Dodaj do ulubionych

Rencista podejrzany o pedofilię

IP: *.kompania.net 14.11.05, 01:07
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtas geografia sie kłania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 06:25
      Lubiąż jest na Dolnym Śląsku a nie w okolicach Chrzanowa. W Małopolsce mamy
      Libiąż! Jak już się pracuje w gazecie to trochę wiedzy z geografii nie
      zaszkodzi- zwłaszcza, że to okolica Krakowa...
    • Gość: leokadia szmatławe kołtuństwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 08:39
      GW coraz bardziej spada do poziomu FucktZeitung. Z dawnej gazety dla
      inteligentów stacza się na pozycję prowincjonalnych buraków.
      • Gość: bart Re: szmatławe kołtuństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:34
        Widac tak to ma być - konkurowanie z Faktem wymaga odpowiednich tematów oraz
        sposobu pisania o nich. Wydaje mi sie, ze GW coraz lepiej radzi sobie w tym
        stylu. Tyle tylko, ze raczej nie moze tu byc mowy o staczaniu sie bo jest to
        przemyslany proces. A co do prowincji... przecież jest to (wielko)miejski
        dodatek. :)
    • ginusia NIE KOLTUNSTWO!!!!!! 14.11.05, 11:45
      To ze Gazeta zajmuje sie takimi sprawami to BARDZO DOBRZE!!!! Tepe Glowy, co
      innego jest plotka na temat Edyty Gorniak a co innego powazna sprawa dotyczaca
      pedofilii. ESTESCIE GLUPIMI MALOLATAMI KTORZY POWINNI MIEC ZABRONIONY WSTEP NA
      NORMANE FORUM;
      • Gość: ga Re: NIE KOLTUNSTWO!!!!!! IP: *.autocom.pl 14.11.05, 11:47
        ty masz chyba zakaz na myślenie <.<
      • Gość: Jesteś pewna? Re: NIE KOLTUNSTWO!!!!!! IP: 195.116.22.* 14.11.05, 12:50
        Że dziecko mówi prawdę?Napisane jest ,że raz miało takie odczucia.jestem ojcem,
        również myję swoją córkę.Jak zrobi "kupkę", nalezy umyć miejsca imtymne
        dokładnie, zeby nie było odparzeń.Chcąc nie chcąc dotykam "tych" miejsc.I co?
        Gdyby moja córka powiedziała ze raz ją "tam" dotknąłem, to wystarczy
        prokuraturze do aresztowania mnie? To absurd.Chyba będę miał niezłą wymowkę dla
        zony żeby więcej pampersów nie zmieniać.
        • Gość: Idiociejemy? Nie myj dziecka - niech chodzi brudne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:15
          Dochodzimy pomału do takiej samej paranoi jak w USA, nie wolno dziecka wziąc na
          kolana, pogłaskać po głowie - swojego, nie cudzego!!!
          A mycie pupy tylko przez specjalną chusteczkę, a nie gołym łapskiem...
    • Gość: :) Lubiąż??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:04
      Lubiąż, który na dodatek ma kopalnię???
      Jejciu - redachtory może by sie zgłosiły na korepetycje z geografii Polski :))))))))
      • szut Re: Lubiąż??? 14.11.05, 13:27
        dziadek miewal kosmate mysli, a spraw prowadzi... prokurator Kosmaty. :))
    • Gość: cchyba gość Niestety "Paweł" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:20
      Tego niby-ludka usuńcie prosze raz na zawsze.To człowiek chory psychicznie niestety,tylko On o tym nie wie.Ale Szpital Babinskiego czeka na takich ( chociaz podobno niechętnie).
    • Gość: poi eee...:( IP: *.106-201-80.adsl.skynet.be 15.11.05, 05:01
      Lamanie tabu pedofili forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=348

Traumatyczne dziecinstwo jako norma, PTSD i inne rzeczy na ten temat forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=304

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka