Gość: dubai IP: *.wabrzezno.mm.pl 20.10.06, 18:54 WIDZEW WIDZEW WIDZEW !!!!!! RTS !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lechita Re: Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 18:57 Chcemy zwyciestwa, kolejorz chcemy zwyciestwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita [...] IP: 150.254.111.* 20.10.06, 19:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.astral.lodz.pl 20.10.06, 19:23 debilu nawet nie umiesz obrażać... a fani Widzewa i Lecha zwasze sie lubili!!! WIEC IDZ SIE SCHOWAJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Smuda nie zmienił zwycięskiego składu ze spotkania 21.10.06, 11:04 .. z Lechem Poznań - gratuluję GW tradycyjnego już profesjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia Re: Widzew Łódź - Lech Poznań IP: 212.191.170.* 20.10.06, 23:06 lech zdech(ł)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Widzew Łódź - Lech Poznań 20.10.06, 23:50 chciec a moc to wielka roznica ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.centertel.pl 21.10.06, 00:05 O, widzę że w Poznaniu też nie brakuje "rodowitych". Pozdrowienia dla normalnych kibiców Lecha. Dla Franza - duży szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEW Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.astral.lodz.pl 20.10.06, 19:14 Dlaczego tu pisze 0:0 choc jest 1:0??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario1998 Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 19:15 kto wygra kto wygra kto wygra lech lech lech lech lech lech lech lech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 19:49 Chyba Twój stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca (L) Ciemność Widzew - Ciuchcia Poznań IP: *.chello.pl 20.10.06, 19:30 czyli robole i kolejarze chórzyści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexer (L) czyli ćwiercgłówki raubujący własną starówkę IP: *.icpnet.pl 22.10.06, 01:24 i robole i kolejarze lepsi od neandertalczyków okradających własne miasto i niszczących własną starówkę. bielmo masz na oku mały warszafczyku, bo takiej atmosfery jak kibole Widzewa i Lecha jak dotąd nikt nie potrafił stworzyć. A juz na pewno nie - zbieranina drobnych bandziorów kradnąca kryształy ze sklepów, żeby miec na piwo czyli tzw. kibice Legii Warszawa. pozdrowienia dla Lodzi z Poznania. Dla stolycy - wyrazy ubolewania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yakobi [...] IP: *.latnet.lv 20.10.06, 19:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bre [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 19:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACL Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.devs.futuro.pl 20.10.06, 19:56 w II polowie dwie bramki dla Lecha, ktory wykazal sie wielkim sercem, obdarowujac wyposzczoną od I ligii widzewska publiczność miłymi chwilami. wynik constans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henrykblajet Re: Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 00:40 Obrona leszka to jeden wielki niewypał.Bosacki,Drzymot,beznadziejni,Takie kiksy to mogą robić w rezerwach.Na gwałt należy znależ nowych obrońców.Zmarnowali cięzka prace kolegów.Na arenach europejskich niemają co szukać.Sam mecz dość ciekawy, remis byłby sprawiedliwy.Kibice SUPER,////////////oby tak dalej,udowodnili ze można kibicowac wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 20:02 ehh przeciez ten Lech w ogole nie walczy :/ zawsze uwazalem ze pilkarzyki z wronek to cioty. zmiencie tego Wojtkowiaka,sprzedajcie go najlepiej albo nie wiem co? niech sie nie meczy , nie moge sie patrzec na jego gre :/ mam nadzieje ze w drugiej polowie bedzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 20:07 MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rkrecki Re: Widzew Łódź - Lech Poznań 20.10.06, 20:16 Tylko Widzew!! Młodość jest nieobliczalna i nieokiełznana... Niedługo legła warszawa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 20:35 Spie..j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spider Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.polkomtel.com.pl 20.10.06, 20:15 WIDZEW WIDZEW WIDZEW JESTEŚ WIELKI - OBY TAK DALEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 20:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Only Widzew IP: *.sds.uw.edu.pl 20.10.06, 20:17 Widzew wygrywa dzisiaj z Lechem, a już za tydzień rozjeżdża ległą. Oto niemal 100% scenariusz. WIDZEW WIDZEW WIDZEW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 20:22 I tak wiadomo kto jest najlepszy-WIDZEW forever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODOWITY ŁODZIANIN Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 20:34 cieszcie sie poki mozecie.I tak bedziecie musieli oddac kase ktora przekreciliscie.W LECHU to nie przeszlo.wam tez sie nie uda.KONIEC UKLADOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak 2:1!!!!!! IP: *.cable.ubr03.camd.blueyonder.co.uk 20.10.06, 20:36 NAPELEONI - MY HERO!! Odpowiedz Link Zgłoś
miki1261 Widzew Łódź - Lech Poznań 20.10.06, 20:34 Już was mamy kur... chamy Kolejorz gol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Widzew Łódź - Lech Poznań 2-2 IP: *.devs.futuro.pl 20.10.06, 20:45 jak zbyt duzo doliczy to widzew bedzie mial wielkie klopoty!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liska Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 20:54 Dzisiaj stałam w korku na Niciarnianej - korek utworzony przez kibiców Lecha... Przy parku nagle wszyscy wysiedli i zaczęli sikać pod płotem - jednocześnie jakies 30 osób - OBRZYDLIWE! Oprócz tego było grzecznie...pośpiewali, pogapili się na mnie i po 15 minutach każdy pojechał w swoją stronę. Mam nadzieję, że Widzew wygra <3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.bb.online.no 20.10.06, 20:55 KORONA MISTRZEM POLSKI JEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 20:59 lech był lepszy, widzew miał fuksa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:15 Gratulacje dla Widzewa za zwycięstwo, macie słabszych piłkarzy od nas, ale dzisiaj walką nadrobiliście braki. Co do Lecha, Pitrego trzeba wysłać na kurs strzelecki do trzeciej ligi bo ilość setek jakie marnuje coraz bardziej wkurw... Bosy też dziś zagrał cienko Szkoda punktów ale coż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białoczerwonobiały Gratulacje IP: *.fils.us.edu.pl 20.10.06, 21:20 Mogę tylko powtórzyć gratulacja sprzed tygodnia. Już wtedy pisałem, że tak wysoka wygrana z Łęczną to nie przypadek. Wynik wspaniały. Cieszę się, że po porażce mojego ŁkS-u (stanowczo za wysokiej), wzięliście rewanż na Lechu. Wierzę, że jutro będzie nasz dzień i 6 pkt. dla Łodzi. Pozdrowienia dla normalnych kibiców Widzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Spadaj! IP: *.4web.pl 20.10.06, 21:30 Nie ma takiego miasta na świecie gdzie kibicowało by się również lokalnemu rywalowi, więc nie próbuj na siłę być orginalny. NIE MA LEPSZEGO OD ŁKSu ŁÓDZKIEGO!!! NA POHYBEL PODMIEJSKI widzew!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białoczerwonobiały Re: Spadaj! IP: *.fils.us.edu.pl 20.10.06, 21:40 Ty to chyba niczego nie rozumiesz. To za trudne dla ciebie. Tu chodzi o to, że zwycięstwo Widzewa mnie cieszy bardziej niż zwyciestwo Lecha. Dla mnie to naturalne, bo to łódzki klub. W twoim przypadku jest inaczej. Ale to już twój problem. A twoja pseudooryginalność wyraża się już w samym "spadaj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Re: Spadaj! IP: *.4web.pl 20.10.06, 21:55 hehehe człowieku co mnie obchodzi Lech? W Łodzi rywalizuje widzew z ŁKSem, a więc kto wyżej w tabeli ten rządzi w naszym mieście-tak było, jest i będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 21:57 nie dorabiaj głupiej ideologii... kto rządzi pokazały derby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE KTO WYZEJ .... Re: Spadaj! IP: 87.198.192.* 23.10.06, 12:31 TYLKO DERBY ! NA WIOSNE ZNOWU BECKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redwhitered Re: Spadaj! IP: 195.13.39.* 20.10.06, 22:15 Białoczerwonobiały nie przejmuj się bombą bo taka jego przyszłość wybuchnie i g...o z niego zostanie. Powodzenia dla sąsiadów z Zabrzańskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Normalni kibice IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 23:14 Białoczerwonobiały. Dzięki za gratulacje. Dobrze jest wiedzieć, że można z rywalem podyskutować. Powodzenia w sobotnim meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yls Re: Normalni kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 11:25 mój ideał: derby na ŁKS decydują o mistrzostwie. Nie muszę dodawać że wygrywa Widzew a kolega bomba i (i jemu podobni) spokojnie się leczą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita widzewski Re: Spadaj! IP: *.pai.net.pl 21.10.06, 10:34 To spadaj kmiotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:38 Dzięki białoczerwonobiały za postawę. Powodzenia w meczu z Górnikiem! Widzew zasłużył na wielkie brawa. W drugiej połowie zepchnięty pod naporem Lecha do obrony stracił przewagę dwóch bramek, ale zdołał zadać cios decydujący, a to jest wielka sztuka! Powodzenia w meczu z Legią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viggo Ty! Białoczerwonobiały! IP: *.hsd1.mn.comcast.net 20.10.06, 22:21 zobacz jak psy którym gratulujesz traktują kibiców twojego klubu miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137,3691760.html tak się zastanawiam, czy ty aby pod kibica ŁKSU się nie podszywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białoczerwonobiały Do Viggo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:20 Viggo, nie martw się. Dla mnie ŁKS to tak samo, jak dla Ciebie, obiekt kultu. Ale nie rozumiem, dlaczego normalny kibic ŁKS-u nie może pogratulować kibicom Widzewa. Wystarczyło przeczytać posty po meczu z Bełchatowem, aby przekonać się, że wielu z nich nam gratulowało. To bez znaczenia? To, że jest wśród nich są nienormalni, o tym też wiem. Szlag mnie nieraz trafia. Do nich nie piszę. Ale chyba się zgodzisz, że wśród nich są normalni, którzy normalnie reagują. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
odwroc.tabele.widzew.na.czele Re: Do Viggo 20.10.06, 23:47 Gość portalu: białoczerwonobiały napisał(a): > Viggo, nie martw się. Dla mnie ŁKS to tak samo, jak dla Ciebie, obiekt kultu. > Ale nie rozumiem, dlaczego normalny kibic ŁKS-u nie może pogratulować kibicom > Widzewa. Dlatego że Puchalski i reszta podmiejskiego towarzystwa swoimi poczynaniami plują nam w twarz, a ty gratulując im udajesz że deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Do Viggo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 02:31 a ja napisze tak,,,wolalbym NORMALNE DERBY Z ŁKS NIZ widok pyrow na niciarce...nie lubie ich strasznie (to moja opinia i ch..) i denerwuje mnie jak wiekszasc im dupe lize mimo tego ze oni tak naprawde Nas nie szanuja i non stop wrzucaja...nie wiem kto ma interes w tym wszystkim(hools???) ale MY ŁODZIANIE nie ponizajmy sie .. poznac i pyry....WIDZEW&RUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Do Viggo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 02:33 mialo byc je..bac poznan i pyry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onasz Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.devs.futuro.pl 20.10.06, 21:23 Kto wygrał mecz?? WIDZEW! Kto? WIDZEW!!! Kto? WIDZEW WIDZEW WIDZEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Widzew Łódź - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:29 Jutro mecz dla ŁKS...czy wygrywasz czy nie...ja i tak kocham Cie!!! Odpowiedz Link Zgłoś