Dodaj do ulubionych

Profi Lingua

08.10.05, 15:37
Zapisalem sie do profi - lingua, do upper intermediate. Zajecia we wtorki i
czwartki o 9. Czy jest ktos moze tutaj, kto tez bedzie uczeszczal do tej
grupy? PS. Czy jest potrzeba zakupu ksiazek?
Obserwuj wątek
    • Gość: alona Re: Profi Lingua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:59
      eehh..dlaczego akurat profi-lingua? jeszcze bedziesz zalowal swojej
      decyzji...no ale coz..nie pytaj dlaczego tak pisze - poczytaj starsze watki
      dot. tej szkoly (bylo ich duuzzooo)
      • Gość: fakt Re: Profi Lingua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 04:59
        beznadzieja, bardzo niesłowni ludzie, mam bardzo negatywny obraz tej firmy.
        • Gość: bibi Re: Profi Lingua IP: *.kolornet.pl 09.10.05, 10:16
          a mi się podobało. Chodziłam na angielski do grupy FCE i sporo się nauczyłam.
          Jeżeli chodzi o podręczniki to niestety trzeba sobie je dodatkowo kupić.Głowa do
          góry , jest bardzo fajnie, przynajmniej na na fajnych ludzi trafiłam. A te
          opinie to w dużej mierze datego ,bo dużo ludzi tam chodzi i szkoła jest bardzo
          rozreklamowana... czyli zarzuty takie same jak wobec UJ.. ale to już w tradycję
          tego forum wpisane ,że należ narzekać , narzekać i tylko narzekać. A jeżeli
          chodzi o naukę jezyków obcych jak i z resztą o wszystko inne, żęby się czagoś
          nauczyc potrzeba systematycznoci, samozaparcia i takich tab różnych innych
          bzdetów:P Powodzenia!!!
          • kariasha do bibi 10.10.05, 18:35
            jasne ze do nauki trzeba samozaparcia i systematycznosci ale porownanie profi-
            linguy do UJ w takim kontekscie to juz chyba lekka przesada...
            • Gość: bibi Re: do bibi IP: *.kolornet.pl 10.10.05, 22:01
              ja tylko piszę o tendencjach i zwyczajach panujących na tym forum. Nie staram
              sie jak niektórzy uprzedzac do tego czego nie znam . W profi ligua uczylam sie
              angielskiego i nie było tak tragicznie, nawet sporo się nauczyłam...a UJ coż nie
              mam zamiaru na nim psów wieszać, bo sama tam studiuje, a poza tym przed wpisem
              na studia podpisuje się takie coś gdzie jest napisane ,że nie będzie się
              działało na jej szkodę.. czy jakoś tak. A żeby nie być gołosłowna co do opinii
              na temat malkontentcwa to proponuję poczytac kilka historycznych już na
              szczęście wątków tego forum. Pozdrawiam
        • Gość: bibi Re: Profi Lingua IP: *.kolornet.pl 09.10.05, 10:19
          he he , w odpowiedzi na mojego posta, jakiś dużurny malkontent kraju i tak
          pewnie napisze ,że to nieprawda, że się dużo nauczylam bo niewiele umiałam, że
          jestem głupia , naiwna i takie tam róże , ale cóż.... to też już tradycja tego
          forum . MIłego dnia!!!!
    • Gość: e Re: Profi Lingua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 12:41
      Widzę, że nie tylko w K-ku ta szkoła ma taką opinię ;)))

Z braku gotówki większej, dałam się skusić na ich ofertę - pochodziłam parę m-
      cy i rzuciłam ... TAKIEJ NIEKOMPETENCJI w życiu nie widziałam.
      SZKOŁA MARNA !

Katowiczanka.
      • kubek21 Re: Profi Lingua 09.10.05, 17:25
        Jej! nie krytykujcie tak tej szkoly, bo jeszcze sie zalame:-) Mysle, ze szkola
        to 50% asukcesu, na reszte trzeba zapracowac wlasnorecznie. Mimo wszystko, ja
        jestem optymista:)
        • Gość: kl Re: Profi Lingua IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:15
          Chyba po to pytasz, by kazdy mial szanse sie wypowiedziec. Coz, teraz post
          factum zostalo Ci tylko dorabianie teorii do faktów. Takie pytanie trzeba bylo
          zadac przed zapisaniem sie na kurs. Wiec teraz nie wymagaj od ludzi, by
          potwierzali Twoj wybor.
          • Gość: asia Re: Profi Lingua IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:43
            beznadziejna szkola - niedosc ze zajecia trwaja krotko, to polowe czasu na nich jest po prostu marnowane, lektorzy slimacza sie z materialem, niepotrzebnie przeciagaja
            polecam wydac 2-3 stowy wiecej i zapisac sie do porzadnej szkoly, lektor mimo twych chceci do pracy znaczy baaaaaaardzo duzo, ze swej strony z calego serca polecam stairwaya, jest bosko
          • kubek21 Re: Profi Lingua 11.10.05, 18:58
            Co za forum. Od razu trzeba sobie do gardla skakac - wyluzuj kl.
      • kubek21 Re: Profi Lingua 22.10.05, 18:13
        A mnie sie bardzo podoba! fajni ludzie w grupie, rozmowy o wszystkim na
        lekcjach - luzne, lektorka nie przeszkadza w nauce. Moze nie jest do konca
        przygotowana pod wzgledem pedagogicznym, ale merytorycznym - tak. Po dwoch
        tygodniach wystawiam im pozytywna ocene:)
        • Gość: studka Re: Profi Lingua IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 22.10.05, 20:29
          Wow, ktos zadowolony z Profi Lingua, no coz, ale jednak lektorzy nie sa calkiem
          ok? A co to znaczy, ze nie przeszkadza Ci w nauce, ona przeciez powinna
          pomagac! Chyba jej za to placa, albo moze nie?
          • Gość: kl Re: Profi Lingua IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 04:20
            To placisz za lekcje jezyka, czy za pogaduszki towarzyskie? Moze spotykajcie sie
            w knajpie, bedzie jeszcze milej.
            • Gość: Adi Re: Profi Lingua IP: *.net.autocom.pl 23.10.05, 09:32
              Myśle, że opinia o Profi mogłaby się zmienić, gdyby kase z reklam (ulotki,
              billbordy, plakaty, reklamy w gazetach) przeznaczono na naukę. Potem jakiś
              kolega wejdzie na forum, zapyta się, która szkoła językowa najlepsza i darmowa
              reklama zapewniona.
            • Gość: kubek21 Re: Profi Lingua IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 23.10.05, 15:51
              To swietny pomysl! dzieki! zglosze to na najblizszej lekcji.
              • Gość: studka Re: Profi Lingua IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 23.10.05, 19:05
                Powinni lepiej szkolic lektorow, o jesli w ogole to robia, a nie wciskac
                ludziom te ulotki, ktore zaraz laduja w koszu, tego przeciez nikt nie czyta!
        • Gość: gosc znam kubka21 to skonczony palant IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.10.05, 10:59
          • Gość: karola :) IP: *.devs.futuro.pl 11.05.06, 23:28
            ja chodzę do profi już półtora roku i jestem bardzo zadowolona! Ludzie są bardzo sympatyczni, a lektorka z którą mam zajęcia jest ZAWSZE przygotowana do lekcji! SUPER!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka