tosia_ 30.09.02, 14:21 Jakie znacie miejsca gdzie jest pięknie jesienią? Przy klasztorze w Czernej jest las bukowy, w październiku cały w czerwieni liści - śliczny! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joseph.007 Re: jesienne krajobrazy 30.09.02, 14:27 Żółtorudobrązowy Las Wolski, z liniejącymi wiewiórkami i starszymi ludźmi spacerującymi pod rękę w tej jesieni. I bez, przepraszam niektórych kolegów, szalejących rowersów. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: jesienne krajobrazy 30.09.02, 14:38 Ja też lubię las jesienią, podobnie jak Kopiec Kościuszki. Ale na rowerze się tam nie wypuszczam o tej porze roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: jesienne krajobrazy 30.09.02, 14:34 tosia_ napisała: > Jakie znacie miejsca gdzie jest pięknie jesienią? > Przy klasztorze w Czernej jest las bukowy, w październiku cały w czerwieni > liści - śliczny! :) Widziałaś Jezioro Rożnowskie jesienią??? liście drzew we wszystkich kolorach jesieni, coś pięknego. A widziałaś Dolinę Popradu, Kosarzyska, łąki pod Radziejową, lasy pod Prehybą, szlak na Obidzę... stań tam, popatrz... zatrzymaj się na chwilę, posłuchaj tej ciszy, posłuchaj o czym mówi wiatr... ciężko będzie wracać stamtąd. Kocham te miejsca. Kiedyś tam wrócę, ale kiedy? Jeste jeszcze jedno miejsce. Tam nie byłem. Wybieram się kiedyś... Jezioro Klimkówka za Grybowem. Może dożyję??? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: jesienne krajobrazy 30.09.02, 14:44 adam.67 napisał: > tosia_ napisała: > > > Jakie znacie miejsca gdzie jest pięknie jesienią? > > Przy klasztorze w Czernej jest las bukowy, w październiku cały w czerwieni > > > liści - śliczny! :) > Widziałaś Jezioro Rożnowskie jesienią??? liście drzew we wszystkich kolorach > jesieni, coś pięknego. > A widziałaś Dolinę Popradu, Kosarzyska, łąki pod Radziejową, lasy pod Prehybą, > szlak na Obidzę... stań tam, popatrz... zatrzymaj się na chwilę, posłuchaj tej > ciszy, posłuchaj o czym mówi wiatr... ciężko będzie wracać stamtąd. Kocham te > miejsca. Kiedyś tam wrócę, ale kiedy? > > Jeste jeszcze jedno miejsce. Tam nie byłem. Wybieram się kiedyś... Jezioro > Klimkówka za Grybowem. Może dożyję??? O rany!!!! Trafiłeś w mój czuły punkt! Piwniczna... wakacje mojego dzieciństwa... Kosarzyska, Radziejowa, Prehyba ..... tam dostąpiłam górskiego wtajemniczenia... I tak dawno już tam nie byłam! Łza się kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: jesienne krajobrazy 01.10.02, 08:18 > O rany!!!! Trafiłeś w mój czuły punkt! > Piwniczna... wakacje mojego dzieciństwa... > Kosarzyska, Radziejowa, Prehyba ..... tam dostąpiłam górskiego wtajemniczenia.. > . > I tak dawno już tam nie byłam! Łza się kręci... To także wakacje mojego dzieciństwa, mojej młodości... ostatnie wakacje też, już z własną rodziną. Mojej żonie bardzo się spodobały te okolice, mój syn (chociaż ma dopiero dwa lata) nie chciał stamtąd wyjeżdżać. Coś w tym chyba jest, prawda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś