Gość: Colagen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 09:55 Informuje zainteresowanych ,iż od dnia dzisiejszego przestaje uzywac nicka Colagen a tym samym wszystkie wypociny smiecia podszywajacego sie pod moj nick nie sa moimi - Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darekkkk Re: Do zainteresowanych IP: 195.42.249.* 07.12.05, 09:57 Pisze to ten prawdziwy, czy podszywajacy sie?;) Moze po prostu zarejestruj nick'a Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek.przybylski Re: Do zainteresowanych 07.12.05, 10:53 no wlasnie Colagen - zarejestruj sobie staly nick i pochwal sie na forum swoim nowym ubrankiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: Do zainteresowanych IP: *.fornfyndet.se 07.12.05, 11:42 Czekamy. Pzdr.Sky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murowany Re: Do zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 11:52 wydaje sie, ze ten prawdziwy, bo z domeny internetdsl a podszywajacy sie byl z neostrada (heh, notabene jak moja) ale dobra rada dla Colagena (tego wlasciwego) zarejestruj sobie stale konto i nie bedzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
colagen Re: Do zainteresowanych 08.12.05, 00:03 Gość portalu: Colagen napisał(a): > Informuje zainteresowanych ,iż od dnia dzisiejszego przestaje uzywac nicka > Colagen a tym samym wszystkie wypociny smiecia podszywajacego sie pod moj > nick nie sa moimi - Pozdrawiam o tym śmieciu jeszcze drogi Panie porozmawiamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Do zainteresowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:03 czyzbym sie pomylil ? nawet sam piszesz sie z malej litery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen To ja jestem prawdziwy! IP: *.chello.pl 09.12.05, 01:37 a cała reszta te mierne podszywki. Jak nie skończycie to oddam sprawę do sądu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: To ja jestem prawdziwy! IP: *.chello.pl 09.12.05, 01:37 ps.pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś