Gość: smok IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 09:06 Witajcie znowu w PRL. Polacy bardzo kochają komunę i tesknią za nią. Teraz na pewno będzie lepiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: Wybory 2001 24.09.01, 09:42 A tak chlodno i spokojnie , to w Krakowie chyba nie bylo az tak zle?! Oczywiscie to niby nie stanowi i trzeba bedzie to jakos przetrzymac, niemniej w czarnym chyba mozna sobie troche pogrzebac, ze nie wszyscysmy tak... Dzien choc deszczowy..., a moze to sie dowiedzial Bozia i pokazuje , ze powodow do radosci nie ma ( NIKT ICH NIE MA !!!) krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wak Re: Wybory 2001 IP: 165.222.186.* 24.09.01, 10:36 Nie bedzie lepiej, ale na pewno weselej. Na wielka gwiazde cyrku zapowiada sie Jedrus Lepper. Niewiele mniejsza dawke atrakcji powinni zapwnic Janowski, Wrzodak (juz wspomnial i mozliwosci sojuszu z SLD !!!) i spolkai. Reszty folwarku dopelni jak zwykle post PZPR-owski beton. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crusoe Bubula IP: *.unregistered.formus.pl 24.09.01, 16:20 Do grona posłów-oszołomów doliczyłbym także Barbarę Bubulę z PiS (niestety). Oj będzie wesoło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Bubula IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 20:27 Młotek jesteś, znam ją dobrze. To będzie jeden z najlepszych i najwytrwalszych posłów, takich przeciw bolszewikom tam trzeba. To Unia Wolności, zawsze twierdziła, że BB to oszołom; teraz na szczęście UW jest tam gdzie powinna - na śmietniku historii. Szkoda tylko że przekroczyli 3 % bo dostaną kasę z budżetu. Na pogrzeb starczy. BB górą !!! Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_B Re: Wybory 2001 IP: *.chello.pl 24.09.01, 13:32 Rzygać mi się chce jak czytam takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Wybory 2001 IP: 213.17.128.* 24.09.01, 15:03 A mnie sie zygac chce jak sobie pomysle, jaki bedziemy mieli parlament. Bo w koncu oficjalnie to sa reprezentanci narodu. Wiec nie wiem, czy to ja nie czuje wspolnoty z narodem czy to narod zwariowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wybory 2001 IP: *.um.krakow.pl 24.09.01, 16:19 A ja się cieszę że do sejmu wejdzie Barbara Bubula !!! To osoba nieposzlakowanej uczciwo�ci i wielkiej mšdro�ci, przydałoby się nam więcej takich osób w sejmie. A póki co zanosi się na dyktat komuchów i ćwoków z "Samoobrony". Trzeba z tym żyć, chociaż co to za życie... .. Tomek K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxspectr Re: Wybory 2001 IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 20:50 Gość portalu: Tomek napisał(a): > A ja się cieszę że do sejmu wejdzie Barbara Bubula !!! To osoba nieposzlakowane > j uczciwo�ci i wielkiej mšdro�ci, przydałoby się nam więcej takich osób w sejmi > e. A póki co zanosi się na dyktat komuchów i ćwoków z "Samoobrony". Trzeba z ty > m żyć, chociaż co to za życie... .. > Tomek K. ma pewne wady (zaściankowśc, głupota, nadęcie) ale to cechy wszystkich starych Krakósów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Wybory 2001 IP: *.emea.compaq.com 25.09.01, 11:53 Gość portalu: Tomek napisał(a): > A ja się cieszę że do sejmu wejdzie Barbara Bubula !!! To osoba nieposzlakowane > j uczciwo�ci i wielkiej mšdro�ci, przydałoby się nam więcej takich osób w sejmi > e. A póki co zanosi się na dyktat komuchów i ćwoków z "Samoobrony". Trzeba z ty > m żyć, chociaż co to za życie... .. > Tomek K. Pozwol, ze nie bede podzielal Twojej radosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wybory 2001 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 18:41 Gość portalu: T napisał(a): > Gość portalu: Tomek napisał(a): > > > A ja się cieszę że do sejmu wejdzie Barbara Bubula !!! To osoba nieposzlak > owane > > j uczciwo�ci i wielkiej mšdro�ci, przydałoby się nam więcej takich osób w > sejmi > > e. A póki co zanosi się na dyktat komuchów i ćwoków z "Samoobrony". Trzeba > z ty > > m żyć, chociaż co to za życie... .. > > Tomek K. > > Pozwol, ze nie bede podzielal Twojej radosci... Pozwalam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldy Re: Wybory 2001 IP: 195.116.93.* 24.09.01, 23:21 Krakowskie oszołomy nigdy nie zmądrzeją. Głosują na prawicę, która to zacne w końcu miasto sprowadza do roli polskiego zaścianka. Teraz uwierzyli przebierańcom z Platformy. Ciekawe z jakiej partii Jam Maria z Rokitą i jego koledzy wystartują za 4 lata. Na kogo się przemalują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Concret Re: Wybory 2001 - do Smok IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 24.09.01, 23:13 Ty tez "polacy",nie zapominaj o tym. Odpowiedz Link Zgłoś