znak_yrden 09.10.02, 13:06 czy to prawda ze to kino, takie urocze choc syfiaste jest w likwidacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.in Re: kino wanda 09.10.02, 14:54 eee, tam niestety PRECZ Z WANDĄ! zimno, niewygodnie, kiepsko płacą jedyny plus, to ten, ze grali filmy gutka ale tym bym sie akurat najmniej martwiło bo: 1. gieratowa (z mężem i córką) nie wyjezdża do tybetu przecież 2. buda idzie tylko do remontu a graffiti nie ulega likwidacji 3. nawet jak nie w graffiti to gutek gdzies te filmy upchnie, ale na 100 proc. bedzie grał je dalej u gieratów Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: kino wanda 09.10.02, 14:57 No tak. Nie dziwię się. Nie każdy lubi przyłazić do zimnego i siadać w potarganym fotelu. Czyli nawet promocje typu: «w poniedziałek bilety po 9.90» nie pomogły? No cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: kino wanda 09.10.02, 15:59 jakos nie bedzie mi tego kina brakowalo, owszem - bywalem tam, ale tylko wowczas, gdy nie mialem wyboru. jak to sie u nas w gorach mowi - 'syf, kiła i mogiła' dawno powinni byli zlikwidowac ta bude. Odpowiedz Link Zgłoś
znak_yrden Re: kino wanda 09.10.02, 16:05 mimo to, tam obejrzałam najmilsze moje filmy.... a fotele na koncu, w ostatnim rzędzie, pooblepainae guma do zucia od wczesnych lat 90 widziały moich wszystkich narzeczonych i wreszcie męża ;_) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: kino wanda 09.10.02, 16:52 a CO widzieli narzeczeni... i wreszcie mąz :))) precz z wandą! kochać gutka! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: kino wanda 09.10.02, 17:12 ufff, oprzez chwilę myślałem, ze moja zona pisze.... :) ale ona nie uzywa słowa wołek... Odpowiedz Link Zgłoś