katarzynasophia 24.10.05, 13:32 podpisuje jutro umowe z tym developerem, ogladam dotychczasowe inwestycje, wszystko wyglada w miare ok, ale chcialam jeszcze zapytac - czy ktos mieszka w mieszkaniu przez nich wybudowanym lub zna kogos takiego???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lis Re: zna ktos DOM BUD? IP: *.nespo.pl / *.zax.pl 24.10.05, 23:51 stanowczo odradzam, oszuści i tyle! sam się kiedys przymierzałem, ale jak zobaczyłem wcześniejsze realizacje i pogadałem z paroma osobami które zakupiły u nich mieszkanie to ręce mi opadły. poszedłem gdzie indziej i teraz sie cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasophia Re: zna ktos DOM BUD? 25.10.05, 00:11 dzieki za odpowiedz, ale prosze bardziej konkretnie - dlaczego oszusci, na czym polega oszustwo? - nie wywiązują sie z terminów? wprowadzaja dodatkowe opłaty? (jakie i za co?), nie konczą swoich realizacji? gdzie nie skonczyli? jest ryzyko ze zbankrutują? Odpowiedz Link Zgłoś
pentelka Re: zna ktos DOM BUD? 25.10.05, 15:14 widocznie musi to byc dobra firma, skoro żadnych negatywnych konkretów ;-) tez sie zastanawiam nad wybraniem tego developera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: zna ktos DOM BUD? IP: *.nespo.pl / *.zax.pl 26.10.05, 21:49 znajomy u nich wtopił, 4 lata "budowali" i ... nie skończyli, problemy z prawomocnością pozwolenia na budowę /gdzie? - spytam znajomego, bo nie pamiętam/. no, ze zwrotem kasy tez były niezłe jaja, ale nie chcę już straszyć. decydujcie sami. brrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipek Re: zna ktos DOM BUD? IP: 213.134.191.* 22.02.06, 19:12 na jakiej inwestzcji )ulice prosye podac= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zna ktos DOM BUD? IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 22.02.06, 17:25 czesc moja koleżanka kupiła mieszkanie u developera :Dom Bud, na ul. Radzikowskiego (okol. Makro) i jestb. zadowolona pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: zna ktos DOM BUD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:11 Do lis-a; nie wiem czy Ci sie nie pomyliło z BUDOPOL! DOM BUD to jedna z najbardziej solidnych i terminowych firm na rynku budowlanym! kilku moich znajomych kupowało u nich mieszkania, moja mama, ja sama uczestniczyłam podczas podpisywania umowy potem ustalania zmian w projekcie mieszkania; nie ma problemu z terminami oddania, umowa jest jasno sprecyzowana, zreszta kilkakrotnie sprawdzona przez znajomych prawników; sama kupiłabym u nich mieszkanie gdyby nie ceny jakie proponują obecnie za mieszkania przy Rydla; jest mozliwość negocjowania umowy; jesli masz pytania to, o ile potrafię na nie odpowiedzieć, to odpowiem; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Re: zna ktos DOM BUD? IP: 213.134.191.* 22.02.06, 22:19 potwierdzam moja ulubiona firma ale ceny na rydla I etapu mogą zwalic z nóg Verona w tej samej cenie daje przynajmniej pełne wykończenie ja odpadam poczekam co bedzie na łobzowie wzetki już są czekam tylko na pozwolenia a wybór niezły tylko wszyscy jak zwykle prognozuja ceny jak nastąpi stagnacja znowu dewloperzy poznają smak porażki a te 3% moze zbic śmiechem równo 11 miesięcy temu przy płatności gotówką rabat był do 10 % procent a teraz bierz bo jutro bedzie drozej reasumując wszyscy kupują na inwestycje pytanie jak beda realizować zysk i wejdzie kataster kto na tym zyska a jak sie Ci podoba pomysł zabudowy tej działki z tyłu na piastowskiej za studium wf ahg a ogródkami działkowymi pewnie ceny dobiją do progu możliwości a negocjator terenów po cochu też nie zasypia gruszek w popiele bo kraków to ciągle max.. koniunktura ogólnie projekt opodatkowania tzw. spek.. mi się podoba może spowolni dynamike wzrostu cen pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asku100 Re: zna ktos DOM BUD? 23.02.06, 12:03 Ja kupilam mieszkanie od Dom Budu i jak dotad nie bylo problemow , budowa idzie do przodu, zmiany juz ustalone. Zreszta slyszalam o nich same pozytywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onio Re: zna ktos DOM BUD? IP: *.76.classcom.pl 26.02.06, 22:28 witam gdzie mozna znalec info o inwestycji na rydla dom-budu ? bylbym wdzieczny klm za info jakie wz w lobzowie sa na ukonczeniu pozdrawiam onio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volkov Re: zna ktos DOM BUD? IP: *.chello.pl 26.02.06, 22:40 > witam > > gdzie mozna znalec info o inwestycji na rydla dom-budu ? podobno po 6 kilo <zonk> > bylbym wdzieczny klm za info jakie wz w lobzowie sa na ukonczeniu ja tez pozdr Volkov Odpowiedz Link Zgłoś