magazyn1 12.10.02, 18:49 A ja ogladal bede na satelitce Slowacja-Anglia; Polska do boyooo! Szecja a'piat zremisowala. Bonkowcy wiedza?! Pozdrowienia z Szikagowa. Mikolaj otworz Emilowi,stoi pode drzwiami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Gramy! Czy wygramy? 12.10.02, 19:00 magazyn1 napisał: > A ja ogladal bede na satelitce Slowacja-Anglia; > Polska do boyooo! Szecja a'piat zremisowala. > Bonkowcy wiedza?! ja nie wiedzialem ! dzieki > Pozdrowienia z Szikagowa. > Mikolaj otworz Emilowi,stoi pode drzwiami! otworzylem bylem, ale odpowiedziec nie zdaze, bo meeecz!! 4-1 dla Polski !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Gramy! Czy wygramy? IP: *.client.attbi.com 12.10.02, 20:00 mikolaj7 napisał: > magazyn1 napisał: > > > A ja ogladal bede na satelitce Slowacja-Anglia; > > Polska do boyooo! Szecja a'piat zremisowala. > > Bonkowcy wiedza?! > > ja nie wiedzialem ! dzieki > > > > Pozdrowienia z Szikagowa. > > Mikolaj otworz Emilowi,stoi pode drzwiami! > > otworzylem bylem, ale odpowiedziec nie zdaze, bo > meeecz!! > > 4-1 dla Polski !! (jestes blisko, coraz blizej hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 powtorka z Korei :-( 12.10.02, 20:52 meczyli sie tak, jak z Korea, a przeciez pare razy byli naprawde blisko. najslabiej Dawidowski - chyba niepredko dostanie nastepne powolanie, wszystko co mogl to psul :(( i ta ostatnia pilka - chyba w prezence dla kibica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: powtorka z Korei :-( IP: *.client.attbi.com 12.10.02, 20:54 mikolaj7 napisał: > meczyli sie tak, jak z Korea, a przeciez pare razy byli > naprawde blisko. > > najslabiej Dawidowski - chyba niepredko dostanie nastepne > powolanie, wszystko co mogl to psul :(( > > i ta ostatnia pilka - chyba w prezence dla kibica 6 punktow w tym roku hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn1 Re: powtorka z Korei :-( IP: *.proxy.aol.com 12.10.02, 21:17 No tak...Ale ten sie smieje Prokocimku kto sie ostatni smieje! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: powtorka z Korei :-( 12.10.02, 21:31 Gość portalu: Magazyn1 napisał(a): > No tak...Ale ten sie smieje Prokocimku kto sie ostatni smieje! tylko, zeby nie bylo za pozno na ten smiech :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: powtorka z Korei :-( IP: *.client.attbi.com 12.10.02, 21:45 mikolaj7 napisał: > Gość portalu: Magazyn1 napisał(a): > > > No tak...Ale ten sie smieje Prokocimku kto sie ostatni smieje! > > tylko, zeby nie bylo za pozno na ten smiech :-) trele morele, ide okna pozamykac bo burza nadciaga. magazyn, do ciebie tez dojdzie za pol godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakretka Re: powtorka z Korei :-( IP: *.client.attbi.com 12.10.02, 22:05 to co mam zamykac okna? hahhahaha mam was proksio i magazynek Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: powtorka z Korei :-( 12.10.02, 22:47 Gość portalu: zakretka napisał(a): > to co mam zamykac okna? hahhahaha mam was proksio i magazynek nie tak szybko, nothing is free in waterworld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Gramy! Czy wygramy? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 12.10.02, 22:10 nawet nie oglądałem i dobrze...wiadomo, że nie mamy dobrych piłkarzy. w tej sytuacji, niczego nie wygramy i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Gramy! Czy wygramy? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 12.10.02, 22:10 nawet nie oglądałem i dobrze...wiadomo, że nie mamy dobrych piłkarzy. w tej sytuacji, niczego nie wygramy i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 00:16 Tylko my piastowskie plemie umiemy tak z jednej skrajnosci w druga wpadac! I to we wszystkich dziedzinach zycia.Ale moze to i dobrze?Jakos to jest i gorzolka potaniala!Pyfo tyz? Qerva! Panowie kibicowska szlachta co jest do jasnej cholery.To dopiero drugi mecz jeszcze 8 przed nami.A co maja powiedziec Szwedzi,ciootke lepsi od Naszych pilkarze? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 00:20 przed nami jeszcze tylko 6 meczy - nastepny ze Szwecja... mam zle przeczucia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 00:33 M7! Paczejemu,ze 6? Przeciez w groopie mamy 5 zespolow!Wiec? Pogloovkooy deczko mlodziencze! Bombel pozdrawia i smieje sie ze mnie bo on typowal remis a ja druzgocace zwyciestwo bonkowych(5:O). Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 00:36 magazyn1 napisał: > M7! Paczejemu,ze 6? Przeciez w groopie mamy 5 zespolow!Wiec? Pogloovkooy deczko > > mlodziencze! Bombel pozdrawia i smieje sie ze mnie bo on typowal remis a ja > druzgocace zwyciestwo bonkowych(5:O). hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 00:42 Proksio! Ja juz raz Ci powiedzialem,ten sie smieje... itd. No to nie zaczynaj. Zeglujesz?To dobrze bo ja tez teraz sie relaksuje.Zimno sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 00:45 magazyn1 napisał: > Proksio! Ja juz raz Ci powiedzialem,ten sie smieje... itd. No to nie zaczynaj. > Zeglujesz?To dobrze bo ja tez teraz sie relaksuje.Zimno sie robi. co, mam plakac? z powodu meczu. Zimno to bedzie w poniedzialek, zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 00:47 magazyn1 napisał: > M7! Paczejemu,ze 6? Przeciez w groopie mamy 5 zespolow!Wiec? Pogloovkooy deczko > > mlodziencze! Bombel pozdrawia i smieje sie ze mnie bo on typowal remis a ja > druzgocace zwyciestwo bonkowych(5:O). Magazyn - w grupie jest 5 zespolow, ale przeciez Polska nie gra sama ze soba, czyli ma czterech przeciwnikow - 4x2 mecze to 8 spotkan, z czego dwa juz sie odbyly :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 00:52 O czym my to dyskootovali? Alzheimer pooka do moich drzwi ale nie otwieram...na razie.Mikolay no Ty jestes ale goscioova, i o ty porze jeszcze "szre" pracooyom. Masz racje!Qerva,o czym my tu gadamy? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 00:58 moje "szre" pracuja jesli tylko sie je zmobilizuje :-)) godzina faktycznie pozna, znowu pospie pare godzin.. uaaaa....... Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 01:02 Do koscioolka mozesz isc na 12-ta!A do jakiego uskooteczniasz chodzenie? A moze nawet naboznie uczestniczysz?Bron mnie Manitou, nie smieje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 01:05 magazyn1 napisał: > Do koscioolka mozesz isc na 12-ta!A do jakiego uskooteczniasz chodzenie? A moze > > nawet naboznie uczestniczysz?Bron mnie Manitou, nie smieje sie. hmm... do kosciolka powiadasz..... kiedyz to ja bylem w nim ostatnio? dawno, oj dawno... najczesciej chodzilem do dominikanow na placu wszystkich sw. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 01:16 To jest nam po drodze.Ostatni raz bylem w tej budowli,jezeli mo dobrze kolega Alzheimer podpowiada, bodajze w '94. Ale byla szczegolna okazja.Byla to msza amerykanska i dlatego tylko poszedlem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 01:21 magazyn1 napisał: > To jest nam po drodze.Ostatni raz bylem w tej budowli,jezeli mo dobrze kolega > Alzheimer podpowiada, bodajze w '94. Ale byla szczegolna okazja.Byla to msza > amerykanska i dlatego tylko poszedlem. amerykanska - czyli po angielsku, czy tez ma to jakies glebsze zmiany wzgledem 'zwyklej'? a te osiem lat - kupa czasu !!! moze nawet bylismy sie minelismy wtedy, bo mieszkalem w poblizu. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 01:25 Kazania sa normalne.No i sa kroociootkie.Czasem tylko trzy razy zbiraja piniadze.Dajesz w kopertce,moze byc nawet adin dolares. Regoolarne parafiany daja tyle i zadeklarowane maja u swojego"koloratki",Przewaznie 10 albo 20.$$$$. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 01:22 magazyn1 napisał: > To jest nam po drodze.Ostatni raz bylem w tej budowli,jezeli mo dobrze kolega > Alzheimer podpowiada, bodajze w '94. Ale byla szczegolna okazja.Byla to msza > amerykanska i dlatego tylko poszedlem. amerykanska? typu gospel jak w Blues Brothers? Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 01:26 Cos Ty Proksio!? To ogladam czasem w telewizorze,na zywo jeszcze nie bylem no bo z kim?Wszystko rasisty! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 01:28 magazyn1 napisał: > Cos Ty Proksio!? To ogladam czasem w telewizorze,na zywo jeszcze nie bylem no > bo z kim?Wszystko rasisty! ale ladnie spiewaja a po mszy koke sprzedaja Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 01:37 Wlasni,tyle,ze ja fanem koki nie jestem. Proksio,wyslales LOTTO? 17 milionilkow jest do podebrania !! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Gramy! Czy wygramy? 13.10.02, 01:41 magazyn1 napisał: > Wlasni,tyle,ze ja fanem koki nie jestem. > Proksio,wyslales LOTTO? 17 milionilkow jest do podebrania !! wysylam caly czas ale moja siec ma dziure bo nic nie lapie. Odpowiedz Link Zgłoś