gph 18.10.02, 13:15 ...kto najsłabiej kojarzy... rozwaliło mnie... buuuhehheheheee! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trudny Doprawdy;-))))))... IP: *.local.net / 192.168.5.* 18.10.02, 13:18 gph napisał: > ...kto najsłabiej kojarzy... > > rozwaliło mnie... buuuhehheheheee! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: ten się śmieje ostatni... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 18.10.02, 13:19 fakt!...niezłe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ten się śmieje ostatni... 18.10.02, 13:36 ależ mnie ubawili... setnie. Przysłowia polskie niezgłębione są.. Trudny, rozchmurz się: Kto rano wstaje, ten sam sobie szkodzi. Nie taka kobieta straszna, jak się umaluje. Ten się śmieje ostatni, kto najwolniej kojarzy. Kto pod kim dołki kopie, ten szybko awansuje. Jak sobie pościelesz, to mnie zawołaj Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: ten się śmieje ostatni... 18.10.02, 18:39 Ten się śmieje ostatni? ...a podobno na pochyłe drzewo koniom lżej... I jak się mam rozchmurzyć? Przecież ja jeszcze nigdy nie byłem nachmurzony. Ot czasem się lekutko wk...wię i tyle. Ale lekutko...;-)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś