trudny2002 18.10.05, 10:15 pytam bo nie wiem ... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierre_dolnne Re: czy żaby zasypiają na zimę? 18.10.05, 10:19 mnie się wydaje, że wiem. Ale mogę się mylić. ą przepraszam ta wiedza jest Tobie potrzebna do ???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: czy żaby zasypiają na zimę? 18.10.05, 10:21 aby móc jak wieszrozmawiać z innymi lepiej mieć wiedzę rozleglejszą...a tu ma braki to pytam...bo lubie rozmawiać. trudny:)) Wiedzę jaka posiadasz nalezy spożytkowywać, juz to w rozmowie już to w podejmowaniu nowych wyzwań... Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: czy żaby zasypiają na zimę? 18.10.05, 10:22 Wij z chęcią podyskutuje o życiu intymnym płazów... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: czy żaby zasypiają na zimę? 18.10.05, 10:26 No własnie...esto czym gadać, a jak się nie wie? Podobno zimą gorzej jest tym co żreja małe zaby, ale nie wiem czy dlatego że nie lubią mrozonego czy ze te żaby śpią , a moze zimąwogóle nie ma małych żab? I czy zima jak śpią te większe to mają zycie intymne, o którym Wij wspomina? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: czy żaby zasypiają na zimę? IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.10.05, 10:27 bardzo ciekawe pytanie... za ktorym byc morze kryja sie jakies glebie stawiaste, ale postaram sie zgadnac - Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: czy żaby zasypiają na zimę? 18.10.05, 10:32 A Wy wty Kangurolandii macie już kaczą grypę? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Akwen własciwy 18.10.05, 10:34 Można wybudować dużo akwenów właściwych dla zab, ze spokojnymi miejscami do spania. Nie wiem zy zaba moze siehodować dobrze, ale rynek jest i coś by żaby zarło. Nawet się mówi...musimy teraz zjesć tę żabę... I nie wiem czy wolno czy solidycznie lepiej ją zjadać... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: Akwen własciwy IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.10.05, 10:43 spoko, daj liberalom porzadzic, a nawet nie zauwazysz tego momentu od kiedy zaczniesz konsumowac zaby jako seafood.. to tylko sprawa reklam i promocji;(((( Odpowiedz Link Zgłoś