moniaskor 13.11.05, 12:44 może znacie jekiegoś solidnego (czytaj: uczciwego) człowieka znającego się na naprawie piecyków gazowych (dokładnie Junkers Hydropower). Jeżeli tak to proszę o odzew na monazaba17@poczta.onet.pl. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ropusznik Re: fachowca od JUNKERSA potrzebuję 13.11.05, 13:20 po pierwsze nie piec, tylko grzejnik, po drugie w przypadku junkrsa i vailanta dośc ryzykowne jest korzystanie z uslug nieautoryzowanego serwisu, a po trzecie google są wielkie www.junkers.com/pl/pl/ek/serwisInformaczyjny/wazneAdresy/index.html tt-bqdb.junkers.com/bqdb/jsp/Controller.jsp?land=pl&marke=Junkers&sprache=pl&layoutvariante=3 Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: fachowca od JUNKERSA potrzebuję 13.11.05, 13:25 A nieprawda, bo google nie da ci odpowiedzi, który (w tym wypadku) fachman jest sprawdzony:-P Twój osobisty Bart Simpson (i twego przedmówcy) poiwinien pisać na tablicy sto razy "Nie będę odsyłał do googla, zanim nie pomyśę";) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: fachowca od JUNKERSA potrzebuję 13.11.05, 13:42 dziecko drogie- napisałem, ze zarówno junkers jak i vailant powinny byc serwisowane przez autoryzowane firmy. a zeby dostac taka autoryzache trzeba przejść cykl szkoleń i zdac kilka egzaminów.. innymi slowy firmy te same dbają o kompetencje ludzi, których polecają. google są jednak wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: fachowca od JUNKERSA potrzebuję 13.11.05, 13:52 Po chrześcijańsku cieszę się, że nigdy nie miałeś złych przejść z AUTORYZOWANYM serwisantem sprzętu rozmaitego:) A może czasy się już zmieniły i nie ma się czego obawiać? Oby! PS. Dzięki za to "dziecko", zegar tyka nieubłaganie a zawsze miło się młodziej poczuć;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: fachowca od JUNKERSA potrzebuję 13.11.05, 13:58 istna napisała: > Po chrześcijańsku cieszę się, że nigdy nie miałeś złych przejść z AUTORYZOWANYM > serwisantem sprzętu rozmaitego:) miałem mialem.. ale z drugiej strony autpryzacja zmniejsza ryzyko:> poza tym mówimy tu o formie iemieckiej, a u nich ordnung muss sein > A może czasy się już zmieniły i nie ma się czego obawiać? tesz > PS. Dzięki za to "dziecko", zegar tyka nieubłaganie a zawsze miło się młodziej > poczuć;) do usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piecyk gazowy gościu nie rozróżniasz grzejnika od piecyka??????? IP: *.chello.pl 13.11.05, 23:05 przecieŻ CHODZI O PIECYK GAZOWY A NIE O GRZEJNIK TŁUMOKU!!!!! WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ GRZEJNIK GAZOWY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: gościu nie rozróżniasz grzejnika od piecyka?? 13.11.05, 23:08 ignorant.. jak nie masz o czymś zielonego pojęcia to nie zabieraj głosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: gościu nie rozróżniasz grzejnika od piecyka?? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 13.11.05, 23:44 wyluzujcie panowie Nieco kultury w kontaktach na forum nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: gościu nie rozróżniasz grzejnika od piecyka?? 13.11.05, 23:45 żartujesz, prawda? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
moniaskor Re: fachowca od JUNKERSA potrzebuję 13.11.05, 17:16 wiesz, serwisy samochodowe też są autoryzowane, a jednak po przejściach z naszym nowym autem, nie poleciłabym usług ASO najgorszemu wrogowi. A wracając do Junkersa - w sobotę jeden z tych autoryzowanych serwisantów Junkersa (z listy zamieszczonej na ich oficjalnej stronie, czyli tej, na którą mnie roztropnie odesłałeś) przyjechał do nas i jedynie szeroko otworzył buźkę (potocznie: zrobił rybkę), zainkasował 10 zł i powiedział, żebyśmy szukali szczęścia u kogoś innego lub zakupili nowy piec (będę jednak używać tej nazwy). Ale tak czy inaczej dziękuję za odzew i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fachowca od JUNKERSA potrzebuję IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 13.11.05, 21:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fachowca od JUNKERSA potrzebuję IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 13.11.05, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniak Re: fachowca od JUNKERSA potrzebuję IP: 81.219.149.* 14.11.05, 09:31 Sądzę, że powinien Cię również zadowolić fachowiec od Dornierów DO-17E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fachowca od JUNKERSA potrzebuję IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 14.11.05, 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś