Dodaj do ulubionych

Nauka w domu-pytanie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:38
WItajcie!! Czy istnieje mozliwość aby uczeń liceum uczył sie w domu i
przychodził do szkoły tylko na sprawdziany i testy?
Obserwuj wątek
    • Gość: hjk Re: Nauka w domu-pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 13:49
      Moja kuzynka tak sie uczyla, po dlugim pobycie w szpitalu.
      • Gość: lapis1941 Re: Nauka w domu-pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:51
        Po pobycie w szpitalu miałem indywindualne nauczanie ale to nauczyciele do mnie
        przychodzili i z nimi pisałem testy, oni mnie pytali. A ja bym tak chciał bez
        choroby.
        • Gość: hjk Re: Nauka w domu-pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:38
          Ale ty jestes chory, na glowe!
          • Gość: Vorbis Re: Nauka w domu-pytanie IP: 194.150.99.* 21.10.05, 15:02
            Dlaczego? Też bym tak chciał... Lepszy kontakt z nauczycielem, indywidulane podejście, schematy nauczania dopasowane bezpośrednio do Ciebie... Wiadomo, że taka nauka jest lepsza od takiej w szkole w grupie 30 osób
            • Gość: kasia Re: Nauka w domu-pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 16:47
              nigdy w życiu nie chciałbym miec lekcji w domu czułabym sie jak odludek co z
              tego że czegos moze wiecej nauczą. Szkoła to wbrew pozorom nie tylko nauka ale
              też wychowanie, nowe znajomości ... Dziwie sie tym którym sie to podoba .Nie
              nudzi wam sie tak samemu w domu?? Bo mi by sie nie chciało praktycznie cały czas
              siedzieć w domu no bo z kim wyjść skoro znajomi chodzą do szkoły no i jak ich
              poznawać skoro uczy się w domu czyli zero kontaktu z rówieśnikami to czasami
              niszczy człowieka i zmienia. Serio:D
              • Gość: lapis1941 Re: Nauka w domu-pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 14:49
                Ucząc sie w domu mam wiecej czasu na spotkania ze znajomymi:)
                • master_mcs Re: Nauka w domu-pytanie 17.01.06, 22:58
                  moze ci sie przyda: www.edukacjadomowa.piasta.pl/
    • phanpy Re: Nauka w domu-pytanie 11.01.06, 17:34
      Z tego co wiem, to jest to indywidualna decyzja szkoły, tzn dyrekcji. Mój kuzyn "funkcjonował" w ten sposób przed maturą, bo tak mu poszli na rękę. Wracając to wątku, to chyba będzie najlepiej jak zapytasz swojego dyrektora.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka