Gość: Gatsby IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 10:38 mi tak. juz przeginają w tym Łęgu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperoni78 Re: ręce Wam zgrabiały?;)) 26.09.02, 10:42 Przenieś się do Lublina. Od wtorku grzeją w całym mieście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: ręce Wam zgrabiały?;)) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 10:52 pepperoni78 napisał: > Przenieś się do Lublina. Od wtorku grzeją w całym mieście ;) no widzisz...ale Wy tam jesteście przyzwyczajeni do wczesnej zimy;) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: ręce Wam zgrabiały?;)) 26.09.02, 11:06 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > pepperoni78 napisał: > > > Przenieś się do Lublina. Od wtorku grzeją w całym mieście ;) > > no widzisz...ale Wy tam jesteście przyzwyczajeni do wczesnej zimy;) Wiesz, mamy swoje sposoby na rozgrzanie się. Niestety, jest efekt uboczny - widoczny: czerwone nosy; niewidoczny - marskość wątroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: ręce Wam zgrabiały?;)) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 12:10 u nas tez to jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 To nie Łęg 26.09.02, 10:46 W miescie grzeją, tylko nasza południowa część Krakowa, do której dostarczane jest ciepło ulicą Wielicką jest zimna. Właśnie z powodu awarii na Wielickiej. Ale od dziś ma byc już ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: To nie Łęg IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 10:50 całe szczęście, bo niedługo będę puszczał parę z ust;) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: To nie Łęg 26.09.02, 10:53 U mnie dziś rano kaloryfery juz zaczynały byc ciepłe. U Ciebie jeszcze nie? A może Ty masz ciepło ze Skawiny a nie z Łęgu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: To nie Łęg IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 10:55 kathy38 napisała: > U mnie dziś rano kaloryfery juz zaczynały byc ciepłe. U Ciebie jeszcze nie? A > może Ty masz ciepło ze Skawiny a nie z Łęgu? z Łegu, na pewno. po tym widocznie poznaje sie największe zadupie Krakowa;) ciepło najpóźniej doczodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: To nie Łęg 26.09.02, 11:08 To nie jest kwestia zadupia. Teraz jest tak, że kurki z ciepłem odkręca administracja. Nie mieszkam na Twoim osiedlu, ale też za magistralą na Wielickiej. Jeszcze dalej. I raczej nie narzekam, że za długo jest zimno. Niestety teraz mamy pecha, że coś nawaliło. A tak przy okazji to bardzo wczesna jak na Ciebie pora dnia. Czyżby to zimno Cię wygoniło z łóżka? Eee, nie wierzę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: To nie Łęg IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 12:06 no, ale weż pod uwage fakt, że kładę się o 5-6 rano. jak później śpie do 12-13, to nie jest chyba rozpusta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph Re: ręce Wam zgrabiały?;)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 10:51 a na północy i w centrum grzeją. całkiem przyjemnie. jakby co, zawsze możesz gdzieś podejść żeby się zagrzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: ręce Wam zgrabiały?;)) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 10:53 Gość portalu: gph napisał(a): > a na północy i w centrum grzeją. całkiem przyjemnie. jakby co, zawsze możesz > gdzieś podejść żeby się zagrzać przypomina mi sie ten odcinek Alternatywy 4, jak nie grzali i tow. Winnicki udał sie do żabci nr 2:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ręce Wam zgrabiały?;)) 26.09.02, 11:08 a jak zamontowali lokomotywę pod blokiem? było bodajże coś takiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: ręce Wam zgrabiały?;)) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 12:03 gph napisał: > a jak zamontowali lokomotywę pod blokiem? było bodajże coś takiego.. > Odpowiedz Link Zgłoś