Dodaj do ulubionych

zna ktos DOM BUD?

24.10.05, 13:32
podpisuje jutro umowe z tym developerem, ogladam dotychczasowe inwestycje,
wszystko wyglada w miare ok, ale chcialam jeszcze zapytac - czy ktos mieszka
w mieszkaniu przez nich wybudowanym lub zna kogos takiego????
Obserwuj wątek
    • Gość: lis Re: zna ktos DOM BUD? IP: *.nespo.pl / *.zax.pl 24.10.05, 23:51
      stanowczo odradzam, oszuści i tyle! sam się kiedys przymierzałem, ale jak
      zobaczyłem wcześniejsze realizacje i pogadałem z paroma osobami które zakupiły
      u nich mieszkanie to ręce mi opadły. poszedłem gdzie indziej i teraz sie cieszę!
      • katarzynasophia Re: zna ktos DOM BUD? 25.10.05, 00:11
        dzieki za odpowiedz, ale prosze bardziej konkretnie - dlaczego oszusci, na czym
        polega oszustwo? - nie wywiązują sie z terminów? wprowadzaja dodatkowe opłaty?
        (jakie i za co?), nie konczą swoich realizacji? gdzie nie skonczyli? jest
        ryzyko ze zbankrutują?
        • pentelka Re: zna ktos DOM BUD? 25.10.05, 15:14
          widocznie musi to byc dobra firma, skoro żadnych negatywnych konkretów ;-) tez
          sie zastanawiam nad wybraniem tego developera...
        • Gość: lis Re: zna ktos DOM BUD? IP: *.nespo.pl / *.zax.pl 26.10.05, 21:49
          znajomy u nich wtopił, 4 lata "budowali" i ... nie skończyli, problemy z
          prawomocnością pozwolenia na budowę /gdzie? - spytam znajomego, bo nie
          pamiętam/. no, ze zwrotem kasy tez były niezłe jaja, ale nie chcę już straszyć.
          decydujcie sami. brrrrr...
          • Gość: cipek Re: zna ktos DOM BUD? IP: 213.134.191.* 22.02.06, 19:12
            na jakiej inwestzcji )ulice prosye podac=
    • Gość: magda Re: zna ktos DOM BUD? IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 22.02.06, 17:25
      czesc
      moja koleżanka kupiła mieszkanie u developera :Dom Bud, na ul. Radzikowskiego
      (okol. Makro) i jestb. zadowolona
      pozdrawiam
      m
      • Gość: Aśka Re: zna ktos DOM BUD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:11
        Do lis-a; nie wiem czy Ci sie nie pomyliło z BUDOPOL! DOM BUD to jedna z
        najbardziej solidnych i terminowych firm na rynku budowlanym! kilku moich
        znajomych kupowało u nich mieszkania, moja mama, ja sama uczestniczyłam podczas
        podpisywania umowy potem ustalania zmian w projekcie mieszkania; nie ma problemu
        z terminami oddania, umowa jest jasno sprecyzowana, zreszta kilkakrotnie
        sprawdzona przez znajomych prawników; sama kupiłabym u nich mieszkanie gdyby nie
        ceny jakie proponują obecnie za mieszkania przy Rydla; jest mozliwość
        negocjowania umowy; jesli masz pytania to, o ile potrafię na nie odpowiedzieć,
        to odpowiem;
        pozdrawiam
        • Gość: klm Re: zna ktos DOM BUD? IP: 213.134.191.* 22.02.06, 22:19
          potwierdzam moja ulubiona firma ale ceny na rydla I etapu mogą zwalic z nóg
          Verona w tej samej cenie daje przynajmniej pełne wykończenie ja odpadam
          poczekam co bedzie na łobzowie wzetki już są czekam tylko na pozwolenia a wybór
          niezły tylko wszyscy jak zwykle prognozuja ceny jak nastąpi stagnacja znowu
          dewloperzy poznają smak porażki a te 3% moze zbic śmiechem równo 11 miesięcy
          temu przy płatności gotówką rabat był do 10 % procent a teraz bierz bo jutro
          bedzie drozej reasumując wszyscy kupują na inwestycje pytanie jak beda
          realizować zysk i wejdzie kataster kto na tym zyska a jak sie Ci podoba pomysł
          zabudowy tej działki z tyłu na piastowskiej za studium wf ahg a ogródkami
          działkowymi pewnie ceny dobiją do progu możliwości a negocjator terenów po
          cochu też nie zasypia gruszek w popiele bo kraków to ciągle max.. koniunktura
          ogólnie projekt opodatkowania tzw. spek.. mi się podoba może spowolni dynamike
          wzrostu cen pozdrawiam
          • asku100 Re: zna ktos DOM BUD? 23.02.06, 12:03
            Ja kupilam mieszkanie od Dom Budu i jak dotad nie bylo problemow , budowa idzie
            do przodu, zmiany juz ustalone. Zreszta slyszalam o nich same pozytywne opinie.
          • Gość: onio Re: zna ktos DOM BUD? IP: *.76.classcom.pl 26.02.06, 22:28
            witam

gdzie mozna znalec info o inwestycji na rydla dom-budu ?

bylbym wdzieczny klm za info jakie wz w lobzowie sa na ukonczeniu

pozdrawiam

onio
            • Gość: Volkov Re: zna ktos DOM BUD? IP: *.chello.pl 26.02.06, 22:40
              > witam
              >
              > gdzie mozna znalec info o inwestycji na rydla dom-budu ?

podobno po 6 kilo <zonk>

> bylbym wdzieczny klm za info jakie wz w lobzowie sa na ukonczeniu

ja tez

pozdr

Volkov

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka