Dodaj do ulubionych

Szczeniatko znaleziono

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 17:26
Poprosze wsyzscy co przeczytaja to, mam juz 3 psy, a dzis znalazlam pieska
nie ma miesiaca z matka byl skryty pod deskami, matka piekny wolny wilczor,
czarny a z lapkami podpalanymi.Kto go chce oddam w dobre rece,dziekuje
na tel. 654 7638 Krakow
Obserwuj wątek
    • Gość: ZLITUJCIE SIE Re: Szczeniatko znaleziono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:06
      PROSZE ZLITUJCIE SIE NAD MALYM, JA MAM JUZ 3 PSY!!!!
    • Gość: WIKA Re: Szczeniatko znaleziono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:24
      ???
      • Gość: WIKA Re: Szczeniatko znaleziono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 16:25
        czy nie ma nikt serca?
    • Gość: WIKA Re: Szczeniatko znaleziono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:38
      Pomozcie
      piszecie o byle czym, a gdzie ta pomoc?
    • Gość: ciekawy Re: Szczeniatko znaleziono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 23:23
      A co chcesz zrobić z matką szczeniątka?
      • Gość: gosc Re: Szczeniatko znaleziono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 09:51
        A gdzie zdjecie tego pieska?
    • Gość: 123 tutaj spróbuj IP: *.altar.net.pl / *.devs.futuro.pl 25.11.05, 11:28
      www.dogomania.pl moze tam uda sie cos wskurac.
      Na tym forum,jak widac,mało jest ludzi inteligentnych,którzy moga cos sensownego powiedziec lub doradzic.Powodzenia w poszukiwaniu.
      • Gość: obserwator bogu dzięki jesteś ty IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 25.11.05, 12:10
        inaczej forum padłoby natychmiast z powodu niskiego poziomu intelektualnego

aha, a jak się, inteligenciku, pisze wyraz "wskórać", hę?
        • Gość: 123 ja bogu nie dziekuje ze jest ktos taki jak ty IP: *.altar.net.pl / *.devs.futuro.pl 25.11.05, 14:19
          nie wazne czy ktos robi błedy czy nie robi.Nie to jest tutaj najwazniejsze.Ale widze ze tobie "inteligencja" i "cały słownik ortograficzny wkuty na pamięć" przesłania cały mózg dlatego nie rozrumiesz co jest naprawdę ważne tutaj.
          Pozatym jest masa ludzi wykształconych a robiących błedy ortograficzne gorsze niz ludzie którzy skonczyli podstawówke.
          Wiec daj człowieku na luz.bo nie mam siły na tachich nieomylnych i wszechwiedzących.
          • marzena.sa Re: ja bogu nie dziekuje ze jest ktos taki jak ty 25.11.05, 23:15
            obserwatorze,
            aha, pisze się acha!
            • mrug Re: ja bogu nie dziekuje ze jest ktos taki jak ty 25.11.05, 23:18
              Marzenko,
              aha, pisze się aha...;)
              • marzena.sa Re: ja bogu nie dziekuje ze jest ktos taki jak ty 25.11.05, 23:22
                no co Ty, idę sprawdzić ...
                kurczę, na stare lata ...
                • marzena.sa Re: ja bogu nie dziekuje ze jest ktos taki jak ty 25.11.05, 23:27
                  wycofuje,
                  "aha", ale, "ach", stąd mój błąd :)
                  • marzena.sa Re: ja bogu nie dziekuje ze jest ktos taki jak ty 25.11.05, 23:30
                    a co ze szczeniątkiem ?!
          • qoobaq Re: ja bogu nie dziekuje ze jest ktos taki jak ty 25.11.05, 23:32
            oczywiscie moglibysmy sie wtracic i tu - zaspamowac caly watek tak by temat
            pierwotny zniknal w gaszczu abstrakcji. Ale skoro nic nie wiemy to sie nie
            wtracamy, pasi ?
            • Gość: WIKA Re: ja bogu nie dziekuje ze jest ktos taki jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 00:34
              UNIEWAZNIAM TO OGLOSZENIE, JUZ ZNALAZLAM KTO SIE ZAOPIEKUJE PIESKIEM, WIDZE ZE
              MACIE COS LEPSZEGFO DO DYSKUSJI.
              wLASNIE BYLAM W TVN W PROGRAMIE kundel bury...juz zalatwione , ludzie
              inteligentni juz zaadaptowali pieska. DZIEKUJE
              • qoobaq Re: ja bogu nie dziekuje ze jest ktos taki jak ty 26.11.05, 00:36
                to fajnie, milo ze sie udalo
              • mrug Droga Wiko! 26.11.05, 11:09
                Cieszę się niezmiernie z tego, że piesek znalazł swój nowy dom! Świetnie, że
                ludzie tacy jak Ty istnieją. Niemniej, nie powinnaś obrażać innych za brak
                zainteresowania. Niewielu ma możliwości wzięcia pieska, również Ty miałaś taki
                problem.
                • lolka61 Re: Droga Wiko! 26.11.05, 11:45
                  Nie obrazam nikogo, tylko widze i jak ty mozesz zobaczyc ze tu chodzi o psa a
                  nie o otrografie.
                  • marzena.sa Re: Droga Wiko! 26.11.05, 16:19
                    narobiłam zamieszania ...
                    wybacz,
                    oczywiście, chodzi o psa (sama mam cztery koty!), a nie o ortografię,
                    ale jak czasem czytam to nóż się w kieszeni otwiera
                    i jak widać sama już dostaję ..., nie powiem co, bo czytając błędy ...
                    się utrwala błędy ... i to jest wkurzające ...
                    .............
                    dobrze że udało Ci się znaleźć pieskowi dom ...
                    fajnie że ciągle są tacy ludzie jak Ty ...
                    pozdrawiam - M.
                    • Gość: WIKA Re: Droga Wiko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 10:47
                      Czesac Marzenko,
                      dziekuje za odpowiedz, no tutaj masz pelna racje co do tego ze noz sie sam
                      otwiera.
                      Przezywalam to wczoraj dosc , bo nawet ze ukrywalam sie od szczeniaka , jednak
                      mi bylo srtasznie przykro ze go oddalam, ale wiemy ze zrobilismy z mezem dobrze
                      dla szczeniaka. Ze nie bedzie nigdzie marzl, i nie bedzie glodny.Zwierzeta daja
                      wiecej milosci i nie sa falszywi jak ludzie, a to sie liczy i to bardzo.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: 123 Re: Droga Wiko! IP: *.altar.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 11:04
                        Ciesze sie ze sa tacy ludzie jak ty.Jestes wielka.Nie przejmuj sie tymi "ludzimi",którzy maja do zaoferowania jedynie swoje przemądrzałe wywody dot.ortografii.

A skoro reszte tak kłuja w oczy błedy to wiecie co.teraz bede je robic specjalnie :) he he he.
                        Ide z tond ,robic błendy gdzie indziej......
                        • peteen to nie ludzie, to wilki... 28.11.05, 11:06
                          i nieprawdą jest, jakoby dach przeciekał, zwłaszcza, że prawie nie padało...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka