Dodaj do ulubionych

WYBORY SIĘ SKOŃCZYŁY

IP: 81.219.149.* 01.11.05, 22:52
Jako stały czytelnik fk proszę o założenie forum: 'polityka wg Krakusów'.
Ileż można czekać aż ""kiko"" da sobie wreszcie spokój, niechże to znowu będzie forum Kraków!! Co z Was za moderatorzy??
Obserwuj wątek
    • carmen_80 Re: WYBORY SIĘ SKOŃCZYŁY 01.11.05, 22:54
      Dobrze gada, wódki mu dać!
    • dex3 Re: WYBORY SIĘ SKOŃCZYŁY( ? )do Dość! 01.11.05, 23:07
      Oj, nieładnie, zazdrościsz kiko popularności? Polskie piekiełko nam tu
      demonstrujesz?Przecież nie musisz czytać, jak pewnie nie czytasz wątków, ktore
      mają po kilkaset i więcej postów i jakoś w tym przypadku nie protestujesz? Na
      wszystkich regionalnych forach są wątki o polityce (dużo), a na Krakowskim ma
      nie być?
      Oj, jak nieładna wypowiedż, brzydka i małoduszna...
      • dex3 Re: WYBORY SIĘ SKOŃCZYŁY( ? )do Dość! 01.11.05, 23:21
        "Dość", ty jesteś z tych, których "chciałoby się uszczypnąć".
        Budzisz moje niekłamane obrzydzenie.
        • qoobaq ale 01.11.05, 23:23
          uzasadnij dlaczego jestes przeciwko forum politycznemu jako oddzielnemu organowi
          - moglibyscie sobie pisac co chcecie, a nie krakooforum i: lepper, kaczor,
          tusk, bleeee
          • dex3 Re: ale 01.11.05, 23:29
            A ty byS co chciał, poczytaj swoje posty - interesujące jak cholera. Ale nikt
            jak narazie nie donosi
            na ciebie do admina. Politycznego wątku nie musisz otwierać, tak jak ja np. nie
            otwieram wątków typu tani dentysta czy piękna lub brzydka pogoda, czy innych
            tego typu pierdół.
            A jakie twoim zdaniem mogą być poruszane wątki na forum Krakow?
            Coooo?
            • qoobaq a tam 01.11.05, 23:32
              szkoda gadac, plujcie sobie na siebie dalej, ide plesc androny
              • dex3 Re: a tam 01.11.05, 23:39
                No i śpiesz się wypisywać te pierdoły w wątku- Najpiękniejsze świeta w roku,
                czy jakoś tak (itp.). W każdym bądż razie tam , gdzie infantylne osobniki
                androny wypisują tygodniami, dniami i nocami. I nikt wam nie przeszkadza.
                I słusznie , skoro was to aż tak bawi(?) Wiadomo, społeczeństwo jest przecież
                przypadkowe...
                • qoobaq thanx 01.11.05, 23:42
                  cale zycie mazylem zeby byc infantylny i wreszcie mi sie udalo. Dobrze, ze tak
                  dojrzale osobniki ja ty czuwaja nad poziomem kf
                  • dex3 Re: thanx 01.11.05, 23:46
                    qoobaq,szkoda, ze nie marzysz przez "rz"!
                    Secesjo , dzięki za głos rozsądku!
                    • qoobaq Re: thanx 01.11.05, 23:48
                      zrobilem gdzies blad ortograficzny? no coz, trudno:-) bede uwazal:-) nie musisz
                      sie zloscic juz znikam:-)
              • secesja2005 Re: a tam 01.11.05, 23:39
                qoobaku, niechże każdy pisze sobie co chce. Oni się nie wtrącają do naszych
                wątków to my się nie wtrącajmy do ich :)
                • qoobaq Re: a tam 01.11.05, 23:43
                  no to przeciez mowie, ze juz ide. Ciekawe co by pisali:-)?
                  • secesja2005 Re: a tam 01.11.05, 23:46
                    Mnie to nie ciekawi tak samo jak polityczne hasła wykrzykiwane anonimowo i po
                    kątach ;) Łatwo zmieszać kogoś z błotem i powyzywać w zaciszu domowego
                    komputera ;))
                    • qoobaq hi hi 01.11.05, 23:47
                      ale jaja, wezmy sobie tez ten watek, co?
                      • secesja2005 Re: hi hi 01.11.05, 23:49
                        Nie rób tego co sam krytykujesz.
                    • dex3 Secesjo! 01.11.05, 23:53
                      Jasne, zwróć jednak uwagę, że tu wszyscy są anonimowi! Ja z kolei nie uwielbiam
                      takiego - pardon - gadania o niczym i obnażania bez kónca swoich nastrojów
                      i obznajmiania całemu forum, że właśnie podłubałam sobie w nosie, czy gdzie
                      indziej i nic na to nie poradzę...
                      • qoobaq juz ostatni raz 01.11.05, 23:57
                        i sie nie bede wtracal, obiecuje:-)
                        Nie wszyscy - sa wizytowki jak klikniesz na nicka :-)
                        • secesja2005 Re: juz ostatni raz 01.11.05, 23:58
                          Ale Ty Qoobaku nie masz wizytówki ;)
                          • qoobaq nie moge Ci odpowiedziec bo juz obiecalem... 02.11.05, 00:00
                            ...ze nie bede tu wpisywal bzdet 8-)
                        • dex3 Re: juz ostatni raz (?) 02.11.05, 00:09
                          Taką "wizytówkę" to ma każdy zalogowany, ale z tego nic nie wynika, bo jak
                          wszem wiadomo można się logować pod dowolnym nazwiskiem. Kurcze, znowu to
                          zakłamanie i hipokryzja...W zasadzie łatwiej namierzyć kogoś po IP.
                          A wykrzykiwanie i obrzucanie polityków ,jak piszesz błotem, Secesjo, jest
                          wywołane zachowaniem tychże polityków. Rozumiem ,że jesteś sympatykiem PO, i
                          gdyby kiko pisała antykaczorowo, nikt z waszego długiego jak tasiemiec wątku
                          nawet by się nie wychylił...A może już jesteście mocno znudzeni tym truciem
                          sobie nawzajem dupy, w co jestem w stanie uwierzyć.
                          • mrug Re: juz ostatni raz (?) 02.11.05, 00:13
                            Takie obrzucanie błotem może wejść w nawyk, co nie?
                          • secesja2005 Re: juz ostatni raz (?) 02.11.05, 00:16
                            Proste, że w wizytówce można wkleić cokolwiek i pseudonimy zmieniać po pięć
                            razy na dzień co nie zmienia faktu, że namierzenie kogokolwiek przez internet
                            nie stanowi zupełnie żadnego problemu o ile oczywiście ktoś ma odpowiednie ku
                            temu narzędzia.

Obrzucanie polityków błotem jest spowodowane ich zachowaniem, mówisz. Ja nie
                            sympatyzuje ani z PiSem ani z PO. To co się dzieje w polityce jest dla mnie
                            jednym i tym samym bagnem, ale nie zabieram głosu na temat bo wychodzę z
                            założenia, że krytykować można jeśli samemu nie ma się sobie nic do zarzucenia.
                            A ja sobie mam bo nie biorę czynnego udziału w polityce i skoro sama nie
                            zrobiłam nic żeby zmienić to co mi się nie podoba to znaczy, że powinnam albo
                            siedzieć cicho albo zabrać się do robooty.
                      • secesja2005 Re: Secesjo! 01.11.05, 23:58
                        Anonimowość w internecie jest mocno pozorna, ale to detal. Przy czym
                        wypisywanie różnego rodzaju abstrakcyjnych bzdur nikogo nie obraża, służy
                        jedynie nieskomplikowanej rozrywce, co łatwo zauważyć.
                        Polityka natomiast nie jest sprawą niepoważną. Rzucanie błotem, po nazwiskach i
                        bez umiaru nie wydaje mi się chwalebne. Aczkolwiek oczywiście nie musi się tego
                        czytać.
                        • dex3 Re: Secesjo! 02.11.05, 00:20
                          Pogubiłam sie w waszych krętactwach, nie można pisać o polityce bez nazwisk,
                          nie można ich, polityków komplementować, kiedy zachowują sie tak ,jak się
                          zachowują. A co do umiaru , policz swoje posty i te kiczowate wątki, które co
                          chwila zakładasz. No ale skoro lubisz nieskomplikowane rozrywki, twoja sprawa.
                          A standardy postów o polityce wyznaczaja fora o polityce, np. Kraj ,i jakoś
                          nikomu to do tej chwili nie przeszkadzało. I daj sobie może spokój z tym
                          pouczaniem, bo zacznę na forum recenzować wasze głupawe wątki.
                          Więc może lepiej niech każdy zostanie przy swoim...
                          • secesja2005 Re: Secesjo! 02.11.05, 00:24
                            Twoich wątków jest przede wszystkim więcej ;)

A poza tym nigdy, przenigdy nie będę się na forum zajmować rzeczami noszącymi
                            jakiekolwiek znamiona powagi bo są lepsze miejsca i czas na to. I skuteczność
                            inna.
                            • dex3 Secesjo i inni z głupawego wątku! 02.11.05, 00:31
                              de gustibus non est disputandum
                              -------------------------------------
                              Bez odbioru.
                            • dex3 Re: Secesjo! 02.11.05, 02:03
                              Twoja sprawa,zajmuj się czym chcesz i innym daj spokój.Polityce też, jeśli
                              postrzegasz tam tylko bagno(każdy widzi to, co chce widzieć),które twój wstręt
                              budzi. A tak na marginesie, to bagno produkują konkretni ludzie zwani
                              politykami i posiadający konkretne nazwiska, i na ten temat osoby
                              zainteresowane polityką wymieniają poglady w sposób, w jaki uznawają
                              za stosowne.
                              Cenzura jest przecież, więc nie rozumiem skąd u niektórych pokusa , żeby
                              cenzora zastępować(?). To taka narodowa nasza cecha , żeby zrobić komuś koło
                              pióra, choćby bezinteresownie...nihil novi...
                              No i czyżbyście się czuli właścicielami tego forum, że tak się rządzicie?
                              I co rozumiesz przez lepsze miejsce , czas ,czy skuteczność ?I co to za maniera
                              z tym pouczaniem ,to nie jest kulturalne, tak zwracać się do ludzi,jeśli już
                              nie są dziećmi...
                              Tu pouczasz i opieprzasz , a za chwilę dziubdziolisz w lepkim, jak sztuczny
                              miód, wątku secesyjną (brr...) damę udając.
                              No to tyle. I nie zapominaj , kto zacząl...
    • Gość: student Re: WYBORY SIĘ SKOŃCZYŁY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 23:25
      czy moderatorzy beda sie przejmowac glosami bylych ubekow, takich jak osobnik podpisujacy
      sie "dosc!" (a takze wieloma innymi nickami) ? ja na ich miejscu wycinalby najwyzej roznych
      takich milosnikow socjalistyczno-robotniczej ojczyzny, ktorzy nie zorientowali sie jeszcze, ze
      zmienil sie ustroj...
      • Gość: kiko Re: WYBORY SIĘ SKOŃCZYŁY IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 08:56
        No proszę proszę, nic dodać nic ująć. Dex3 już mniej więcej wszystko napisała.
        Dziękuję Dex.
        Tak to już bywa, że każda reakcja powoduje kolejną reakcję. Każdy atak
        kontratak itp. Smutno mi się zrobiło i teraz, jak hamlet bis zadaję sobie
        pytania. Po co? na co? dlaczego? i komu to służy? czy też: komu to przeszkadza?
        No i jak historia uczy, zwykle kto chce wojny, ten ją ma. Więc jak? Pytanie
        chyba do Secesji, bo ona wydaje się być Przywódcą tej Bandy Czworga.
        W o j n a , czy przeprosiny?
        k.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka