Dodaj do ulubionych

Gimnazjalista oskarża policjanta o pobicie

IP: *.wieczysta.krakow.pl / *.wieczysta.krakow.pl 17.10.05, 23:13
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: jasne Re: Gimnazjalista oskarża policjanta o pobicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 07:32
      to jest niezły gagatek, ten Tomek. Nosił wilk razy kilka, poniesli i wilka...
      • Gość: Chytrek Re: Gimnazjalista oskarża policjanta o pobicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 08:22
        czy na sali był Chytrek, nomen omen Chytrek? Czy ten durgi to słynny Chytrek?
    • Gość: uRBi Brawo Policja !!! Tak Trzymac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 08:27
      • Gość: niewinny Re: Brawo Policja !!! Tak Trzymac IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 20.10.05, 20:15
        lać i patrzyć czy równo puchnie!!! Nagroda dla policjanta!!!!!!!
    • Gość: bbb szkoda że ten kibol nie stracił zębów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:36
      policja powinna tak działać w przypadku takich elementów jak ten Tomuś...
    • Gość: Piotr Re: Gimnazjalista oskarża policjanta o pobicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:52
      Wzorowy chłopak bo nie okradał samochodów - litości! "Świecił laserem, żeby
      znaleźć piłkę", to jakiś niedorozwinięty chyba był, tym bardziej "niechcący"
      celując w radiowóz.
      • Gość: wld Re: Gimnazjalista oskarża policjanta o pobicie IP: *.net / 213.199.205.* 18.10.05, 11:24
        No nie wiem. Ja tam bym sie wqr.. jak by mnie zbutowała policja na spacerze z
        psem. A i takie rzeczy się zdarzały.
    • Gość: Henryk Brawo Policja !! IP: 194.150.99.* 18.10.05, 14:30
      Brawo Policja !!! Krótko za ryja trzymać złodziejaszków i kiboli !!
    • Gość: tom mo IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 15:51
      pałą złodziei!!!!
    • Gość: Krzysztof K. bandziory z Czystej IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 18.10.05, 17:30
      Na Czystej mieszka cała grupa młodocianych bandziorów. Prosimy rodziców o nie
      wprowadzanie w błąd opinii publicznej. Gazetę prosimy o wnikliwe zbadanie
      sprawy.
      • mn7 Re: bandziory z Czystej 18.10.05, 17:39
        Gość portalu: Krzysztof K. napisał(a):

> Na Czystej mieszka cała grupa młodocianych bandziorów. Prosimy rodziców o nie
        > wprowadzanie w błąd opinii publicznej. Gazetę prosimy o wnikliwe zbadanie
        > sprawy.

Tym razem masz wyjątkowo rację. Skąd jednak ten pluralis maiestaticus?
    • Gość: tutejsi Precz z bandą z Czystej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:45
      znamy te rodziny, bardzo sie ich boimy, widujemy myjących auta na przejsciu
      koło AGH.

Tomek nie jest niewiniątkiem. Nie pochwalam tego, że go złomotano. Jeżeli
      policjant przekroczył swoje obowiązki, będzie odpowiadać. Tomek ma to, czego
      szukał. Wiele o nim i innych gagatkach z Czystej można by powiedzieć. Znamy
      sprawę. Pani U. niech przestanie strugać wariata, wielokrotnie jej się mówiło,
      że Tomek przegina - zaczepił policjanta, to się dowiedział. Tomek ubliża,
      skacze do słabszych, Tomek jest bardzo agresywnym kibolem.
      • zen16 Jaka mamuśka, taki synalek. 18.10.05, 20:41
      • Gość: mala Re: Precz z bandą z Czystej IP: *.bmly.cable.ntl.com 18.10.05, 22:39
        Ja tez znam Tomka i wiem ze nie jest ani agresywny,ani zadnym agresywnym
        kibolem. Ale nawet gdyby nim byl -to chyba spacer z psem i szukanie zagubionej
        przez niego pilki nie jest przestepstwem za ktore grozi pobicie przez stroza
        prawa?
    • Gość: mala oby was to kiedys nie spotkalo IP: *.bmly.cable.ntl.com 18.10.05, 22:21
      ludzie opamietajcie sie, przeciez nie mozna bic dzieci tylko za to,ze mieszkaja
      w niechlubnej dzielnicy,lub ktos ma zle skojarzenia z dana okolica. Jak mozecie
      pochwalac cos takiego.Skad w was tyle agresji. a jesli spotkaloby cos takiego
      was lub wasze pociechy - to co? Reagowalibyscie tak samo? Policja ma nam
      pomagac i lapac badziorow a nie bic dzieciakow.
      • Gość: obserwator ale jak było naprawdę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 05:42
        Nie chcę, by kogokolwiek to spotykało, nie chcę, by moje ani cudze dzieci były
        bite. To jest oczywisty absurd: wlać, bo tak. Ale na Czystej dzieje się do lat
        źle, od lat interweniujemy, od lat prosimy, by rodzice zajęli się dzieciakami.
        Nie będziemy pisac nazwiskami, bo szkoda gadać, gdzie są kuratorzy sądowi tej
        holoty. tomek jest gdzies pomiędzy.

Kolega Twój nie jest może chuliganem, ale jest ewidentnie tzw. żulem. jest po
        prostu "miętki" - fika, podskakuje i zaczepia. O mamie mówić nie będziemy,
        bo... szkoda dosłownie słów.

Nie jestem za tym, by chłopakom sprawiać manto za to, że są z Czystej. Za to,
        że kibicują Wiśle, za to że sobie zaglądają do aut.

Dla mnie jest ważne to, by się dowiedzieć, co się zdarzyło naprawdę - dlaczego
        policja zbiła Tomka, i czy to zrobiła policja, nie wolno policji ot, tak
        chodzic i bić, użwac przymusu bepośredniego. Siły wolno uzyć wyłącznie w
        okreslonych przypadkach. Czy cos zagrażało policjantom ze strony Tomka, kundla,
        czy może tego dugiego chłopaczka?

Szkoda, że Tomek oberwał (podkreślam szkoda), ale czy byli policjanci, czy na
        pewno policjanci... jakie na to są dowody, a jeżeli tak, to jest to żasłosne,
        choć to dośc rosły chłopak, nie stanowi jednak sam przeszkody wziąć go pod bary
        i zawieźć do Białego Domku, do wyjaśnienia, skoro było podejrzenie, że coś chce
        skroić.

Nie podobami sie takie uzycie siły - skopać, podobić oczy. Nieładne to. Ohyda.

Ja jednak nie wierzę za bardzo Tomkowi, jest kręraczem - nie wierzę też, by
        trzeba było od razu chłopaka lać. Jest trudny, ale lać?

Myślę, że tomek jak okoliczny gieroj sie przeliczył - zaczął wyzywac policję,
        robił to wielokrotnie, znamy go z tego, jest agresywny, a wobec policji
        szczególnie i... się przeliczył. Szkoda, że policjant zamiast zabrać delikwenta
        i zrobić mu sprawę za obrazę, to wziął się zatłuczenie niemądrego małolata.
        powiedzmy sobie głupkowanego szczeniaka.

Najgorsze jest to, że otrzymał teraz miano męczennika, co teraz będzie wyrabiał
        wśród okolicznej żulii, już był nieznośny, a teraz będzie święty. Święty i
        otrzyma medal za walkę z psami!

I to jest żałosne - otrzymał wspracie w drodze ku rynsztowowi, stał na
        krawędzi, a teraz ma tam szansę się znaleźć.
        • Gość: gosc Lać gnoi w dupę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 15:19
          Widać jakie to dobre dziecko. Lać w dupę i patrzeć czy puchnie. Matka nie
          powinna psioczyc na poilicjantów, tylko jeszcze synkowi dołożyć. Jak się
          będziemy z takimi gnojami cackać to bedą rośli w siłę. Pała i wąskie drzwi - to
          jedyna metoda na takich klientów.
    • Gość: mmb Dlaczego art. nie nosi tytułu "UDERZYŁ NIECHCĄCY" IP: *.autocom.pl 19.10.05, 16:55
      ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
      • mn7 Może dlatego, że ... 19.10.05, 17:12
        ... musiałby mieć nadtytuł:

"Bezbronne dziecko szukające z latarką piłeczki w zaparkowanych samochodach
        bestialsko pobite przez policjanta"?
        • Gość: mmb Re: Może dlatego, że ... IP: *.autocom.pl 19.10.05, 19:38
          Nie - raczej "Przemoc policji"... ;)))
          • Gość: TOLEK Re: Może dlatego, że ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:08
            Brawo, brawo i jeszcze raz brawo dla policjantów.

Nie ważne czy ma 15 czy 10 lat. Walić w mordę tylko tak,żeby równo puchło.

Ważne, żeby był spokój. Panowie Policjanci - bardzo proszę ZERO TOLERANCJI.

Dzisiaj podarujemy 10 latkowi, bo to dziecko, a jutro ten niewinny dzieciak
            ożeni ci kosę.
            • Gość: toudi99 Re: Może dlatego, że ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:43
              wy jesteście walnieci policja moze se ot tak bic niewinne dziecko???Może swoim
              wyglądem troche prowokuje(dresy kaptur)itp.ale to nie jest powód aby stosowac
              przemoc wobec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka