Gość: Ktośtam IP: *.rrcnet.com 10.10.02, 16:16 Chyba działa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Test 10.10.02, 16:18 Gość portalu: Ktośtam napisał(a): > Chyba działa! Eeee co Ty gadasz, nie działa i już... ;-)trudny Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Test 10.10.02, 16:20 300 postów? bez szans ja już musze, no wiecie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Test 10.10.02, 16:24 m.in napisał: > 300 postów? bez szans no jak jeszcze Ty się zmyjesz, to już klapa > ja już musze, no wiecie... :( Wiemy, wiemy. Polowanko! Pozdrów żonkę i Tobie też całuski przesyłam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Test 10.10.02, 16:27 Co to za polowanko na wieczór? Na płową czy na grubego...? Kto tu się zajmuje takimi rzeczami, a moze to naganiać trzeba , a że daleko to wcześniej ruszacie... trudny O jak ja bym sobie zapolował... Dobra stanę sobie na stanowisku i poczekam... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Test 10.10.02, 16:34 trudny2002 napisał: > Co to za polowanko na wieczór? > Na płową czy na grubego...? Widzę, że chęci do przyłączenia są... > Kto tu się zajmuje takimi rzeczami, a moze to naganiać trzeba , a że daleko to wcześniej ruszacie... Daleko nie jest, ale cel łowów okrutnie trudno dostępny, potrzeba troszkę czasu na oswojenie ofiarki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby forum testowe IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.10.02, 16:26 www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: forum testowe 10.10.02, 19:05 forum testowe jest calkiem ciekawe, wystepuja tam np. bogowie forum ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: forum testowe 10.10.02, 19:20 z kogo/ czego należy składać ofiary? na mój rozum kogoś trzeba zastrzelić, żeby to forum zaczęło wreszcie działac po bożemu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: forum testowe 10.10.02, 19:27 jottka napisała: > z kogo/ czego należy składać ofiary? do uzgodnienia :)) > > na mój rozum kogoś trzeba zastrzelić, żeby to forum zaczęło wreszcie działac po > > bożemu :(( a co Ci nie dziala? ze wolno chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: forum testowe 10.10.02, 19:38 to ja proponuję tych, którzy ustalili, że portal ma chodzić na jednym serwerze, bo w więcej nie mogę uwierzyć!!! a po drugie - strona mi się przewija przez kilka minut, nigdy nie wiem, czy nie zobaczę 'error', 'z przyczyn technicznych..', 'apache server' właśnie umarł itp.itd. jakis mściwy bóg by mi się przydał, żeby z tym porządek zrobił :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: forum testowe 10.10.02, 19:49 jottka napisała: > to ja proponuję tych, którzy ustalili, że portal ma chodzić na jednym serwerze, > > bo w więcej nie mogę uwierzyć!!! Jottka :)) mowisz tak niezrozumiale, jak ja pisze po niemiecku :)) > > a po drugie - strona mi się przewija przez kilka minut, nigdy nie wiem, czy nie > > zobaczę 'error', 'z przyczyn technicznych..', 'apache server' właśnie umarł > itp.itd. o to sie zdaza... ale czasem lata tez szybciej :)) > > jakis mściwy bóg by mi się przydał, żeby z tym porządek zrobił :(( hmm... ja nie jestem msciwy :)) chcialbym pomoc, ale tu chyba potzrebna by byla ogolnoforumowa skladka na nowy serwer dla gazety albo na poprawe lacz internetowych w calej Polsce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: forum testowe 10.10.02, 20:05 te wysiłki lingwistyczne wyraźnie cię osłabiły :(( proponuję utłuc tych, którzy ewidentnie skąpią forsy na podstawowe potrzeby własnego portalu a łącza tu nie mają nic do rzeczy, jak się popatrzy ode mnie na przykład, jak działa sieć, to widać, że dopiero na bramce gazety wszystko zdycha :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: forum testowe 10.10.02, 20:08 jottka napisała: > te wysiłki lingwistyczne wyraźnie cię osłabiły :(( proponuję utłuc tych, którzy > > ewidentnie skąpią forsy na podstawowe potrzeby własnego portalu > > a łącza tu nie mają nic do rzeczy, jak się popatrzy ode mnie na przykład, jak > działa sieć, to widać, że dopiero na bramce gazety wszystko zdycha :( czyli wszystko wina gazety :)) proste, wiedzialem, ze dojdziemy do takiego wniosku :)) tylko co dalej...? a wysilki lingwistyczne byly o d.. rozbic, bo zapomnialem oddac...... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: forum testowe 10.10.02, 20:14 no dalej to trzeba upatrzyć tego właściwego boga i złożyć mu w ofierze dyrektora finansowego gw czy kogoś z jego kumpli, proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: forum testowe 10.10.02, 20:20 jottka napisała: > no dalej to trzeba upatrzyć tego właściwego boga i złożyć mu w ofierze > dyrektora finansowego gw czy kogoś z jego kumpli, proste :) zasadniczym pytaniem pozostaje - kto jest tym dyrektorem finansowym? :)) a nawiazujac jeszcze do niemieckiego - szukalem dzisiaj tych slownikow i przyznam szczerze, ze wybor byl znikomy. w empiku jeden podniszczony (taki zolty, ale wielki), a w zielonej sowie (tam gdzie keidys byla filia hetmanskiej) tez tylko jedna pozycja (za to jeszcze wieksza)... drogie skurczybyki. tego samego wydawnictwa i wlasciwie o tym samym... to ktory? a mozde inaczej - jak moze wygladac ten najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś