Dodaj do ulubionych

uwielbiam Las Ketchup!:)))

IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.10.02, 19:57
wiem, wiem pop, ale jaki!!! i jak one pięknie to śpiewaja...Boże, nigdy mnie
żadne girlsbandy nie brały (no może troche Spicetki), a tu...wpadłem. to
portugalski jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac kropkuje Las Ketchup!:))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 20:06
      bleeeeee, tyle mam do powiedzenia ;)
      • Gość: Gatsby Re: kropkuje Las Ketchup!:))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.10.02, 20:08
        Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> bleeeeee, tyle mam do powiedzenia ;)
        to sobie popatrz Ty małgośko-drewniane-ucho;)

www.rmf.fm/muzyka.html?art=las_ketchupz
        • Gość: Gatsby tera dobrze IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.10.02, 20:10
          www.rmf.fm/muzyka.html?art=las_ketchup
    • Gość: Gatsby Re: uwielbiam Las Ketchup!:))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.10.02, 20:06
      jdnak hiszpański...
      • Gość: tomCrac bleee!:))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 20:17
        Tylko ta z lewej ladniutka, a pozostale bleeeee ;> Wole Wloszki, zreszta dwa lata temu takie dwie mialy wakacyjny przebuj, ktory bardzo mi sie podobal (w jednej ze scen sciskaly sie pod prysznicem i pokazywaly tatuaze, zna ktos nazwe?)
        • Gość: Zbigniew tomCrac Kasia i Tomek nie oglądasz? n/t IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 20:20
          • Gość: tomCrac brrrrrr ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 20:29
            Zesz Ty! wczesniej sie nie dalo?! Jak wpadlem do pokoju z TV, to wlasnie Tomus bawil sie z Kasia w jakims namiocie i pojawil sie napis StudioA :((
            • Gość: Zbigniew Re: brrrrrr ;) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 20:32

> Zesz Ty! wczesniej sie nie dalo?! Jak wpadlem do pokoju z TV, to wlasnie
              Tomus
              > bawil sie z Kasia w jakims namiocie i pojawil sie napis StudioA :((

Myślłem, że zawsze pamiętasz wtorek i czwartek 20.00.

Ale nie martw się powtórka będzie chyba w piątek późno w nocy koło 1.00 (już
              sobota).
              • Gość: tomCrac Re: brrrrrr ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 20:35
                > Myślłem, że zawsze pamiętasz wtorek i czwartek 20.00.

Ja tez tak myslalem, ale jezeli z domu wychodzi sie o 8, a wraca o 18, w miedzyczasie bedac na 8h pokropkowanych matematycznych wzorow i 30min tescie z niemieckiego, to zapomniec mozna :)

> Ale nie martw się powtórka będzie chyba w piątek późno w nocy koło 1.00 (już
                > sobota).

No dobrze, zdradz mi przynajmniej co oni tam w tym namiocie robili... ;)
                • Gość: Zbigniew Re: brrrrrr ;) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 20:39

> No dobrze, zdradz mi przynajmniej co oni tam w tym namiocie robili... ;)

Rozmawiali:)
                  • pepperoni78 Re: brrrrrr ;) 08.10.02, 20:41
                    Czy Polacy (mam na myśli media) wymyślą sami coś poza Wielką Grą??
                    • Gość: Zbigniew Re: brrrrrr ;) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 20:43
                      pepperoni78 napisał:

> Czy Polacy (mam na myśli media) wymyślą sami coś poza Wielką Grą??
                      >
                      • Gość: tomCrac Re: brrrrrr ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 20:46
                        > > Czy Polacy (mam na myśli media) wymyślą sami coś poza Wielką Grą??

Nie wiem jak tam Kasia&Tomek na zachodzie, ale moim zdaniem i tak ta polska parka jest niepowtarzalna :)

> Tak Klan, Złotopolscy ... :))) i chyba 1 z 10:)

1z10 uwielbiam :)
                        • pepperoni78 Re: brrrrrr ;) 08.10.02, 20:59
                          1 z 10 to polska wersja amerykańskiego teleturnieju "One of Fiveteen".
                          "EMTV realizuje teleturniej od 1994 r. na licencji i we współpracy z Action
                          Time dla TVP 2 S.A."
                      • dreamlover Re: brrrrrr ;) 08.10.02, 20:57
                        Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> i chyba 1 z 10:)

Niestetyż, to też na licencji...
                        • Gość: Zbigniew No to zostaje Wielka Gra:)) n/t IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 21:03
    • peteen Re: uwielbiam Las Ketchup!:))) 08.10.02, 21:37
      a ja nie
      wyrazy współczucia...
    • Gość: Zbigniew Re: uwielbiam Las Ketchup!:))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 22:43
      Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> wiem, wiem pop, ale jaki!!! i jak one pięknie to śpiewaja...Boże, nigdy mnie
      > żadne girlsbandy nie brały (no może troche Spicetki), a tu...wpadłem. to
      > portugalski jest?

Właśnie mi żona podpowiedziała co to.

I mi się nie podoba takie dziewczynki z układem choreograficznym jak w domowym
      przedszkolu:))

Ja to lubię dobry stary rock, ale takiego już nie grają chlip..
    • tomcrac for Gatsby only! :) 10.10.02, 11:23
      195.205.142.60/gandalf/spiderman.swf
      • Gość: las kupas blee IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 11:27
        w pracy mi to puszczają na cały regulator,nawet fajna
        ,melodyjka ale za 157 razem to przestaje być mniej fajne

przez to nienawidzę mojej pracy i ludzi którzy to puszczają
        • tomcrac Re: blee 10.10.02, 11:30
          a tematy czytac umiesz?! ;)) bylo 'for Gatsby ONLY'!!! ;)
          • kuba203 Re: blee 10.10.02, 21:52
            tomcrac napisał:

> a tematy czytac umiesz?! ;)) bylo 'for Gatsby ONLY'!!! ;)

Qrcze, zajrzałem... Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina... :)))
            Ale się uśmiałem, zajebiście poprawia humor :)))
      • Gość: Gatsby Re: for Gatsby only! :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.10.02, 12:14
        dzięki tomCrac! wstałem sobie od biurka i zacząłem pląsać powabnie dookoła
        pokoju - fikuśnie przeplatając rączętami. jestem człowekiem szczęśliwym! więcej
        ketchupu!
    • viking73 Re: uwielbiam Las Ketchup!:))) 10.10.02, 11:28
      Gatsby, pewnie jesteś policjantem, a to rodzaj prowokacji;-)
      • Gość: Gatsby Re: uwielbiam Las Ketchup!:))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.10.02, 12:15
        viking73 napisał:

> Gatsby, pewnie jesteś policjantem, a to rodzaj prowokacji;-)
        zaczynam się uczyć hiszpańskiego!
        • viking73 Re: uwielbiam Las Ketchup!:))) 10.10.02, 12:20
          Gość portalu: Gatsby napisał:

>
          > > Gatsby, pewnie jesteś policjantem, a to rodzaj prowokacji;-)
          > zaczynam się uczyć hiszpańskiego!

I słusznie. Policjanci dostają ponoć specjalne dodatki za znajomość każdego
          dodatkowego języka;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka