Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 10:06 Już kolejną złagodzoną maksymalnie wersję, frustracie? Czy nie mam prawa odpowiedzieć komuś, kto mnie obraża ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiko Do frustrata i barrina! IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 10:38 Przyszła mi do głowy jeszcze istotna sprawa taka. Nie ma nigdzie sprecyzowanego, konkretnego określenia, czemu i komu ma służyc takie forum, jak FK. Jeśli gdzieś znajduje się taka informacja chętnie się z nią zapoznam. Chodzi o to , jakie treści i w jakim zakresie są dopuszczalne - polityka, kultura, obyczaje, potrzeby dnia codziennego ...? Dziwi mnie też sprawa następująca. Kraków - duży ośrodek akademicki powinien się chyba legitymować raczej wysokim poziomem forum, gdy tymczasem jest wręcz przeciwnie. Wystarczy dość pobieżnie przjrzeć F.Warszawa, czy inne... by porównać ze smętnym forum krakowskim, które ma charakter jakiegoś melanżowego bardzo pop-forum. (?) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Do frustrata i barrina! 06.12.05, 13:58 Kiko!!! Tym postem obraziłaś wszystkich,którzy obcują na F.K.!Jak cię razi poziom,to droga wolna...ciekaw jestem jak długo z tobą wytrzymają???.Starzy ,młodzi jest nam "TU" dobrze więc!!!....droga wolna....!!!!.Jeszcze istnieje wolność wyboru!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead dobrze powiedziane (napisane) 06.12.05, 14:03 nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma, kikucie moj zlociutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Do Zuchwałej Głowy IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 15:36 I ty zostaniesz Indianinem! Oskalpowana pewno , skoro taka zuchwała, główko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Do Longi'ego IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 15:32 Bardzo dziwi mnie twoje oburzenie Longi, już zapomniałeś co wypisywałeś w swych najlepszych czasach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Do Longi'ego i Indianina... IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 15:37 Prawdy nie lubicie? Szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Do Longi'ego i Indianina... 06.12.05, 15:43 To pojęcie jest ci obce!!!Sorrry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Do Longi'ego 06.12.05, 15:41 Najlepsze czasy będą -chyba nadchodZą -wtedy kiedy znikną trolle Na F.K.!!! Kiko!!ty chyba nie "rozumiesz"co piszesz???Ty nas swoim zdziwieniem o zawartość i standart F.K. prowokujesz !!!.Naprawdę powinnaś jednak przenieść się do Forum które spełni twoje wymogi i poziom będzie odpowiedni!!!-akademicki!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Do Longi'ego IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 15:55 Longi, za bardzo cię lubię, mimo wszystko, żeby opuścić to forum. Jak byłeś w szpitalu, to bardzo tęskniłam i nawet życzenia rychłego wyzdrowienia ci wysłałam, ale nigdy nie potwierdziłeś :(( (?) Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Panno Autocom 06.12.05, 15:42 ...Ciebie nie sposób obrazić. Pytałam Cię kiedyś, czy już się chcesz kopać? Trzeba było uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Panno Autocom 06.12.05, 15:45 Jej by pomógł "taki"15 calowy przyrząd!!!!;c)).Wtedy by stała się miłą kobietką!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Trudno dociec w istocie 06.12.05, 15:53 co mogłoby pomóc naszej rozmówczyni. Ale jeśli kogoś nakręca zarówno negacja jak i akcpetacja, to stan taki jest - i owszem - obszernie zdiagnozowany. Nie napiszę tu, GDZIE mianowicie jest zdiagnozowany. Bo to oczywiście byłaby obraza. A ponieważ Pana Autocom nikogo i nigdy nie obraża (przecież) a do tego jest bardzo wprost mądra i przy tem oczytana, więc nie sposób napisać do niej niczego niepochlebnego. H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Panno hilenko IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 15:51 helenko objawienie forumowe, nie obraziłas się widzę zaliczona onegdaj do żałosnej kamaryli tego forum? No ale ty tu bywasz na specjalnych papierach. A najśmieszniejsza jesteś wtedy gdy udajesz polonistkę, hę... Dobrze przynajmniej, że już nie podszywasz się pod mego nicka, bo dopiero było mi wstyd i musiałam pospiesznie dementować. Odpowiedz Link Zgłoś
gph hm. kiko. czy na pewno rozumiesz słowo "kamaryla" 06.12.05, 16:05 ?? bo z kontekstu mniemam, że nie do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 A jeśli spodoba mi się Ciebie uszczypnąć 06.12.05, 16:08 ...to zyskuję gwarancję, że odpowiesz natychmiast, albowiem jako typowy pieniacz jesteś od tego uzależniona. Taki model. Odnośnie do polonistyki, to wyłącznie brak uważności - dziecko drogie - nakazuje Ci pisać takie rzeczy, a to, czym jest dopełnienie bliższe pozostaje dla Ciebie wiekuistą tajermnicą. Tak własnie zogranizowany jest Twój przedziwny świat. Jako praktyk wieloletni w bywaniu na rozmaitych forach chciałabym tylko powiedzieć Ci - droga Pano Autocom - że wejście do sieci przez Neostradę, z którego zapewne wniosłaś o moim tzw podszywaniu - ma w tym kraju miliony ludzi. Ale twojej zacietrzewionej uwadze to z pewnością "umkło". To, czy piszesz na mój temat swoje niezrównane obraźliwe uwagi mało mnie obchodzi, bo nie kopię - tak jak Ty, Panno Autocom - po wyszukiwarkach, dla sprawdzenia, kto/kogo/ile razy. Jestem już dużą dziweczynką (analiza Twojego stylu wskazuje, że nawet moje dzieci starsze są od Ciebie) a mój stosunek do Ciebie pełen jest współczucia. Czego powodów jednak nie ujawnię, bo byłyby dla Ciebie niepojęte. Nadmiar przymiotników skazuje na małe doświadczenie autora, a owa kamaryla, o której z takim znawstwem piszesz, jest zwykłym prądem zdrowego rozsądku, a nie tajnym związkiem. Tajne związki działają duuużo skuteczniej. Już Ci opisywałam, jak się Ciebie znajduje w 24 godziny. Ale Ty - Panno Autocom - jesteś, jak to zwykle - zacietrzewiona. I tego nie widzisz. Hopsaj sobie w wirtualnej rzeczywistości politycznej. Mnie to nie przeszkadza. H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Wyjaśnienie dla Helenki i innych niezorientowanych IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 16:19 kamaryla - grupa ulubionych dworzan ( z hiszp.) Wspólcześnie - podlizywacze forumowi. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Wyjaśnienie dla Helenki i innych niezorientow 06.12.05, 16:31 Gość portalu: kiko napisał(a): > kamaryla - grupa ulubionych dworzan ( z hiszp.) Wspólcześnie - > podlizywacze forumowi. ano.w naszych czasach o istnieniu kamaryli można mówić np. w przypadku brata Jarosława i jego otoczenia. widzisz jakiegoś władcę na forum?? podziel się tą wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Wyjaśnienie dla Helenki i innych niezorientow IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 17:07 Nasz ulubiony Admin! Oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Re: Wyjaśnienie dla Helenki i innych niezorientow 06.12.05, 21:30 Gość portalu: kiko napisał(a): > Nasz ulubiony Admin! Oczywiście! Wasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Serwus dziewczynko 06.12.05, 21:28 ...jak widzisz dowodnie, wytrzymałaś 11 minut. To się nazywa przewidywanie przyszłości. Z grubsza rzecz ujmując steruję Tobą, a Ty nawet tego nie dostrzegasz. Zaś umiejętność pisania i czytania - nawet znacznie rozwinięta - nie jest równoznaczna ani z wiedzą, ani też z doświadczeniem.Pa H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: A jeśli spodoba mi się Ciebie uszczypnąć IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 16:20 Helenko coś ty znowu nabredziła? Żle się dziś czujesz? Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 A tu 12 minut. 06.12.05, 21:31 Iiii - hoppp. Podskakuj, ale prędziutko...hoppp... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: A jeśli spodoba mi się Ciebie uszczypnąć 06.12.05, 17:07 Hej:)) I Ty naprawdę masz nadzieję, że koko zrozumie choć z 10% tego co napisałaś? Taż to głupie dziewczynisko a do tego przemądrzałe. A pytałem już jej czy bardziej głupia czy brzydka ... Nie odpowiedziała.. Nie jest pewna, chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Uderz w stół! IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 17:11 i wyskoczy Zuchwały Skks! Jestem piękna i mądra! Na królewicza czekam, ale to raczej nie ty....(?) :{ Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Uderz w stół! 06.12.05, 17:13 Gość portalu: kiko napisał(a): > Jestem piękna i mądra! koko, daj spokuj!! No co do "piękności" się nie wypowiadam.. Ale mądra?? Raczysz żartować. Chyba, że chodzi o "mądra" inaczej... A to się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Uderz w stół! IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 17:16 Och, jestem bardzo mądra skks, ale na mądrości znać się trzeba, jak na wszystkim. A ty na czym się znasz skks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Uderz w stół! IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 17:18 Ps. do skks Przecież wiesz że z tobą bym nie żartowała, bo i na żartach też znasz się tak sobie, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Uderz w stół! 06.12.05, 17:21 A co mi tam.. odpowiem poważnie: Na ludziach... dość szybko i łatwo i w miarę bez błędów oceniam Ich charaktery, możliwości. Na zarabianiu pieniędzy, na kierowaniu zespołami ludzkimi, na organizowaniu różnych przedsięwzięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Uderz w stół! IP: *.net.autocom.pl 06.12.05, 17:37 To może jednak to Ty jesteś tym Królewiczem? Ech, pieniądze i władza, kto tego nie lubi.... Prawda, że jak mi sie przyjrzeć dobrze, to mogę wydawać się nawet miła , choć troszkę....cooo?... Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Mądra jestem niesłychanie 06.12.05, 21:36 ...Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powadna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!" To o Tobie , Panno Autocom. Chylimy czoła "Oficer był wysoki, taki wysoki, że jak wrzucał To kucał" Gość portalu: kiko napisał(a): > Och, jestem bardzo mądra skks, ale na mądrości znać się trzeba, jak na > wszystkim. A ty na czym się znasz skks? Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 No co Ty? 06.12.05, 21:52 Przecież to oświata dla ludu, a Panna A.com - sama o tem nie wiedzący - robi za pomoc naukowĘ. Co do rozumienia przezeń - nie mam złudzeń. Bo i po co? Częsty syndrom czytelnika lektur obowiązkowych, który z pierwszą w życiu posegregowaną wiedzą zetknął się zapewne na studiach wyższych. Trwają ustalenia od CZEGO mianowicie wyższe były te studia. Początkowy brak autorytetów, samozadowolenie samouka, później wielokrotne poniżenia, bo nagle okazało się, że ten i ów prowadzący jest mądrzejszy od wcześniejszego autorytetu CAŁEJ SZKOŁY/Pochawały na apelu/swiadectwa z paskiem i te de. Przewiduję też najlepszość i najczystszość, co wiąże się niekiedy z przerośniętą ambicją rodzicieli, by ich Lula była nad poziomy koleżanek i kolegów. Nie chce mi się śledzić terminów wchodzenia do sieci, bo to pozwala zwykle ustalić, czy studiujemy jeszcze, czy też już pracujemy i dlaczego mianowicie robimy rzeczy tak mało płatne - zwazywszy na wiek młody - by stać nas było na wnulanie się w sieć podczas, gdy normalni ludzie stoją w korkach, albo pochłaniają prasę. H. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: No co Ty? 06.12.05, 22:13 "...Nie chce mi się śledzić terminów wchodzenia do sieci, bo to pozwala zwykle ustalić, czy studiujemy jeszcze, czy też już pracujem..." Zadałem sobie "truda"... I kurna nic z tego nie wynika:(( - jest ciągle od rana do nocy.... i w nocy... Analiza "zawartości" wskazuje, że szkoły kończyła i to takie co i pisać, i czytać nauczyły. No nie nauczyły rozumienia tekstu... ale ... Wychodzi, żę zdała maturę ale z braku miejsc.... musi przez ten rok "douczyć" się troszkę. Zdawała na UJ - coś z socjologią, "polityką" no bo nie "ścisłe" - oj nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.b. Re: Dlaczego kasujesz moje odpowiedzi krzychutowił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:59 kiko, utwórzcie sobie prywatne forum i tam sie obrazajcie a tu trzeba umożliwic krakusom swobode wypowiedzi bez perspektywy ze jaki by nie rozpocząć temat włączają sie nachalnie ci sami dyskutanci,wulgarni i nie wnoszący nic do tematu,z frustrata juz nic nie bedzie,szybko trzeba go zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Gościu a.b. IP: *.net.autocom.pl 07.12.05, 00:26 Gdzie i jaki rozpocząłeś temat? I kto ci się włączył i w co? Napisz, to my mu pokażemy. Nie będzie ci nikt brużdził bezpodstawnie, szczególnie, jesli nie jest krakusem. Znaczy rzucasz hasło : forum tylko dla krakusów? Nie wiem, czy się spodoba, bo pachnie dyskryminacją i nietolerancją.... Odpowiedz Link Zgłoś