Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 15:34 www.superlaugh.com/1/behappy.swf :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperoni78 Re: Dla smutasow! :) 27.09.02, 16:01 Wielkie dzięki Tom. Mimo tego, że miałem dobrzy humor z przyjemnością obejrzałem. I teraz mam jeszcze lepszy humorek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Dla smutasow! :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 16:09 Taka prosta rzecz, a uleczyc moze z najwiekszej jesiennej deprechy i slowa zawsze aktualne.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Dla smutasow! :) 27.09.02, 16:40 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Taka prosta rzecz, a uleczyc moze z najwiekszej jesiennej deprechy i slowa zawsze aktualne.. :) do wyleczenia z deprechy przydałaby się ta słoneczna plaża ;) ale cóż, na razie trzeba się zadowolić piątkiem i słonecznym teledyskiem dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
anna_wu Re: Dla smutasow! :) 27.09.02, 17:13 Jezeli ktos jest oblakany to tez sie posmieje:) www.brzeziny.hg.pl/Brzeziny/rozrywka/Humor/inne/oblakanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Dla smutasow! :) 05.11.02, 17:08 Kilkoro mioch znajomych robiło sobie ten test... Nikt nie wytrzymał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Raz jeszcze! :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 18:40 Premier Miller odwiedza wzorowe gospodarstwo rolne. Gdy znalazl sie w chlewni, posrod stada dorodnych swin, towarzyszacy grupie oficjeli fotoreporterzy natychmiast strzelaja fotki. Na to Miller: -Zeby mi tam nie bylo jakiegos glupiego podpisu pod zdjeciem! Typu: "Miller i swinie" czy cos takiego. - Alez skad panie Premierze! - odpowiadaja reporterzy, wszystko bedzie cacy. Nazajutrz ukazuje sie gazeta ze zdjeciem Millera wsrod swin, podpis: Miller (drugi od lewej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Raz jeszcze! :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 18:54 to dobre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Dla smutasow! :) 27.09.02, 18:56 Dzięki, miałam smutasowy nastrój i już mi lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Dla smutasow! :) 27.09.02, 19:09 W tramwaju jest duży tłok. Jedna z kobiet zwraca uwagę mężczyźnie, który na nią napiera: - Pcha się pan jak niedźwiedź! - Te malutka, gdybyśmy byli sami, to byś do mnie mówiła "misiu". Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Dla smutasow! :) 27.09.02, 19:14 W dalekiej Australii skacze sobie kangurzyca. Nagle staje, a z jej torby gramoli się mały pingwinek i wymiotuje. W tym samym czasie na lodowcu Antarktydy mały kangurek kuli się z zimna i mruczy: -P....ona wymiana studencka! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dla smutasow! :) 27.09.02, 19:14 Morderca skazany na 25 lat wiezienia, ucieka.Wlamuje sie do pewnego domu, gdzie zastaje mloda pare podczas wieczornych igraszek. Bandyta przywiazuje meszczyzne do krzesla i zostawia w kacie pokoju, po czym rzuca kobiete na lozko. Przez chwile caluje jej szyje , po czym wybiega. W tym momencie zwiazany chlopak podpelza do dziewczyny i mowi : - Kochanie, ten facet to bandyta, od lat nie widzial kobiety, bedzie sie na tobie wyzywal seksualnie, ale badz dzielna, od tego zalezy nasze zycie. Pozwol mu zrobic wszystko na co ma ochote i udawaj ze ci sie podoba. Widzialem jak calowal twoja szyje. - Alez skarbie - przerywa kobieta - On nie calowal mojej szyi, tylko mi szeptal do ucha - Co ci szeptal - Pytal, gdzie trzymamy wazeline. Badz DZIELNY KOCHANIE Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dla smutasow! :) 27.09.02, 19:16 Sprzedam kompletne wydanie Encyklopedii Britannica. 45 tomow. Stan doskonaly. 1000 dolarow. Dluzej nie bedzie mi potrzebna. Ozenilem sie w zeszlym tygodniu. Zona wie, k...a, wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: Dla smutasow! :) 27.09.02, 19:51 Armstrong ląduje na Księżycu. Wysiada z lądownika i mówi: - To jest mały krok dla człowieka, ale duży dla... Zaraz, co to? Patrzy, a parę metrów dalej pali się ognisko przy którym siedzi troje ludzi i pieką kiełbaski. Okazuje się, że są to Rosjanin, Egipcjanin i Polak. - A wy co tu robicie? - pyta Armstrong. - No, ja akurat doiłem krowę, i jak walnęło w Czarnobyl to aż tu doleciałem - mówi Rosjanin. - A ja - mówi Egipcjanin - chodziłem po piramidach i tak jakoś mnie przerzuciło. - No a ty? - pyta Polaka. - (kropeczki) nie wiem - z wesela wracam. Pzdr, o. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac :))) 27.09.02, 19:59 Dobra koncze z tymi usmieszkami, bo po kazdym tak bede musial. To sa naprawde debesciaki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dla smutasow! :) 28.09.02, 21:19 www.eqi-clan.de/lego/lego-dope.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Dla smutasow! :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 16:15 svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Dla smutasow! :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 16:26 > a coś ty taki muzykalny ?... Gardlo zdarlem na meczu, to musze muzyka sie wspomagac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac ;)) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 17:10 George W. Bush i Tony Blair maja lunch w Bialym Domu. Jeden z waznych gosci podchodzi do nich i pyta o czym rozmawiaja. - Robimy plan Trzeciej Wojny Swiatowej - O, to ciekawe, a jakie sa plany? - pyta gosc - Zamierzamy zabic 14 milionow Muzulmanów i jednego dentyste. Gosc wyglada na zdezorientowanego: - Jednego dentyste? Czemu chcecie zabic dentyste? Blair klepie Busha po plecach mowiac: - A nie mowilem? Nikt nie bedzie pytal o Muzulmanów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj To lepsze!:) IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 17:22 svt.se/hogafflaHagesite/Kor/hestekor.html klikajcie co nie miara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: To lepsze!:)ten dobry IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 17:23 svt.se/hogafflaHage site/Kor/hestekor.html klikajcie co nie miara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj ten na pewno IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 17:29 svt.se/hogafflagehage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html klikajcie co nie miara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: ten na pewno IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 17:31 kupa, nie na pewno! juz nie bede klikal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 17:53 www.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=31&w=3435680 kiknijcie na link,podkręccie głosniki i klikajcie na konie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 17:57 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > <a href="www.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=31&w=3435680"tar > get="_blank">www.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=31&w=3435680</a> > kiknijcie na link,podkręccie głosniki i klikajcie na konie!!!!!!!!!! ten był dobry!!! Spróbujmy inaczej:wejdzcie na forum sport kliknijcie na pierwszą strone zjedzcie na dól,kliknijcie na wątek "_dla odprezenia napietej atmosfery..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 18:19 Mikos poczytaj sobie ten watek dokladnie i zobaczysz jak sie wkleja dobrego linka z konikami w tle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 18:23 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Mikos poczytaj sobie ten watek dokladnie i zobaczysz jak sie wkleja dobrego > linka z konikami w tle... Sorry...juz to było wysłane przez ciebie.:) ______ przychodzi Zaba do lekarza i mówi: Coś mnie w wstawie jebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 03.11.02, 18:28 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Mikos poczytaj sobie ten watek dokladnie i zobaczysz jak sie wkleja dobrego > linka z konikami w tle... hihi, wiedziałam, że ktoś nie wytrzyma ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Dla smutasow! :):))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 18:28 www.jt.kielce.opoka.org.pl Kliknijcie ciekawostki , a dalej....sami zobaczycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dla smutasow! :):)))))))))))))))))))))))))))) 03.11.02, 20:14 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Kliknijcie ciekawostki , a dalej....sami zobaczycie:) Haha. Kiedyś dostałam emilkiem od kolegi. Ale trafił - miałam wtedy podły nastrój, za to później nie mogłam przestać się śmiać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Dla smutasow! :) 03.11.02, 23:43 Oto sposoby jak zabawić autostopowicza: 1. Zatrzymajcie się i spytajcie, która godzina a następnie natychmiast odjedźcie. 2. Powiedzcie mu, że zabierzecie go tylko pod warunkiem, że to on będzie ustalał prędokość. 3. Kiedy wsiądzie spytajcie go po cichu czy się boi. 4. Zróbcie sobie sznyta na kierownicy. 5. Pochylcie się nisko nad kierownicą i z nieprzytomnym wzrokiem powiedzcie: "Dostanę was wszystkich". 6. Przy prędkości 130 km/h symulujcie atak padaczki. 7. W trakcie jazdy przynajmniej trzy razy głośno się obliżcie. 8. Na komórce wybierzce dowolny numer i tajemniczo powiedzcie do telefonu "Tu krzyżak, mam jedną muchę". 9. Bezpośrednio przed wejściem w ostry zakręt zakrzyczcie: "O Boże, nie dam rady". 10. Kiedy zatrzyma was drogówka powiedzcie policjantowi z kamienną twarzą: "Panie inspektorze - to on". 11. Pożegnajcie autostopowicza słowami: "Wiem gdzie mieszkasz..." Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Dla miłośników country ;) 05.11.02, 11:56 www.riddleme.com/image/Cow1masked.swf Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 I jeszcze jedno... 05.11.02, 12:00 Melodyjka jest... Zresztą, posłuchajcie. ;) www.bocznica.org/~robson/obrazek.htm Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Dla smutasow! :) 18.11.02, 21:17 To też dobre, tylko niestety trzeba sciągnąć viral.lycos.co.uk/vroot/780/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Z forum humorum :))) 29.11.02, 17:41 RAPORT Z WYPADKU List osoby poszkodowanej w wypadku przy pracy, nadesłany do Zakładu Ubezpieczeń jako odpowiedź na prośbę o udzielenie bliższych informacji dotyczących okoliczności wypadku. Szanowni Państwo!!! W raporcie z wypadku jako przyczynę wypadku podałem : ? próba samodzielnego wykonania pracy?. W liście stwierdzili państwo , że powinienem podać pełniejsze wyjaśnienie. Sądzę że poniższe szczegóły będą wystarczające. Jestem z zawodu murarzem. W dniu wypadku pracowałem sam na dachu nowego, trzypiętrowego budynku. Kiedy zakończyłem pracę stwierdziłem że mam ponad 150 kg cegieł porozrzucanych wokoło. Zdecydowałem nie znosić ich pojedynczo, lecz spuścić je w dół w beczce, używając liny na bloku przytwierdzonym do ściany na trzecim piętrze budynku. Po zabezpieczeniu liny na dole wszedłem na dach i zawiesiłem na niej beczkę z cegłami. Potem zszedłem na dół i odwiązałem linę, a następnie trzymając ją mocno zacząłem spuszczać powoli150 kilowy ciężar. W raporcie o wypadku napisałem że ważę 80 kg. Możecie Państwo sobie wyobrazić jak duże było moje zaskoczenie nagłym szarpnięciem do góry ? straciłem orientację nie puściłem jednak liny. Nie muszę dodawać że ruszyłem do góry w raczej szybkim tempie po ścianie budynku. W połowie drugiego piętra spotkałem się z opadającą beczką co tłumaczy pękniętą czaszkę i złamany obojczyk. Zwolniłem troszkę z powodu beczki ale kontynuowałem gwałtowne wciąganie nie zatrzymując się aż kostki mojej prawej ręki nie weszły w blok. Na szczęście pozostałem przytomny i byłem w stanie nadal trzymać mocno linę pomimo bólu i ran. W tym samym czasie beczka z cegłami uderzyła o ziemię. W wyniku uderzenia jej dno pękło a zawartość wypadła. Pozbawiona cegieł beczka ważyła już tylko 25 kg. Przypominam że ja ważę 80 kg więc w tej sytuacji zacząłem gwałtownie spadać i w połowie drugiego piętra ponownie spotkałem się z beczką, która tym razem wznosiła się do góry. W efekcie mam pęknięte kostki i rany szarpane nóg. Spotkanie to opóźniło mój upadek na tyle że odniosłem mniej obrażeń przy upadku na stos cegieł ? złamane tylko !! trzy żebra. Z przykrością muszę stwierdzić że gdy leżałem obolały na cegłach nie mogłem wstać ani się poruszać , a ponadto przestałem trzeźwo myśleć i puściłem linę. Pusta beczka ważąca więcej niż lina spadła na dół i połamała mi nogi. Mam nadzieję że udzieliłem wyczerpujących odpowiedzi potrzebnych do zakończenia postępowania w mojej sprawie. Teraz już Państwo rozumieją w jakich okolicznościach wydarzył się mój wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Dla english'ow 29.11.02, 17:42 Fabulous, just get in the first five sentences... By the way, Mrs Condoleezaa 'Condi" Rice is Bush's National Security Advisor... (We take you now to the Oval Office.) George: Condi! Nice to see you. What's happening? Condi: Sir, I have the report here about the new leader of China. George: Great. Lay it on me. Condi: Hu is the new leader of China. George: That's what I want to know. Condi: That's what I'm telling you. George: That's what I'm asking you. Who is the new leader of China? Condi: Yes. George: I mean the fellow's name. Condi: Hu. George: The guy in China. Condi: Hu. George: The new leader of China. Condi: Hu. George: The Chinaman! Condi: Hu is leading China. George: Now whaddya' asking me for? Condi: I'm telling you Hu is leading China. George: Well, I"m asking you. Who is leading China? Condi: That's the man's name. George: That's whose name? Condi: Yes. George: Will you or will you not tell me the name of the new leader of China? Condi: Yes, sir. George: Yassir? Yassir Arafat is in China? I thought he was in the Middle East. Condi: That's correct. George: Then who is in China? Condi: Yes, sir. George: Yassir is in China? Condi: No, sir. George: Then who is? Condi: Yes, sir. George: Yassir? Condi: No, sir. George: Look, Condi. I need to know the name of the new leader of China. Get me the Secretary General of the U.N. on the phone. Condi: Kofi? George: No, thanks. Condi: You want Kofi? George: No. Condi: You don't want Kofi. George: No. But now that you mention it, I could use a glass of milk. And then get me the U.N. Condi: Yes, sir. George: Not Yassir! The guy at the U.N. Condi: Kofi? George: Milk! Will you please make the call? Condi: And call who? George: Who is the guy at the U.N? Condi: Hu is the guy in China. George: Will you stay out of China?! Condi: Yes, sir. George: And stay out of the Middle East! Just get me the guy at the U.N. Condi: Kofi. George: All right! With cream and two sugars. Now get on the phone. (Condi picks up the phone.) Condi: Rice, here. George: Rice? Good idea. And a couple of egg rolls, too. Maybe we should send some to the guy in China. And the Middle East. Can you get Chinese food in the Middle East? (HU'S ON FIRST - By James Sherman) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac :D 30.11.02, 16:23 Profesor Miodek miał wykład na uniwersytecie. W trakcie wykładu jeden ze studentów przerywa i pyta się profesora: - Panie profesorze czy forma "porachuje" jest poprawna? Profesor po namyśle: - W zasadzie tak, ale czy nie lepiej powiedzieć "już czas panowie" Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami ze szkolnej ławy:))) 03.12.02, 15:57 Scenka, która miała miejsce w mojej klasie na technice kilka tygodi temu: Technik opowiada nam o budowie gniazdka elektrycznego. Narysował schemat na tablicy i pokazuje, ze w gniazdku jest prąd zmienny i w jednym otworze jest "zero", a w drugim "faza" i to się zmienia. W pewnym momencie mówi: - Są nawet takie śrubokręty, które trzeba przycisnąć palcem i włożyć do kontaktu i jeśli mamy fazę, to zapala się światełko. Na to mój kolega: - To się nazywa alkomat, proszę pana!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Wojsko 08.12.02, 00:11 Jak sie dziela kaprale? Kaprale dziela sie na: 1) antyseksualistow ("Ja sie z wami, szeregowy, nie bede pi.....olil!!!") 2) homoseksualistow ("Ja sie wam, szeregowy, do d..y dobiore!!!") 3) homoseksualiści magicy ("Ja wam się tak do dupy dobiorę, że nawet nie będziecie wiedzieli kiedy") Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dla smutasow! :) 12.12.02, 09:38 www.fun.from.hell.pl/2002-06-12/poke_penguin.html Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Slownik damsko-meski, mesko-damski 17.01.03, 00:31 Damski slownik dla panów: Tak = Nie Nie = Tak Byc moze = Nie Zaluje = Pozalujesz. Potrzebujemy. = Chce miec. Rób, jak chcesz. = Kiedys mi za to zaplacisz. Musimy porozmawiac. = Mam kilka uwag co do twojego zachowania. Wszystko mi jedno. = Oczywiscie, ze mi to przeszkadza, idioto. Jaki ty jestes meski. = Lepiej, zebys sie ogolil, umyl i popsikal dezodorantem. Chce miec nowe zaslony = .....i dywany, i meble, i tapety. Ach, jakie piekne kwiaty. = Czy ty myslisz wylacznie o seksie? Badz romantyczny i wylacz swiatlo. = Oczko mi poszlo w rajstopach(ponczosze). Kochasz mnie? = Zaraz cie poprosze o cos drogiego. Naprawde mnie kochasz? = To, co dzis zrobilam, na pewno ci sie nie spodoba. Za minutke bede gotowa. = Mozesz zalozyc kapcie, napic sie piwa i obejrzec film w TV. Naucz sie w koncu rozmawiac = Po prostu zgadzaj sie ze mna! Meski slownik dla pan: Jestem glodny. = Jestem glodny. Chce mi sie spac. = Chce mi sie spac. Jestem zmeczony. = Jestem zmeczony. Moze bys do mnie wpadla? = Kiedy pójdziemy do lózka? Moze bysmy poszli razem do knajpki? = Kiedy pójdziemy do lózka? Moge do ciebie zadzwonic? = Kiedy pójdziemy do lózka? Zatanczymy? = Kiedy pójdziemy do lózka? Nudzi mi sie. = A moze poszlibysmy do lózka? Kocham cie. = A moze poszlibysmy do lózka juz teraz? Ja tez cie kocham. = No, skoro juz to powiedzialem, to moze wreszcie poszlibysmy do lózka? Porozmawiajmy = Chce wywrzec na tobie wrazenie, ze jestem osoba o glebokiej osobowosci, a moze wtedy zechcesz sie ze mna przespac. Tak, niezla fryzura. = Przedtem bylo lepiej. Taak, niezla fryzura. = I za to zaplacilas 150PLN?!? (W czasie zakupów) Ta jest niezla. = Wez wreszcie któras z tych kiecek i chodzmy z tego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Slownik damsko-meski, mesko-damski 17.01.03, 08:43 Tomku, jak napiszę że Cię kocham za takie teksty to co to będzie znaczyć ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Slownik damsko-meski, mesko-damski 17.01.03, 09:24 że ma przechlapane i wytargasz go za ucho przy kolejnym spotkaniu... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dla smutasow! :) 15.02.03, 19:34 hoth.jmg.com.pl/~grey/flash/lasketchup.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: Dla smutasow! :) IP: *.ds3.agh.edu.pl 15.02.03, 20:41 www.hash.com/users/navone/HTML/AlienSongDownload.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Dla smutasow! :) 30.07.03, 19:26 Znów pozwoliłem sobie odgrzebać ;) Część linków jeszcze działa. A to wyślę mailem... hmm... mojemu szefowi?? ;) www.toya.net.pl/~kazzie/flash/youare.swf Odpowiedz Link Zgłoś
annbu Re: Dla smutasow! :) 30.07.03, 21:02 A to znacie?: www.mtb.heron.pl/koty/koty.swf Oraz ciekawostka - chwilę się ściąga - niestety: www.lares.dti.ne.jp/%7Eyugo/storage/monocrafts_ver3/03/index.html Odpowiedz Link Zgłoś