Dodaj do ulubionych

Michalczewski obronił tytuł WBO!

IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 15.09.02, 00:32
Ładna walka, tylko sędzia, według mnie, trochę się pospieszył z tym
zakończeniem.
Tym razem, Michalczewski wystąpił jako POLAK (po raz drugi)

Tylko dlaczego teraz leci w TVP boks na dwóch kanałach? Albo nie ma go w
ogóle, albo nie dadzą w spokoju oglądnąć!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gatsby Re: Michalczewski obronił tytuł WBO! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 15.09.02, 00:49
      aha, walczył z niejakim Hall'em z USA.

ale tak szczerze, gdyby Gołota nie spieprzył z ringu przed Tysonem, to
      uważałbym, że miał lepszą karierę...
      • magazyn1 Re: Michalczewski obronił tytuł WBO! 15.09.02, 01:08
        Nie tylko moj Gatsby z Tysonem, nie tylko.W ogole kariery tych osobnikow to
        temat na osobne opowiadanie.Ilu opowiadajacych tyle teorii.A tak biorac rzecz
        powaznie to moim zdaniem,MOIM,nie ma sobie nimi co doopy zawracac;Jeden bandzior
        prawie dresiarz, a drugi Judasz.Obydwa Qtasy.Mam Tylko ta satysfakcje,ze nie sa
        z Krakowa!Amen.
        Za chwile bede patrzal na niby pilke nozna w wykonaniu Ognia Szikago i
        Koloomboosoov z Ohajo.Jak Fraier Szikago dostanie manto to sezon ma z glowy tzn
        z nogi. Qerva jak ja tej pilki(MLS) nie lubie.A ogladam>moze przez to ze
        abonament place?Na razie Gatsby end reszta.
        • gatsby_ck Re: Michalczewski obronił tytuł WBO! 15.09.02, 01:25
          magazyn1 napisał:

> Nie tylko moj Gatsby z Tysonem, nie tylko.W ogole kariery tych osobnikow to
          > temat na osobne opowiadanie.Ilu opowiadajacych tyle teorii.A tak biorac rzecz
          > powaznie to moim zdaniem,MOIM,nie ma sobie nimi co doopy zawracac;Jeden
          bandzio
          > r
          > prawie dresiarz, a drugi Judasz.Obydwa Qtasy.Mam Tylko ta satysfakcje,ze nie
          sa z Krakowa!Amen.

racja...ja raczej fanem tenisa jestem...a futbolu w drugiej kolejności. jakos
          tak mi sie porobiło...dawniej lepszym kibicem byłem. ALE WISEŁKA MISTRZEM
          BEDZIE!

> Za chwile bede patrzal na niby pilke nozna w wykonaniu Ognia Szikago i
          > Koloomboosoov z Ohajo.Jak Fraier Szikago dostanie manto to sezon ma z glowy
          tzn
          > z nogi. Qerva jak ja tej pilki(MLS) nie lubie.A ogladam>moze przez to ze
          > abonament place?Na razie Gatsby end reszta.

I KTO WYGRAŁ???
          • Gość: tomCrac Re: Michalczewski obronił tytuł WBO! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 05:12
            > ALE WISEŁKA MISTRZEM BEDZIE!

true, true.. CRACOVIA tez awansuje do II ligii, a nastepnie do I i znowu pol centrum zamkna, bo najwieksze derby w Polsce beda! :)))
            • Gość: Gatsby Re: Michalczewski obronił tytuł WBO! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 15.09.02, 05:19
              Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> > ALE WISEŁKA MISTRZEM BEDZIE!
              >
              > true, true.. CRACOVIA tez awansuje do II ligii, a nastepnie do I i znowu pol
              c
              > entrum zamkna, bo najwieksze derby w Polsce beda! :)))
              juz wstaleś, czy dopiero idziesz spać???
              • Gość: Bombel Re: Michalczewski obronił tytuł WBO! IP: *.proxy.aol.com 15.09.02, 14:12
                Cos sie,hau-hau,stalo i 127 wyrazow wyklikanych mi gdzies wcielo! Alem zly
                wrrrr! Magazynio dopiero otworzyl swoje kaprawe oczka(dzieki mnie) i
                natentychmiast zlecil mi przegladniecie Foroomka i ewentualnie odklikac na jego
                wczorajsze "notki".Co tez czynie z nieukrywanym zadowolnieniem.Najpierw jednak,
                jako Bombel kulturalny szczekne wszystkim Krakoosom i -skom dzien doberek z
                Szikagowa zachmurzonego o godzinie 7 rano w niedziele.
                Frajery przegraly O:2 a gospodin Stoiczkow nie strzelil karniaka.(Obronil
                bramkarz aczkolwiek strzal byl taki,ze nawet Magazyn by obronil, nie szczekajac
                o mnie. Bylo juz O:2 ale boysom z Szikagowa chcialo sie grac i byc moze cos
                by,Cocby, uskutecznili bo bylo jeszcze kawalek czasu do konca ale w taki
                sytuacji wzieli i skapcanieli.Nowak duzo wiatru robil jak to on ale powinien
                juz dac sobie spokoj.Chociaz w ty Ameryce to nawet graliby o kulach
                coponiektorzy.Valderrama np.41 lat i zamiast na inwalidzkim wozku to jeszcze
                drypci po boisku w ty swoi plerezie zolty.Tfuj!!!
                Mam psia nadzieje,ze Fajery zrobia przyjemnosc Magazyniowi i do tego tam
                plajofu sie nie zalapia!!
                Co do Wiselki to ni ma co powtarzac.Oni musza byc Mistrzami!
                Cracovii tak na moj Bomblowaty nos bedzie trudniej ale w 2OO6 derby beda i
                Magazyn obiecal mi,ze mnie wezmie albo na Puszkina albo na Reymonta;
                Ale bede dawal yaya! Ahoy przygodo!
                Dzisiaj Magazynio ogladal bedzie Niedziwiedzie w meczu z Sokolami z Atlanty.
                Ja nawet lubie ten football.A Magazyn?! To jego #2.Pozni hokej, tenis,siatka
                i kosz.Na koncu cymbergay!
                Na razie,hau-hau Krakoosy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka