leon_z_huty 23.12.05, 22:03 Byrcyn idź na halę i policz barany przed świętami, może Wam odejdzie choroba nerwowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guu Re: Kolejka bez narciarzy IP: *.classcom.pl 24.12.05, 02:03 Jego dizałka, jego prawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Szkoda fatygi 27.12.05, 13:41 nie nauczysz Leona z Huty co to znaczy, że grunt do kogoś nalezy i bez tytułu zając go nie można. W Hucie nie było gruntów tylklo bloki i osiedla i nie było działek, tylko klatki. A teraz są skutki. W czasach mojej młodości pytanie skierowane do mieszkańca New Huty, pytanie , zdałoby się standardowe :przy jakiej ulicy mieszkasz?" uważane było za grubiaństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Czeniek Re: Kolejka bez narciarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 21:54 wiesz co Byrcyn. Jestem najbardziej ekologicznym z ludzi handlujących najbardziej nieekologicznymi artykułami. Ale Ty przegiąłeć pałę i to ze sto razy. Popatrz na Alpy. Czy im się dzieje krzywda?? COOOOOOOOOO? Ja wiem, że my mamy tylko Taterki, A Słowacy Tatryyy, ale to jeszcze nie powód by Oni przejęli prym w przyjmowaniu narciarzy i innych turystów. A tak wogóle to pomyśl trochę nieekologicznie. Nie znam żadnych badań, które by negowały możliwość zamrażania ziemi do 0,5 m w głąb i sztucznego naśnieżania. Od kiedy to śnieg szkodzi roślinności i mokroorganizmom. A czy Ty wiesz, że zmrożenie niektórych dobrze wpływa na ich rozmnażanie?? Może Tobie też by się to przydało??? Odpowiedz Link Zgłoś