Dodaj do ulubionych

xyz czy zyx, czy to przez żurek z fasolą?

IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 18:14
Domniemywano czy z Podkarpacia przylecisz lewitujac po tym
wigilijnym żurku(?). Rzeczywistość, jak zwykle, okazała się stokroć bardziej
fantastyczna!!!!!! Musiałaś po drodze zahaczyć o jakąś tajemną krainę, gdzie
twe wysoce wyrafinowane jestestwo przenicowano chyba na odwrotną stronę mocy?
Jakiś czwarty wymiar , dodatkowe czułki i pewnie zielony garnek na głowie?
A jak się czuje twój Mónio, pewnie też ma ziaziu???
I so so sorry..........................
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: xyz czy zyx, czy to przez żurek z fasolą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:26
      na wstępie poproszę o przetłumaczenie wyrażenia: I so sorry. Ja przykro ale nie
      rozumieć tfuj inglysz.

Zawsze lubowałaś się w srednio trafionych analizach psychologicznych, ale teraz
      to chyba w augura się bawisz. Polecam spokój, ewentualnie zasięgnięcie pomocy,
      ale już psychiatry. Odwrotna strona mocy, czwarty wymiar, czułki - zaczyna być
      źle z tobą kiko.
      • Gość: KIKO Re: xyz czy zyx, czy to przez żurek z fasolą? IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 18:41
        to z tobą jest chyba nienajlepiej....Strasznie dużo czasu i enrgii zużywasz
        w związku z moją osobą(?). Wyrażnie jednak coś ci się na mózg
        lub co inne(?) rzuciło...
        Syndrom rzepa cię nie opuszcza, tak byś się chciała gdzieś przyczepić, a tu
        nic nie idzie...W żadną stronę...Przez chwilę wydawało się , ze już chwyciłaś
        byka za rogi, a to jak widzę nie ten byk.
        Pass the salt, plese....He he he....
        • Gość: obserwator Re: xyz czy zyx, czy to przez żurek z fasolą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:44
          plese?
          a może von pless!

kiko, nerwy ci puszczają, literówki robisz, z wielkiej litery piszesz, coraz
          gorzej z tobą
          • Gość: kiko Re: xyz czy zyx, czy to przez żurek z fasolą? IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 18:48
            obserwatorku, żadnych ciekawych spraw na tym świecie? no, nie dziwię sie...
            Spróbuj tegoż żurku, będzie kupa do zrobienia
        • Gość: xyz Re: xyz czy zyx, czy to przez żurek z fasolą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:47
          plese, powiadasz? Jak plese to hier yo ar.
          Jak mniemam psychoanalizy ciąg dalszy. Pisałam ci już żebyś zajęła się czymś co
          ci lepiej wychodzi, więc żeby się nie powtarzać napiszę tym razem, żebyś się
          zajęła obserwacją chomików, może dojdziesz do równie głębokich spostrzeżeń.
          Zaczynasz być rubaszna. Taka krucha istotka jak ty?
          • Gość: kiko Re: xyz czy zyx, czy to przez żurek z fasolą? IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 18:49
            Rubaszna ? Chodzi ci o tego byka? Przecież to twój byk!
            • Gość: xyz Re: xyz czy zyx, czy to przez żurek z fasolą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:51
              chodzi mi o 'he, he'
          • Gość: obserwator Re: xyz czy zyx, czy to przez żurek z fasolą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:50
            sądząc po jej postach w tym wątku, kiko w głowie już tylko kupa
            • Gość: kiko xyz oraz obserwatorek IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 18:56
              już dawno zauważyłam, ze macie się ku sobie, coś was łaczy, pewmie to ta taka
              >pewna nieśmiałość<...be be he ....
              xyz, to może ten własciwy byk, szukasz a to własnie On ci jest, cały (hi hi )
              twój- obserwator duj....
              • Gość: xyz Re: xyz oraz obserwatorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:58
                kiko, dawno ci już pisałam, że mam się ku tobie. Wprost nie mogę ci się oprzeć.
                Widać nie tylko ja.
                • Gość: obserwator znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:00
                  trójkącik?
                  • Gość: xyz Re: znaczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:02
                    nie wiem czy klasą kiko dorównujesz.
                    • Gość: k. Re: znaczy IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 19:08
                      dlaczego nie możecie pobawić się trochę sami???
                      Troszkę inwencji i bedzie very good i all right, azaliż nicht?
                      • Gość: obserwator Re: znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:11
                        a swahili też znasz?
                        lubisz tak popieprzyć w różnych językach, co?
                        ty to chyba zboczek jesteś kiko, tak myślę, perwers na 100% z ciebie
                      • Gość: xyz Re: znaczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:11
                        bez ciebie, kiko, to wszystko nie ma sensu.
                        • Gość: k. znaczy, znaczy... IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 20:32
                          bez ciebie to dopiero sensu nabiera - xyz.
                          obserwatorek, języki ćwicz z xyz - nie dość , ze poliglotka to jeszcze
                          perfekcjonistka.....
                          • Gość: xyz zazdrość przez ciebie przemawia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:37
                            kiko. Kompleks niższości?
                            • Gość: oe ouae IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 20:40
                              vice versa, złap se psa
                              • Gość: xyz Re: ouae IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:41
                                cóż za wyrafinowana odpowiedź. Rzeczywiście zazdroszczę.
                                • Gość: k. Re: ouae - xyz IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 21:46
                                  odpowiedż jest taka ,jaką jesteś może w stanie zrozumieć, na ciebie można pluć,
                                  to mówisz, że deszcz pada.
                                  Próbowałam ci to oględnie dać do zrozumienia,ale nie dało rezultatów, więc
                                  muszę ci to powiedzieć wprost, niestety...
                                  • peteen to ty chamidło ostatnie jesteś... 30.12.05, 21:47
                                    skoro plujesz na xyz, mamusia nie wychowała?
                                    • Gość: k. Re: to ty chamidło ostatnie jesteś...peteen IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 21:50
                                      ja tylko się jej rewanżuję, a ty całkiem zapomniałes , ze chamidło to jesteś
                                      ty - patrz Kazimierz...
                                      • peteen no i gadaj tu z d... to cię... 30.12.05, 21:51
                                        gratuluję...
                                        • Gość: xyz nie mozesz na mnie pluć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:57
                                          jesteś sobie takie małe coś, które wiele hałasu. Jesteś śmieszna i gdy
                                          próbujesz mnie obrazić, jedynie bawisz mnie.
                                          • Gość: kiko Re: nie mozesz na mnie pluć - xyz IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 22:13
                                            wiesz mogę ciągnąć inwektywy w twoim stylu kilometrami, ale mi to już zbrzydlo,
                                            a przede wszystkim ty jesteś dla mnie osobą wyjątkowo obrzydliwą. Nudzisz się
                                            bezmiernie i sama wiesz, ze to ty dziś sprowokowałas ten żałosny bal,ktory
                                            zaowocował tymi wstrętnymi postami. Słowo "pluć" użyłam w przenosni, skoro
                                            delikatniejsze - rzep - do ciebie nie jest w stanie przemówić. Nie lubię cię,
                                            widzisz- taki Longi np. nawet paskudne swe posty ubarwia pewnym wdziękiem i
                                            humorem.. . Ty robisz na mnie wrażenie żałosnehj sado - maso. Nie sposob cię
                                            obrazić, ani się od ciebie odczepić.Fuj.....
                                            • peteen nie było nas - był las... 30.12.05, 22:18
                                              a krakforum będzie istniało i po odejściu niesławnej pamieci koko - na całe
                                              szczęście...
                                              • Gość: k. róże i las. IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 22:24
                                                peteenie , ty też jesteś taki rzep, jak xyz. Mało ci , mogę dać więcej
                                                przykladów na twoje chamskie odzywki , jesli chcesz.
                                                Jesteś niereformowalny i już pewnie tak zostanie, Nr 2 na tej specjalnej liście-
                                                kulturalnych inaczej. A ponadto forum nie jest twoją własnoscią i nawet
                                                prznależność do TWA ci święety Boże nie pomoże...
                                                • peteen te, wildsteinowa... 30.12.05, 22:28
                                                  rzepicho ty nasza, listy se układasz? a to dobrze, baw się dalej ładnie i na
                                                  koniec podkreśl to szlaczkiem...
                                                  • Gość: k. Re: te, wildsteinowa... IP: *.net.autocom.pl 30.12.05, 22:31
                                                    czego ty się boisz peteen?Żle nie czyni, kto nic nie czyni...ponoć?
                                                    A lista kulturalnych inaczej to lista takich gentelmenow jak ty min....
                                                  • Gość: xyz kiko na móniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 08:47
                                                    ha, ha, peteen, kiko się pyta czego się boisz. Pewnie prawdy, jak ja ->
                                                    oryginalna opinia kiko. kiko tworzy listy na swój użytek, jakoś reszta forum
                                                    tego nie docenia. Może dlatego, że wrodzona skromność powstrzymuje ją od
                                                    umieszczenia siebie na czele listy chamideł. A zaprawdę nikt, a nikt nie jest
                                                    jest w stanie odebrać jej tej pozycji.

Kiko jest również ewenementem na skalę światową. ingwiści twierdzą, że dzieci
                                                    potrafią wygenerować niekończoną liczbę wypowiedzi, których wczesniej nie
                                                    słyszały.kiko jest inna. kiko potrafi tylko odtwarzać wcześniej ułyszane
                                                    wypowiedzi. Skutkiem, powtarza się, a co gorsza, ociera się o plagiat.
                                            • Gość: xyz Re: nie mozesz na mnie pluć - xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 09:01
                                              >wiesz mogę ciągnąć inwektywy w twoim stylu kilometrami
                                              - wiem i uważam, że to nawet zabawne. Miotasz się, ciskasz, i jedyne co
                                              osiągasz, to obnażenie swego buractwa.

> a przede wszystkim ty jesteś dla mnie osobą wyjątkowo obrzydliwą.
                                              - proponuję, ogłoś forumowy plebiscyt na najbardziej obrzydliwą, chamską,
                                              głupią osobę, a gwarantuję, że wygrasz we wszystkich kategoriach. Musisz tylko
                                              przyrzec, że nie będziesz głosować uzywając setek swych nicków, bo to ubliża
                                              prawdzie, a ty prawdę cenisz.

> Słowo "pluć" użyłam w przenosni, skoro delikatniejsze - rzep - do ciebie nie
                                              jest w stanie przemówić.
                                              - powiadam ci, nie możesz mnie obrazić, bo nie prezentujesz żadnych, ale to
                                              żadnych wartości. Jesteś po prostu śmieszna i co najwyżej prostacka.

> Nie lubię cię
                                              - poczytuję to za komplement, bo: jw

> Nie sposob się od ciebie odczepić.
                                              - zgadza się, będę cię nękać tak długo, jak długo ty będziesz nękać to forum.
                                              • Gość: dobra rada Re: nie mozesz na mnie pluć - xyz IP: *.net.autocom.pl 31.12.05, 09:20
                                                nie zachłysnęłaś sie? to teraz zadzwoń do Kobierzyna, może tam ci pomogą...
                                                • Gość: xyz kikuś, spokojnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 09:29
                                                  spokojnie, kiko. Rzeczywiście rzeczywiście masz rację, Kobierzyn może ci pomóc.
                                                  Nie martw się, to szpital jak każdy inny, a twoja choroba to tylko choroba. Z
                                                  pewnością da się uleczyć.
                                                  • Gość: jeszczelepsza rada Re: kikuś, spokojnie IP: *.net.autocom.pl 31.12.05, 09:39
                                                    lecz się, poszukaj sobie jakiegoś celu, a jak już wyzdrowiejesz,
                                                    to wszystko ci się może jakoś ułozy. Przestaniesz być taka nieszczęśliwa
                                                    i nie będziesz się już musiała nikogo tak pattologicznie czepiać, czego ci z
                                                    okazji nowego roku życzę, Może nawet tego bezbarwnego nicka ( symptom twoich
                                                    dolegliwości?) uda ci się jakoś ocieplić, szczególnie, ze zima zrobiła się
                                                    taka sroga.
                                                  • tgif Re: kikuś, spokojnie, mamy cos dla ciebie 31.12.05, 09:56
                                                    Nie chcialbym sie wstawiac miedzy zeba a kanapke, ale jak piszecie o
                                                    szpitalach, to proponowalbym szpital w Lesnej Gorze. Mimo, ze nie
                                                    jest "specjalistyczny", ale tam jest 100% wyzdrowien.
                                                  • Gość: xyz kikuś, słońce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:25
                                                    dobrze by było gdybyś swoje drogocenne rady zastosowała w końcu do siebie.
                                                    Skorzystałoby z tego całe forum a zapewne i twoje najbliższe otoczenie.
                                                    Poczytaj sobie swoje wypowiedzi, począwszy od września, a zrozumiesz.
                                                    Widzę, że nie przestajesz bawiś się w psychoanalizę; cóż z tego, skoro skutki
                                                    są opłakane. Może zajmiesz się analizą psychologii gołębii na plantach czy
                                                    kaczek na Wiśle. Liczba ich zwoji mózgowych odpowiada jest zbliżona do tych w
                                                    twoim mózgu, być może w końcu uzyskasz zrozumienie.

> i nie będziesz się już musiała nikogo tak pattologicznie czepiać
                                                    - Nigdy ciebie nie nazwałam nikim, ale skoro nalegasz, nie będę przeczyć.

W nowym roku życzę odrobiny rozsądku i spokoju.
                                                  • Gość: kiko xyz, nie słuchasz dobrych rad, dlaczego? IP: *.net.autocom.pl 31.12.05, 12:29
                                                    W starym roku dobrze podobno skończyć stare sprawy. Otóż, żeby obraz był
                                                    pełniejszy, trzeba ci uświadomić sobie, dlaczego tak się do mnie przyczepiłaś
                                                    i to w sposób szczególny. Albowiem raz mi się podlizujesz (fe),szukasz mojej
                                                    aprobaty, a ostatnio wzięłaś się za prześladowanie mnie z konsekwencją godną
                                                    lepszej sprawy.
                                                    Otóż przyczyna jest również i taka. Jako osoba ambitna i mająca prawdopodobnie
                                                    dłuższy staż na tym forum ode mnie, nie jesteś w stanie na nim (forum)
                                                    zaistnieć. Niby jesteś, a jakby cię nie było. Brak ci wdzięku secesji, klasy
                                                    carmen, czy choćby konsekwencji helenki. Ciebie po prostu tu nie ma!
                                                    A obojętność otoczenia jest gorsza nawet od budzenia emocji negatywnych.
                                                    Zauważ, kiedy jestem aprobowana podlizujesz mi się, kiedy jestem atakowana
                                                    przyłączasz się z histeryczną furią. I tak właśnie (podświadomie?) próbujesz
                                                    zdobyć poklask na forum. Żałosna jesteś niebywale, jak widzisz.
                                                    Chorobliwie chora (!). Toteż wspólczuję ci i jeszcze raz szczerze radzę - lecz
                                                    się i próbuj działać na swój rachunek.
                                                  • Gość: xyz twoich - nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 12:44
                                                    bo one dobre być nie mogą. To nic więcej jak bredzenie wariatki. Znajdź mi taki
                                                    post, gdzie podlizuję ci się. Jeżeli nie potrafisz czytać ironii i poczytujesz
                                                    sobie za pochlebstwa to co nimi nie jest, nie moja wina. Trwaj w
                                                    samozadowoleniu, nie będę wyprowadzać cię z błędu.
                                                    Dotwojej analizy mojej bytności na forum nie odniosę się, bo jest warta tyle co
                                                    twoje wcześniejsze psychoanalizy.
                                                    Kiko, jak możesz się tak łudzić? Kiedy ty byłaś aprobowana na forum? Siedzisz
                                                    cicho, to nikt cię nie rusza. Zaczynasz bezmyślnie mleć ozorkiem, czepiam się
                                                    ja i czepiają się inni.
                                                    Atakuję cię kiedy mnie to bawi i tylko wtedy, nie schlebiaj sobie.
                                                    Poklasku na forum nie próbuję zdobyć, bo zwyczajnie mi się nie chce.
                                                  • Gość: kiko biedaczko ty taka, aż mi cię nawet żal..... IP: *.net.autocom.pl 31.12.05, 12:56
                                                    ha ha ha , nie chcesz zdobyć poklasku? a czy ty w ogóle wiesz, co chcesz?
                                                    I czego tu szukasz? Bo nie widzę byś osiągała na forum jakiekolwiek satysfakcje.
                                                    Pętasz się tylko to tu, to tam.........
                                                    Reszta bez komentarza, bo wszystko jest do sprawdzenia i wyczytania na forum!!!
                                                    Zmień strategię, może ktoś zechce cię zauważyć.... może.....
                                                  • Gość: xyz kiko..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:03
                                                    widzę, że ty za to wiesz lepiej ode mnie co ja chcę, skoro piszesz o tym z
                                                    takim przekonaniem. Nie pierwszy raz wygłaszasz teorie na tematy o których nie
                                                    masz pojęcia.
                                                    Pisz sobie co chcesz, jednak to ty jesteś uważana za forumową wariatkę.
                                                    A teraz wybacz, ale wychodzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka