mrug 06.11.05, 10:37 Dumnie stój, masz w posagu proch Lęk przed krokiem niepewnym odrzuć - czasu jest dość Decyzja ukrytym ogniem się tli Za pierwszym następny okop." Zagadka: Napisał to: a/Adan Mickiewicz b/Juliusz Słowacki c/Saddam Husejn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wij.paszczak Re: Wiersz... 06.11.05, 10:44 Niektórzy politycy mają talent... serwisy.gazeta.pl/swiat/1,62816,2972097.html Odpowiedz Link Zgłoś
mrug A to? 06.11.05, 10:50 Wierzby zasadzone w latach, które minęły Obejmują czule południowy brzed rzeki Han Teraz liście opadają I nawet rzeka jest smutna Kiedy przyroda potrafi być tak sentymentalna Co czuję ja? a/Adam Mickiewicz b/Juliusz Słowacki c/Mao Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: A to? 06.11.05, 10:53 Wychodzi na to,że im bardziej odjechany przywódca,tym bardziej utalentowany z niego poeta... Nawet nie chcę wiedzieć co skrobali Hitler i Stalin Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Może tak? 06.11.05, 10:55 Szewc zabija szewca, szewc zabija szewca. Szewc zabija szklarza, szewc zabija szklarza. Naćpany faszysta, naćpany faszysta. Zakręcony grabarz, zakręcony grabarz. Lizak malinowy, lizak malinowy. Lizak truskawkowy, lizak truskawkowy. Żółty karnisterek, żółty karnisterek. Nowiuteńka szmatka, nowiuteńka szmatka. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Może tak? 06.11.05, 10:57 Co to jest? Fragment z kodeksu młodych neonazistów?... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Może tak? 06.11.05, 11:00 Zaorałem pola szmat, Władimirec niemal padł. Nie mam konia ani kozy, a w stodole cztery wozy. Latem ciepło zimą zimno, o dopomóż moja gmino. Wiosną sieję latem zbieram, jak nie wyda to umieram. Zespół WIOSKA dla was gra, w ulubionym biciu SKA. Kto się bawi w rytmach SKA, całkiem niezłą fazę ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe to jakiś plagiat - S I E K I E R A ! 06.11.05, 11:51 MISIOWIE PUSZYŚCI szewc zabija szewca bumtarara bumtarara ______________________ lubie to Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: to jakiś plagiat - S I E K I E R A ! 06.11.05, 13:06 Chłopcy się na klasykach wzorują... Odpowiedz Link Zgłoś