Gość: Zbigniew IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:11 Coś Was długo nie ma, zaczynam się martwić:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomCrac ZYJE!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:21 > Coś Was długo nie ma, zaczynam się martwić:))) Narazie wrocili oprocz rodziny Zbigniewow, Yogy, Swing&Luckystrike, Kathy&Mąź i ja czyli tomCrac :) Skks pojechal, ale wrocil z dwoma butelkami wysmienitych trunkow... ciekawe jak dlugo zajmie im ich oproznianie.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: ZYJE!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:25 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Skks pojechal, ale wrocil z dwoma butelkami wysmienitych t > runkow... ciekawe jak dlugo zajmie im ich oproznianie.. ;)) No to się teraz zacznie :))) Mają co robić do rana:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: ZYJE!!! aneks, bo pijany jestem ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:28 Wrocil te M.in z zona oraz Rita z corka, ktora skrzetnie trzymala zamknieta w aucie, aby Gasby mial na kogo polowac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: ZYJE!!! aneks, bo pijany jestem ;) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:29 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Wrocil te M.in z zona oraz Rita z corka, ktora skrzetnie trzymala zamknieta w a > ucie, aby Gasby mial na kogo polowac ;))) To kto w końcu został skks skksanka i peteen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: ZYJE!!! aneks, bo pijany jestem ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:34 > To kto w końcu został skks skksanka i peteen? Kuba, Skks, Skksanka, peteen, Dreamlover, Mtq, M7, Krzychut, Bluetab i jej kochana cora!, Maz Bluetab, Gonzo i chyba wszystko, aneks pewnie zaraz dopisze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: ZYJE!!! aneks, bo pijany jestem ;) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:35 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > aneks pewnie zaraz dopisze ;)) Jak szybciej nie zaśniesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: ZYJE!!! aneks, bo pijany jestem ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:40 > > aneks pewnie zaraz dopisze ;)) > > Jak szybciej nie zaśniesz:))) eeeee czlowieku, za kogo Ty mnie masz?! ja z PK jestem! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: ZYJE!!! aneks, bo pijany jestem ;) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:41 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 to już jest koniec... 22.09.02, 20:14 wódki wypite, bajzel posprzątany nietrzeźwi odwiezieni do domów... Było bardzo miło, do następnego razu :))) PS. Tomcrac, zapomniałeś o Kriss.forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: to już jest koniec... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 20:20 > PS. Tomcrac, zapomniałeś o Kriss.forum ! Wiedzialem, ze ten ostatni kielonek Finlandii bedzie zgubny w skutkach! Kriss.forum wybacz te skleroze, do nastepnego razu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Dreamlover !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:26 Po ile te Twoje babeczki?:)) I kiedy można je odebrać, chcę zamówić kilkanaście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Dreamlover !!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 19:31 > Po ile te Twoje babeczki?:)) > I kiedy można je odebrać, chcę zamówić kilkanaście!!! Koniec z babeczkami! :( Dreamlover zostala tak oblezona na rowerowce, ze zamowien ma na dwa lata ;)) Oczywiscie ja jestem w pierwszej kolejnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Dreamlover !!! 22.09.02, 20:32 :-))) Witajcie!!!! Tak miło z Wami się nie bawiłem:)))))))))) Mam swoich prawdziwych!! przyjaciół, którym ufam, którym wierzę, ale Wy jesteście specjalni:))) I to nie są bzdury o równości płci i poszanowaniu godności ludzkiej!! Dre....mlowerka mnie sie podoba i koniec dyskusji!!!! :-)) skks Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dreamlover !!! 22.09.02, 20:38 Hehehehe... ;-) Dreamlover wybiera sie wkrótce do Lublina :-> Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Dreamlover !!! 22.09.02, 20:39 Pozrawiam !!! Też ostatnio "rządziłem" w Krakowie (piątek) - za to od soboty do dzisiaj nad Popradem..... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dreamlover !!! 22.09.02, 20:40 faciu napisał: > Pozrawiam !!! > Też ostatnio "rządziłem" w Krakowie (piątek) - za to od soboty do dzisiaj nad > Popradem..... > :))))) Po jego północnej czy południowej stronie?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Dreamlover !!! 22.09.02, 20:46 pepperoni78 napisał: > faciu napisał: > > > Pozrawiam !!! > > Też ostatnio "rządziłem" w Krakowie (piątek) - za to od soboty do dzisiaj > nad > > Popradem..... > > :))))) > Po jego północnej czy południowej stronie?? > ;) Po północnej (niedaleko Starego Sącza), ale za granicą się zaopatrzyłem.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Bez jaj!!! 22.09.02, 20:48 Odczepta sie od Dre.... itd, no dobra bardzo mi się podoba 19-tka:)))) Ale to znaczy, że ma mi się podobać tylko mój duży palec?/u nogi/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Bez jaj!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 20:55 > Odczepta sie od Dre.... itd, no dobra bardzo mi się podoba 19-tka:)))) NEWA! :P > Ale to znaczy, że ma mi się podobać tylko mój duży palec? Skks'ie starzejemy sie... echhh 19-stki nam w glowie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Bez jaj!!! 22.09.02, 20:57 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Skks'ie starzejemy sie... echhh 19-stki nam w glowie ;))) Z pamiętnika tomCraca: pamietam jak byłem małym chłopcem, a mój dziadek dał mi wtedy mojego pierwszego cukierka. To był Werters Original. Taki słodki, śmietankowy. Teraz ja sam mam wnuki.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Bez jaj!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:04 > Z pamiętnika tomCraca: pamietam jak byłem małym chłopcem, a mój dziadek dał mi > wtedy mojego pierwszego cukierka. To był Werters Original. Taki słodki, > śmietankowy. Teraz ja sam mam wnuki.... ;))) Prosze nie burzyc mojego forumowego wizerunku malolato! ;))) Starosc nie radosc... za kilkadziesiat lat sie o tym przekonasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dreamlover !!! 22.09.02, 20:43 Moi Drodzy, było super!!! Fajnie, że dłużej niż ostatnio... skks napisał: > Dre....mlowerka mnie sie podoba i koniec dyskusji!!!! Tak, poćwiczyliśmy w samochodzie wymawianie mojego nicka i są postępy, muszę pogratulować skks'owi. A tak w ogóle, to mieszanka piorunująca: skks, peteen, krzychut, skks'anka i ja. Brawo dla Agatki - wyobraźcie sobie udało nam się przekrzyczeć petitka. Oby tak dalej. Co do babeczek - jeżeli każde moje pieczenie w domu będzie się kończyć małą wojenką to po prostu nie wyrobię. Ale bardzo się cieszę, że Wam smakowały i powtarzam (to dla skks'a): nie kupowałam ich w cukierni!!! Sama robiłam! Leszku drogi, błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 20:40 Dojechaliśmy (Scanią CN94UB i tramwajem NGT6) :))) Teraz co po niektórzy muszą wytrzeźwieć (mam nadzieję, że rozumiecie moją trudną sytuację) :))), ale peteen (piszę z małej litery, proszę o docenienie) tak częstował... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 20:53 peteenn i dupa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 20:53 > (mam nadzieję, że rozumiecie moją > trudną sytuację) :))), ale peteen (piszę z małej litery, proszę o docenienie) > tak częstował... :))) Peteen (poczatek zdania :D) owszem czestowal, ale to studenci PK chcieli sie przygotowac do bojow, ktore juz niedlugo przed nimi :))) Na początku roku akademickiego posłał Pan Bóg aniołka na ziemię, by podpatrzył, jak też się studenci uczą. Wrócił aniołek i donosi: - Panie Boże, medycyna już zaczyna kuć do sesji, uniwerek chleje, polibuda chleje! Kolejny raz aniołek przybył na miesiąc przed sesją. Po powrocie zeznaje tak: - Panie Boże, medycyna kuje jak oszalała, uniwerek powoli trzeźwieje i zaczyna poszukiwać notatek, polibuda chleje! Na tydzień przed sesją aniołek takie przyniósł wieści: - Panie Boże, medycyna nie śpi po nocach, wszystkiego się już na pamięć nauczyli, uniwerek siada do nauki, polibuda chleje! W przeddzień sesji: - Panie Boże, medycyna już się wszystkiego nauczyła i śpi. Uniwerek z obłędem w oczach kuje. A polibuda się modli. A Pan Bóg na to: - I tym pomożemy!!! Tak bedzie! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 21:02 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Peteen (poczatek zdania :D) owszem czestowal, ale to studenci PK chcieli sie pr > zygotowac do bojow, ktore juz niedlugo przed nimi :))) Ciiiiichoooo :))) To nie moja wina :))) > Tak bedzie! :PPP Oby ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:01 > Teraz co po niektórzy muszą wytrzeźwieć (mam nadzieję, że rozumiecie moją > trudną sytuację) :))) Twoja moze zrozumiem, ale pomyslmy w chwili zadumy nad M.in'em... chlopa juz nie zobaczymy w naszym gronie ;( Prawda jest taka, ze z naszego przykladnego zachowania przed Ania nic nie wyszlo, a moze wyszlo ale nie to co mialo :)) Moze Krzychut ulozy dla niej jakas piesn blagalna? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 21:04 Gość portalu: tomCrac napisał(a): Moze Krzychut ulozy dla niej jakas piesn blagalna? :)) Przed Leszkiem krzyżem trza leżeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:09 > Przed Leszkiem krzyżem trza leżeć!!! Krzyzem nigdy nie lezalem, ale wiem jak to wyglada, tylko jak sie lezy "przed Leszkiem"?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 21:10 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Twoja moze zrozumiem, ale pomyslmy w chwili zadumy nad M.in'em... chlopa juz ni > e zobaczymy w naszym gronie ;( Prawda jest taka, ze z naszego przykladnego zach > owania przed Ania nic nie wyszlo, a moze wyszlo ale nie to co mialo :)) Moze Kr > zychut ulozy dla niej jakas piesn blagalna? :)) Oby, chciałbym jeszcze kiedyś M.ina zobaczyć, może żona go nie ukrzyżuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 21:13 kuba203 napisał: > Oby, chciałbym jeszcze kiedyś M.ina zobaczyć, może żona go nie ukrzyżuje :))) Możemy robić zakłady! Ja jestem za tym, że żona się przyłączy do forumowego grona ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:15 > Możemy robić zakłady! Ja jestem za tym, że żona się przyłączy do forumowego > grona ;)) To zalezy pewnie od tego ile promili miala we krwi opuszczajac nas... bo na trzezwo to chyba tylko szaleniec do nas by sie przylaczyl ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 21:20 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > To zalezy pewnie od tego ile promili miala we krwi opuszczajac nas... bo na trzezwo to chyba tylko szaleniec do nas by sie przylaczyl ;))) No to jestem szalona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:27 > No to jestem szalona! aha a piwo to na wrzesniowce samo sie wypilo i swistak obok zawijal puszczeczke w te sreberka.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 21:31 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > aha a piwo to na wrzesniowce samo sie wypilo i swistak obok zawijal puszczeczke w te sreberka.. ;)) Chwilunia! W momencie przyłączania sie byłam trzeźwa. A piwa więcej nie wypije, bo są inne trunki, które się lepiej przyswajają ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:36 > A piwa więcej nie wypije, bo są inne trunki, które się lepiej przyswajają ;)) No prosze, kto by pomyslal ze Dreamloverka pojdzie na szybkosc, a nie na jakosc.. Zuch dziewczyna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 22:17 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > No prosze, kto by pomyslal ze Dreamloverka pojdzie na szybkosc, a nie na jakosc > .. Zuch dziewczyna ;)) I Ty chcesz mnie pouczać??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 22:29 > I Ty chcesz mnie pouczać??? ;)) Dobry nauczyciel nie jest zly, a jezeli na dodatek nazywa sie tomCrac... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 22:41 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Dobry nauczyciel nie jest zly, oto działanie miszunga... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 22:53 > > Dobry nauczyciel nie jest zly, > > oto działanie miszunga... ;)) Bylas dluzej, wiec wnioski sie same nasuwaja kto wiecej wymiszal.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 23.09.02, 07:41 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > > Dobry nauczyciel nie jest zly, > > > > oto działanie miszunga... ;)) > > Bylas dluzej, wiec wnioski sie same nasuwaja kto wiecej wymiszal.. ;)) tylko, że mnie nie przychodza do głowy takie złote myśli ;)) Dzien dobry wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 21:21 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > To zalezy pewnie od tego ile promili miala we krwi opuszczajac nas... bo na trz > ezwo to chyba tylko szaleniec do nas by sie przylaczyl ;))) W chwili pisania mojego pierwszego posta na tym forum byłem trzeźwy! :))) Czy jestem szalony? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:28 > W chwili pisania mojego pierwszego posta na tym forum byłem trzeźwy! :))) Mnie tez sie tak wydawalo... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 21:42 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > W chwili pisania mojego pierwszego posta na tym forum byłem trzeźwy! :))) > > Mnie tez sie tak wydawalo... ;)) > Wiesz, ale miałem na myśli mój PIERWSZY post, 17.02. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:50 > Wiesz, ale miałem na myśli mój PIERWSZY post, 17.02. :))) aha :) ta data jest dla mnie dosc charakterystyczna, wiec pamietam, ze pilem wtedy za dwoch ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 21:56 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > aha :) ta data jest dla mnie dosc charakterystyczna, wiec pamietam, ze pilem wt > edy za dwoch ;)) Masz wtedy urodziny? :))) To będziemy w przyszłym roku świętować razem - ja będę świętował pierwsze urodziny forumowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 22:06 > To będziemy w przyszłym roku świętować razem - ja będę świętował pierwsze > urodziny forumowe :))) No widzisz jaki zbieg okolicznosci? Wtedy to sie dopiero doprawimy... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 22:10 Tak sobie czytam i nie chce się zbytnio wtrącać, ale data 17.02 dla mnie też znaczy bardzo dużo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 22:14 > Tak sobie czytam i nie chce się zbytnio wtrącać, ale data 17.02 dla mnie też > znaczy bardzo dużo. :) Jak duzo?! Mow, bo nie bedziesz pil!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 22:15 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > Tak sobie czytam i nie chce się zbytnio wtrącać, ale data 17.02 dla mnie t > eż > > znaczy bardzo dużo. :) > > Jak duzo?! Mow, bo nie bedziesz pil!! ;)) Hmmm. Moje Słońce ma wtedy urodzinki. Osiemnaste oczywiście. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 22:19 > Hmmm. Moje Słońce ma wtedy urodzinki. Osiemnaste oczywiście. ;) Wyglada (kropeczki) na to, ze tylko ja sie starzeje! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 22:20 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > Hmmm. Moje Słońce ma wtedy urodzinki. Osiemnaste oczywiście. ;) > > Wyglada (kropeczki) na to, ze tylko ja sie starzeje! ;))) Napewno nie jesteś sarszy ode mnie ;) Chyba że masz więcej niż 78 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 22:21 To cóż, coś czuję, że 17.02. czeka nas imprezka forumowa :))) Tyle okazji naraz, aż żal przepuścić! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 22.09.02, 22:24 kuba203 napisał: > To cóż, coś czuję, że 17.02. czeka nas imprezka forumowa :))) > Tyle okazji naraz, aż żal przepuścić! :))) Proponuję ogólnie wymienić się datami urodzin, zeby było wiadomo kto i kiedy robi imprezkę i by niczego nie przegapić. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 23.09.02, 12:38 ja mam jubelek za miesiąc :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 23.09.02, 12:52 m.in napisał: > ja mam jubelek za miesiąc :) To brzmi jak zaproszenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 23.09.02, 13:04 kuba203 napisał: > m.in napisał: > > > ja mam jubelek za miesiąc :) > > To brzmi jak zaproszenie :))) ten to potrafi namówić! :))) tylko co na to żona ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 23.09.02, 13:16 nadała pokutę, jeśli wypełnię to PODOBNO mam szanse na odpuszczenie wczorajszych grzechów m.in - smutny :( Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) 23.09.02, 13:39 pokuta pewnie niezbyt dotkliwa, bo i występek niewielki i żona o wygladzie łagodnym i sercu gołebim ( choc oczywiście zdarzają się powłoki anielskie diabła w sobie kryjące:))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i trzeźmiejemy :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 15:25 > nadała pokutę, jeśli wypełnię to PODOBNO mam szanse na odpuszczenie > wczorajszych grzechów M.in byl najbardziej uswiecona postacia wczorajszej imprezy zaraz po jubilacie, wiec o co tu (KROPKA) chodzi?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Specjalne podziękowania dla męża gospodyni IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:04 Za nakarmienie mojego starszego syna:)) Ps. Na następnej imprezie coś postawię, bo dzisiaj przyjechałem goły i wesoły. (Żona obiecała sernik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 22.09.02, 21:21 Było fajnie!!! Leszku 57, wytłumacz grzesznikom: Tomcracowi i Kubie203, że wcale nie będzie tak łatwo!!! Myślą, że się pomodlą i będzie wszystko OK? Naiwniacy! Uświadom im, jakie spustoszenie sieje w organiźmie alkohol, przeca to są młodzi ludzie! Nie możesz przecież bezczynnie i biernie patrzyć na degradację młodego pokolenia!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 22.09.02, 21:23 kriss.forum napisał: > Nie możesz przecież bezczynnie i biernie patrzyć na degradację młodego > pokolenia!!! No szkoda, ze dzisiaj nie zajrzałam do Twojego plecaka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 22.09.02, 21:26 kriss.forum napisał: > Było fajnie!!! > Leszku 57, wytłumacz grzesznikom: Tomcracowi i Kubie203, że wcale nie będzie > tak łatwo!!! Myślą, że się pomodlą i będzie wszystko OK? Naiwniacy! Uświadom > im, jakie spustoszenie sieje w organiźmie alkohol, przeca to są młodzi ludzie! > Nie możesz przecież bezczynnie i biernie patrzyć na degradację młodego > pokolenia!!! > ;))) Hehehe... czasem napić się trza a i przynapić albo opić - wszystko ok jak sie dostosuje swoje mozliwości do ilości trunków...Kto nie wariuje to spoko, a jeśli odpie...la to powinno się raczej pasować.. Kto piwa nie lubi abo mu nie smakuje ten albo wartyjot albo zwaryjuje.... :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:33 Czy Mikołaj i ku jeszcze nie wrócili, czy mają kłopoty z powrotem. Może pojechać po nich. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 22.09.02, 21:38 Gość portalu: rita napisał(a): > Czy Mikołaj i ku jeszcze nie wrócili, czy mają kłopoty z powrotem. Może > pojechać po nich. hej, hej, ja jestem, ale probuje sie uczyc (jutro 4 ciezkie lekcje), wiec tylko tak podczytuje co tu piszecie. mtq juz chyba spi, bo ma na jakas nieboska godzine, przed osma... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 22.09.02, 21:49 mikolaj7 napisał: > mtq juz chyba spi, bo ma na jakas nieboska godzine, przed > osma... Bo za dużo wypił!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:52 kuba203 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > mtq juz chyba spi, bo ma na jakas nieboska godzine, przed > > osma... > > Bo za dużo wypił!!! :))) Chyba, że czekaliscie bym odjechała, by wylożyć swoje browrki na stół i uchlać się. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 22.09.02, 22:03 Gość portalu: rita napisał(a): > Chyba, że czekaliscie bym odjechała, by wylożyć swoje browrki na stół i uchlać > się. Mtq zaczął pić jeszcze zanim przyjechałaś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 22:18 kuba203 napisał: > Gość portalu: rita napisał(a): > > > Chyba, że czekaliscie bym odjechała, by wylożyć swoje browrki na stół i > uchlać > > się. > > Mtq zaczął pić jeszcze zanim przyjechałaś :))) Nie wierzę, wszyscy byliście trzezwi i nikt nie pił trunków wyskokowych, chyba że udajecie tak na forum. Ja widzialam tylko mleko dla dzieci i pepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 22.09.02, 22:27 Gość portalu: rita napisał(a): > Ja widzialam tylko mleko dla dzieci i pepsi. Ja też nic innego nie widziałem! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 22:31 > Ja też nic innego nie widziałem! :))) Bo inni patrzyli za Ciebie, a Kuba pil i pil i myslal, ze pije mleko.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 08:50 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Bo inni patrzyli za Ciebie, a Kuba pil i pil i myslal, ze pije mleko.. ;)) Noooo, to co to w końcu było, jeśli nie mleko? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 08:54 > Noooo, to co to w końcu było, jeśli nie mleko? :))) Serwatka! Prosze sprawdzic w encyklopedii co to takiego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 09:04 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Serwatka! Prosze sprawdzic w encyklopedii co to takiego ;)) Aha, to już wiem, dlaczego tak się wczoraj źle czułem! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:31 > Nie możesz przecież bezczynnie i biernie patrzyć na degradację młodego > pokolenia!!! > ;))) W pelni sie zgadzam z przedmowca Kriss'em! Zamiast patrzec na nas, popatrz na mlodszych od nas ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 22.09.02, 21:35 kriss.forum napisał: > Było fajnie!!! O, tak, racja!!! :))) > Leszku 57, wytłumacz grzesznikom: Tomcracowi i Kubie203, że wcale nie będzie > tak łatwo!!! Myślą, że się pomodlą i będzie wszystko OK? Naiwniacy! Uświadom > im, jakie spustoszenie sieje w organiźmie alkohol, przeca to są młodzi ludzie! > Nie możesz przecież bezczynnie i biernie patrzyć na degradację młodego > pokolenia!!! Wiesz, nie żebym się czepiał, ale kto prosił mnie o odsprzedanie browara? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Żyjemy i to jak ! 22.09.02, 22:05 Na prośbę i w imieniu peteena informuję wszystkie panie i nie tylko, że dzisiaj i w ciągu kilku najbliższych dni peteen, z powodów sprzętowych, niestety NIE MOŻE. Rzecz dotyczy oczywiście udziału w dyskusji na forum oraz skrzynki emaliowanej, tylko i wyłącznie. Poza tym w porządku, pozostali odwiezieni przeze mnie już dali głos. Jeszcze raz dzięki dla gospodarzy oraz Kathy i Dreamlover za znakomite wypieki. Pzdr :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow_Mao Re: Żyjemy i to jak ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 22:09 krzychut napisał: > Jeszcze raz dzięki dla gospodarzy oraz Kathy i Dreamlover za znakomite > wypieki. Dolaczam sie - dzieki WIELKIE. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i to jak ! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 22:15 > Dolaczam sie - dzieki WIELKIE. :-)) Towarzyszu! nastepnym razem podziekujecie, gdy stawicie sie bez samochodu na spotkanie komintetu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow_Mao Re: Żyjemy i to jak ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 08:44 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Towarzyszu! nastepnym razem podziekujecie, gdy stawicie sie bez samochodu na > spotkanie komintetu ;))) Z przyjemnoscia :-) Mao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Żyjemy i to jak ! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 08:47 > Z przyjemnoscia :-) Forum Krakow na Was liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow_Mao Re: Żyjemy i to jak ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 20:03 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Forum Krakow na Was liczy! Postaram sie wiec wysunac z ramienia na czolo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjemy i to jak ! 22.09.02, 22:16 Gość portalu: tow_Mao napisał(a): > Dolaczam sie - dzieki WIELKIE. :-)) O tak, i ja też dziękuję wszystkim, którzy przyłożyli swe ręcę do organizacji tej imprezki :))) A za Peteena trzymamy kciuki, by MÓGŁ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 22.09.02, 22:29 Przez chwilę widziałam ciemność, ale to nie to co myślicie. Wyłączyli mi prąd (kropeczki, kropeczki, kropeczki) Krzychut, dzięki za zdjęcia - fajnie, że ktoś pamiętał. Kolejny raz przekonałam się, że fotogeniczna to ja nie jestem. No a szczególnie to ostatnie zdjęcie... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 22.09.02, 22:34 To tylko i wyłącznie wina kamery :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 22.09.02, 22:42 krzychut napisał: > To tylko i wyłącznie wina kamery :-))) Uważaj, bo zacznę w to wierzyć ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 To są jakieś zdjęcia????? 22.09.02, 23:08 przyślijcie na maila, też bym się chciała pośmiać... A poważnie, jeśli któś cóś ma zeskanowane, czy tam z innego cyfrzaka, to please send :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac ja tez sie pytam! :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 23:27 i tez prosze na mejla.. DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ja tez sie pytam! :) 23.09.02, 08:46 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > i tez prosze na mejla.. DOBRANOC Ja też chcę!!! DZIEŃ DOBRY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 23.09.02, 07:53 Nu żyjemy i Aga, i ja ale co to za życie? Pare rodzajów wódeczki, bimberek, wineczko, wiśniówka /dwa rodzaje/, piwo kiełbaska, ciastka, tort!!! I ja mam nie mieć kacora? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 08:04 Gość portalu: skks napisał(a): > Nu żyjemy i Aga, i ja ale co to za życie? > Pare rodzajów wódeczki, bimberek, wineczko, wiśniówka /dwa rodzaje/, piwo > kiełbaska, ciastka, tort!!! > I ja mam nie mieć kacora? > :-))) skks Nieźle...ja trochę mniej mieszałem w sobote i dlatego nie miałem okrutnego kaca - piwo, wino, wódka (też różne), śliwowica.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 08:21 a i tak wszystkim wiadomo, że za skksowego kaca winą należy obarczyć trzy rodzaje kurczaka w zalewie... no i te Swingowe koreczki :))) PS. Jak tam Czarny Rumak bez Korytka??????? Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 10:05 Dziękuję Ci, droga gospodyni, za serdeczne i ciepłe przyjęcie - w imieniu swoim oraz mego zołądka. Było niesłychanie miło, co jest być może pośrednią przyczyną faktu, że teraz jest tak niemiło :-( Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 11:04 dzięki, o wielcy gospodarze i inni współbiesiadnicy! co ja z sobą zrobiłem, co ja z sobą zrobiłem... :-((((( żonie sie podobało, ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 16:27 bluetab70 napisała: > a i tak wszystkim wiadomo, że za skksowego kaca winą należy obarczyć trzy > rodzaje kurczaka w zalewie... no i te Swingowe koreczki :))) oczywiście! skks za mało zjadł tych kurczaków i tych koreczków! bluetab, impreza była świetna, dzięki za pomysł i zaproszenie! szczególne podziękowania należą się także twojemu małżonkowi, który dzielnie wędził się na grilami, żeby głodnych nakarmić ;) słowa uznania dla talentów kulinarnych dreamlover i kathy38 :) specjalne wyrazy wdzięczności dla nieocenionego leszka, który postem i pokutą wzruszył Stworzyciela, zapewniając nam bezdeszczowe i niezbyt chłodne popołudnie :* a moje osobiste słowa uznania dla spiskującego tomCraca i wspaniałomyślnego peteena - musicie przyznać, że skks jest całkiem udanym i wdzięcznym jubilatem co do mnie - przekonałam się, że tylko czysta ;) siła woli skutecznie powstrzymuje przed piciem piwa Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 20:38 bluetab70 napisała: > a i tak wszystkim wiadomo, że za skksowego kaca winą należy obarczyć trzy > rodzaje kurczaka w zalewie... ten kurczak, co spalal sie na grillu na sam koniec byl super :)) impreza faktycznie fajna... no prawie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 20:47 mikolaj7 napisał: > impreza faktycznie fajna... no prawie ;-) dokończ waść, bom niezmiernie ciekawa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 11:14 To była jakaś imprezka? Tak to jest, jak człowiek długo na Forum nie zagląda. Zaraz coś traci:-( A kiedy następna? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 11:25 Dzień Dobry!!! oj impreza udana. tylko niektórzy ( kierowcy ) czują mały (duży) niedosyt. (obudzili się bez kaca- za co szczerze żałują). dzięki wspaniałym gospodarzom!!! i innym współbiesiadnikom. ,następna impreza w miejscu dostępnym bez uzycia samochodu, w piątek bądź sobotę! niedziela to nie jest dobry termin:) a pies nie wykazał wielkiej radości z powodu powrotu pana i pani, ponieważ wypatrywał pojawienia sie kolegi szczura, co nastąpiła dopiero po kilku godzinach oczekiwania. poza tym chyba troszkę obrazony ze nie był na spotkaniu psów forumowych( pytał co słychać u Fafika vel autobusa vel s...) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 11:40 alleluja bracia i siostry, plotki o moim zgonie są mocno przesadzone żona się do mnie nie odzywa komórka zagubiona na budowie ( ale już odnaleziona ) dalej nie mam kompa i wylądowałem na pół godzinki w kafejce !!! a w ogóle: - nasze babeczki mają wieeelki talent kulinarny ( torty, babeczki !!! ) - nasze chłopaki to opoje - gadać prędko kiedy następne spotkanie ? peteen ( z małej bez względu na początek zdania ) ps. dzieci przeurocze, choć niektóre tendencyjnie trzymane w samochodach Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 11:44 Winogronówka pyszna, ale zdradliwa - wieczorem narobiłem wstydu zasypiając w trakcie picia, na które sam zaprosiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 11:55 peteen napisał: > - nasze babeczki mają wieeelki talent kulinarny ( torty, babeczki !!! ) Z tym się zgadzam! :))) > - nasze chłopaki to opoje A z tym już nie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) 23.09.02, 12:01 racja, przecież niektóre dziewczyny też spożywały... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 23.09.02, 12:23 ale mi glupio ze nie przyszlam:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Żyjecie ??? (po imprezce u Bluetab) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 16:23 A ja żyję (moja nieobecność spowodowana była obowiązkami, niczym innym :-))) I takwyjechaliśmy najpóźniej :-))) A fajnie było Odpowiedz Link Zgłoś