Dodaj do ulubionych

GDZIE NAJŁADNIEJSZE KELNERKI W KRAKOWIE?

04.12.05, 13:59
mój kumpel mówi ze najpiekniejsze kelnerki są w restauracji kowbojskiej ale
ja widzialam ostatnio przesliczna w pizzeri w centrum....gdzie są
najpiekniejsze kelnerki ..napiszcie...prosił mnie kumpel zebym mu
powiedziala .jak wiecie to dajcie znać...:):)
Obserwuj wątek
    • morfinka_12 na stolarskiej w małej pizzeri na przeciw konsulat 04.12.05, 14:20
      konsulatu pracuje czasami (bo mają zmiamy) naprawdę zjawoskowo ładna dziewczyna
      • Gość: Yes Re: na stolarskiej w małej pizzeri na przeciw kon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 15:02
        W pizzeri o nazwie Tivoli, gdzie szefem jest wyzyskiwacz, czlowiek jakby troche ulomny. Wspolczucia i gratuluje urody. Zagladne tam niebawem i sam ocenie.
        • Gość: morfinka Re: na stolarskiej w małej pizzeri na przeciw kon IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.05, 16:19
          ale żebyś trafił na dobrą bo jest ich tam kilka. Ta o której mówię to blondynka
          średniego wzrostu, szczupła włosy poza ramiona sięgają. Bardzo zgrabnie sie
          porusza. Trudno jej nie zauważyć
          • Gość: Yes Re: na stolarskiej w małej pizzeri na przeciw kon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 18:40
            Mowisz moze o sobie?
            • morfinka_12 nie, nie mówię o sobie 04.12.05, 21:09

• polski0001 Re: GDZIE NAJŁADNIEJSZE KELNERKI W KRAKOWIE? 04.12.05, 16:12
      moja dziewczyna jest najpiekniejsza kelnerka pod sloncem ale pracuje za granica
      w restauracjii !!!
    • Gość: 7 Re: GDZIE NAJŁADNIEJSZE KELNERKI W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 19:09
      w jeff's sa fajne:)
      • Gość: cavw Re: GDZIE NAJŁADNIEJSZE KELNERKI W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 19:23
        w rest. ROOSTER. NAJSKĄPIEJ ODZIANE!
        • Gość: 7 Re: GDZIE NAJŁADNIEJSZE KELNERKI W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 19:28
          najskapiej odziane,nie znaczy najladniejsze, idac tym tokiem rozumowania mozesz isc do
          prestige'a, tam spodoba ci sie jeszcze bardziej.
    • Gość: gość Re: GDZIE NAJŁADNIEJSZE KELNERKI W KRAKOWIE? IP: *.chello.pl 15.12.05, 20:32
      w Jeff'sie w Galerii Kazimierz kilka by sie znalazło kiedys były ładniejsze:-(
      skąpo przydziane na codzień teraz są w strojach Mikołaja:-), profesjonalna
      obsługa i te tace!
    • Gość: XXX Re: GDZIE NAJŁADNIEJSZE KELNERKI W KRAKOWIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:09
      Na Rakowicach! Już nie żyją biedne!
    • polski0001 Re: GDZIE NAJŁADNIEJSZE KELNERKI W KRAKOWIE? 23.12.05, 00:40
      Fajne sa na rynku glownym W knajpce KOWBOJSKIEJ "siux" jakos tak sie nazywa
      (kolo TACO)
      • Gość: gonzo Re: GDZIE NAJŁADNIEJSZE KELNERKI W KRAKOWIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:20
        Najfajniejsze laski są w Jamie na Reymonta.
        • maximus1982 Re: GDZIE NAJŁADNIEJSZE KELNERKI W KRAKOWIE? 23.12.05, 08:26
          Nie mnie oceniać.

Jesli mialbym polecic restauracje gdzie obsluga jest przedniej urody, proponuje bar mleczny pod filarkami. Rog dietla i starowislnej.

Dziwny watek. Idac do restaracji, czy knajpy, udajemy sie tam aby popatrzec czy zjesc cos i napic sie?

Watek zapewne zalozony przez kelnerke/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka