Gość: cztelnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:03 spie..j Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michal Kupiec Re: Kupiec IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 22:06 pisz jako admin ... pogadamy sobie jutro ;) aż się chyba zdziwisz ... bo już z tego co wiem AGORA jest przeciwna waszym zachowaniom ... przynajmniej nieoficjalnie ... jutro będzie stanowisko oficjalne !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cztelnik Re: Kupiec oficjalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:07 spie..j w podskokach i nie wracaj Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Kupiec 16.10.05, 22:07 To mi odbiorą uprawnienia))) A ty kupiec jak byłeś durniem tak bedziesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupiec Re: Kupiec IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 22:15 Widzisz różnic między nami jest taka, że ja nie poddaje się medialnej socjotechnice i zanim podejme własne zdanie słucham wszystkich opinii, później licze bo jedynie liczby nie kłamią - a politycy czy z tej czy z tamtej strony zawsze naciągają ... a na końcu podejmuje decyzje .... ty słuchasz TV i podejmujesz decyzje pod wpływem tegop co mówią tzw autorytety nie patrząc na to co jest och faktycznym celem ... to nasza róznica ... A na przyszłość - gdybyś tak trafił na bardziej upierdliwego kogoś niż ja ... to poważnie cenzura jest w Polsce ścigana z oskarżenia publicznego ... i obawiam się że w tym przypadku co tu skończyła by się rzeczywiście oskarżeniam ... myślałem że się po prostu odczepisz ale widze że nie ... jutro się rozwiąże jakie jest oficjalne stanowisko AGORY... zawiadomienia nie składam bo może zmądrzejesz sam ... szkoda czasu na to tym bardziej że nawet jak byś dostał 2000 grzywny i 3 meichy w zawieszeniu to i tak nic nikomu nie da a ty na tym stracisz ... żyj sobei spokojnie może z wiekiem zmądrzejesz !!! OBY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykupiec na czym to polega? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:18 debil o poglądach przedszkolaka startuje do sejmu, dostaje tyle głosów, ile babcia klozetowa z siennej, ale dalej czuje się trybunem, pejoruje, opluwa, spamuje i jeszcze próbuje straszyć? skąd tego durnia wzięli, z którego skrzyżowania? a idże wreszcie kupiec w pizdu, nie wracaj, a my poczekamy chwilkę, aż smród po tobie opadnie i wrócimy do normalnego funkcjonowania krakforum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupiec Re: na czym to polega? IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 22:21 jeśli ty jestes tym normalnym funkcjonowaniem i ten tekst normalnym twoim tekstem to komentarza nie trzeba !!! A i jak jestes taki mądry to podpisz się swoim służbowym nickiem oka ??? Adminie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atykupiec widzisz durniu skrajnie prawicowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:23 wszedzie czujesz podstęp, knucie - to twoja prawdziwa natura adminem nie jestem, bo gdybym nim był, już byś tu nie pisał Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: na czym to polega? 16.10.05, 22:25 a czemu skoro cie tu nikt nie chce tak sie nazucasz? uparty jestes jak mul, pozytku z ciebie zadnego nie ma bo ani madry ani dowcipny. Moze na ciebie by sie jakis paragraf udalo znalezc, co? czy jest prawnik na sali? Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Kupiec 16.10.05, 22:19 kupiec!! Jeszcze raz!! Donieś na mnie do sądu, proszę. Jesteś pieniacz - to już pisałeś. Ja może zmądzrzeje ale tobie, kupiec, to nie grozi - widziałem już wszelakiej maści głupków ale ty przebijasz wszystkich, niestety!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupiec Re: Kupiec IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 22:22 o używasz widze swojego nicka .. szkoda że tylko czasami .. to świadczy o tym że wstydzisz sie sam siebie .. no cóż niektórzy tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Kupiec 16.10.05, 22:24 Słuchaj głupku leśny!! przestań już jątrzyć, wypisywać głupoty bo na więcej dyskusji z tobą nie mam ochoty i będę cię wycinał dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupiec Re: Kupiec IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 22:36 zobaczymy jutro ilu was tu gadalo .. bo jak juz wiem po IP antykupiec, czytelnik i qoobaq to jedna osoba ... ciebei frustrat nei sprawdze ... ale zobaczymy co wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
dertax ..:: michas Kupiec::.. 17.10.05, 00:17 to jest w glowke zdrowo je..ety tak jak tu czytM. musi miec smutne zycie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erika Erika und Helmut - ein Tusk IP: *.net.autocom.pl 17.10.05, 01:34 sieg heil Odpowiedz Link Zgłoś