO, i jest tam bardzo fajnue, miła przyjazna atmosfera,
      a szkoła, jak szkoła są ludzie jak w każdej szkole ;)
      • Gość: katolik Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz IP: *.local.pl / 83.17.225.* 16.12.05, 02:15
        he a myślałem że zwierzęta ... szkoły katolickie rzeczywiście nie grzeszą
        poziomem.. nie da się ukryć .. ale na pewno ks. Rydzyk z checią zatrudni was w
        swej firmie.. no w ostateczności mozecie sie przyjąć do oazy dzieci "bożych"..w
        pobliskiej parafii .. klecha bedzie zachwycony, a i (nie)wierni przyjdą z checią..
        • prrzemkowa.b [...] 18.12.05, 21:36
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • prrzemkowa.b [...] 18.12.05, 23:03
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • barrin uprzedzam 22.12.05, 20:52
              podszywanie się pod czyjś nick nie będzie tolerowane
          • przemkowa.b Nie reagujcie na trolla podszywkę:) 22.12.05, 14:33
            Radzę traktować posty osobnika o dwóch r czyli prrzemkową.b z przymrużeniem
            oka:) Prawdopodobnie powstał po to, by mnie ośmieszyć, chociaż ja w ogóle nie
            zagladam na to forum:)))
            Uważajcie na podszywki:))
    • nocna_jusia Re: Szkoły katolickie - nadzieja krakowskich rodz 21.12.05, 17:24
      ja sama chodzilam do katolickiej szkoly i uwazam, ze duzo mi dala. Szkola ma
      profil humanistyczny i w planie byly takie przedmioty, ktorych bezsilnie mozna
      bylo szukac w innych szkolach. No i oczywiscie nacisk na nauke jezykow obcych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka