skks 02.11.02, 16:32 M7 i mtq!!!!!!! Proszę, błagam, zróbcie wreszcie porządne "kazimierzforum" bez tych głupot gazetowych:) Proszę:)!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtq Re: To Forum oszalało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.02, 16:36 to niestety nie moja dzialka :-))) ale to trudne zadanie dla m7 a najpierw musi napisać podstawowe rzeczy żebyśmy mogli ruszyć w listopadzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: To Forum oszalało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.02, 16:37 to niestety nie moja dzialka :-))) ale to trudne zadanie dla m7 a najpierw musi napisać podstawowe rzeczy żebyśmy mogli ruszyć w listopadzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: To Forum oszalało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.02, 16:42 to niestety nie moja dzialka :-))) ale to trudne zadanie dla m7 a najpierw musi napisać podstawowe rzeczy żebyśmy mogli ruszyć w listopadzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: To Forum oszalało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.02, 16:43 to niestety nie moja dzialka :-))) ale to trudne zadanie dla m7 a najpierw musi napisać podstawowe rzeczy żebyśmy mogli ruszyć w listopadzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: To Forum oszalało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.02, 16:43 to niestety nie moja dzialka :-))) ale to trudne zadanie dla m7 a najpierw musi napisać podstawowe rzeczy żebyśmy mogli ruszyć w listopadzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: To Forum oszalało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.02, 16:44 to niestety nie moja dzialka :-))) ale to trudne zadanie dla m7 a najpierw musi napisać podstawowe rzeczy żebyśmy mogli ruszyć w listopadzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: raczej ospamiało :-))) 02.11.02, 16:52 choć na spamforum, tam nie widać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: To Forum oszalało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.02, 13:08 narazie robie wywiad przed przystapieniem do pracy nad kazimierzforum :)) Odpowiedz Link Zgłoś