chp1955 08.12.05, 17:16 Byłam tylko raz. Odebrałam wrażenie, że turyści zagraniczni mieli pierwszeństwo i byli lepiej traktowani niż tubylcy. Jedzenie ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginusia Re: Pod Aniołami, ul. Grodzka 35 05.01.06, 18:25 Ja dostalam smierdzaca pieczen wieprzowa, kelner tlumaczyl sie ze ma katar, trzeba jednak dodac ze zmienili i przeprosili . Nie mniej tej klasy lokal to glupia sprawa.Kelnerzy troche za bardzo na luzie!!!!! szczegolnie w stosunku do 2 samotnych kobiet, nie rozumie dlaczego??? Prosimy o zmiane na lepsze bo sam lokal fajny i jadlo bardzo zacne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Pod Aniołami, ul. Grodzka 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 01:17 miejsce z historia..genialna kuchnia polska i klasa! polecam!!!!! genialne pierogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackson Re: Pod Aniołami, ul. Grodzka 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:41 Pierogi moze i genialne, ale kuchnia dramatyczna. Bylem z kolega, ktory szukal kogo zatrudnic do wesela. Uprzedzilismy ich o ewentualnosci wesela ale to co podali trudno bylo nazwac jedzeniem. Smierdzacy rekonstytuowany prosiak ze zmielonych elementow miesnych. Nigdy tam nie wroce. Odpowiedz Link Zgłoś