Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA 14 PAZDZIERNIKA IP: *.swipnet.se 14.03.03, 16:45 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > SONET Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj redakcjo, IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 21:23 uwolnijcie nas od tego watku !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZEKSPIR SONET IP: *.swipnet.se 03.02.03, 05:08 Lichwiarko wsparta na prawie urody; wierzyciel wszystko co zechcesz,zagarnie. Scigasz go za to,ze udzielil zgody, By reczyc za mnie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA ZAWSZE WIERNY IP: *.skane.se 11.03.03, 21:05 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem > powrot. > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet, > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia scietej > glowy......... > > michalgerson@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akasza Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.15.* 12.03.03, 17:09 przyjechalam do krakowa 4lata temu i do dzisiaj nie moge sie przzwyczaic do smrodu spalin ,pracodawcow-oszustow,i chamstwa na uczelni(nie mam na mysli kolegow).Fakt,poznalam tu mnostwo ciekawych ludzi,ale to za malo by tu zostac na zawsze.stare miasto zbrzydlo mi po roku chodzenia przez rynek do szkoly,golebi nienawidze,planty zasrane przez psy a knajpy podobne do siebie i nudne.po studiach zmieniam miasto na posiadajace lepszy klimat ,przynajmniej jesli chodzi o prace,a najprawdopodobniej zmienie tez kraj.moze jak bede daleko ,krakow znowu mi sie spodoba(fajnu temat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 16.04.03, 01:38 Dawno mnie u nie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: NIE LUBIE KRAKOWA 16.04.03, 06:59 Wlasnie !i dzielnie podtrzymujesz wlasny watek! Wlasne trzeba chwalic,mniejsza o wartosc. pozdr.ileana Ps.A ja bardzo lubie Krakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA:JESTEM IP: *.skane.se 25.05.03, 01:29 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem > powrot. > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet, > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia scietej > glowy......... > > michalgerson@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzik Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.ipt.aol.com 25.05.03, 03:17 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem > powrot. > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet, > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia scietej > glowy......... > > michalgerson@hotmail.com CZY MICHAL JEST PEDELEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.client.attbi.com 25.05.03, 03:22 Gość portalu: luzik napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni > > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem > > powrot. > > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny > facet, > > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia sciet > ej > > glowy......... > > > > michalgerson@hotmail.com > CZY MICHAL JEST PEDELEM? NO NIE, PEDELEM CHYBA NIE JEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 31.05.03, 20:31 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem > powrot. > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet, > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia scietej > glowy......... > > michalgerson@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 18.06.03, 02:54 Pozdrawiam z wielkiego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: NIE LUBIE KRAKOWA 18.06.03, 09:54 swarozyc szukal partnera, zglos sie, hehehe ps. won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA:BEDZIE LEPIEJ IP: *.skane.se 24.06.03, 05:15 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem > powrot. > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet, > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia scietej > glowy......... > > michalgerson@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: NIE LUBIE KRAKOWA:BEDZIE LEPIEJ 24.06.03, 07:44 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni > > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem > > powrot. > > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny > facet, > > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia sciet > ej > > glowy......... > > > > michalgerson@hotmail.com schiza!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marion Re: NIE LUBIE KRAKOWA:BEDZIE LEPIEJ IP: *.ceti.pl 25.06.03, 02:02 acur_ napisał: > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > > > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dn > i > > > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i pote > m > > > powrot. > > > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fa > jny > > facet, > > > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia > sciet > > ej > > > glowy......... > > > > > > michalgerson@hotmail.com > > > > > schiza!!!!!! no!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 25.06.03, 02:05 Przyjade i odwiedze Krakow.mikolaj7 ciebie rowniez........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 12:06 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Przyjade i odwiedze Krakow.mikolaj7 ciebie rowniez........ hehehe, do swarozyca masz blizej! a u nas jest tylko szpital psychiatryczny - sanatorium nie ma, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.swipnet.se 26.06.03, 15:06 Pozdrawiam Krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 18.08.03, 05:32 "Gniew przygniata depresje". Terminator 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper999 Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 212.244.43.* 18.08.03, 09:32 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem > powrot. Może pomyliłeś ulice Krakowa z Zabierzowem? W twoim podwarszawskim "wielkim świecie" architektura i okolice pewnie są bardzo podobne. Zapamiętaj!!! Kraków to nie miasto pedałów!!! I bardzo się cieszę że Ci się tu nie podobało - to oznaka że wciąz mieszkaja tu przyzwioci i wspaniali ludzie. Pozdrawiam. ( A homo niewiadomo jazda do warszawki!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąbel Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.one.pl / 192.168.5.* 19.08.03, 22:21 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem > powrot. > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet, > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia scietej > glowy......... > > michalgerson@hotmail.com Wracaj palancie do tego swojego wielkiego swiata. Od Krakowa się odczep i nie wracaj tu cioto więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA WITAM IP: *.skane.se 26.08.03, 02:31 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem > powrot. > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet, > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia scietej > glowy......... > > michalgerson@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaro Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: gateway:* / 192.168.32.* 26.08.03, 14:35 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem > powrot. > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet, > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia scietej > glowy......... > > michalgerson@hotmail.com MICHAL czy ty jesteś pedryk? Jeśli tak, to nie szwendaj się samotnie po mieście. Udaj się jak najszybciej na Podgórską. Tam jest taki klub. Cocon się nazywa. Na pewno kogoś poznasz i nie będzie Ci już smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
robert.pacino Re: NIE LUBIE KRAKOWA 28.08.03, 12:15 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem > powrot. > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet, > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia scietej > glowy......... > > michalgerson@hotmail.com Eh Ti Glupi Odpowiedz Link Zgłoś
kustosz.m Re: NIE LUBIE KRAKOWA 28.08.03, 12:28 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet, > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia scietej > glowy......... Trzeba bylo wziac fiakra. Rozrywka przasna, zdrowa i tania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIP Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.ruczaj.pl / 192.168.5.* 28.08.03, 13:36 A ja nie Szwecji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAMLET Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 195.67.149.* 28.08.03, 14:09 Byc albo nie byc oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 MICHAL znowu na wakacjach 28.08.03, 14:12 goni jakiegos SEBASTIANA, a w miedzyczasie wypisuje jakies brednie na forum, m.in. pod moim nickiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: w3cache.* / 192.168.0.* 30.09.03, 10:52 Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kll Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.krakow.sint.pl 30.09.03, 13:25 Sverige to dla Ciebie wielki świat?! ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtle Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 16:53 A JA NIE LUBIE MICHALa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 04.10.03, 04:08 WSZYSCY MNIE LUBIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.10.03, 06:08 to opraw się w ramki i powieś jako obrazek na ścianie w swoim pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERMIN Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 16:24 zwlaszcza dzieci z podworka, co zboczencu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 09.10.03, 20:48 Najpopularniejszy temat forum Krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: NIE LUBIE KRAKOWA 11.10.03, 10:47 Lubisz intrygowac za kazda cene ,nawet klamstwa... Jak pomnozysz ilosc postow tego watku przez 3 z kawalkiem to otrzymasz ilosc postow watku o tytule "Kazimierz moj ulubiony...... Gwoli scislosci jest ten watek na 4tym miejscu, o jego wartosci nie bede pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANUSZ Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.net 11.10.03, 16:59 Krakow naprawde da sie polubic.Jezeli nie to pozostaje Tobie tylko Warszawa. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA czyli nikt Ja tu jeszcze wrócę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:18 Hej ty michał!! Jesteś jeszce??? Odpowiedz Link Zgłoś