Gość: Paweł IP: *.kompania.net 14.11.05, 01:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtas geografia sie kłania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 06:25 Lubiąż jest na Dolnym Śląsku a nie w okolicach Chrzanowa. W Małopolsce mamy Libiąż! Jak już się pracuje w gazecie to trochę wiedzy z geografii nie zaszkodzi- zwłaszcza, że to okolica Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leokadia szmatławe kołtuństwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 08:39 GW coraz bardziej spada do poziomu FucktZeitung. Z dawnej gazety dla inteligentów stacza się na pozycję prowincjonalnych buraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: szmatławe kołtuństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:34 Widac tak to ma być - konkurowanie z Faktem wymaga odpowiednich tematów oraz sposobu pisania o nich. Wydaje mi sie, ze GW coraz lepiej radzi sobie w tym stylu. Tyle tylko, ze raczej nie moze tu byc mowy o staczaniu sie bo jest to przemyslany proces. A co do prowincji... przecież jest to (wielko)miejski dodatek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia NIE KOLTUNSTWO!!!!!! 14.11.05, 11:45 To ze Gazeta zajmuje sie takimi sprawami to BARDZO DOBRZE!!!! Tepe Glowy, co innego jest plotka na temat Edyty Gorniak a co innego powazna sprawa dotyczaca pedofilii. ESTESCIE GLUPIMI MALOLATAMI KTORZY POWINNI MIEC ZABRONIONY WSTEP NA NORMANE FORUM; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga Re: NIE KOLTUNSTWO!!!!!! IP: *.autocom.pl 14.11.05, 11:47 ty masz chyba zakaz na myślenie <.< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesteś pewna? Re: NIE KOLTUNSTWO!!!!!! IP: 195.116.22.* 14.11.05, 12:50 Że dziecko mówi prawdę?Napisane jest ,że raz miało takie odczucia.jestem ojcem, również myję swoją córkę.Jak zrobi "kupkę", nalezy umyć miejsca imtymne dokładnie, zeby nie było odparzeń.Chcąc nie chcąc dotykam "tych" miejsc.I co? Gdyby moja córka powiedziała ze raz ją "tam" dotknąłem, to wystarczy prokuraturze do aresztowania mnie? To absurd.Chyba będę miał niezłą wymowkę dla zony żeby więcej pampersów nie zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idiociejemy? Nie myj dziecka - niech chodzi brudne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:15 Dochodzimy pomału do takiej samej paranoi jak w USA, nie wolno dziecka wziąc na kolana, pogłaskać po głowie - swojego, nie cudzego!!! A mycie pupy tylko przez specjalną chusteczkę, a nie gołym łapskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Lubiąż??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:04 Lubiąż, który na dodatek ma kopalnię??? Jejciu - redachtory może by sie zgłosiły na korepetycje z geografii Polski :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szut Re: Lubiąż??? 14.11.05, 13:27 dziadek miewal kosmate mysli, a spraw prowadzi... prokurator Kosmaty. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cchyba gość Niestety "Paweł" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:20 Tego niby-ludka usuńcie prosze raz na zawsze.To człowiek chory psychicznie niestety,tylko On o tym nie wie.Ale Szpital Babinskiego czeka na takich ( chociaz podobno niechętnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi eee...:( IP: *.106-201-80.adsl.skynet.be 15.11.05, 05:01 Lamanie tabu pedofili forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=348 Traumatyczne dziecinstwo jako norma, PTSD i inne rzeczy na ten temat forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=304 Odpowiedz Link Zgłoś