Dodaj do ulubionych

TP SA wciska klientom dodatkowe numery telefonów

IP: 213.77.32.* 18.10.05, 09:54
Coz chciec. Wszak to TEPSA. Banda kretynow sterowanych przez rownie glupich
Francuzikow.
Obserwuj wątek
    • Gość: krakus francuzi sa spoko IP: *.bouygtel.net 18.10.05, 10:09
      .

i kropka
    • a3212 Re: A redaktorzy GW jak byli gupi,tak zostali... 18.10.05, 10:18
      1. do linii ISDN dużo trudniej się podpiąć. Można, ale trzeba mieć specjalne
      urządzenie, i znać główny MSN (numer subskrybenta)linii. To wyklucza raczej tzw.
      "chłopców z osiedla".
      2. Linia cyfrowa ma te same możliwości, co telefonia GSM - można ją tak
      skonfigurować, żeby dwoniący w trakcie trwającej rozmowy 'pukał'. Można nawet
      rozmawiać z dwoma naraz (konferencja...). Ale da się zablokować tak, by dziłał
      jak stary POST (telefon analogowy)
      Ale dla babci to za skomplikowane. Niech ma analoga i daje chłopcom z osiedla
      doładować komórki, albo porozmawiać...

Nawiasem, widać, że Telefranca strzeliła sobie samobójczego gola. Oferują ADSL
      (Telefranca nazywa to, chyba jedyna na świecie Neostradą(?!)) w tzw, Anexie A
      czyli do analogu (POST), podczas gdy cały świat używa raczej Annex B z ISDN-em.
      Sutek? prawie wszyscy porezygnowali z ISDNa...
      • Gość: Chickenrun mam dla babci inną radę IP: *.wil.pk.edu.pl 18.10.05, 14:07
        Mając zwykły tel. i jeden nr płacę 3 PLN za blokadę na połączenia międzynarodowe
        oraz mam blokade 0700. Zostaje problem komórek, ale na bilingu wszystko wydaje
        się czytelne i jasne. Na razie jestem zadowolony, a jak pojawi się problem (ktoś
        się podłączy) to moja reklamacja ma mocne podstawy (rachunki od "zawsze" na
        podobne kwoty). dotychczas nie zawodzi. Aha, miedzynarodowe dzwonie przez
        lokalne nr-y dostępowe lub internet (z kablówki ale jest spoko)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka