arti260 30.10.05, 01:48 Mam pytanie.Jak wyglada przejazd przez Kraków samochodem od pierwszego ronda do huty sedzimira?Czy sa jakie utrudnienia na tym odcinku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Przejazd przez Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 07:12 a które u ciebie jest pierwsze bo to chyba nie nazwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicerone Przejazd przez Kraków? Koniecznie? IP: *.net.autocom.pl 30.10.05, 07:17 My tych rond rzeczywiście trochę mamy. I po co ci huta, lepiej może zobacz sobie Wawel, starszy jest i w ogóle........ Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Przejazd przez Kraków 30.10.05, 11:56 Chodzi mi jak sie wjezdza z Chrzanowa kolo Makro.Znam Kraków tylko nie znam nazw rond.A do Huty musze dojechac bo inaczej nie dostane sie tam gdzie mam jechac.Tu od strony Al.Jana Pawla za duzo jest jazdy przez miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Przejazd przez Kraków 30.10.05, 16:47 Rondo Ofiar Katynia Nie ma utudnień(poza korkami),nic nie kopią Jedź śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś