Dodaj do ulubionych

ręce Wam zgrabiały?;))

IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 10:38
mi tak. juz przeginają w tym Łęgu.
Obserwuj wątek
    • pepperoni78 Re: ręce Wam zgrabiały?;)) 26.09.02, 10:42
      Przenieś się do Lublina. Od wtorku grzeją w całym mieście ;)
      • Gość: Gatsby Re: ręce Wam zgrabiały?;)) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 10:52
        pepperoni78 napisał:

> Przenieś się do Lublina. Od wtorku grzeją w całym mieście ;)

no widzisz...ale Wy tam jesteście przyzwyczajeni do wczesnej zimy;)
        • pepperoni78 Re: ręce Wam zgrabiały?;)) 26.09.02, 11:06
          Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> pepperoni78 napisał:
          >
          > > Przenieś się do Lublina. Od wtorku grzeją w całym mieście ;)
          >
          > no widzisz...ale Wy tam jesteście przyzwyczajeni do wczesnej zimy;)

Wiesz, mamy swoje sposoby na rozgrzanie się. Niestety, jest efekt uboczny -
          widoczny: czerwone nosy; niewidoczny - marskość wątroby.
          • Gość: Gatsby Re: ręce Wam zgrabiały?;)) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 12:10
            u nas tez to jest;)
    • kathy38 To nie Łęg 26.09.02, 10:46
      W miescie grzeją, tylko nasza południowa część Krakowa, do której dostarczane
      jest ciepło ulicą Wielicką jest zimna. Właśnie z powodu awarii na Wielickiej.
      Ale od dziś ma byc już ciepło.
      • Gość: Gatsby Re: To nie Łęg IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 10:50
        całe szczęście, bo niedługo będę puszczał parę z ust;)
        • kathy38 Re: To nie Łęg 26.09.02, 10:53
          U mnie dziś rano kaloryfery juz zaczynały byc ciepłe. U Ciebie jeszcze nie? A
          może Ty masz ciepło ze Skawiny a nie z Łęgu?
          • Gość: Gatsby Re: To nie Łęg IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 10:55
            kathy38 napisała:

> U mnie dziś rano kaloryfery juz zaczynały byc ciepłe. U Ciebie jeszcze nie? A
            > może Ty masz ciepło ze Skawiny a nie z Łęgu?

z Łegu, na pewno. po tym widocznie poznaje sie największe zadupie Krakowa;)
            ciepło najpóźniej doczodzi...
            • kathy38 Re: To nie Łęg 26.09.02, 11:08
              To nie jest kwestia zadupia. Teraz jest tak, że kurki z ciepłem odkręca
              administracja. Nie mieszkam na Twoim osiedlu, ale też za magistralą na
              Wielickiej. Jeszcze dalej. I raczej nie narzekam, że za długo jest zimno.
              Niestety teraz mamy pecha, że coś nawaliło.

A tak przy okazji to bardzo wczesna jak na Ciebie pora dnia. Czyżby to zimno
              Cię wygoniło z łóżka? Eee, nie wierzę.

pozdrawiam
              • Gość: Gatsby Re: To nie Łęg IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 12:06
                no, ale weż pod uwage fakt, że kładę się o 5-6 rano. jak później śpie do 12-13,
                to nie jest chyba rozpusta?
    • Gość: gph Re: ręce Wam zgrabiały?;)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 10:51
      a na północy i w centrum grzeją. całkiem przyjemnie. jakby co, zawsze możesz
      gdzieś podejść żeby się zagrzać
      • Gość: Gatsby Re: ręce Wam zgrabiały?;)) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 10:53
        Gość portalu: gph napisał(a):

> a na północy i w centrum grzeją. całkiem przyjemnie. jakby co, zawsze możesz
        > gdzieś podejść żeby się zagrzać

przypomina mi sie ten odcinek Alternatywy 4, jak nie grzali i tow. Winnicki
        udał sie do żabci nr 2:)))
        • gph Re: ręce Wam zgrabiały?;)) 26.09.02, 11:08
          a jak zamontowali lokomotywę pod blokiem? było bodajże coś takiego..
          • Gość: Gatsby Re: ręce Wam zgrabiały?;)) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.09.02, 12:03
            gph napisał:

> a jak zamontowali lokomotywę pod blokiem? było bodajże coś takiego..
            >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka