Gość: Zbigniew IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 17:50 Witam tu Zbigniew siedzę i czytam a Wy? Aha jeszcze jem deser waniliowy Bakomy (to po obiedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreamlover Re: A może lista obecności:)) 26.09.02, 17:52 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Witam tu Zbigniew siedzę i czytam a Wy? > Aha jeszcze jem deser waniliowy Bakomy (to po obiedzie:) Parami przed klasą i wszyscy: DZIEŃ-DO-BRY!!! Kawowy jest lepszy. Ale tylko chłodny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: A może lista obecności:)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 17:54 dreamlover napisała: > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > Witam tu Zbigniew siedzę i czytam a Wy? > > Aha jeszcze jem deser waniliowy Bakomy (to po obiedzie:) > > Parami przed klasą i wszyscy: DZIEŃ-DO-BRY!!! > Kawowy jest lepszy. Ale tylko chłodny... Albo karmelowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: A może lista obecności:)) 26.09.02, 17:57 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > dreamlover napisała: > > > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > > > Witam tu Zbigniew siedzę i czytam a Wy? > > > Aha jeszcze jem deser waniliowy Bakomy (to po obiedzie:) > > > > Parami przed klasą i wszyscy: DZIEŃ-DO-BRY!!! > > Kawowy jest lepszy. Ale tylko chłodny... > > Albo karmelowy:)) Za karmelowym nie przepadam, w ogóle dawno nie jadłam. No widzisz jak żona o Ciebie dba: zawsze się coś słodkiego w domciu znajdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Ooobecny! :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 17:56 Jestem i czytam, troszke glowka mnie boli, ale co tam! Wszedzie czytam o milosci do Krakowa i od razu lepiej mi sie robi.. :) Smacznego Zbigniew! (ja uwielbiam jogurt kremowy kokosowy bakomy, pycha!) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Jestem! 26.09.02, 18:00 Witam również. Odebrałam dziś nasze zdjęcia imprezowe i właśnie zamieniam je na formę cyfrową. Pozdrawiam wszystkich popołudniowych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Jestem! 26.09.02, 18:01 kathy38 napisała: > Witam również. Odebrałam dziś nasze zdjęcia imprezowe i właśnie zamieniam je na > > formę cyfrową. Super! Mozna już się zgłaszać? Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Jestem! 26.09.02, 21:58 dreamlover napisała: > Super! Mozna już się zgłaszać? Jeśli można, to ja też się zgłaszam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Jestem! IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 26.09.02, 18:03 czytam was "na okraglo" pozdrawiam wszystkich szczegolnie sasiada :)))z czyms do chrupania klopot bo nie chcialo mi sie dzisiaj wychodzic i kiedy czytam to slinka mi cieknie.pozdrawiam raz jeszcze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Jestem! 26.09.02, 18:23 Serwus! Pozdrawiam Was wszystkich - jeszcze jeden z Prądnika. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Ja też jestem :)) 26.09.02, 18:28 Choć wyrywkowo, bo jeszcze w pracy i strasznie mi dziś nawaliło roboty, więc tylko zerkam co jakiś czas ... Pozdro dla wszystkich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: India Re: Ja też jestem :)) IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 18:33 A ja teraz dopiero w domciu. Kocyk, obiadek. herbatka. No wreszcie mi dobrze India Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking1 Re: A może lista obecności:)) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 18:55 i ja też jestem, chociaż dawno mnie nie było!!! Siedzę i piwkuję. Żywca ze sokiem malinowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj obecny :) IP: *.krakow.pl 26.09.02, 19:14 Czytam sobie i oglądam EuroSport :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: A może lista obecności:)) 26.09.02, 19:25 Ja własnie słucham wywiadu z Kubą Wandachowiczem w Radiostacji ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 jakby co ... 26.09.02, 19:45 ... to ja dalej pracuję :(. Jeszcze mam nadzieję pół godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: A może lista obecności:)) 26.09.02, 19:41 Witam wszystkich, właśnie się włączyłam. A deserek waniliowy mam w programie dzisiejszego wieczoru, pycha! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A może lista obecności:)) 26.09.02, 20:21 Pozdrawiam gościnne miasto i życzę więcej słoneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: My też jesteśmy!!! 26.09.02, 21:23 tzn. ja i danone fantazja z wiśniami - niebo w gębie :))) mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: My też jesteśmy!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 21:42 riteczka tez się zgłasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: I my też!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 23:07 > My, tzn ja i Tyskie :))) Wiesz co dobre... :) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: I my też!!! 26.09.02, 23:10 Ja i herbata z prądem - lecze się i zara ide w kimoono... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: I my też!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 23:29 faciu napisał: > Ja i herbata z prądem - lecze się i zara ide w kimoono... > :)) czyli śliwoaicą, jeszcze ją masz. Przepraszam , za glupie pytanie wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac tylko czosnek! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 23:40 > Ja i herbata z prądem - lecze się i zara ide w kimoono... Godzina 20:00 temperatura 37,4C Godzina 21:30 czosnek+mleko+lyzeczka miodu Godzina 22:15 temperatura 36,6C tomCrac Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: tylko czosnek! 27.09.02, 08:13 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Godzina 20:00 temperatura 37,4C > Godzina 21:30 czosnek+mleko+lyzeczka miodu > Godzina 22:15 temperatura 36,6C Tak szybko podziałało? Jednak nie wszystkim to tak pomaga ;)) Odpowiedz Link Zgłoś