IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:03
spie..j
Obserwuj wątek
    • qoobaq Re: Kupiec 16.10.05, 22:06
      popieram na calej linii
    • Gość: Michal Kupiec Re: Kupiec IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 22:06
      pisz jako admin ... pogadamy sobie jutro ;)

aż się chyba zdziwisz ... bo już z tego co wiem AGORA jest przeciwna waszym
      zachowaniom ... przynajmniej nieoficjalnie ... jutro będzie stanowisko
      oficjalne !!!

pozdrawiam
      • Gość: cztelnik Re: Kupiec oficjalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:07
        spie..j w podskokach
        i nie wracaj
      • frustrat Re: Kupiec 16.10.05, 22:07
        To mi odbiorą uprawnienia)))
        A ty kupiec jak byłeś durniem tak bedziesz:))
        • Gość: Kupiec Re: Kupiec IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 22:15
          Widzisz różnic między nami jest taka, że ja nie poddaje się medialnej
          socjotechnice i zanim podejme własne zdanie słucham wszystkich opinii, później
          licze bo jedynie liczby nie kłamią - a politycy czy z tej czy z tamtej strony
          zawsze naciągają ... a na końcu podejmuje decyzje ....

ty słuchasz TV i podejmujesz decyzje pod wpływem tegop co mówią tzw autorytety
          nie patrząc na to co jest och faktycznym celem ... to nasza róznica ...

A na przyszłość - gdybyś tak trafił na bardziej upierdliwego kogoś niż ja ...
          to poważnie cenzura jest w Polsce ścigana z oskarżenia publicznego ... i
          obawiam się że w tym przypadku co tu skończyła by się rzeczywiście
          oskarżeniam ... myślałem że się po prostu odczepisz ale widze że nie ... jutro
          się rozwiąże jakie jest oficjalne stanowisko AGORY... zawiadomienia nie składam
          bo może zmądrzejesz sam ... szkoda czasu na to tym bardziej że nawet jak byś
          dostał 2000 grzywny i 3 meichy w zawieszeniu to i tak nic nikomu nie da a ty na
          tym stracisz ... żyj sobei spokojnie może z wiekiem zmądrzejesz !!!

OBY !!!
          • Gość: antykupiec na czym to polega? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:18
            debil o poglądach przedszkolaka startuje do sejmu, dostaje tyle głosów, ile
            babcia klozetowa z siennej, ale dalej czuje się trybunem, pejoruje, opluwa,
            spamuje i jeszcze próbuje straszyć?
            skąd tego durnia wzięli, z którego skrzyżowania?

a idże wreszcie kupiec w pizdu, nie wracaj, a my poczekamy chwilkę, aż smród po
            tobie opadnie i wrócimy do normalnego funkcjonowania krakforum
            • qoobaq Re: na czym to polega? 16.10.05, 22:21
              amen
            • Gość: Kupiec Re: na czym to polega? IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 22:21
              jeśli ty jestes tym normalnym funkcjonowaniem i ten tekst normalnym twoim
              tekstem to komentarza nie trzeba !!!

A i jak jestes taki mądry to podpisz się swoim służbowym nickiem oka ???
              Adminie :)
              • Gość: atykupiec widzisz durniu skrajnie prawicowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:23
                wszedzie czujesz podstęp, knucie - to twoja prawdziwa natura
                adminem nie jestem, bo gdybym nim był, już byś tu nie pisał
              • qoobaq Re: na czym to polega? 16.10.05, 22:25
                a czemu skoro cie tu nikt nie chce tak sie nazucasz? uparty jestes jak mul,
                pozytku z ciebie zadnego nie ma bo ani madry ani dowcipny. Moze na ciebie by sie
                jakis paragraf udalo znalezc, co? czy jest prawnik na sali?
          • frustrat Re: Kupiec 16.10.05, 22:19
            kupiec!!
            Jeszcze raz!!
            Donieś na mnie do sądu, proszę.
            Jesteś pieniacz - to już pisałeś.

Ja może zmądzrzeje ale tobie, kupiec, to nie grozi - widziałem już wszelakiej
            maści głupków ale ty przebijasz wszystkich, niestety!!
            • Gość: Kupiec Re: Kupiec IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 22:22
              o używasz widze swojego nicka .. szkoda że tylko czasami .. to świadczy o tym
              że wstydzisz sie sam siebie .. no cóż niektórzy tak mają
              • frustrat Re: Kupiec 16.10.05, 22:24
                Słuchaj głupku leśny!!

przestań już jątrzyć, wypisywać głupoty bo na więcej dyskusji z tobą nie mam
                ochoty i będę cię wycinał dalej.
                • Gość: Kupiec Re: Kupiec IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 16.10.05, 22:36
                  zobaczymy jutro ilu was tu gadalo .. bo jak juz wiem po IP antykupiec,
                  czytelnik i qoobaq to jedna osoba ... ciebei frustrat nei sprawdze ... ale
                  zobaczymy co wyjdzie
                  • mrug Re: Kupiec 16.10.05, 22:41
                    Paranoik...
                    • carmen_80 Re: Kupiec 16.10.05, 22:58
                      A ja, a ja,
                      wybierz mnie ;)
          • longwehicle Re:Syfilis zjadł Ci mózg!!;c))) 17.10.05, 06:52

• dertax ..:: michas Kupiec::.. 17.10.05, 00:17
      to jest w glowke zdrowo je..ety tak jak tu czytM. musi miec smutne
      zycie!!!!!!!!!!
      • Gość: Erika Erika und Helmut - ein Tusk IP: *.net.autocom.pl 17.10.05, 01:34
        sieg heil
    • longwehicle Re:Nie wystarczy kineskop,musi być telewizor!!;c)) 17.10.05, 06:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka