Dodaj do ulubionych

Rugbiści z Nowej Huty "cywilizują" blokersów, k...

IP: *.crowley.pl 08.12.05, 20:48
Heh, super sprawa. Życzę powodzenia.
Ps. kiedy i gdzie gracie?
Jestem z huty i chętnie bym się przeszedł na jakiś meczyk, bo rugby
jeszcze "na żywo" nie widziałem :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Krakuska Jestem ZA! IP: *.compower.pl 08.12.05, 22:05
      Na takie cos to nawet miasto powinno dac kase! Sama mieszkam na Oswiecenia i o
      Rugbystach slyszalam juz jakis czas temu! Pomysl od razu mi sie spodobal. Tak
      trzymac i boy wiecej facetow sie w to wlanczalo!
    • Gość: maks Re: Rugbiści z Nowej Huty "cywilizują" blokersów, IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.05, 23:53
      Super pomysl!!!! Gratulacje tak trzymac chlopaki, sam bym z wami pogral w
      ragby. Jak jest to mozliwe czekam na informacje maxnamax@wp.pl
    • Gość: adu Re: Rugbiści z Nowej Huty "cywilizują" blokersów, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 12:32
      Jestem jak najbardziej za.Teraz Osiedlowi Prawdziwi Mężczyźni będę mieli okazję
      się wykazać i zareklamować.Majlepsi powinni nas reprezentować na rozgrywkach
      międzymiastowych.A póxniej gdzieś jeszcze dalej... Sama przyłączyłabym się do
      promocji takiej akcji.pozdrawiam
      • gregry Może założysz sekcję NH Cheerliderek :) 10.12.05, 00:49

• Gość: zawodnik NHRK Re: Rugbiści z Nowej Huty "cywilizują" blokersów, IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:44
      Kontakt mozna uzyskac pod adresami hajshajshajs@interia.pl lub perez-84@tlen.pl
    • Gość: NHRK Re: Rugbiści z Nowej Huty "cywilizują" blokersów, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:46
      jeśli ktos jest zainteresowany tym tematem i chce sie dowiedziec czegos wiecej
      to piszcie hajshajshajs@interia.pl
    • Gość: ULISEZ Re: Rugbiści z Nowej Huty "cywilizują" blokersów, IP: *.17.11.vie.surfer.at 10.12.05, 18:24
      MOJE UZNANIE WRESZCIE KTOS MOZE CHCE IM POKAZAC ZE MOZNA INACZEJ A NIE łAWKA
      WóDKA MECZ ZADYMA!
    • Gość: tupac Re: Rugbiści z Nowej Huty "cywilizują" blokersów, IP: *.net / 80.48.244.* 11.12.05, 23:34
      Cesc.jestem z biezanowa i chciał bym stworzyć druzyne zeby chłopaki sie
      wyzyli,bo wiekszosc to małolaty,chociaz nie wszyscy.lubie ragby i chciał bym
      zagrać tylko za bardzo nie rozumie regół.jezli mogli byscie pomuc regulaminem
      to był bym wdzeczny.pozdrawiam chłopaków z N.Huty i prosze o pomoc w
      realizowaniu tego planu.jezeli macie swoja strone to prosiłbym o jej przesłanie
      na em tupac13@tlen.pl. chciał bym tez wziasc udzał w waszym treningu,albo sie
      przypatrzeć zeby wiedzeć jak to jest....dzeki
    • Gość: Babulinka Re: Rugbiści z Nowej Huty "cywilizują" blokersów, IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.12.05, 20:51
      Genialny pomysl,za ktorego realizacje trzymam mocno kciuki.
      Musi sie powiesc!Brawo dla Rugbistow !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka