Dodaj do ulubionych

Jutro po piasku

18.11.05, 22:30
Znowu będziemy się ścigać, tym razem na Pustyni Błędowskiej. Dojazd przez
Olkusz od strony Kluczy. Start pierwszego zawodnika o 10:00. Załogi mogą się
zgłaszać od 8:00. Impreza otwarta dla wszystkich chętnych w czołgach :)
Obserwuj wątek
    • ropusznik Re: Jutro po piasku 18.11.05, 22:32
      piasek na pustyni błędowskiej? skąd?
      • secesja2005 Re: Jutro po piasku 18.11.05, 22:32
        Podobno jeszcze jest. Nie wiem, dawno nie widziałam. Jutro sprawdzę, przywiozę
        dużo zdjęć :)
    • Gość: norek Re: Jutro po piasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:32
      a moża się przyczołgać solo, bez sprzętu?
      • secesja2005 Re: Jutro po piasku 18.11.05, 22:33
        Oczywiście, widzowie też mają ubaw. A po imprezie dancing ;)
        • Gość: norek Re: Jutro po piasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:35
          drang nach?
          • qoobaq Re: Jutro po piasku 18.11.05, 22:42
            jawohl, eins zwei drei feuer !
            • Gość: norek wyczołgamy se korytarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:48
              i połączymy wreszcie pomorze z małopolską!
              • qoobaq Re: wyczołgamy se korytarz 18.11.05, 22:55
                Taaa,zrobimy revolucje i odlaczymy sie od mazowsza
    • wredny.staruch Re: Jutro po piasku 19.11.05, 15:38
      chyba po śniegu ...
      ale to też może być hardkorowo :)
    • gniewko_syn_ryba Re: Jutro po piasku 19.11.05, 17:30
      A czy aby tam na pewno wolno jeździć ?... Bo mnie się cosik zdaje, że to
      rezerwat !... (?) Piachu jest natomiast pod dostatkiem między Jaworznem, a
      Bukownem (wyrobiska pokopalniane) i tam chyba można śmigać bez ograniczeń...
      • secesja2005 Re: Jutro po piasku 19.11.05, 20:56
        Zazwyczaj nie wolno, ale wydaje mi się, że organizatorzy rajdu zdobyli stosowne
        pozwolenia ;)
        • Gość: mtq Re: Jutro po piasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:12
          Ale informacja od gniewka się przyda - a jak! :-)
          • secesja2005 Re: Jutro po piasku 19.11.05, 22:15
            Myślę, że jeżdżenie po wydmach bez towarzystwa kolegów z czołgami, którzy
            mogliby nas wyciągnąć na powierzchnię jakby co... nie jest zbyt dobrym
            pomysłem ;)
            • Gość: mtq Re: Jutro po piasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:41
              A od czego mamy zestaw narzędzi na pace ;-)
        • gniewko_syn_ryba Re: Jutro po piasku 20.11.05, 22:08
          Mam nadzieję... ;) Bo obserwuję niestety coraz większe zdziczenie wśród tzw.
          ekstremistów 2 i 4 kołowych, którzy upodobali sobie najładniejsze zakątki i je
          bezlitośnie rozjeżdżają, a jak rozjadą do cna, to przenoszą się dalej... Coś jak
          wirusy... :(((
          • secesja2005 Re: Jutro po piasku 20.11.05, 22:14
            Podobno na Woli Justowskiej czterokołowcy z quadów robią dziadostwo. Wiadomo Ci
            coś na ten temat?

Ja ujeżdżam czołga ekstremalnie tylko na oficjalnych imprezach z wielu powodów -
            przyroda to oczywiście jedno, ale uważam, że mało jeszcze umiem i zawsze
            lepiej pod czyimś okiem.
            • Gość: mtq Re: Jutro po piasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:15
              To nam się napisało ;-)

Zobacz, ile fajnych akcesoriów do ujeżdżania!
              www.rideon.pl/
              • secesja2005 Re: Jutro po piasku 20.11.05, 22:27
                Ja chcę tą wyciągarkę z promocji!
                • Gość: mtq Re: Jutro po piasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:40
                  Drogi to sprzęt ;-)
                  • secesja2005 Re: Jutro po piasku 20.11.05, 22:43
                    Pewnego dnia będziemy bogaci... ;)
            • gniewko_syn_ryba Re: Jutro po piasku 20.11.05, 22:26
              Tam się nie zapuszczam (trochę nie po drodze), natomiast podczas dzisiejszego
              spaceru po tynieckich lasach widziałem świeże ślady quada (-ów ?) na śniegu...
              Często widywałem tam też motocrossowców. W Lasku Wolskim podobno najbardziej
              szaleją daunhille... ;)
              • secesja2005 Re: Jutro po piasku 20.11.05, 22:29
                Jest w Krakowie taka grupa - syn znanego tatusia + koledzy, którzy czują się
                całkowicie bezkarni i zajeżdżają wszystko w okolicach Lasku Wolskiego. Kto wie
                czy Tyniec też nie jest im po drodze...
                • Gość: gniewko_syn_ryba Re: Jutro po piasku IP: *.autocom.pl 22.11.05, 09:56
                  Masz na myśli tego pana co robi podkoszulki na siedzenia samochodowe ?... ;)
          • Gość: mtq Re: Jutro po piasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:14
            Są tacy, co jeżdżą quadami po Lesie i Woli i niszczą przyrodę :-(
    • secesja2005 Tak było :-) 19.11.05, 20:53
      www.fotothing.com/secesja/photo/2df8d2b13633420d07c5705abf35d11c/
      • Gość: mtq Re: Tak było :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:11
        Dobre dziś zdjęcia powychodziły! :-)
        • secesja2005 Re: Tak było :-) 19.11.05, 22:15
          Mnie się to jedno podoba wybitnie, powinno mieć tytuł "celownik" ;)
          • qoobaq Re: Tak było :-) 19.11.05, 22:28
            ale macie zime ! 8-)
            • secesja2005 Re: Tak było :-) 19.11.05, 22:34
              Jak na razie żadną. To tylko lekki śnieżek, ledwo co spadł i nie pada dalej.
              • Gość: mtq Re: Tak było :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:40
                Ale jeździ się gorzej ;-)
                • secesja2005 Re: Tak było :-) 19.11.05, 22:48
                  Ale dłużej czyli dłużej jest przyjemnie ;)
                  • qoobaq Re: Tak było :-) 19.11.05, 22:57
                    u nas nie planuja sniegu, przymrozki ewentualnie 8-)
                    • Gość: mtq Re: Tak było :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:59
                      A u Was to zdaje się teraz jest cieplej niż u nas?
                      • qoobaq Re: Tak było :-) 19.11.05, 23:01
                        w chwili obecnej nie jest jest po prostu zero, nic 8-)
                        • Gość: mtq Re: Tak było :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:11
                          To chyba cieplej!
                          • qoobaq Re: Tak było :-) 19.11.05, 23:19
                            nie podoba mi sie bo nie moge w samym podkoszulku chodzic 8-)
                            • Gość: mtq Re: Tak było :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:26
                              A nie możesz sobie rozgrzać w chałupie? ;-)
                              • qoobaq Re: Tak było :-) 19.11.05, 23:28
                                a co ty myslisz, ze gdzie ja jestem 8-) z laptokiem na plazy siedze ?
                                • secesja2005 Re: Tak było :-) 19.11.05, 23:33
                                  Ropusznik wszędzie chodzi ze swoim laptokiem więc może i Ty też ;)
                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 20.11.05, 22:23
                                    ja mam kombajn, nigdzie go targac nie zamierzam, choc na plazy mamy strefe netu
                                    bezprzewodowego 8-)
                                    • Gość: mtq Re: Tak było :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:54
                                      To wpadamy z laptokiem w wakacje ;-)
                                      • qoobaq Re: Tak było :-) 20.11.05, 22:57
                                        dobrz Niewiniatko, wpadajcie - mam salon i ogrodek dla ew namiotu, czekam
                                        niecierpliwie 8-)
                                        • Gość: mtq Re: Tak było :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:06
                                          Namiotu?? My tylko na pace ;-)
                                          • qoobaq Re: Tak było :-) 20.11.05, 23:10
                                            prosze upszejmie - jesli tylko uda wam sie znalezc miejsce na zalogowanie
                                            czolga, zaparkowanie znaczy 8-)
                                            • Gość: mtq Re: Tak było :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:21
                                              A jak to tam wygląda? Gdzieś trzeba wjechać? :-)
                                              • secesja2005 Re: Tak było :-) 20.11.05, 23:33
                                                Gdzie by nie trzeba było to wjedziemy...
                                                • mtq Re: Tak było :-) 20.11.05, 23:35
                                                  Tylko żebyś mnie znowu nie biła...! :-)
                                                  Qoobaqu, masz motyw do teczki Secesji - opisać Ci?
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 20.11.05, 23:58
                                                    pobila cie, Secesja jak moglas ty taka waga ciezka takie chucherko bic, dawaj
                                                    szcegoly. Z parkowaniem jest problem, jak tu mieszkam od marca to jeszce nie
                                                    widzialem miejsca do zaparkowania nawet vespy, ze juz o czolgu nie wspomne
                                                  • mtq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:03
                                                    qoobaq napisał:

> pobila cie, Secesja jak moglas ty taka waga ciezka takie chucherko bic, dawaj
                                                    > szcegoly.

Siedzieliśmy w samochodzie, jak zwykle. Ja na miejscu pasażera. Powiedziałem coś, z tego szoku już
                                                    nie pamiętam co, i dostałem po lewym udzie. Potem nie pamiętam co się działo!
                                                    ;-)

> Z parkowaniem jest problem, jak tu mieszkam od marca to jeszce nie
                                                    > widzialem miejsca do zaparkowania nawet vespy, ze juz o czolgu nie wspomne

Czołg sobie zrobi miejsce ;-))
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:07
                                                    odlamkowym laaaaaduj, oooooooooognia !!!!!!!!
                                                  • mtq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:12
                                                    qoobaq napisał:

> odlamkowym laaaaaduj, oooooooooognia !!!!!!!!

FIRE THE MISSILES!!!
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:16
                                                    WTF ?
                                                  • mtq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:18
                                                    Fuckin' kangaroo...
                                                    THE EEEEND!
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:20
                                                    ...mars is laughin' at us ....
                                                  • secesja2005 Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:08
                                                    Chciałam rozmasować, ale nie dałeś więc o co chodzi? ;)
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:09
                                                    nie dales, ale glupio 8-)
                                                  • mtq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:12
                                                    W szoku byłem, no co...
                                                    Ale już zostało mi wynagrodzone hihi ;-)
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:12
                                                    nawet nie bede w szcegoly wnikal 8-)
                                                  • mtq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:14
                                                    A czy teczki nie ucierpią z tego powodu? ;-)
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:16
                                                    wspomoge sie wyobraznia 8-)
                                                  • mtq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:17
                                                    Ciekawe, co z tego wyjdzie ;-)
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:18
                                                    prawda !
                                                  • secesja2005 Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:18
                                                    Jestem niewinna, to pomówienia! Podłe insynuacje!
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:19
                                                    tak, wiem my jestesmy ci dobrzy i zawsze niewinni 8-)
                                                  • mtq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:19
                                                    O nie, niewinny to tylko ja jestem! A secesja bije młodszych!
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:21
                                                    ale wiekszych za to, ni badz mietki 8-)
                                                  • secesja2005 Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:22
                                                    Nietrudno być większym od secesji...
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:30
                                                    no ale przeta nie tylko wzgledy fizyczne sie licza 8-)
                                                  • mtq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:39
                                                    qoobaq napisał:

> no ale przeta nie tylko wzgledy fizyczne sie licza 8-)

Ale są b. ważne, poza tym tylko wnętrze się liczy ;-)
                                                  • mtq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:28
                                                    Co z tego, że większym, to secesja dominuje ;-)
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:30
                                                    zobaczymy jak juz bedziesz mial BMW 8-)
                                                  • secesja2005 Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:34
                                                    Wtedy to on będzie mnie bił jak mu nakruszę na tapicerkę ;)
                                                  • mtq Re: Tak było :-) 21.11.05, 00:39
                                                    secesja2005 napisała:

> Wtedy to on będzie mnie bił jak mu nakruszę na tapicerkę ;)

Ale tylko po udach ;-)
                                                  • wredny.staruch Re: Tak było :-) 21.11.05, 22:45
                                                    mtq napisał:

> secesja2005 napisała:
                                                    >
                                                    > > Wtedy to on będzie mnie bił jak mu nakruszę na tapicerkę ;)
                                                    >
                                                    > Ale tylko po udach ;-)

pomarzyć wieczorami zawsze można :)
                                                  • qoobaq Dobranoc panstwu 8-) 21.11.05, 00:34
                                                    wymietkam 8-)
                                                  • secesja2005 Dobranoc Qoobaku! 21.11.05, 00:35
                                                    Kolorowych!
                                                  • wredny.staruch Re: Tak było :-) 21.11.05, 22:44
                                                    mtq napisał:

> O nie, niewinny to tylko ja jestem! A secesja bije młodszych!

młodszych bić należy zdecydowanie, w ramach sprowadzania na dobrą drogę
                                                  • wredny.staruch Re: Tak było :-) 21.11.05, 22:43
                                                    mtq napisał:

> W szoku byłem, no co...
                                                    > Ale już zostało mi wynagrodzone hihi ;-)

dostałes odpowiedzialne zadanie usuniecia błota z przedziału bagażowego?
                                                  • wredny.staruch Re: Tak było :-) 21.11.05, 22:42
                                                    secesja2005 napisała:

> Chciałam rozmasować, ale nie dałeś więc o co chodzi? ;)

czyżby spłonił się dziewiczym rumieńcem? :)
                                                  • wredny.staruch Re: Tak było :-) 21.11.05, 22:40
                                                    mtq napisał:

> Siedzieliśmy w samochodzie, jak zwykle. Ja na miejscu pasażera. Powiedziałem co
                                                    > ś, z tego szoku już
                                                    > nie pamiętam co, i dostałem po lewym udzie. Potem nie pamiętam co się działo!
                                                    > ;-)

to się nazywa megaorgazm :)
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 22:42
                                                    No chyba, ze ona ma mozg w udzie i tak dostal, ze go ogluszylo 8-)
                                                  • wredny.staruch Re: Tak było :-) 21.11.05, 22:46
                                                    qoobaq napisał:

> No chyba, ze ona ma mozg w udzie i tak dostal, ze go ogluszylo 8-)

miałeś na mysli: ON ma?
                                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 21.11.05, 23:43
                                                    ocvzywiscie, straszne te literowki 8-)
                                • Gość: mtq Re: Tak było :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:37
                                  No ja myślę, że siedzisz w domu, więc zrób sobie w nim na tyle ciepło, żebyś mógł siedzieć w
                                  podkoszulku ;-)
                                  • qoobaq Re: Tak było :-) 20.11.05, 22:26
                                    no wiec siedze w podkoszulku - chodzilo o to ,ze do niedawna po ulkicy tez tak
                                    moglem bez narazenia sie na zapalenie ploc
                • Gość: gniewko_syn_ryba Re: Tak było :-) IP: *.autocom.pl 22.11.05, 10:00
                  Kwestia gustu... ;) Ja tam lubię takie pływanie po błocie i śniegu, a moje
                  oponki M+S (mud & snow, jakby ktoś nie wiedział) idealnie się do tego nadają... ;)))
                  • secesja2005 Re: Tak było :-) 22.11.05, 10:24
                    Oj ja też, tylko muszę sobie wyciągarkę ufundować bo jeszcze nie mam ;)
      • gniewko_syn_ryba Re: Tak było :-) 20.11.05, 22:38
        Fajne fotki (wszystkie :) ) tylko szkoda, że większośc niepodpisana, a trudno
        niektóre miejsca rozpoznać... ;)))
        • secesja2005 Re: Tak było :-) 20.11.05, 22:46
          Te z kapliczkami w jesieni to Kalwaria Zebrzydowska, tam gdzie łódki to jezioro
          Żywieckie, Porąbka, Tresna i te okolice. Pierwsza seria terenówek to rajd w
          Kryspinowie, a te ostatnie to już pustynia :)

A reszta to Kraków :)
          • gniewko_syn_ryba Re: Tak było :-) 20.11.05, 23:00
            Dzięki - teraz wszystko jasne ! :) Dziwne, że Kalwarii nie rozpoznałem... ;)
            • secesja2005 Re: Tak było :-) 20.11.05, 23:33
              Kalwaria potrafi różnie wyglądać :)
    • wredny.staruch Re: Jutro po śniegu będzie 21.11.05, 23:23
      jazda:)
      • secesja2005 A gdzie się wybierasz? 21.11.05, 23:29
        • wredny.staruch Re: A gdzie się wybierasz? 21.11.05, 23:30
          tam, gdzie dzisiaj
          • secesja2005 Re: A gdzie się wybierasz? 21.11.05, 23:45
            Ale przecież nigdzie jeździć nie będziemy bo mam urwaną rękę! :/
            • megimach Re: A gdzie się wybierasz? 21.11.05, 23:49
              chcialabym sie wybrac ale mam taaak daleko...;)

SZUKASZ PREZENTU? ZOBACZ MOJE RĘCZNIE MALOWANE BLUZKI:
              www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2887892

• wredny.staruch Re: A gdzie się wybierasz? 21.11.05, 23:51
                proponuję wiekszy dekolt w tych bluzkach, będa dobre do energy 2000
            • wredny.staruch Re: A gdzie się wybierasz? 21.11.05, 23:50
              secesja2005 napisała:

> Ale przecież nigdzie jeździć nie będziemy bo mam urwaną rękę! :/

ale ja musze dojechac!
              poza tym nie ma potrzeby jeżdzenia gdziekolwiek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka