Dodaj do ulubionych

"Spawanie"plastiku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:08
Gdzie w Krakowie lub okolicach moge naprawic biale plastikowe palety cukiernicze
Obserwuj wątek
    • Gość: Mary Re: "Spawanie"plastiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:54
      Plastiki z tego co wiem to najlepiej spawaja u dentysty albo tam gdzie protezy
      naprawiaja.
      Moze dadza ci klej
      • Gość: Jaro Re: "Spawanie"plastiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 17:35
        Mary daruj sobie marne dowcipy....
      • qoobaq Re: "Spawanie"plastiku 03.10.05, 19:21
        marys co z tymi kurczokami, godoliscie cos z Kurzczokiem, da te farbe? A wasyl
        konkurencyje lod kaczek odstrzelil?
    • Gość: kar_ma Re: "Spawanie"plastiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 17:48
      W Węgrzcach, Gmina Zielonki na północ od Krakowa, przy trasie E-7 jest taki
      zakład gdzie spawają plastik, ale nie mam do nich numeru telefonu. Może uda mi
      się zdobyć na jutro, ale może są w Panoramie Firm?
      • Gość: Jaro Re: "Spawanie"plastiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 18:26
        Bardzo prosze o ten namiar na nich lub nazwe firmy czy specjalnosci zakladu.Z
        gory dzieki!
        • Gość: anka Re: "Spawanie"plastiku IP: *.chello.pl 03.10.05, 18:55
          Jest napewno w Bochni Proszówki 99 Solo Service. Spawanie plastiku

0 600 58 46 89
          32-700 (p-ta Bochnia) Proszówki 99
          pow.bocheński, woj.małopolskie
          - godziny otwarcia:
          poniedziałek - piątek: 11-18

żnalazłam też ciś takiego w Węgrzcach AUTO - MIX. Zbigniew Płonka. Spawanie
          tworzyw sztucznych. Drobne naprawy blacharsko-lakiernicze.
          Bibice 177 b
          32-086 Węgrzce
          (+4812) 285-85-04
          • Gość: Jaro Re: "Spawanie"plastiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:38
            Wielkie dzieki!!!
            • Gość: Jaro Re: "Spawanie"plastiku-ponowna prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:28
              Ponawiam prośbę!!!!
              Dzięki za dobre chęci ale niestety pod podanymi adresami nie naprawię zepsutych
              palet...
              • Gość: nicki Re: "Spawanie"plastiku-ponowna prośba IP: *.kki.krakow.pl 26.10.05, 08:54
                Jest taki warsztat wulkanizacja,naprawa szyb i spawanie plastików w Hucie koło
                Carrefoura. Wjazd od os.Kolorowego od przystanku tramwajowego. Z tego co wiem
                to spawają wszystko co plastikowe. Bieńczycka 11 tel. 649 52 52
    • goesha Re: "Spawanie"plastiku 25.10.05, 18:53
      co za wspanialy watek......jakzesz jestem wdzieczna:)
      mysle, ze takie piekne watki nalezy odswiezyc od czasu do czasu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka