Gość: Zbigniew IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 09:55 Czy może ją nie uwzględnili na dzisiejszej mapce kultowego Kazimierza w dodatku "Co jest grane". Tak "miła" restauracja a nie wiem czemu jej nie widzę:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 18.10.02, 10:03 pytania są tendencyjne... olali ją, bo nie sypnęła kasą, albo nie jest qltowa, podobnie jak restauracja nissenbaumów uwzględnili za to węsąnta, który już nie istnieje - od listopada będzie tam kuriozum ( skoczcie na rajską i donieście czy to dobrze, czy nie ) mapa ma zresztą i inne błędy, czyli nihil novi sub sole... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 18.10.02, 10:06 peteen napisał: > uwzględnili za to węsąnta, który już nie istnieje - od listopada będzie tam > kuriozum ( skoczcie na rajską i donieście czy to dobrze, czy nie ) Lektura krakowskiej grupy dyskusyjnej dostarcza pozytywnych opinii o Kuriozum. :-) Innymi słowy chwalą ją! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 18.10.02, 10:07 no to może i w skks-owych piwnicach się sprawdzą... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 18.10.02, 10:29 kathy38 napisała: >> Lektura krakowskiej grupy dyskusyjnej dostarcza pozytywnych opinii o > Kuriozum. :-) > Innymi słowy chwalą ją! kuriozum jest ok. bardzo dużo panny robią i starają się rozruszać trochę życie inne niz tylkodres i disco. A co z tego wyniknie - zobaczymy. ja im tam cicho kibicuję i od czasu do czasu na rozmaite piwka jakie serwuja zachodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 18.10.02, 14:42 I na naszej stronie też nie ma Anatewki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Jak się teraz nazywa Anatewka IP: *.chello.pl / *.chello.pl 18.10.02, 15:58 umówmy się, na Waszej stronie nie ma, jak na razie, prawie niczego;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz.com Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 18.10.02, 20:29 kto szuka ten znajdzie...albo niech będzie cierpliwy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 19.10.02, 17:25 Dobra, dobra Kuriozum jeszcze umowy nie podpisało, ale to "grupka" bardzo ciekawych ludzi!!!!! wypić też umieją:)!!! Jednak taka umowa to wydatek dużych pieniędzy z ICH strony i jakies ryzyko nietrafienia z mojej!!:( a nie chciałbym już zmieniać dr Ginowi miejsca praktyki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 21.10.02, 10:38 hehe, widze, ze jestem w mniejszości, ale najbliższynm czasie poznacie kilka osób, które współprace z kuroizum znaja od jak najgorszej strony aha, zdaje sie ze na rajskiej doszło do jakiegos bankructwa... a więc: baj baj kuriozum Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 21.10.02, 10:51 skks napisał: > Dobra, dobra Kuriozum jeszcze umowy nie podpisało, ale to "grupka" bardzo > ciekawych ludzi!!!!! wypić też umieją:)!!! ja się zgadzam. wczoraj zaszłem, piwo wypiłem, z kumplem pogadałem, muzyki posłuchałem. swoją drogą nieźle plotkarskie to forum się zrobiło - ale to juz powinienem napisać w komentarzu m.in-owi.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 21.10.02, 10:57 gph napisał: > nieźle plotkarskie to forum się zrobiło - ale to juz > powinienem napisać w komentarzu m.in-owi.. peteen napisał: > od listopada będzie tam kuriozum (skoczcie na rajską i donieście czy to > dobrze, czy nie ) a więc uprzejmie donoszę... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 21.10.02, 11:02 m.in napisał: > a więc uprzejmie donoszę... że "zdaje się, że na rajskiej doszło do jakiegoś bankructwa" tak nie można.. to się nie godzi, to nie po krasnoludzku.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 21.10.02, 11:13 rozumiem więc, iz klub stoi mocno na wszystkich łapach, wymodelowanych jak u kulturysty jesli tak to mozna tylko pogratulowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Jak się teraz nazywa Anatewka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.02, 11:19 ty lepiej , grundolu, bazę uzupełniaj, żeby anatewka się odnalazła... a swoją drogą, czas zapytać krissa "jak to się robi"... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 21.10.02, 11:26 moja wątroba tego nie zniesie PAX! są osoby na tym swiecie, od których pouczeń nie przyjmuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Jak się teraz nazywa Anatewka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.02, 11:28 a do czego to była konsekwencja ???? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 21.10.02, 11:38 no przecież nie do ciebie peteenie drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin2809 Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 21.10.02, 11:43 No kurza dupencja, prawda itd. Przepraszam o co tutaj biega. Co Wy takim szyfrem? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 21.10.02, 11:54 trzeba pingwinie słuchac podprezesów, kiedy wydrukami przy stole machają i tłumaczą o co biega... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin2809 Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 21.10.02, 12:00 No toś mi świerszczyku przygadał. Ale nic to - następnym razem przyjdę z osobistym tłumaczem /czką/ :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 21.10.02, 12:04 w sumie jesteś usprawiedliwiony zdrowym zainteresowaniem lornetą, choc bez meduzy :) a na powaznie: sadzę, że osiągnelismy juz dosyc wysoki poziom wielowątkowej dygresji niniejszym więc kończę dygresizm w tym watku i biore się do zajęc własciwych Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Jak się teraz nazywa Anatewka 21.10.02, 11:19 tego nie wiem, ale: > nadgorliwość jest gorsza od komunizmu Odpowiedz Link Zgłoś