Dodaj do ulubionych

Wieczór Trzech Króli - PWST

IP: 210.5.5.* 13.11.05, 14:25
Nie widzialam spektaklu ale b chcialabym go zobaczyc. Czy odbedzie sie jakis
w dniach 22-29 grudnia?
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: Wieczór Trzech Króli - PWST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:04
      a ja widziałam
      i trochę mnie dziwią recenzje, z którymi się zetknęłam...
      nie jestem fachowcem, ale doznania miałam zdecydowanie odmienne...
      ...dwie części, ponoć długie, dla mnie jednak scseny tworzyły wrażenie
      kalejdoskopu, a to z kolei świetnie komponowalo pewną całość...
      a o ile wiem grają to 10 razy w XI i 7 razy w XII
    • Gość: extensa Re: Wieczór Trzech Króli - PWST IP: *.technika.net.pl 16.11.05, 22:49
      No coż ja jak najabardziej zgadzam się z autorem recenzji. Tak jak to określił,
      jest to spektakl w którym młodzi aktorzy poprawnie odegrali swoje role. Będzie
      przyciągać ludzi dzięki obecności Piotra Roguckiego na afiszu, który jednak nie
      prezentuje nic nowego co niebyłoby znane już osobom uczestniczącym w koncertach
      zespołu rockowego COMA.
      Można się pośmiać ale tak jak autorowi mnie najabradziej podobała się część męska :)
    • Gość: ToMeK Re: Wieczór Trzech Króli - PWST IP: *.net.autocom.pl 07.12.05, 10:49
      Prawdziwy krytyk cnoty się nie boi! Sztuka rewelacyjna, gorąco polecam!
    • Gość: Andrzej z Krakowa Re: Wieczór Trzech Króli - PWST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 04:38
      Dawno nie obejrzałem tak wesołego i zagranego z taką lekkością spektaklu.
      Niesamowity kunszt i wyczucie słowa - inteligentne poczucie humoru BRAWO
      To kolejny dowód na to, że państwo recenzenci nie mają zbyt wiele do
      powiedzenia bo zamiast cieszyć się tearem, udowadniają wszystkim jakimi są
      jego "wielkimi" znawcami. Na widowni oprócz mnie siedziało jeszcze 350 osób -
      komplet widowni i to oni byli najlepszymi recenzentami. Po spektaklu
      zgotowaiśmy aktorom owację na stojąco bo na prawdę na to zasłużyli.
      Bardzo wam dziękuje. Będę za was nadal trzymał kciuki.
      • Gość: Kaja Re: Wieczór Trzech Króli - PWST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:15
        Świetne! Mam wrażenie, że autor recenzji był na jakimś innym spektaklu. Kraków-
        duże miasto. Może się zgubił i teatry pomylił...
        • Gość: Izabela Re: Wieczór Trzech Króli - PWST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:53
          Ja również mam wrażenie, że szanowny recenzent pomylił przedstawienia. To
          prawdziwa sztuka ukazać Shakespeara inaczej niż robią to wszyscy dookoła czyli
          inaczej niż klasycznie. Lekki acz inteligentny humor i ciekawy konspekt. Po
          kielckim spektaklu odbyło się spotaknie z panem Stuhrem-również interesujące.
          Zachęcam do obejrzenia "Wieczoru Trzech Króli"-na prawdę warto. Brawa dla
          młodych aktorów!
        • Gość: asia Re: Wieczór Trzech Króli - PWST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 16:21
          dawno nie bylam na tak smiesznym spektaklu, moze to wlasnie uswiadamia nam ze
          teatr to nie tylko pelen patetycznzch tekstow budynek, ale bliskie ludzkim
          slabosciom miejsce. rola blazna godna podziwu )brawo michał)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka