Gość: goscKathy IP: 170.28.4.* 31.10.02, 14:58 Czy ktos sie orientuje w jakim stadium jest rynek? Czy jest to dobry okres na kupno? Gdie sa ceny wygorowane a gdzie warto szukac? Czy sa okolice gdzie mniejsze jest zanieczyszczenie? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peteen Re: rynek nieruchomosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.02, 15:45 zapraszam cie na giełdę nieruchomości 23-24.11. w sali sokoła przy piłsudskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscKathy Re: rynek nieruchomosci IP: 170.28.4.* 31.10.02, 17:30 Dziekuje. Czy masz moze jakies dodatkowe informacje, i czy jest strona internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: rynek nieruchomosci IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 18:45 strony giełdy chyba nie ma, ale spróbuj na stronie psbd ( polskiego stow. budowniczych domów ), a poza tym na targach pogadasz z agentami i weźmiesz ulotki z linkoami do stron wszystkich poważnych firm... powodzenia ! ps. mojej stronki nie moge polecić, bo znowu oberwę od innych krakforumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
_problem Re: rynek nieruchomosci 06.11.02, 18:03 od kogo oberwiesz? znowu? chyba faktycznie mam baaardzo duze zaleglosci jak chcesz moge wpisac adres za Ciebie :) no chyba, ze ktos pomysli, ze jestesmy jedna osoba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: rynek nieruchomosci IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 19:20 dzieki, ale myślę, że sprawa już załatwiona... a zachodź częściej ! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
_problem Re: rynek nieruchomosci 06.11.02, 19:28 Gość portalu: peteen napisał(a): > dzieki, ale myślę, że sprawa już załatwiona... reklamy nigdy za malo :)) > a zachodź częściej ! chyba trzeba bedzie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: rynek nieruchomosci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 12:31 Gość portalu: goscKathy napisał(a): > Czy ktos sie orientuje w jakim stadium jest rynek? Czy jest to dobry okres > na kupno? Gdie sa ceny wygorowane a gdzie warto szukac? Czy sa okolice > gdzie mniejsze jest zanieczyszczenie? > Z gory dziekuje. Zobacz: www.dominium.pl/ To taki miniportal:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś