Dodaj do ulubionych

mówisz i masz ;-)

04.11.05, 20:17
Pojawiły się nowe fakty w sprawie. Na sylwestra, prócz czołgu, prawdopodobnie
będzie lokal. Zatem Qoobaku, wizja zamarznięcia w szczerym polu wydaje się
coraz mniej realna. Teraz pozostaje dograć szczegóły ;)
Obserwuj wątek
    • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:20
      absynt na przykład
      • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:22
        tego nie stworzę ;)
        Zostawiam sprawę Tobie jeśli znasz się na rzeczy
        • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:23
          trzeba z czech sciagnac albo zrobic - do czech macie blizej niz ja
          • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:26
            mój znajomy który odwiedzał czechy przy okqazji jakiegos konkursu nie dalej jak
            we wrześniu ostrzegał, że w sklepach jest już tylko absynt czyszczony z tego,
            co jest jego największym atutem.. to chyba przez tą UE.. nur fur mason!
            • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:28
              no to musisz isc w plener i piolunu nazbierac - do sylwestra sie zrobi w
              spirolku absynt jak trza
        • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:24
          no tu musze sie zdać na jerzego i jego meliniarzy..
          • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:26
            Możecie upędzić co chcecie, ja nie wnikam ;)
            • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:28
              powaznie co chcemy - bo ja mam w zanadrzun jeszce jednego drinka 8-)
              • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:30
                Czy jesteśmy w stanie sami zapewnić sobie plejlistę? To pytanie do ropusznika,
                wodzireju.. ;)
                • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:33
                  a ja tez moge troche zwiezdz, zeby bylo uroazmaicenie - i czym bedziemy grali
                  mp3 wchodzi w gre?
                • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:36
                  co do muzyki, trzeba by poznac warunki techniczne jakie oferuje lokal.. sama
                  playlista to tez trudna sprawa, przynajmniej do momentu gdy nie omówimy jej
                  założen gremialnie
                  • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:37
                    byle nie tylko betowen 8-)
                    • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 20:38
                      nie wiesz co mówisz.. przy drógiej półlitrówc bedziesz wołał "chce betowena!
                      gdzie betowen!?!"
                      • qoobaq ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:44
                        ty dansing chcesz robic, to nie ten lokal - ostro z przutpem - ska, nujazz,
                        rytmy srodkowopoludniowoamerykanskokaraibskie a nie takie smety - pomrzemy przed
                        jedenasta 8-)
                        • secesja2005 Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:46
                          Powinni mieć tam radiomagnetofon.. tak myślę... ;D
                          • aadriano Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:47
                            A gdzie ten RAJ?
                            • secesja2005 Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:49
                              Odpiszę Ci, odpiszę. Dopiero wróciłam z pracy :)
                              • aadriano Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:57
                                NIe pośpieszam, ja również.

15 dkg masła, 1 jajko, tarta bułka, smalec do smażenia
                                Rozbić fileciki tłuczkiem płaty na grubości ok. 3mm Na wierzchu ułożyć
                                rozbite fileciki i wałeczki masła. Zwinąć brzegi tak by zachodziły jeden na
                                drugi. Tak uformowane kotlety panierować w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym
                                tłuszczu na złoto. To sobie dziś zjem na... kolacje.

Polecam
                                • secesja2005 Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 21:00
                                  Ja nie umiem gotować. Jem co znajdę lub upoluję.
                                  • aadriano Gotowanie 04.11.05, 21:03
                                    Na łowy idealny jest rynek. B.duzo ptactwa.

"Jesteś tym, co jesz" Gillian McKeith
                                    • secesja2005 Re: Gotowanie 04.11.05, 21:04
                                      Wolę polować w tesko ;)
                                      • aadriano Re: Gotowanie 04.11.05, 21:05
                                        Dużo, tanio, tesco.
                                        Tam wszystko jest pod ochroną...
                                        Kapelanka czy wielicka?

• secesja2005 Re: Gotowanie 04.11.05, 21:07
                                          Bez różnicy.
                                    • qoobaq Re: Gotowanie 04.11.05, 21:04
                                      za golabkam i nie przepadam - od kiedy niedoszla tesciowa wysylala je
                                      kontenerami nie moge na nie patrzec - na poczatku bylo ok, ale ile mozna?
                                      • secesja2005 Re: Gotowanie 04.11.05, 21:06
                                        Moja niedoszła teściowa mówiła, że natychmiast musze przytyć bo muszę urodzić
                                        dużo dzieci.
                                      • aadriano Re: Gotowanie 04.11.05, 21:07
                                        Dobrze nosić przy sobie jakąś szufelkę i szpachelkę.

Na Marka, Tomasza, Karmelickiej duzo tego leży.
                                • wredny.staruch Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 21:42
                                  aadriano napisał:

> NIe pośpieszam, ja również.
                                  >
                                  > 15 dkg masła, 1 jajko, tarta bułka, smalec do smażenia
                                  > Rozbić fileciki tłuczkiem płaty na grubości ok. 3mm Na wierzchu ułożyć
                                  > rozbite fileciki i wałeczki masła. Zwinąć brzegi tak by zachodziły jeden na
                                  > drugi. Tak uformowane kotlety panierować w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym
                                  > tłuszczu na złoto. To sobie dziś zjem na... kolacje.
                                  >
                                  > Polecam

to mi wygląda na kotlet dewolaj
                          • ropusznik Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:49
                            radio szarotka
                            • qoobaq Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:54
                              no wlasnie odsluchalem i dalej uwazam ze musi byc szybko i rytmicznie -
                              zaczynalo sie niezle ale sie nie rozkrecilo. Nie mowie o imprezie techno - od
                              techno mozna zdechnac ale tak bardziej karnawalowo 8-)
                              • secesja2005 Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:55
                                Są dwie decyzje do podjęcia - jaka muzyka i co do żarcia.
                                • ropusznik Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:57
                                  z muzyką nie bedzie pewnie wiekszych problemów.. gorzej z żarciem, bo trzeba
                                  bedzie brac pod uwage rózne epidemie szalejące po garkuchniach.. no chyba ze
                                  nowy rok spędzamy na ostrym dyżurze?
                                  • secesja2005 Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:59
                                    no ale ile ciepłych czy może tylko wódka? czy może jeszcze inaczej?
                                • qoobaq Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 21:00
                                  powiem co nie: watrobka, pory, michal wisniewski, baklazany, mandaryna, r'n'b -
                                  reszte jakos zdzierze - albo se z walkmanem przyjde 8-)
                        • mtq Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:47
                          Ja myślę, że możemy się zdać na Radio Wanda - oni na pewno będą mieli ciekawą (oryginalną) playlistę
                          ;-))
                          • qoobaq Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:48
                            for kat sejk - alez was trzeba chyba troche miuzycznie wyedukaowac? jeszce jest
                            szansa na ocalenie 8-)
                            • secesja2005 Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:50
                              Tylko radio wanda- wolne przeboje!! :)
                              • qoobaq Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:52
                                nie nie nie nie - szybkoszybkoszybkoszybko, rytmicznie etnicznie egzotycznie
                                samba rumba latino reggae - to nie pogrzeb, ludzie sie bawic przyszli, pardon
                                przyjda
                                • ropusznik Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:52
                                  no co ty.. muzyka musi być adekwatna do okolicznosci i miejsca :P
                                • secesja2005 Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:53
                                  Ha! To będziemy mieli problem, ale myślę, że to da się pogodzić ;)
                                  • ropusznik Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:54
                                    no pewnie- na przyklad qoobaq z owieczką przy radiu samochodowym sobie
                                    pofiglują:>
                                    • qoobaq Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:57
                                      nie skomentuje tego o radiu - a mysle ze playliste mozna ustalic wczesniej aby
                                      dla kazdego cos sie znalazlo. Ja za radiem wanda osobiscie nie przepadam
                                      • secesja2005 Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 21:05
                                        No proste, ja tak tylko zarzucam temat żebyście się nad tym zastanowili. Bo jak
                                        ja się za to zabiorę to będziecie bardzo załować...
                                  • secesja2005 Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:56
                                    Radio już całkiem zepsułeś :( Teraz to nawet się nie świeci...
                            • ropusznik Re: ropusznik odbilo ci? 04.11.05, 20:50
                              to ty sie podedukuj- z tego czym jest UE- mela odbierz
    • mrug Hello. 04.11.05, 21:06
      Co tam na forum słychać, bom skonany i nie chce mi się czytać...?;)
      • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:07
        nic, obgadujemy cie
      • secesja2005 Re: Hello. 04.11.05, 21:07
        Dwie ważne decyzje do podjęcia - co do żarcia i jaka muzyka :)
        • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:08
          najpierw bym się na zarciu skupił, bo zmuzyką to znajac życie bedzie tak, ze i
          tak trzeba będzie improwizować
          • secesja2005 Re: Hello. 04.11.05, 21:11
            Oczywiscie menadżerka lokalu proponuje mi orkiestrę, ale tak perwersyjni to
            chyba nawet my nie jesteśmy ;)
            • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:12
              nie nie, naprawde nie!!!!!!!!!!!!!!
            • wredny.staruch Re: Hello. 04.11.05, 21:12
              orkiestrę wybiłem jej z głowy od razu na wejściu :)
              • qoobaq Re: Hello. 04.11.05, 21:14
                czesc staruchu - wplyn prosze na ich gusta muzyczne jakos - oni chca radio wanda
                sluchac, gleboko wierze w twoja wyzsza edukacje muzyczna
                • secesja2005 Re: Hello. 04.11.05, 21:15
                  Nie zapominaj, że jesteśmy infantylni, a ja to już szczególnie ;))
                • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:15
                  uwierz mi, nie chcesz tego..
                • wredny.staruch Re: Hello. 04.11.05, 21:18
                  qoobaq napisał:

> czesc staruchu - wplyn prosze na ich gusta muzyczne jakos - oni chca radio wand
                  > a
                  > sluchac, gleboko wierze w twoja wyzsza edukacje muzyczna

posiadam nieco ambient ethnic world fusion nujazz itp, bedzie tego jakies 4 000 godzin do słuchania
                  zadowoli Cię to?
                  • qoobaq Re: Hello. 04.11.05, 21:21
                    mam niejasne wrazenie, ze pod wzgledem muzycznym jest szansa na porozumienie z
                    toba - choc nie do konca wiem co to ambient - szum strumyka ? nujazz brzmi ok,
                    etno szeroko pojete tez
                    • wredny.staruch Re: Hello. 04.11.05, 21:31
                      ambient to dość szerokie pojęcie, ale widzę po twoich preferencjach, że powinno ci się podobać
                      • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:33
                        ok, ale ambient nawet szeroko rozumiany owszem nadaje się na spotkania
                        towarzyskie wpomagane urzywkami, ale jednak o charakterze bardziej kameralnym..
                        • wredny.staruch Re: Hello. 04.11.05, 21:35
                          niektóre ambienty nadają się na imprezy masowe
                          np taki banco de gaia
                          • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:37
                            owszem, pod warunkiem, ze jest to impreza masowa dla fanów banco de gai
                            • wredny.staruch Re: Hello. 04.11.05, 21:39
                              ropusznik napisał:

> owszem, pod warunkiem, ze jest to impreza masowa dla fanów banco de gai
                              >

zaproponuj coś konstruktywnie
                              • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:43
                                wredny.staruch napisał:
                                > zaproponuj coś konstruktywnie
                                >
                                wiele rzeczy wartych uwagi znaleśc można w składankach Kandiego- szczególn ie
                                polecam przestudiowanie tych z serii disco kandi oraz stereo sushi (te oststnie
                                z podejzewam mogly by w dużej części spodobać się qoobakowi).
                                oxczywiscie to sa propozycje ponad standarty i szlagiery bez których impreza
                                obyć sie nie może:>
                                • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:53
                                  oo.. nawet nowe disco kandi sie pojawiło..cza zassac..:>
                                • wredny.staruch Re: Hello. 04.11.05, 21:55
                                  stereo sushi posiadam gdzieś na składzie
                                  i to jest słuszna muzyka
                          • mtq Re: Hello. 04.11.05, 21:48
                            Jeżeli Banco tworzy taką muzykę jak ostatni pociąg do Lhasy, to ja się zgadzam :-)
                            • wredny.staruch Re: Hello. 04.11.05, 21:56
                              pociąg jak dla mnie jest w czołówce, ale jeszcze kilka fajnych songów stworzyli w tym klimacie
                              • secesja2005 Re: Hello. 04.11.05, 21:57
                                Gdzie Twoje zdjęcie z wizytówki?
                                • wredny.staruch Re: Hello. 04.11.05, 21:59
                                  moje?
                        • qoobaq Re: Hello. 04.11.05, 21:35
                          no prosze zaczynamy dochodzic do porozumienia - motyw wandy jakby zaginal 8-)
                          • secesja2005 Re: Hello. 04.11.05, 21:39
                            echhh....
                          • wredny.staruch Re: Hello. 04.11.05, 21:40
                            qoobaq napisał:

> no prosze zaczynamy dochodzic do porozumienia - motyw wandy jakby zaginal 8-)
                            nie ciesz się za wcześnie :)
                            motyw zaraz powróci
                            • secesja2005 Re: Hello. 04.11.05, 21:42
                              Ostatecznie zawsze mogę zaśpiewać... ;)
                              • wredny.staruch Re: Hello. 04.11.05, 21:43
                                secesja2005 napisała:

> Ostatecznie zawsze mogę zaśpiewać... ;)

to jako bonus dla VIPów :)
                              • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:44
                                secesja2005 napisała:

> Ostatecznie zawsze mogę zaśpiewać... ;)

szakire
                                • secesja2005 Re: Hello. 04.11.05, 21:45
                                  A to, to zawsze ;)
                                  • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:46
                                    i brytni?
                                    • secesja2005 Re: Hello. 04.11.05, 21:53
                                      Oczywiście. Właśnie ogładam teledysk z ładnymi paniami ;)
                                      • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:55
                                        którymi?
                                        • secesja2005 Re: Hello. 04.11.05, 21:56
                                          A rakie dwie, stara i młoda przetaczają się po ścianach
            • qoobaq Re: Hello. 04.11.05, 21:13
              chyba ze to by byla orkiestra gentelmanow z Jamajki - to ja jestem za 8-)
              • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:14
                raczej z limanowej
                • secesja2005 Re: Hello. 04.11.05, 21:15
                  Nie inaczej.
                • qoobaq Re: Hello. 04.11.05, 21:16
                  z limanowej - gorale, trbunie tutki czy jak - to by nie bylo zle. A bylem kiedys
                  na takiej imprezie jak trebunie graly z Twinkle Brothers, ale sie dzialo - yeah man
                  • secesja2005 Re: Hello. 04.11.05, 21:18
                    Nic takiego. To by było raczej takie disko typowo ludowe ;)
                    Słyszałam kiedyś jak wokalista takiego zespołu (pan) śpiewał główny motyw
                    Celiny z Titanika. To było na targach ślubnych. Prezentowały się kapele
                    weselne...
                    • wredny.staruch Re: Hello. 04.11.05, 21:20
                      secesja2005 napisała:

> Nic takiego. To by było raczej takie disko typowo ludowe ;)
                      > Słyszałam kiedyś jak wokalista takiego zespołu (pan) śpiewał główny motyw
                      > Celiny z Titanika. To było na targach ślubnych. Prezentowały się kapele
                      > weselne...

i to było głębokie przeżycie estetyczne, nie powiesz, że nie...
                    • qoobaq to musialo byc strzaszne 04.11.05, 21:22

• ropusznik nie znasz się 04.11.05, 21:23

• secesja2005 Re: to musialo byc strzaszne 04.11.05, 21:26
                        A wiesz, jakaś się taka później nieufna zrobiłam, zamknięta w sobie,
                        przygnębiona... ;)
                  • ropusznik Re: Hello. 04.11.05, 21:18
                    nie nie.. tak dobrze to nie ma
      • qoobaq mam plan 04.11.05, 21:19
        za tydzien przyjezdza do mnie kolega na weekend - ropuch bez glupich aluzji -
        przyjezdza z dziewczyna. Nagram mu plytke z rozmaitosciami a wy posluchacie i
        sie ustosunkujecie - jak bedzie ok to mozemy wlaczyc niektore typy do
        repertuaru, moze byc? postaram sie urozmaicic 8-)
        • secesja2005 To dobry plan :) 04.11.05, 21:27
          • qoobaq Re: To dobry plan :) 04.11.05, 21:29
            dobra, to zaczne dzis skladac skaldanke - jak by sie cos szczehgolnie spodobalo
            to prosze o sygnaly - bede wiedzial w ktorym kierunku zmierzac 8-)
        • qoobaq mam tez drugi plan 04.11.05, 21:27
          ale secesja dostanie szczegoly jak zjem w koncu obiad (kolacje?), umyje sie i
          zrobie siku - zwlaszcza to ostatnie...
          swoja droga chyba zaczynam swoj wlasny poziom zanizac...
          • ropusznik Re: mam tez drugi plan 04.11.05, 21:29
            obiad przerywany prowadzi do nerwic
        • ropusznik Re: mam plan 04.11.05, 21:28
          płyta w zestawie z flaszką jak mniemam
          • qoobaq Re: mam plan 04.11.05, 21:30
            jak skonczysz robic zboczone przytyki to sie zastanowie - masz tydzien na
            poprawe 8-)
            • secesja2005 Re: mam plan 04.11.05, 21:35
              On już tak ma. To jest nieuleczalne.
    • mtq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 21:41
      Ja chcę didżejować w chillout roomie ;-)
      • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 21:42
        chillout jest OK
        • mtq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 21:48
          No tak, ale to byłby chillout tylko z nazwy ;-)
          • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 21:52
            Ja coś czuję, że skończy się na orkiestrze z limanowej... ;)
            • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 21:57
              secesja2005 napisała:

> Ja coś czuję, że skończy się na orkiestrze z limanowej... ;)

nie, nie!
              już uzgodniliśmy parę rzeczy
              • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 21:58
                A z żarciem co?
                • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 21:59
                  zdajemy się na ciebie.. najwyżej odkazimy się wódką
                  • wredny.staruch co do wódki... 04.11.05, 22:01
                    ropusznik napisał:

> zdajemy się na ciebie.. najwyżej odkazimy się wódką
                    >

jakieś preferencje co do wódki?
                    • ropusznik Re: co do wódki... 04.11.05, 22:03
                      dobrze byloby, gdyby była zimna.. jeszcze lepiej żeby tania.. a tak poza tym to
                      z colą wszystko wchodzi, wiec na etykiete nie ma co patrzec. ja natomiast mam
                      pytanie jak ta czesc zabawy jest rozliczana- w cenie? platne ekstra?
                      płacone 'po' za to co faktycznie poszło czy jakis przydział?
                      • wredny.staruch Re: co do wódki... 04.11.05, 22:05
                        ropusznik napisał:

> dobrze byloby, gdyby była zimna.. jeszcze lepiej żeby tania.. a tak poza tym to
                        >
                        > z colą wszystko wchodzi, wiec na etykiete nie ma co patrzec. ja natomiast mam
                        > pytanie jak ta czesc zabawy jest rozliczana- w cenie? platne ekstra?
                        > płacone 'po' za to co faktycznie poszło czy jakis przydział?
                        >

przydział na głowę, a jak ktoś chce więcej, to chyba musi dokupić
                        rzecz do dogrania
                        • ropusznik Re: co do wódki... 04.11.05, 22:06
                          znaczy wydaje mi się, ze 'prtzydział na głowe' jest wygodną metodą rozliczenia-
                          bo przeciez pewne przesunięcia środków od tychy co są ekonomicznu do tych co
                          mają lepszą przyswajalnosc będzie na pewno..
                          • wredny.staruch Re: co do wódki... 04.11.05, 22:08
                            przesunięcia są nieuniknione, niektórzy skorzystają na tym
                      • mtq Re: co do wódki... 04.11.05, 22:06
                        Organizatorzy muszą móc do woli! Koniecznie!
                        • wredny.staruch Re: co do wódki... 04.11.05, 22:07
                          mtq napisał:

> Organizatorzy muszą móc do woli! Koniecznie!

zawsze można przytargać własny kanister
                          • qoobaq Re: co do wódki... 04.11.05, 22:09
                            to sie zle skonczy, ja wam to mowie
                            • ropusznik Re: co do wódki... 04.11.05, 22:10
                              nie panikuj.. esperal wszyjemy ci w takim miejscu ze nie wydlubiesz
                            • secesja2005 Re: co do wódki... 04.11.05, 22:12
                              Oczywiście, że tak! A kiedykolwiek w to wątpiłeś?
                      • secesja2005 WSPÓLNOTA MA GRATIS!!! 04.11.05, 22:06
                        Wszystko!
                  • mtq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:04
                    McDonald i KFC - każdy coś dla siebie znajdzie.

A co do muzyki, to chyba tam jest kilka pokojów, każdy didżej dostanie jeden i każdy będzie
                    zadowolony ;-) Ja np. mogę się zaoferować, że nie puszczę nic poniżej 10 minut - tak żebym mógł
                    robić inne rzeczy w międzyczasie, a reszta mogła się oddać kontemplacji muzyki :-)
                    • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:06
                      tam powinno byc piano, więc zagracie jakieś schody do nieba albo inny black sabbath
                      • mtq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:06
                        Pobawimy się w śpiewające fortepiany albo jaka to melodia :-D
                        • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:08
                          mtq napisał:

> Pobawimy się w śpiewające fortepiany albo jaka to melodia :-D

ROTFL :)
                        • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:09
                          ;-D

Będzie można wygrać żubrzyka?
                          • mtq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:16
                            ...raczej uścisk dłoni prezesa ;-)
                            a cała reszta do dogadania indywidualnie :-))
                • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:00
                  secesja2005 napisała:

> A z żarciem co?

zastanowię się, jak kierownik odpowie i poda jakieś propozycje
                  w każdym razie ma być jadalne, to chyba podstawa
                  • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:08
                    kurczak curry w ananasach 8-) Eeee widze ze was zle ocenilem z tymi gustami
                    muzycznymi, zapowiadalo sie na dramat a tu sie calkiem ciekawie robi. A co
                    powiecie na to: kilka pokoi muzycznych, w kazym gramy muze z kompa a poniewaz
                    wszystkie sa podlaczone do netu to mozemy sie jednoczesnie na forum powyglupiac
                    - fajnie conie? 8-) ide jesc (K.C. w A. - Staruchu - bez komentarzy 8-)
                    • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:09
                      kurczak! kurczak!
                      hyhyhy
                    • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:09
                      .. otwiere se laptoka na rynku.. ta?
                      • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:11
                        Zaprośmy Pana Jana!
                        • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:12
                          ooo.. bedzie wodzirejem !
                          • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:13
                            jest do tego stworzony.
                            • mtq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:17
                              Jako konferansjer przyciągnąłby tłumy :-)
                              • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:18
                                szołmen jakich mało
                                • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:21
                                  czy to ten z pijalni?
                                  • mtq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:24
                                    Tak :-)
                                    • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:25
                                      W pijalni było tak fajnie. Gdyby nie te szczury... ;)
                                      • mtq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:35
                                        Przecież ich nie spotkaliśmy ;-)

Niefajne było to, co się działo pomiędzy wyjściem z pijalni a dojściem do hotelu...
                                        • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:45
                                          Tym razem nie spotkaliśmy, ale następnym...

..Mimo wszystko nie mogę się doczekać następnego! Tylko pomyśl, będziemy się
                                          bujać po wsi czołgiem, a Dorota będzie nas pozdrawiać ;)
                    • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:10
                      Tam nie ma pokoi, są tylko odgrodzone, zielone sofy. Ja sie rozkładam na tej na
                      podeście bo chcę widzieć wszystko ;))
                      • mtq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:16
                        Jak bogini ;-))
                        • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:18
                          Bogini to Irmina. Poza tym wredny staruch mi dziś zabrobił okazywania
                          podwiązek, to straszne!
                          • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:19
                            podwiązki pozwoliłem!
                            nie słuchałaś uważnie :P
                            • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:24
                              Przecież wiesz, że ja Cię nigdy nie słucham ;P
                              • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:26
                                secesja2005 napisała:

> Przecież wiesz, że ja Cię nigdy nie słucham ;P

wiem :P
                                jesteś niereformowalna pod tym względem
                                • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:27
                                  Powiedzmy inaczej: nigdy nie wiesz kiedy słucham ;)
                                  • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:30
                                    secesja2005 napisała:

> Powiedzmy inaczej: nigdy nie wiesz kiedy słucham ;)

powiedzmy jeszcze inaczej: słuchasz wybiórczo według określonych kryteriów
                                    i to jest prawidłowa odpowiedź :D
                                    • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:33
                                      Loni reaguje na słowa: chodź, masz i kocham cię, ja reaguję na wyrazy:
                                      jedzenie, internet, czołg ;)))
                                      • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:34
                                        a blondynki?
                                      • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:35
                                        chyba chodziło o: "mamusia cie kocha" :)
                                        • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:44
                                          Częściej do niego mówię "kocham cię Loni"
                                          • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:46
                                            secesja2005 napisała:

> Częściej do niego mówię "kocham cię Loni"

o, to jakaś odmiana :)
                                            • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:46
                                              No wiesz, rutyna zabija...
                                              • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:47
                                                wiem, wiem
                                                codziennie nowy hardkor jest niezbędny do życia
                                                • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:49
                                                  Hardkor jest na ustabilizowanym poziomie. Nie podnosimy poprzeczki.
                                                  • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:51
                                                    i dobrze
                                                    wystarczy taki, jak jest i co rusz jakiś nowy
                                                    emocji akurat w sam raz
                          • mtq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:24
                            Groził zbanowaniem?? :-)
                            • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:25
                              Teraz to już nic nie mówię bo chyba coś pomieszałam ;)
                              • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:27
                                secesja2005 napisała:

> Teraz to już nic nie mówię bo chyba coś pomieszałam ;)

pomieszałaś kompletnie :)
                                • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:28
                                  Świetnie, to ubiorę się jak na prawdziwy dekadencki bal ;)
                                  • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:29
                                    secesja2005 napisała:

> Świetnie, to ubiorę się jak na prawdziwy dekadencki bal ;)

świetnie, z zastrzeżeniami, o których mówiłem, tak
                                    • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:29
                                      Przecież nie słuchałam, wiec nie wiem jakie to były!
                                      • wredny.staruch Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 22:31
                                        secesja2005 napisała:

> Przecież nie słuchałam, wiec nie wiem jakie to były!

nie ściemniaj!
                                        ja wiem, że słuchałaś
                                        i dobrze je pamiętasz!
                                        zawsze mogę ci je ręcznie powtórzyć, o! :)
                                        • secesja2005 On mnie bije! 04.11.05, 22:32
                                          • ropusznik Re: On mnie bije! 04.11.05, 22:33
                                            sobie też
                                          • wredny.staruch Re: On mnie bije! 04.11.05, 22:33
                                            tylko na wyraźne życzenie :D
                                            • secesja2005 Re: On mnie bije! 04.11.05, 22:42
                                              Tak się teraz mówi...
        • up11 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:11
          jak w takim tempie ten wątek pójdzie to naprawde szybko dojdziecie do 400..
    • wredny.staruch krótka przerwa na kolację 04.11.05, 22:33
      fasolka? pomidor?
      • mtq Re: krótka przerwa na kolację 04.11.05, 22:38
        Tego wieczora zjadłem:
        bułkę bawarską
        200g ciastek (całą paczkę)
        kilka słonych paluchów - takich grubych (ropusznik zaraz eksploduje ze skojarzeń)
        kilka pierniczków
        Ciekawe czy daleko zajadę na takiej diecie :-)
        • ropusznik Re: krótka przerwa na kolację 04.11.05, 22:40
          wsnr
        • wredny.staruch Re: krótka przerwa na kolację 04.11.05, 22:40
          bedziesz miał wysypkę :)
          • mtq Re: krótka przerwa na kolację 04.11.05, 22:42
            Dobrze, że nie to:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=577&w=31128950&v=2&s=0
            ;-))
            • secesja2005 Re: krótka przerwa na kolację 04.11.05, 22:43
              dobrze, że nie naloty...
              Ja się zaczęłam przejmować tym jedzeiem ze wspólnego talerza...
              • wredny.staruch Re: krótka przerwa na kolację 04.11.05, 22:44
                secesja2005 napisała:

> dobrze, że nie naloty...
                > Ja się zaczęłam przejmować tym jedzeiem ze wspólnego talerza...

ze wspólnego z kim?
                • secesja2005 Re: krótka przerwa na kolację 04.11.05, 22:46
                  Z owieczką, my się karmimy nawzajemnie ;)
                  • wredny.staruch Re: krótka przerwa na kolację 04.11.05, 22:48
                    na szczęście rzadko :)
      • qoobaq odeszliscie od tematu 04.11.05, 22:48
        gadka o kolacji nie rozwiaze problemu wyzerki na sylvku - wiec co jemy ?
        dodam, ze ja juz po obiedzie jestem - i kolacji za jednym zamachem
        • wredny.staruch Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 22:52
          jakieś propozycje kulinarne zapodaj do puli życzeń
          coś się z tego skomponuje
          • ropusznik Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 22:54
            pierogi ruskie
          • Gość: czepiec Re: odeszliscie od tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:54
            witam towarzystwo wzajemmej adoracji
            dlugo tak mozecie ?
            • wredny.staruch Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 22:55
              dość długo, tyle ile trzeba
            • Gość: czepiec Re: odeszliscie od tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:55
              to rzecz jasna pytanie retoryczne było ..
            • ropusznik Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 22:55
              bez końca!
              • Gość: czepiec Re: odeszliscie od tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:57
                Nie ukrywam ze zauwazylem to juz
                I zastanowielem sie nawet kim jestescie - nawet wyobrazilem sobie wasz
                socjologiczny profil ..
                • wredny.staruch Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 22:58
                  Gość portalu: czepiec napisał(a):

> Nie ukrywam ze zauwazylem to juz
                  > I zastanowielem sie nawet kim jestescie - nawet wyobrazilem sobie wasz
                  > socjologiczny profil ..

opowiedz nam o tym, to może być ciekawe
                • qoobaq Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:01
                  nie dalbys rady, bo my jestesmy nie-wy-o-bra-zal-ni
                • secesja2005 Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:02
                  Wyobraź sobie, że wszyscy jesteśmy tą samą osobą. To pomaga ;)
                  • Gość: czepiec Re: odeszliscie od tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:15
                    wlasnie to sobie przez chwile powyobrazalem
                    brrr boje sie drze poce
                    wiem jedno: nie zasne z łatwoscia
                • wredny.staruch Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:13
                  ja czekam na ten socjologiczny profil i nic
                  • qoobaq Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:17
                    ja tez poprosze - raz na wynos. Kiko tez obiecala i guzik - obiecanki
                    cacnkli a glupiemu radosc. A wlasnie: Czepiec znasz Kiko? Fajna laska, usiluje
                    ja wyrwac ale co i rusz palne jakos glupote i godzimy sie dopiero kolo 1.30 -
                    tuz przed pojsciem do lozka 8-)
            • wredny.staruch Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 22:56

> witam towarzystwo wzajemmej adoracji

poadoruj się z nami
              • Gość: czepiec Re: odeszliscie od tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:58
                szczerze za zaproszenei dziekuje ale raczej samotnikiem jestem
                a ludzie mnie draznia
                • wredny.staruch Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 22:58

> szczerze za zaproszenei dziekuje ale raczej samotnikiem jestem
                  > a ludzie mnie draznia

to dokładnie taak jak my
                • qoobaq Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:02
                  to tak jak my - dlatego tutaj siedzimy - w realu ze soba nie gadamy 8-)
                  • Gość: czepiec Re: odeszliscie od tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:04
                    jasne
                    ale czy nie sadzicie ze czas to konczyc ?
                    wziasc sie za uczciwa prace i zapisac sie do partii o profilu polityczym
                    • secesja2005 Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:06
                      Partię zakładamy własną. Wredny staruch będzie prezydentem. Poza tym wszyscy
                      jesteśmy tak bogaci jak sabina i nie musimy już pracować, ot co ;)
                    • qoobaq Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:07
                      pracuje na pelen etat, do partii pol sie nia zapisze bo mam w dupie partie -
                      zreszta do najblizszego lokalu wyborczego mam okolo 1800 km wiec co mi po
                      partiach 8-)
                      • ropusznik cała partia grabi polske 04.11.05, 23:09
                        .. z haseł na jesień i spadające liście..
                      • Gość: czepiec Re: odeszliscie od tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:10
                        a gdzie idee i marzenia
                        a gdzie pragnienie Polski od morza do morza
                        tylko piniadz i jedzenie ..
                        ludzie krzycze o opamietanie
                        • ropusznik Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:11
                          ok, weźniemy pod uwagę twoje postulaty tworząc manifest naszej partii
                          • Gość: czepiec Re: odeszliscie od tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:16
                            chcvesz mnie oszukac?
                            nie dam sie nabrac
                        • qoobaq Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:14
                          a od ktorego morza do ktorego? mnie by jaks zatoka nawet wystarczyla - malutka -
                          meksykanska moze byc - tam jest taka fajna wyspa - nazywa sie Dominika i
                          podobniez jest tam w deche. Lepiej nie miec marzen bo tylko sie czlowiek
                          denerwuje jak nie widzi szans na realizacje
                          • wredny.staruch Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:16
                            dominika?
                            dominikana może?
                            • qoobaq Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:18
                              nie moj drogi - Dominika wiem co mowie, zaraz ci poszukam
                          • Gość: czepiec Re: odeszliscie od tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:17
                            tak Dominika
                            znam Dominike - piekny biust zaposiada
                            • secesja2005 Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:19
                              a blondynka chociaż?
                              • Gość: czepiec Re: odeszliscie od tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:21
                                brunetka jak sie patrzy
                                nie ukrywam ze nawet mi to odpowiada
        • mtq Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:03
          Teraz obiad? Siedzisz teraz w USA czy co? :-)
          • ropusznik Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:03
            kucia ciecie koko
          • qoobaq Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:06
            nie - wracam z pracy, nie umyje sie, nic nie zjem tylko siadam i sprawdzam kto
            jest - to jest chore - od tygodnia sie nie golilem, mam kolo lozka garnek z woda
            i szcoteczke zeby niczego nie uronic . Obiad jadlem to tez was czytalem 8-)
            • secesja2005 Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:23
              Początki bywają trudne.
              Dawno, dawno temu gdy tylko linux był na świecie siadywało się po 16 godzin
              jednym ciągiem... To były czasy!
              • wredny.staruch Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:24
                najpierw był windows, potem linux
                jak widać nie w każdej szkole znali windows :)
                • secesja2005 Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:25
                  U nas nie znali.
                • ropusznik Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:25
                  najpierw był DOS.. powinienes pamietać lepiej odemnie
                  • wredny.staruch Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:26
                    owszem, był
                    a przed dosem był PC_DOS
                    i OSy na atari i commodory
                    ale to paleontologia
                    • secesja2005 Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:27
                      atari to ja pamiętam. Kaseta mi się wiecznie zacinała.
                      • wredny.staruch Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:28
                        miałaś wtedy 4 lata?
                      • ropusznik Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:29
                        a miałaś dostawkę TORBO?
                    • ropusznik Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:28
                      BTW, mam gdzieś na jednej plytce DOSa 1.1 i windowsa 1.1 :)
                      • wredny.staruch Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:29
                        ropusznik napisał:

> BTW, mam gdzieś na jednej plytce DOSa 1.1 i windowsa 1.1 :)
                        >
                        zabytek klasy "0" :)
                    • mtq Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:47
                      Fahofcy!! Najpierw był GUI Apple'a i Mac OS! :-)
                      • ropusznik Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:48
                        o pecetach mówimy jabłkofilu
                        • mtq Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:53
                          To trzeba było sprecyzować, że o piecach...
                          :-)
                • qoobaq Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:26
                  u nas zaczynalismy od "pokaz zlowia" - Ropuch mozesz komentowac 8-)
                  • wredny.staruch Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:28
                    z tym żółwiem to jakiś język programowania był. logo?
                    działalo toto np na atari
                    • qoobaq Re: odeszliscie od tematu 04.11.05, 23:30
                      no tak, i dalej nie ruszyklem - a co do kaset to dalej mu sie zacinaja 8-)
    • wredny.staruch tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 22:57
      tylko bez fanaberii :P
      • qoobaq Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:12
        kolezanka S. wyrwala mnie z mojego ulubionego watku politycznego - nie pozwala
        mi sie naparzac z kiko - a ja to zaczynam lubic - bo ona coraz szybciej wymieka.
        No ale sie wypowiem.
        GORZKA ZOLADKOWA RULEZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!
        a do jedzenia wszystko jedno co byle nie watrobka, pory, baklazany i golabki
        • ropusznik Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:14
          qoobaq napisał:
          > GORZKA ZOLADKOWA RULEZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!

też tak masz? :>
          krupnik jeszcze polecam
          • qoobaq Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:19
            nie chwalac sie w odleglosci pol metra mam pol tego i pol tego - w litrach
            znaczy 8-)
        • wredny.staruch Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:14
          wreszcie konstruktywny post
          • ropusznik Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:17
            no ale czyta to jednak podstawa.. byle by jakies ingrediencje były dostępne..
            przede wszystkim cola, sok pomidorowy tez zły nie jest
        • secesja2005 Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:17
          Eeee Qoobaku, dobry przeciwnik to trudny przeciwnik. Mnie intryguje tylko to z
          czym są problemy ;)
          • qoobaq Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:20
            mysle, ze to syndrom TBCH
            • secesja2005 Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:26
              A teraz rozszyfruj literki...
              • qoobaq Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:28
                Totalny Brak Chlopa - totez wlasnie staram sie pomoc 8-)
                • secesja2005 Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:30
                  Był taki wierszyk na ten temat, już mnie wiele razy kusiło żeby wpisać, ale się
                  powstrzymywałam ("powszczymywałam", wyraz od "czymać")
                  • qoobaq Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:31
                    wal smialo, juz sobie poszla -jutro i tak nie znajdzie 8-)
                    • secesja2005 Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:35
                      Posłałam Ci na maila ;)
                      • wredny.staruch Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:36
                        ja też chce :P
                        • secesja2005 Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:37
                          Nie bo mnie zlejesz, za to że używam takie wyrazy ;P
                          • wredny.staruch Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:38
                            secesja2005 napisała:

> Nie bo mnie zlejesz, za to że używam takie wyrazy ;P
                            przecież to lubisz

wysyłaj, wysyłaj
                      • qoobaq Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:37
                        dobre, czemu na meila - tu se wklepmy - frustracie jestes tam?
                        • qoobaq Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:38
                          chyba juz spi, to pisze - czytajcie szybko zanim wytna: baba bez bolca dostaje
                          pie..a
                          • qoobaq Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:40
                            ej, co jest grane - cos mi zmienilo posta - te frustrat czemu sie do nas nie
                            przylaczysz?
                      • wredny.staruch Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:43
                        secesja2005 napisała:

> Posłałam Ci na maila ;)

a mnie oczywiście nie posłałaś :P
                        • secesja2005 Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:45
                          A co ja się mam na wykłady narażać...
                        • qoobaq Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:46
                          jest powyzej ale okaleczone przez nie powiem kogo 8-)
                  • ropusznik Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:37
                    jaki?
                    • secesja2005 Ty mnie go nauczyłeś ;-))) 04.11.05, 23:37
                      • wredny.staruch Re: Ty mnie go nauczyłeś ;-))) 04.11.05, 23:39
                        wydało się :P
      • secesja2005 Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:19
        Ja poproszę zupę w termosie i ciasteczko w pudełku.
        • wredny.staruch Re: tutaj propozycje do menu poproszę 04.11.05, 23:21
          secesja2005 napisała:

> Ja poproszę zupę w termosie i ciasteczko w pudełku.

załatwione :)
      • wredny.staruch jesteście okropni 04.11.05, 23:31
        nie trzymacie się tematu!
        tu miały byc propozycje do menu a nie luźne dywagacje na każdy temat :P
        • ropusznik Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:32
          miales najpierw przedstawić propozycje szefa kuchni:P
          zresztą alkohole omówiliśmy juz
          • wredny.staruch Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:33
            nasze propozycje do negocjacji z szefem też by się przydały :P
            • qoobaq Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:34
              spytaj co mu dobrz wychodzi a my sie zgodzimy albo podamy kontrpropozycje - jak
              mamy dyskutowac jak nie ma z czym 8-)
            • ropusznik Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:35
              zatem powtórze- pierogi ruskie
              no i zwazywszy na lokal wszelkie pomysły typu zimny bufet czy szwedzki stół
              odradzam.. obawiam się ze te hasła były by dla nich tak zrozumiałe, jak dla
              koko zrozumiały jest termin 'abstrakcja'
              • secesja2005 Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:36
                Ciekawe czy pani menadżer nadal ma getry w tygrysa...
                • ropusznik Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:37
                  takie jak renia r. nosiła?
                  • secesja2005 Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:38
                    renia miała gładkie o ile pamiętam.
                    Źle pamiętam?
                    • ropusznik Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:39
                      a rózne.. pamietasz jej fotogramy?
                      • secesja2005 Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:41
                        renia nie robiła fotogramów nigdy tylko malunki
                        Oj stary, stary... ;)
                        • ropusznik Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:42
                          ja mówie o fotogramach nie jej autorstwa, a tych co ona na nich była..
                          • secesja2005 Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:46
                            aaa.. bo ona była modelką! No rzeczywiście...
                  • qoobaq Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:39
                    kto to renia - fajna jakas?
                    • ropusznik Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:40
                      taaaa.. nastolatka... lat pięćdziesiątych..
                      • qoobaq Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:41
                        ee to nie - renia do drugie nie do ciebie, sorry
                        • secesja2005 Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:43
                          renia jest fajna :)
                          • ropusznik Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:44
                            i to od wieków..
                            :)
                            • secesja2005 Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:44
                              jak wszystko w Krakowie...
              • wredny.staruch Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:37
                pani kierowniczka zna termin szwedzki stół, albowiem proponowała to w pakiecie
                a czy rozumie termin szwedzki stół tak, jak my, to nie wiem, bo nie sprawdzałem
                • ropusznik Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:38
                  szwedzki, znaczy sie taki w ikei kupiony.. ju noł..
                  • wredny.staruch Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:40
                    ajnoł, ona też może noł
                  • secesja2005 Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:40
                    O właśnie, to może coś Abby zaśpiewamy? ;)
                • qoobaq Re: jesteście okropni 04.11.05, 23:42
                  ja wiem co to jest - stol a na nim mnooostwo szwedek - ja taki chce, ja chce.
    • wredny.staruch a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:00
      www.fotothing.com/mackaja/photo/766dc2b6874236918d1f23c18b512e30/
      osoby wrażliwe proszę o nieoglądanie :)
      • secesja2005 Re: a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:21
        Ja myślałam, że tam są jakieś ślimaki alboco...
        • wredny.staruch Re: a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:22
          eeee, to chyba ośmiornica
          ale trochę podobna do ślimaka
          też oślizgła
          • qoobaq Re: a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:23
            ale jest pyszna - slimaki zreszta tez
            a to dominica:(mam nadzieje ze link aktywny)
            images.google.com/images?q=dominica+%2B+pictures&hl=pl&hs=EzT&lr=&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official&sa=N&tab=ii&oi=imagest
            • wredny.staruch Re: a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:25
              faktycznie
              jest dominica i dominikana
              • qoobaq Re: a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:27
                dfominica mniejsz i fajniesza - kiedys nawet sie tam za praca rozgladlem 8-)
                • secesja2005 Re: a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:31
                  mniejsze są fajniejsze.
                  ale czołg musi być duży.
                  • Gość: Ropusznik Re: a tu coś a propos jedzenia IP: *.server.ntli.net 04.11.05, 23:32
                    I koniecznie z duuuuza lufa ;-)
                    • secesja2005 Re: a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:39
                      Ważne są ogumowane zderzaki.
                      • qoobaq Re: a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:45
                        tak bezpieczenstwo to podstrawa
                        • secesja2005 Re: a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:46
                          Mało że bezpieczeństwo to jeszcze wygoda. Nie porysuje się, nie zniszczy..
                          • Gość: Ropusznik Re: a tu coś a propos jedzenia IP: *.server.ntli.net 04.11.05, 23:48
                            chyba nie o tej smej gumie mowicie 8-)
                            • secesja2005 Re: a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:49
                              Ja widzę, że zainspirowałeś się działaniami swojej niedoszłej dziewczyny i
                              podszywasz się tak brzydko pod kolege... Ech... ;)
                              • qoobaq Re: a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:53
                                no przeciez jeden dyzurny zbok wystarczy, conie? A poza tym to ja sie pod nia
                                podszywam. Zreszta nie tylko pod nia
                                • secesja2005 Re: a tu coś a propos jedzenia 04.11.05, 23:54
                                  Kto by sobie odmówił takiej przyjemności!
    • secesja2005 Gdzie są wszyscy? 04.11.05, 23:48
      Coś się podjerzanie cicho na forum zrobiło. Jesteśmy obserwowani. Dobrze, że
      nie mam gumowych figurek obcych bo już bym się zaczęła bać...
    • wredny.staruch to ja idę spać 04.11.05, 23:48
      dobranoc państwu
      • qoobaq Re: to ja idę spać 04.11.05, 23:49
        no co ty juz? jeszce 11 nie ma 8-)
        • secesja2005 Re: to ja idę spać 04.11.05, 23:50
          Słyszałam, że osoby starsze wcześnie chodzą spać, ale za to i wcześnie wstają...
          • ropusznik Re: to ja idę spać 04.11.05, 23:51
            jak zresztą już wczesniej ustaliliśmy głownie po to, zeby kurom dać
      • ropusznik Re: to ja idę spać 04.11.05, 23:49
        no ta.. godzina duchów sie zbliża :P
      • secesja2005 Re: to ja idę spać 04.11.05, 23:49
        Wystraszyłeś się, co?
        • ropusznik Re: to ja idę spać 04.11.05, 23:50
          noo.. gumowych figurek..
        • wredny.staruch Re: to ja idę spać 04.11.05, 23:51
          secesja2005 napisała:

> Wystraszyłeś się, co?
          czego niby?
          wstałem dziś o 6 :P
    • mtq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:52
      Żarcie proponuję lekkostrawne, żeby nie było problemów i nie trzeba sobie było przerywać niczego :-)
      • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:52
        boisz się zatrucia sałatką? na kazdej imprezie ktos ma ten problem..
        nieuniknione..
        • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:54
          A co, hotel europejski Ci się przypomniał?
          • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:55
            ale ja niewiele z niego pamietam :>
            • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:56
              Riki to się powinien przejechać na "zielone jabłuszko" ;)
              • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:57
                łan łej ofkors
                • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:57
                  ofkors...
                  • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:58
                    a w sumie, cholera, to mi rtez niewiele do łan łej trip brakowało..
                    • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:58
                      Jak to? Przecież Ciebie nigdzie nie wysyłaliśmy?
                      • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:59
                        no riki chciał mnie wysłac..
                        • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:00
                          To nie byłby łan łej tiket tylko coś znacznie gorszego.
                          • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:02
                            łan lej tiket w last trip
                            • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:02
                              Ale widzisz, to nie mogło się tak skończyć bo mieliśmy jeszcze coś do zrobienia
                              na tym świecie ;)
                              To znaczy festiwal ;D
                              • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:04
                                no niewątpliwie z tego co mi relacjonowano, cudem jest, iż nie pobiłem
                                orkiestry, a orkiestra nie pobiła mnie..
                          • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:02
                            shis gate tiket aj fink szi gona juz it
                            • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:03
                              Gdyby Rikiemu się udało to nie byłoby z nami tu takich problemów ;)
                              • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:10
                                no tak, czasami sie zastanawiam kto tu jest najwiekszym spamerem 8-)
                                • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:11
                                  a nad czym sie tu zastanawiać- kto jak nie Ty
                                  • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:12
                                    no co ty, ja jestem poczatkujacy - zagladam sobie to tu to tam , czasami cos
                                    wtrace, jestem kulturalny i uprzejmy. Czyz nie ?
                                    • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:13
                                      Tak, tak... ;)
                                      • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:16
                                        no pokaz gdzie bylem nieuprzejmy 8-)
                                        • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:17
                                          A czy ja coś mówię? ;)
                                          • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:18
                                            nie skad 8-) ropusznik zniknal
                                          • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:19
                                            no własnie nie, i to jest najbardziej podejżane
                                            • mtq Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:22
                                              Zawiodę Was, prawdziwe spamerstwo to to nie jest... Kiedyś to się spamowało, przy 100 000 np. ;-)
                                              • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:23
                                                To było tak dawno temu, że nikt tego już nie pamięta.
                                                • mtq Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:29
                                                  Jak się ma tyle lat to faktycznie można nie pamiętać ;-)
                                                  • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:30
                                                    Że to do mnie było? ;)
                                                  • mtq Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:45
                                                    Eee, idę spać ;-))
                                                  • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:46
                                                    a paciorek? a siusiu?
                                                  • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:48
                                                    Byle nie do łóżka. Loni dziś zaszalał i nalał w pościel!
                                                  • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:58
                                                    ja chyba zmykam, dobranoc 8-)
                                                  • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 01:01
                                                  • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 01:08
                                                    ja też! Dobranoc :)
                                                  • ropusznik Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 01:12
                                                    to i ja się do was podłącze.. ale po drodze zachacze o wanienke
        • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:56
          jakm przyjdzie ponury kosiaz to i tak zabiera wszystkich hurtem - widziale w
          monty pythonie
          • secesja2005 Re: mówisz i masz ;-) 04.11.05, 23:59
            Nie martw się, wszystko będzie dobrze
            • qoobaq Re: mówisz i masz ;-) 05.11.05, 00:11
              cieszem siem 8-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka