Dodaj do ulubionych

popisane ściany i inne

04.11.05, 23:15
dziś zauwazyłam cos nowego-ściany przy wyjściu z windy na poziomie -1 w klatce
1 blok 41 (przy śmietnikach) sa popisane, widnieją na nich bazgroty typu "tu
byli kibole"
twory te powstały z pewnością między 3 a 4 listopada. gratuluje ochronie,
apeluje tez do mieszkańców o pisanie do administracji w tej sprawie. Nie po to
płacimy za ochronę i monitoring żeby nam demolowali klatki schodowe!!!!poza
tym te okropne szpachle na klatach widnieją od kilku miesięcey.HELLO! czy
kogos to obchodzi?
Obserwuj wątek
    • luana1 ...inne 04.11.05, 23:55
      Trochę nie na temat, ale jak inne to inne ;)))
      Czy możliwe jest żeby w łazience przy sprawnie działającej wentylacji czuć było
      u mnie swąd jak sąsiad znad/pod pali w łazience fajki?
      • joaska99 Re: ...inne 05.11.05, 08:35
        Niestety chyba możliwe. Ja kila razy miałam to samo. Najpierw nie wiedziałam
        skąd to się bierze, ale później uświadomiłam sobie, że to od sąsiada obok (lub
        pod czy nad), który właśnie robił remont i mało tego, że czułam kiedy fachowcy
        postanowili sobie zapalić to jeszcze czasem słyszałam jak rozmawiają. Mam
        nadzieję, że to tylko fachowcy i że sam sądsiad jest niepalący.
      • ferla Re: ...inne 05.11.05, 11:35
        widocznie możliwe, bo u mnie jest tak samo.
        jest to tym bardziej uciążliwe, że u mnie w domu nikt nie pali i drażni mnie
        codzienne wietrzenie łazienki ://
        • luana1 Re: ...inne 05.11.05, 13:16
          Może jakiś apel... albo dodatkowy punkt w regulaminie..? ;)
          Trochę siara chodzić do sąsiadów i prosić żeby nie palili w łazience...
          • nawoja1 Re: ...inne 07.11.05, 10:17
            u nas w bloku 39 czujemy "obce" zapachy tytoniowe i jedzeniowe ( bigos ...) w
            kuchni, jak myslicie, czy to przewody wentylacyjne sa zle polączone ...? czy
            ktos z was zglaszal taki fakt do Warbudu i z jakim efektem ???
            • paika Re: ...inne 07.11.05, 14:34
              ale jak to mozliwe skoro powietrze ma byc wyciagane z mieszkania poprzez
              wentylacje a nie do niego wdmuchiwane. bo teraz to wyglada na to, ze od jednych
              zapachy sa zabierane i wdmuchiwane do innych. cos jest nie tak w takim razie w
              waszych mieszkaniach i powinno sie to chyba zglosic jako usterke
              • nbird Re: ...inne 07.11.05, 18:40
                Ha, najwyrazniej nie dziala Wam wentylacja. Prosty test to: zdjac z otworu
                wentylacyjnego ta biala nakladke. Uwaga, krecic ta czescia przy scianie.
                Jak juz sie z tym uporamy to przylozyc do otworu kartke papieru. Powinno ja
                mocno przyssac. (Mozna tez uzyc kawalka papieru toaletowego, ktory to powinno
                porwac do srodka wiec radze go mocno trzymac :).)
                W moim mieszkaniu z niedzialajaca wentylacja meczylem sie chyba z pol roku.
                Najgorzej bylo jak sasiad z dolu zapragnal pomalowac parkiet lakierem nitro.
                Poniewaz wentylatory na dachy nie dzialaly to moja wentylacja dzialala jako
                ujscie i tak tez pewnie jest u Was. Dlatego dlugopisy w dlon i go do
                Novomaru...
                • monia995 Re: ...inne 09.11.05, 18:10
                  faktycznie mam to samo, czuc dym papierosowy w łazience. Mam zamiar zgłosic to
                  jak najszybciej a do tego czasu otwieram okno robiąc przeciąg i dopiero wtedy
                  powietrze "rusza" (w zamian mam straty ciepła...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka