Dodaj do ulubionych

Organizator satanistycznego koncertu w Telewizj...

IP: *.chello.pl 30.12.05, 21:43
mohery gora! wraca cenzura ...
Obserwuj wątek
    • Gość: NICK Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.76.classcom.pl 30.12.05, 23:06
      Wykonawcą tej scenografii był nadworny scenograf telewizji TVN Marcin Pietuch
      oraz jego ojciec Tadeusz który na codzień zajmuje się konserwacją... malarstwa
      sakralnego! Jak widać cyfry na koncie są ważniejsze niż nawet pobieżnie
      potraktowana wiara, którą ci panowie mają wpisaną w metrykach.
      • szut Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi 30.12.05, 23:34
        Opinia bieglego teologa.... A dlaczego biegly, ktorego ewentualne uczucia mogly zostac ewentualnie obrazone zostal dopuszczony? Czy jest on w tej kwestii bezstronny?
        Jesli juz powolywac bieglego, to raczej religioznawce!!
        Chyba, ze uznana zostanie takze opinia bieglego satanisty ;)
        • Gość: Bezkompromisowy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:26
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: soulworm pod stół! IP: *.aster.pl 31.12.05, 16:38
            • Gość: Bezkompromisowy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:43
              • Gość: Tolek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:45
                • Gość: Mumia Wolności [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:46
                  • Gość: . Chachacha!..Opinia teologa.Na głupoty to jest czas IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 31.12.05, 18:54
                    i pieniądze.
                    • Gość: xtrmntr POWODZENIA W ROZROSCIE CIEMNOGRODU! IP: *.cable.mindspring.com 01.01.06, 00:43
                      Oby nie siegnal Kielc.
                      PS. A mowia ze CK to ciemnogrod...
                      • Gość: ytrmntr Powodzenia w rozroście Jasnogrodu, cymbale. IP: *.aster.pl 01.01.06, 01:33
                        Gość portalu nasrał jak zwykle:

> Oby nie siegnal Kielc.
                        > PS. A mowia ze CK to ciemnogrod...

Powodzenia w rozroście Jasnogrodu, cymbale. Oby nie siegnął Burdelogrodu.
                        • pndzelek nie bede bronil idiotow 01.01.06, 03:51
                          ale wyobrazmy sobie sytuacje satanistow jako kosciola uznawanego przez
                          panstwo /a w sumie tez mozna/
                          czy bedziemy obraze uczuc satanistycznych z takim samym zawzieciem ?
                          to tylko spekulacja na temat kto jest uprzywilejowany i rownoczesnie pytanie
                          czy konstytucja daje komus prawo byc uprzywilejowanym w kwestiach wiary
                      • Gość: Hefajstos Re: POWODZENIA W ROZROSCIE CIEMNOGRODU! IP: *.sdb.lublin.pl 01.01.06, 06:59
                        A ty głupku co masz do Kielc?
                        • Gość: Twoja stara Re: POWODZENIA W ROZROSCIE CIEMNOGRODU! IP: *.vlan.euronet.net.pl 01.01.06, 16:24
                          Do Kielc ciemnogród nigdy nie dotrze bo wy tam macie Wszebąda hehe...
        • Gość: Varg Moje uczucia religijne są urażone: IP: *.acn.waw.pl 01.01.06, 13:10
          Z okna widzę kościół, na na jego szczycie krzyż. Jutro idę do prokuratora.
        • Gość: gość Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 15:25
          A co tam robił biegły teolog?
          Ciekawa jestem, czy podobał mu się koncert;P
          A na serio- niech nie gadają głupot, na koncercie były osoby, które dokładnie
          wiedziały, czego mogą oczekiwać po Gorgoroth i Carpathian Forest. Może komuś po
          prostu żal, że ominęło go darmowe widowisko?
      • Gość: nieBiegły Względność prawa ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:08
        Czy niepoświęcony krzyż może być obiektem czci katolika ???????? Czy koncert
        odbywał się w kościele ??? Czy - w końcu - nieznajomość prawa może być
        jakimkolwiek usprawiedliwieniem ewentualnego przestępstwa ??? PS1. Sam bym
        rozgonił ten koncert ale raczej ze względów estetycznych. PS2 Pozdrowienia dla
        moherowych prokuratora i biegłego sądowego - teologa(chyba nastał nam 15
        wiek ??? -
        • kazek100 Re: Względność prawa ??? 31.12.05, 18:59
          prokuratura jak widac zawsze wierna...
          ostateczna kompromitacja moherowych fanatyków.
          • Gość: xtrmntr Toz dwoch najsprawiedliwszych jest z Ciemnogrodu! IP: *.cable.mindspring.com 01.01.06, 00:47
            Przepraszam z pokrakowa. Wiec nic dziwnego ze tam maja znajomosci i tam beda
            teraz kierowane wszystkie 'wazne' sprawy (czyt. takie ktore musza byc po
            'naszej' mysli). Co juz widac - wasserman i ziobro.
      • Gość: Anna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:50
        • Gość: Bezkompromisowy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:51
        • Gość: Viking Biedna Anno! IP: *.ang.sth.bostream.se 31.12.05, 18:57
          Wprawdzie zdecydowanie jestem przeciwny takim koncertom ale jednoczesnie zal mi
          ludzi twojego pokroju! Ludzi, ktorym sie wszystko pomylilo i na wszystko maja
          jedna etykietke.
      • Gość: Varg Jeśli kamerzyści są urażeni... IP: *.acn.waw.pl 01.01.06, 13:15
        ... to chyba mogę ze 100% pewnością stwierdzić, że oddali pieniądze zarobione na
        kręceniu tych bezeceństw?
    • Gość: f oj dzieci, dzieci... IP: *.chello.pl 31.12.05, 09:44
      Gorgoroth, podobnie jak większość tego typu zespołów robi sobie jaja. Satanizm
      jest elementem wizerunku scenicznego i niczym więcej. Fani metalu wiedzą o tym
      doskonale i nikt nie traktuje tego poważnie.

Niedawno w świecie metalowym wybuchł skandal, gdy po rozpadzie zespołu
      deathowego Deicide jeden z członków zespołu opowiedział że ich były lider - Glen
      Benton, najbardziej znany "satanista", który na czole ma wypalony odwrócony
      krzyż - wziął tak naprawdę ślub kościelny;)

Tylko zdziecinniali politycy z LPR i innych prawicowych partii mogą się zajmować
      takimi głupstwami. W sumie to o wiele łatwiejsze, niż znalezienie np. morderców
      gen. Papały. Szef Metal Mindu to uczciwy, normalny facet i nigdzie się nie ukrywa...

PS. Ładnych parę lat temu byłem w tym samym studiu na koncercie norweskiego
      zespołu Dimmu Borgir. Jaja były podobne - chłopaki odprawiły czarną mszę,
      wokalista pluł krwią pitą z kielicha. Niniejszym składam doniesienie do
      prokuratury, licząc że sprawa nie uległa jeszcze przedawnieniu. Wsadzić cały
      Metal Mind do paki - wszak to recydywiści;)
      • Gość: xxx Re: oj dzieci, dzieci... IP: w3cache.* / *.2-0.pl 31.12.05, 10:22
        Ja słyszałem, że teraz szykuje się pozew dla Empiku, za sprzedarz płyt CD z nadrukowanym, odwróconym krzyżem... ;)
        • Gość: aktawia Re: oj dzieci, dzieci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:52
          i bardzo dobrze bo za taki skandal trzeba przynajmniej zaplacic gotowka,bo w
          całym tym zamieszaniu chodziło własnie o kasiorę
          • Gość: Bezkomp [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:54
      • Gość: hehe Re: oj dzieci, dzieci... IP: 80.55.199.* 31.12.05, 16:06
        do gościa;f - gościu twój faworyt będzie teraz miał okazję przećwiczyć te
        czarne msze pod celą, mam nadzieję, że współwięźniowie podzielą twoje zachwyty
        • Gość: Legion Re: oj dzieci, dzieci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:23
          rozumiem, ze jak ktoś nosi inny model skarpetek od zalecanego przez LPR w twoim
          przekonaniu powinien pojść siedziec?

rozumiem także, ze w sztuce moze istnieć jedynie trend, tzw sakralny?

See you in hell :>
        • Gość: f oj, nie bałdzo;) IP: 87.207.98.* 31.12.05, 17:45
          Za coś takiego dostanie - najwyżej - wyrok w zawiasach.

A prawdopodobnie skończy się na niewielkiej grzywnie.
          • kazek100 Re: oj, nie bałdzo;) 31.12.05, 19:01
            a powinno sie skończyc na niczym
            sztuka to sztuka, jak kogos obraża, to nie chodzi.
            ja nie lubię zespołow grających tzw kato rocka (np. Armia), no to po prostu nie
            chodze na ich koncerty. Mimo, że tez znam takie głupie ich wypowiedzi, że tylko
            się zastrzelić. Ale nie chodze i tyle. To samo zaproponowałbym katofanatykom. Z
            tym że problem jest taki, że to fanatycy...
      • Gość: jacek i to jest właśnie najgorsze ... IP: 217.153.142.* 31.12.05, 16:08
        że takie "pseudo-satanistyczne" zespoliki to typowa komercja - a przy okazji robią wodę z mózgów małolatów
        • Gość: Marek Re: i to jest właśnie najgorsze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:02
          Gość portalu: jacek napisał(a):

> że takie "pseudo-satanistyczne" zespoliki to typowa komercja - a przy okazji ro
          > bią wodę z mózgów małolatów

Stanowią dobrą przeciwwagę do prania mózgu przerabianego na lekcjach religii.
          • jaruzel2 Re: i to jest właśnie najgorsze ... 31.12.05, 17:07
            one pochodzą z krajów, w których lekcji religii to nie ma i nie było, tylko w
            tej durnej polsce solidaruchy wprowadziły religię w szkole, aż się chce
            zawołac: wróc komuno....
            • Gość: aktawia Re: i to jest właśnie najgorsze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:43
              ty masz nie po kolei pod sufitem...
              • Gość: Alicja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 19:11
              • Gość: yurek Re: i to jest właśnie najgorsze ... IP: *.kensgt01.pa.comcast.net 31.12.05, 22:45
                A uzasadnienie swojej wypowiedzi?
            • Gość: komuno_niewracaj Re: i to jest właśnie najgorsze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:01
              Spieprzaj jaruzelu, jakikolwiek masz numer...
            • Gość: f Mnóstwo metalowych kapel jest z IP: 87.207.98.* 31.12.05, 18:02
              Polski, Włoch, czy Portugalii - a więc krajów bardzo religijnych i stricte
              katolickich. Również tzw. "satanistycznych".

Sorry, ale jak nie ma sie pojęcia o czym się pisze, to należy dać sobie spokój:)
            • Gość: pandada Re: i to jest właśnie najgorsze ... IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 31.12.05, 18:54
              religię do szkół to wcześniej Gomułka wprowadził
        • Gość: f czy ja wiem, czy najgorsze? IP: 87.207.98.* 31.12.05, 17:55
          Małolatom robią wodę z mózgu przede wszystkim rodzice, którzy nie maja dla nich
          czasu.

Czy dziewczyna zapatrzona w Dodę, ubierająca sie i zachowująca równie
          prowokacyjnie wyjdzie na tym lepiej, niż słuchając metalu. Nie sądze.

Zrozum, nie każdy słucha Grechuty i Starego Dobrego Małżeństwa. Raczej
          zdecydowana mniejszość. Metal nie jest ani specjalnie lepszy, ani gorszy od
          pozostałych gatunków. Po prostu co kto lubi.
      • Gość: aktawia Re: oj dzieci, dzieci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:49
        to jest chore i nikt przy zdrowych zmysłach nie mysli tak jak ty.No właśnie-czy
        na taki pseudo-koncert zabrałbys z soba swoje dziecko ?i jak by to wpłynęło na
        jego psychike i postrzeganie rzeczywistości ?czy zdajesz sobie z tego sprawę ?

'

• Gość: f Zależy, ile miało by lat IP: 87.207.98.* 31.12.05, 18:00
          Każdy koncert rockowy oznacza ścisk, tłok i mnóstwo hałasu. Nikt nie bierze
          małego dziecka na koncerty, chyba że do filharmonii.

Natomiast nastoletnie dziecko - czemu nie? Niech się wyżyje na koncercie -
          będzie grzeczniejsze w domu. Koncert metalowy to doznanie podobne do meczu
          piłkarskiego - pozwala się wykrzyczeć, wyskakać, uwolnić emocje. Po jednym i po
          drugim wracam do domu spokojny - i zostaje mi to na dobre pare dni.

A od kształtowania psychiki są rodzice, nie zespoły rockowe i koncerty. Ja
          słucham Metalu od 12 roku życia. Teraz mam 27 lat, normalną pracę i żonę. Chodzę
          co tydzień do kościoła, pomagam moim dziadkom.

Nie chodzę na cmentarz by beszcześcić groby, tylko po to, by zapalić lampkę na
          grobach bliskich. Z metalem nie ma to nic wspólnego. po prostu tak mnie
          wychowali moi rodzice.
        • Gość: Jaro [...] IP: *.fnet.pl 31.12.05, 18:26
      • Gość: ja tez donosze! Re: oj dzieci, dzieci... IP: *.elpos.net 31.12.05, 19:13
        Tenze sam wokalista Dimmu Borgir plul tez krwia na Metalmanii (bodajze 2000)!
        Zgroza, panie! Metal Mind Prod. to po prostu agenci Szatana i recydywisci. ;))
        Ale jesli kiedys ten "zakazany" koncert Gorgoroth wyjdzie na DVD, to na bank
        bedzie najlepiej sprzedajacym sie krazkiem DVD w historii black metalu. Co
        oczywiscie, zarowno wydawce, jak i zespol bardzo ucieszy :))
        A wszystkim inteligentnym inaczej antymoherom chcialbym przypomniec, ze
        prokuratura sprawa koncertu Gorgoroth zajela sie za czasow, ukochanego przez
        antymohery, czerwonego rzadu. Uwazajcie, bo Wam aksmaitne kapelusze oczy
        przyslaniaja na rzeczywistosc...
      • Gość: glenglen Dla wykonawcow to moze i jaja IP: *.cable.mindspring.com 01.01.06, 02:03
        ale dla tysiecy nastoletnich fanow to prawdziwa doktryna. Probuja poniej
        nasladowac, i rozcinaja zywe kociaki zyletka. Paskudztwo to!
    • Gość: Anka Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: 62.111.139.* 31.12.05, 14:20
      wstyd za krakowska telewizję przed światem, czas wymienić bosów telewizyjnych
      • Gość: To prawdopodobne Organizator satanistycznego koncertu z Telawiv ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:42
    • homosexualista2 JA NIGDY BYM NIEPOSZEDŁ NA TAKI KONCERT 31.12.05, 16:07
      NO ALE JAK KOMÓŚ SIĘ TO PODOBA TO NIECH CHODZI

TAK POZATYM TO TAM WCHODZIŁ KTO CHCIAŁ NIKT NIKOGO PODEJŻEWAM
      NIEZMUSZAŁ

JAK KTOS NIECHCE CZEGOS TAKIEGO OGLADAC TO NIECH NIECHODZI NA TAKIE
      KONCERTY!!!!!!
      • kubok Re: JA NIGDY BYM NIEPOSZEDŁ NA TAKI KONCERT 31.12.05, 17:50
        homosexualista2 napisał:

> NO ALE JAK KOMÓŚ SIĘ TO PODOBA TO NIECH CHODZI
        >
        > TAK POZATYM TO TAM WCHODZIŁ KTO CHCIAŁ NIKT NIKOGO PODEJŻEWAM
        > NIEZMUSZAŁ
        >
        > JAK KTOS NIECHCE CZEGOS TAKIEGO OGLADAC TO NIECH NIECHODZI NA TAKIE
        > KONCERTY!!!!!!

A ja na Twoim miejscu poszedlbym do szkoly. szczegolnie na jezyk polski.
    • ja-polak ...koncert bezmyslnosci... 31.12.05, 16:08
      ...jak mozna byc tak glupim, aby nie odróznic satanizmu od chrzescijanstwa?

Jesli ktos sie wybral na ten "koncert" - to nie mial nic wspolnego z
      chrzesijanstwem - bo tutaj decyduje tylko jedna regula - bardzo prosta i
      zrozumiala takze dla bardzo prostych ludzi: - jestes z nami ... albo przeciwko
      nam...

...nie ma miejsca w naszym Kraju na satanizmi i jego "koncerty"!

Jestesmy Krajem Chrzescijanskim i mamy jasno zdefinjowane pojecie Boga i
      zbawienia - inne "ideologie" nie sa nam do niczego potrzebne!
      • Gość: polak Re: dziecko, wez sie wyluzuj;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:14
        i idz dzisiaj wczesnie spac
        jeszcze zobaczysz sztuczne ognie na niebie i pomyslisz, ze to ognie piekielne;-)
        • ja-polak Re: dziecko, wez sie wyluzuj;-) 31.12.05, 16:36
          Gość portalu: polak napisał(a):

> i idz dzisiaj wczesnie spac
          > jeszcze zobaczysz sztuczne ognie na niebie i pomyslisz, ze to ognie
          piekielne;-
          > )

...gdybym zobaczyl "ognie piekielne", to na pewno bym odróznil je od ciebie...
          ...zas ognie "na niebie" ... czy na pewno nie pomyliles pojec???

Ja, dobry katolik, zycze ci mimo wszystko - dobrej Sylwestrowej zabawy i jak
          najwiecej ogni - do ktorych sie odwolujesz - NA NIEBIE... hihihi...hahaha...
          ...chyba teraz rozumiesz co duchowni mysla, gdy mówia, ze dobro zawsze zwyciezy
          zlo... :-D
          • Gość: rozsądek Re: dziecko, wez sie wyluzuj;-) IP: *.pro-internet.pl 31.12.05, 17:02
            uprawiasz dżihad? fundamentalizm? lecz się, koleś. bierz prochy zapisane przez psychiatrę.
            • Gość: Psychiatra Cholera,znowu mi uciekl z oddzialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:46
              :)
          • symbolique Re: dziecko, wez sie wyluzuj;-) 31.12.05, 17:16
            co rozumiesz pod pojęciem dobry katolik?
            dla przypomnienia nie jesteśmy państwem chrześcijańskim tylko państwem, w którym
            dominują chrześcijanie. przypominam, że w polsce istnieje wolność wyznania,
            czyli możesz wierzyć w Boga, w piasek i Szatana.
          • Gość: Jaro Re: dziecko, wez sie wyluzuj;-) IP: *.fnet.pl 31.12.05, 18:28
            Czego się gościu nawciągałeś i gdzie to można kupić?
        • Gość: behemot Re: dziecko, wez sie wyluzuj;-) IP: *.promax.media.pl 31.12.05, 17:19
          Państwo wyznanikowe. czas wypowiedzieć wojnę Iranowi. Tam, zdaje się, katolicyzm jest zakazany. Swoją drogą, jak to możliwe. Ktoś zapłacił za wynajęcie studia i zabrali mu jego materiał. Ciekawe co będzie jak pójdą do Strasbourga? Wtedy pewnie wszyscy się zrzuicmy na katolskie obsesje lpr-u
      • Gość: Rafał Re: ...koncert bezmyslnosci... IP: *.sauridnet.pl 31.12.05, 16:24
        Wam? Czyli komu? takim kretynom jak ty? Pewnie tak. Ale ja nie zyczę sobie przypisywania mnie do twojej grupy!
      • Gość: Albo_albo Re: ...koncert bezmyslnosci... IP: *.aster.pl 31.12.05, 18:34
        obiż ciśnienie, bo pękniesz jak baloon
      • Gość: matka [...] IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 31.12.05, 18:48
      • Gość: Locutus Re: ...koncert bezmyslnosci... IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 01.01.06, 13:06
        ja-polak napisał:

> ...jak mozna byc tak glupim, aby nie odróznic satanizmu od chrzescijanstwa?

Que?

> Jesli ktos sie wybral na ten "koncert" - to nie mial nic wspolnego z
        > chrzesijanstwem

Powaznie? No co tez Ty nie powiesz...

> - bo tutaj decyduje tylko jedna regula - bardzo prosta i
        > zrozumiala takze dla bardzo prostych ludzi: - jestes z nami ... albo przeciwko
        > nam...

A guzik prawda :-)

> ...nie ma miejsca w naszym Kraju na satanizmi i jego "koncerty"!

Cos Ci sie z Iranem pomerdalo - moze rozwazysz wyjazd do ktoregos z krajow
        arabskich? Bedziesz sie tam czul jak w domu... wszechobecna cenzura, policja
        obyczajowa, jedno jedynie sluszne panstwowe wyznanie... no juz, pedz kupowac
        bilety :-]

> Jestesmy Krajem Chrzescijanskim

Zgodnie z konstytucja jestesmy krajem laickim w ktorym obowiazuje wolnosc
        wyznania i - przynajmniej teoretycznie - satanista winien miec takie same prawa
        jak katolik.

> i mamy jasno zdefinjowane pojecie Boga i
        > zbawienia - inne "ideologie" nie sa nam do niczego potrzebne!

No to juz! Wio na bezludna wyspe! Bo nam tu takich oszolomow jak Ty nie potrzeba.

Pzdr.
        LOKI
      • Gość: Crusader Re: ...koncert bezmyslnosci... IP: *.chello.pl 03.01.06, 21:02
        Nie jestesmy krajem chrzescijanskim, nie mamy jedynej idei, Hitler umarl, ale widze, ze faszyzm zyje w sercach "polakow". Wspolczuje.
    • Gość: polak Re: jakiego koncertu? to bylo nagranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:11
      nie słucham metalu i caly ten gorgoth mnie ani ziebi, ani grzeje. ale wciaganie
      prokuratury w spory w granice wolnosci sztuki to paranoja!!
    • Gość: - Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 16:12
      Ochrzcili mnie, więc jestem chrześcijaninem. Ale jak się z tego chrześcijaństwa
      z tego wypisać ? Przecież ja nie mam nic wspólnego z tą bandą oszołomów, ba
      wszystkie mohery bym ukrzyżował najchętniej...
      • Gość: P. Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.tahoe.pl 31.12.05, 16:16
        Musisz zgłosić się do proboszcza z odpowiednim pisemkiem i dwoma katolickimi
        świadkami, którzy potwierdzą, że ni ch..a z Ciebie katolika się nie da zrobić.
        Pogooglaj, gdzieś w sieci jest treść tego pisemka.

P.
        • Gość: ??? R: Organizator satanistycznego koncertu z Telawiv? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:43
    • arius5 Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi 31.12.05, 16:15
      Pojebalo ludzi w tej Polsce totalnie
      odwrocony krzyz - zbrodnia
      ksiadz pedofil - swiety
      banda zboczonych polglowkow
    • Gość: Brachu Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.sympatico.ca 31.12.05, 16:18
      “[Pierwszy prawdziwy ateista:] ... i podoba mi się, że genealogia filozoficznego ateizmu rozpoczyna się od księdza : opat Jean Meslier (1664 – 1729), święty, półbóg i męczennik w sprawie wytyczonego nareszcie ateizmu.”

“Nie gardzę wierzącymi i nie uważam ich za śmiesznych ani godnych żałości. Jednak wprawiają mnie oni w rozpacz tym, iż preferują uśmierzające bajki dla dzieci od okrutnej pewności dorosłych.”

Michel Onfray, “Traktat o ateiźmie” 2005
      • Gość: Zagadka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:36
        • Gość: strasznyszatan Re: Ciekawe jak brzmi pawdziwe nazwisko Tomasza D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:38
          eee... po prostu... Dziubinski
          • Gość: Truda Re: Ciekawe jak brzmi pawdziwe nazwisko Tomasza D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:40
            Dziubiński? Poważnie?
            Dziubiński syn Ozjasza Szachera ?
            • jaruzel2 Re: Ciekawe jak brzmi pawdziwe nazwisko Tomasza D 31.12.05, 17:10
              dziubiński - organizator większości koncertów metalowych w Polsce: metalmanii,
              sepultury, deep purple, slayera, a nawet monsters of rock w chorzowie z
              metalliką i acdc.
              • Gość: komuno_niewracaj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:08
            • Gość: Ate Re: Ciekawe jak brzmi pawdziwe nazwisko Tomasza D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:04
              Dlaczego to Dziubiński ma być Żydem?? Toć to Chrystus był Żydem, więc
              Dziubiński może być raczej tylko antysemitą. :)
              • Gość: Anatol Re: Ciekawe jak brzmi pawdziwe nazwisko Tomasza D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:38
                Jeśli Michnik może nazywać się Szechter, to i Dziubiński może nie być
                antysemitą, tylko .... nazywać się "inaczej".
    • homosexualista2 ZAJMIJCIE SIĘ LEPIEJ >>>>DRECHAMI<<<<& 31.12.05, 16:20
      JESZCZE ZADEN METALOWIEC NA MNIE NIE NAPADŁ A PRZED DRECHAMI UCIEKALEM JUZ RAZ
      NIECH SIE ZAJMA TYMI PARSZYWYMI DEBILAMI CO ZAMIAST MÓZGU MAJĄ METE W GLOWIE. A
      LICZYĆ DO 10 NIEPOTRAFIĄ
      • Gość: lh Metal to metal a satanizm to satanizm IP: *.cable.mindspring.com 01.01.06, 02:10
        homosexualista2 napisał:

> JESZCZE ZADEN METALOWIEC NA MNIE NIE NAPADŁ A PRZED DRECHAMI UCIEKALEM JUZ RAZ
        > NIECH SIE ZAJMA TYMI PARSZYWYMI DEBILAMI CO ZAMIAST MÓZGU MAJĄ METE W GLOWIE.
        A
        nie porownuj chlopie czegos czego nie znasz. Zwiazek miedzy Metalem i satanisty
        jest taki sam jak geja i pedofila.
        Modl sie zeby cie nie dopadl zaden satanista JELOPIE
        • Gość: Varg Satanizm to nie gwałcenie dziewic i odwrócone IP: *.acn.waw.pl 01.01.06, 13:30
          krzyże. Nie pisz o czymś, o czym nie masz zielonego pojęcia, JEŁOPIE.
    • Gość: zaq26 Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:20
      hehe nikt ich nie uprzedził... :)))
      mnie też nik nie uprzedzał że np. w Niemczech nie można kraść, więc pojadę sobie
      i skubnę jakąś furkę. może mi się upiecze, przecież nie zostałem uprzedzony...
      a myślałem że nieznajomość prawa szkodzi...
      • Gość: ed_the_hunter Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: 82.160.22.* 31.12.05, 16:34
        hmmm...... w norwegii jest raczej troszke inne prawo
        dla nich satanizm to normalka a w naszym kraju wciaz jest to temat tabu
        • Gość: Rebeka Re Organizator satanistycznego koncertu z Telawiv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:45
        • Gość: rodzimowierca Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:45
          > hmmm...... w norwegii jest raczej troszke inne prawo
          > dla nich satanizm to normalka a w naszym kraju wciaz jest to temat tabu

Hehe, tam juz plonely koscioly i to calkiem nie tak dawno. U nas tez narasta
          gniew przeciwko semickiemu, parszywemu bogu i jego moherowej, zalosnej armii.
          Cos czuje, ze szykuje sie zemsta za ponad 1000 lat hanby i plugawienia
          slowianskiej ziemi. Aryjscy bogowie dadza nam sile do walki. Jest nas juz coraz
          wiecej w calej Europie. Slawa Slawii!
        • Gość: zaq26 Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:57
          ale w Polsce obowiązuje polski Kodeks Karny i tłumaczenie prokuratury jest
          śmieszne. sprawa powinna być a potem umorzenie lub uznanie winnym i odstąpienie
          od wykonania kary, żeby się za bardzo nie ośmieszać na arenie międzynarodowej.
          • Gość: dysten O pentagramie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:41
            Pentagram - pięcioramienna gwiazda w kole. Czym jest? Jakie jest jego ukryte
            znaczenie i moc? Kiedy i przez kogo zostal opracowany? Na te pytania nikt nie
            zna odpowiedzi, ale postaram się uchylić przed Wami choć rąbka tajemnicy.
            Z czym kojarzy się obecnie słowo pentagram większości ludzi? Symbol szatana,
            zła i wszystkim co negatywne. Otóż nie ma w tym ani trochę prawdy. Zacznijmy od
            początku...

Słowo pentagram pochodzi z języka greckiego, gdzie "pente" znaczy 5, a "gamma"
            literę, tak wiec pentagram odnosi się do pięcioramiennej gwiazdy lub dowolnej
            innej figury składającej się z pięciu linii (artykuł ten mówi o tradycyjnym
            pentagramie - pięciokąta formenego narysowanego w okręgu), a sami Grecy
            zapisywali pentagram jako 5A.

Najstarszy pentagram został odnaleziony w starożytnym mieście Ur - centrum
            cywilizacji Mezopotamii i datowany jest (według naukowców) na rok 3500 p.n.e.
            Prawdopodobnie używany był jako pieczęć królewska.
            Znak ten występuje m.in. w religiach pogańskich starożytności, u Izraelitów,
            chrześcijan i wielu innych. Obecnie znak ten jest jednym najczęściej używanych
            symboli w magii ochronnej, ceremonialnej, w czarostwie (wicca) etc.
            Poganie uważali, że znak ten pochodzi od Bogini szeroko czczonej na terenach
            obejmującychobszar począwszy od Anglii aż po Egipt. Za swiety owoc Kory,
            uwazano jablko. Kiedy przetnie się je przez jego równik (dokładnie polowe),
            można zauważyć prawie perfekcyjny pentagram, w każdym ramieniu którego jest
            nasiono. Cyganie nazywaja środek jabłka Gwiazdą Wiedzy.

Pentagram uznawany był za symbol prawdy. Interesowali się nim m.in.
            Pitagorejczycy. Uznali go za symbol doskonałości, gdyż odnależli w nim złote
            proporcje, a w czasach gdy musieli się ukrywać używali go jako znaku
            rozpoznawczego.

Celtowie uważali, ze jest to znak Bogini Podziemi - Morgany. Idea pięciu
            wierzchołków przenikneła z pewnością do jednej częsci celtyckich ziem: Irlandia
            miała 5 wielkich dróg, pięć prowincji i pięć rodzajów prawa. Populacjawróżek
            (faerie) liczyła piątkami, a postacie mitologiczne nosiły płaszcze z pięcioma
            falbanami.

Zanim ta pięcioramienna gwiazda nabrała obecnego znaczenia miała ona również
            swe znaczenie w religii chrześcijańskiej. Chrześcijanie uznawali pentagram za
            symbol prawdy i religijnego mistycyzmu. Nazywali go Gwiazdą Betlejemską i
            Gwiazdą Trzech Króli. O zaufaniu do niego świadczą także postacie historyczne
            jak np.cesarz Konstantyn, który używał go jako pieczęci i amuletu mającego
            chronić go przed złymi duchami. Był także symbolem pięciu ran Chrystusa (2 na
            przegubach, 2 na kostkach i jedną z boku). Legendarny rycerz Sir Gawain
            (rycerz i bratanek krola Artura) nosił na swojej tarczy pentagram jako symbol
            pięciu cnot rycerskich: wielkoduszności, odwagi, czystości, rycerskości i
            pobożności. Król Salomon używał go jako znaku który pozwalał mu przywoływać i
            kontrolować duchy.

Wszystko zmieniło się za sprawą Inkwizycji. Kościół uznał pentagram za
            symboliczne wyobrażenie głowy diabła Bafometa, którego rzekomo czcili
            templariusze. W Rennes le Chateu (we Francji) znajduje się chyba
            najsłynniejsza budowla związana z Zakonem. Zbudowana jest ona znajdowała się na
            planie ogromnego pentagramu uformowanego przez okoliczne wzgórza.
            Dopiero w XIXw. były ksiądz, Alphonse Louis Constans, lepiej znany jako
            Eliphas Levi wprowadził podział na pentagramy "dobre i złe." Za pozytywną
            wersję znaku uznał pentagram pionowy (odwrócony jednym wierzchołkiem do góry) a
            za negatywny odwrotną wersję (dwoma wierzchołkami do góry).
            Pentagram "zły", wykorzystał Anton Szandor LaVey (autor "Biblii Szatana") dla
            potrzeb rodzącego się wówczas kultu szatana. Użył pentagramu Bafometa, dlatego
            obecnie większość ludzi utożsamia pentagram z satanizmem i czarną magią.
            Zajmijmy się jednak czasami obecnymi i tym co symbolizuje pentagram. Od wieków
            Pentagram Biały (tak brzmi pełna nazwa pentagramu zwróconego jednym
            wierzchołkiem ku górze) posiadał jedno z najważniejszych znaczeń jakie mu
            przypisano: znak ochronny. Pięcioramienna gwiazda symbolizuje człowieka (cztery
            dolne ramiona to ręce i nogi, a górny to głowa) a koło zakreślone wokół niego
            to bariera ochronna.

• Gość: dysten O pentagramie cz.II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:42
              Znak ten bez bariery (koła) oznacza konflikt i rozpad wewnętrzny, ale i
              aktywność która prowadzi do zażegnania tego konfliktu.Uznawany jest także za
              odwieczny symbol magii. Pięć wierzchołków ma bardzo bogatą symbolikę: pięć
              zmysłów, pięć światów (fizyczny, eteryczny, astralny, mentalny i duchowy), pięć
              żywiołow chińskich, cztery żywioły i duch górujący nad nimi (w przypadku
              odwróconego pentagramu to materia góruje nad duchem, co nie jest najlepszym
              połączeniem), rany Chrystusa i cnoty rycerskie (o czym mowa wcześniej). Jest
              także symbolem wielu Bogów i neopogańskiej religii Wicca. W jednej z jej
              tradycji - Gardneriańskiej, pojawia się także odwrócony pentagram jako
              oznaka "wyżej wtajemniczonych". Pentagram (a reczej pentakl - krążek z
              wyrysowanym magicznym znakiem, w tym przypadku pentagramem) występuje jako
              jedno z narzędzi Maga, I karty Wielkich Arkan Tarota, gdzie symbolizuje żywioł
              ziemi i materii. Jeśli z pentagramu buchał ogień uznawany był on za symbol
              Astralnego Światła - w przypadku odwróconego pentagramu (dwa wierzchołki ku
              górze).

Teraz pare faktów z pogranicza nauki. Pewien polski radiesteta uważa,
              że "pentagram uruchomiony mentalnie siłą woli, odpycha wszystkich agresorów
              broniąc przed ich napaścią. Pozwala wyczuć osoby negatywne oraz te które mogą
              nam zaszkodzić. Bronią integralności ciała fizycznego, strzegąc przed
              szkodliwym oddziaływaniem środowiska zewnętrznego. Stwarza barierę energetyczną
              przed radiestezyjną emancją zieleni ujemnej,co znacząco wpływa na wzmocnienie
              odporności. Odbija od nas negatywne myśli."
              Pentagram jest znakiem tajemniczym i podejrzewam, że niewielu jest w stanie
              pojąć jego pełne znaczenie. Mam nadzieje, że po lekturze tego tekstu nie
              będziecie już więcej utożsamiać pięcioramiennej gwiazdy z ciemnymi siłami. Jest
              on nieodłączną częścią naszej kultury oraz wiedzy duchowej
              Autor: Farmer LO
              Tekst zaczerpnięto ze strony:
              www.teksty.gildia.pl/kormak/pentagram/pentagram
              • Gość: Andrzej [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 19:14
    • Gość: gość Satanizm jest ciekawy IP: *.aster.pl 31.12.05, 16:23
      zobacz tutaj:

twozywo.art.pl/zlo/txt/szygiel_txt.htm
      • Gość: Ela Re: Satanizm jest ciekawy jak sku..syn ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:37
        • Gość: Eleonora [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 19:19
    • Gość: Ateusz Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.pl / *.smsnet.pl 31.12.05, 16:34
      W jakcim akcie prawnym napisane jest, że w Polsce niedopuszczalne jest łączenie
      na scenie symboli chrześcijańskich i satanistycznych?
      Proszę wymienić choć jeden!
      Jak państwo prawa, to państwo prawa!
    • Gość: gość Ale wiocha z tej naszej pyrlandii... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 16:36
      smutne...
      • Gość: Ohnekompro [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 19:02
    • Gość: Brachu Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.sympatico.ca 31.12.05, 16:37
      Prawdziwy, doborowy artysta ... to tylko taki, który nie kolaboruje ani z bóstwami, ani z władzami, ani z mecenatowymi strażnikami ...

Propozycja na Nowy Rok !

www.clovis-trouille.net/index.htm
      • Gość: Tak lepiej Re: Organizator satanistycznego koncertu z Telawiv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:38
    • Gość: moherowa antenka Gazeta Wyborcza obraziła moje uczucia tym zdjęciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:39
      ŻĄDAM SATYSFUCKCJI .
      • Gość: Brachu Re: Gazeta Wyborcza obraziła moje uczucia tym zdj IP: *.sympatico.ca 31.12.05, 16:46
        Ileż trafne ... hehehe
    • Gość: normalny [...] IP: *.fn.pl 31.12.05, 16:39
      • Gość: 666 A CO Z UCZUCIAMI i PRAWAMI SATANISTÓW ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:53
        Mnie,jako satatnisty, ten koncert nie uraził. Uważam, że zakazywanie
        publicznego eksponowania symboli mojej religii narusza konstytucyjnie
        zagwarantowaną swobodę wyznania. Gdzie mam się modlić wraz ze współwyznawcami,
        jeżeli nie na koncertach grup takich jak Gorgoth ? W Kościele ? Działania
        prokuratury naruszają moim zdaniem prawa człowieka. Dlaczego ja muszę oglądać
        na ulicach krzyże, a mnie i kologom nie pozwala się oglądać odwróconych krzyży
        i w odosobnionych miejscach. Prokuratura "broni" uczuć kilku kamerzystów, ale
        co z prawami całej publiczności ?
        • Gość: hm Re: A CO Z UCZUCIAMI i PRAWAMI SATANISTÓW ???? IP: *.dbln.cable.ntl.com 31.12.05, 18:03
          coz... satanista nie jestem i nigdy nie bylem, ale masz troche racji - satanizm
          moze podpadac pod religie (chociaz blizej mu do sekty niz religii), w zwiazku z
          czym sam fakt prezentowania symboli satanistycznych (typu odwrocone krzyze i
          pentagramy) nie powinine byc w zaden sposob scigany jesli prezentowanie to nie
          narusza prawa, porzadku i bezpieczenstwa...

ale co chcesz, zyjesz w panstwie, w ktorym rzadzi rydzyk z berettą (moherowa) w
          reku...
          • Gość: Jaro Re: A CO Z UCZUCIAMI i PRAWAMI SATANISTÓW ???? IP: *.fnet.pl 31.12.05, 18:31
            > coz... satanista nie jestem i nigdy nie bylem, ale masz troche racji -
            satanizm
            >
            > moze podpadac pod religie (chociaz blizej mu do sekty niz religii),

Chrześcijaństwo też zaczynało jako niewielka judaistyczna sekta... Pod resztą
            podpisuję się tymy ręcamy. :)
            • Gość: kolo Re: A CO Z UCZUCIAMI i PRAWAMI SATANISTÓW ???? IP: *.ny325.east.verizon.net 01.01.06, 01:03
              ja może odpowiem z innej półki
              może nazizm też zacznijmy trktować jako religie i dopusćmy jego wyznawania
              swobodnie?
              bóg- hitler. zamiast alleluja czy 666 sieg heil?
          • Gość: Locutus Re: A CO Z UCZUCIAMI i PRAWAMI SATANISTÓW ???? IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 01.01.06, 13:07
            Satanizm, moj drogi, nie jest ani religia, ani tez sekta - to po prostu
            filozofia zyciowa... i zacznijmy od tego, ze dla stanistow Szatan jest jedynie
            SYMBOLEM wolnosci i buntu przeciwko narzucanym w gory niemajacym logicznego
            uzasadnienia regulom, a nie obiektem kultu...

Pzdr.
            LOKI
        • Gość: eye Re: A CO Z UCZUCIAMI i PRAWAMI SATANISTÓW ???? IP: *.chello.pl 31.12.05, 19:20
          baw sie dalej odwroconymi krzyzami , pentagramami i tym podobnymi pierdulami
          ktore z lufeperem maja niewiele wspolnego. prawdziwy satanista nie jest
          czcicielem ale nasladowca. Takie koncerty sa dla mnie smieszne a nie oburzajace.
          Zyjeciej ednak w babilonie dowodzonym przez hitlerjugend i opus dei i takie
          procesy ogranicajace wolnosc do dopiero poczatek
    • Gość: zalosne [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:39
      • Gość: teddy Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.05, 16:47
        A co tu ma kraj wspólnego? To w tym zacofanym Krakówku ciągle takie akcje są.
        Przypomnieć ci odwołany koncert Kinga Diamonda w klubie 38 w 2001 roku? U nas w
        Warszawie takie rzeczy się nie zdarzają, choć koncertów mamy kilkanaście razy
        więcej niż u was.
        • ajk10 Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi 31.12.05, 20:33
          koncert Kinga nie był odwołany
          • Gość: basia180 Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 01.01.06, 03:40
          • Gość: basia180 Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 01.01.06, 04:10
            Niech sobie beda satanisci,katolicy i inni.Dopoki nikomu nie robia krzywdy
            wszystko jest w porzadku.W przypadku kiedy tylko dla widowiska i zabawy zostaly
            zabite Bogu-ducha winne zwierzeta to juz jest dranstwo i to powinno byc
            ukarane.Jezeli jakies tam dziewczynki chcialy z wlasnej woli powisiec sobie na
            krzyzach to bardzo dobrze i bardzo dobrze jezeli sa chetni to ogladac,ich
            sprawa.Nie bede tez miec nic przeciw jezeli jakis fanatyk da sobie dla gawiedzi
            odciac glowke na scenie,ale od zwierzat wara.Nie sztuka znecac sie nad kims
            bezbronnym i slabszym.Nie wiedzialam ze fanom metalu przyjemnosc sprawia
            cierpienie zwierzat a tak widocznie jest bo nikt sie temu nie sprzeciwia.Fajnie
            sie bawilo patrzac na obciete glowy.Straszne i z tego wzgledu nie chce aby
            takie widowiska ogladaly moje i nie moje dzieci,te mniejsze i wieksze.Takie
            sceny niszcza wrazliwosc.I to ma byc SZTUKA.
            • Gość: Khelben Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.bie.lama.net.pl 01.01.06, 13:23
              Zwierzęce szczątki użyte w czasie koncertu Gorgoroth były zwykłymi odpadami
              kupionymi z rzeźni.
      • Gość: Trop R: Organizator satanistycznego koncertu z Telawivu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:48
    • Gość: Satanista Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: 195.150.93.* 31.12.05, 16:53
      ROTFL
    • Gość: Brachu Szatan ateista IP: *.sympatico.ca 31.12.05, 16:55
      Religie monoteistyczne przyjmują tę samą wiarę:
      życie na ziemi jest fikcją;
      liczy się tylko tamten świat, który zamieszkały przez figury okrywa bladością historie dla dzieci -
      bóstwo, które wszystko widzi,
      brodacz, który przecina morze,
      dziewica, która przynosi dziecko na świat,
      martwy, który powraca do życia,
      prorok absenteista, który nienawidzi wędliniarstwa,
      ciało jest karą,
      kobieta katastrofą ...

Patrząc na stan świata, nagłą koniecznością zdaje się być nauczanie realnie ateistyczne !
    • Gość: H5N1 A co nie obraża tych <...> chrześcijan ? IP: *.pronet.lublin.pl 31.12.05, 16:58
      • Gość: Brachu Re: A co nie obraża tych <...> chrześcija IP: *.sympatico.ca 31.12.05, 16:59
        Jak się rzucasz na kolana ....
    • Gość: xxxxxxxxx Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:06
      qrwa rozpizdziel sie robi jakich malo. to moze jakis satanista pozwie do sadu
      ksiezy ze nosza odwrocony znak ich religii?
      • Gość: gość Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.pro-internet.pl 31.12.05, 17:11
        i sukienki, świnie.
    • Gość: Reqq "w Polsce niedopuszczalne jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:10
      w Polsce niedopuszczalne jest łączenie na scenie symboli chrześcijańskich i satanistycznych"

czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie jest taki zapis? Może w projekcie katolickiej konstytucji gotowanej w kuchni Kaczyńskich, bo aktualnie obowiązujące prawo nigdzie nie zawiera takiego zapisu.
    • Gość: ? Re: Organizator satanistycznego koncertu w Telewi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:13
      bezsens...

głęboko wierzących raczej nie było na koncercie, więc Gorgoroth nie uraził ich
      uczuć... zresztą, na koncerty przychodzą tylko fani, więc chyba nie mieli im
      niczego do zarzucenia...

no ale każdy musi się przychrzanić do byle gówna...

a jeżeli ktoś jest ateistą? na przykład ja? w rakim razie cała Polska robi mi
      wielkie ała. Skoro wierzących obrażają powieszone nagie postacie na krzyżach, to
      mnie obraża Jezus powieszony na krzyżu, cała ta moherowa rewolucja itp...

takie rzeczy dzieją się tylko w Polsce... chory kraj...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka